tünaydınlar kıslar....
bende araba kullanmayı sevmeyenlerdeni..:44:
mecbur olmasam kapısına dokunmama yani o derece sevmiyorum ama mecburiyet işte...okula giderken o otobüsten in o minübüse bin yapmaktansa kendi aracımla gidip gelmek daha iyi tabisi..ama yürümeyi tercih ederdim yakın olsa.yani 3-5 km bile olsa yürümek isterim yani o derece severim yürümeyi..ama bir bayana ehliyet hava kadar su kadar elzem oldu artık.ve tabii araba sürmekte..hele çocukta varsa elzem değil şart yani...
banum zevk almana sevindim cnm..kolay demiştim sana.ehliyeti alır almazda kendi aracınızla eşinide al mutlaka yola çık.tenha yerlerle başla yavaş yavaş trafiğe dal yani..ankaranın trafiği istanbul gibi keşmekeş değil.daha düzenli ..şehir yapılaşmasıda istanbula göre çok daha düzenli..sürersin hiç korkma cnm...
bende bu gün vileda yapayım dedim eşim süpürmüştü,çekpas yapardım hep.eşim viledanın suyunu ve kovasını hazırlamış diye vileda yapacaktım.üst katı yaptım aşağıya geçtim çat diye kırdım vileda ve sopa bağlantısındaneşimle oğlum gğle güle yerlere attırlar kendilerini..(ne varsa gülecek
eşim iyiki ben yapmamışım diye kafa buldu durduviledanın sopası demir çünki...doğa üstü güçlerin var senin diyor eşim.ama bağlantı yerinin plastik olduğunu görmezden geliyorlr
şaka bi yana temizlik yaparken kendimi kaybediyorum sanırım,çok gücümü veriyorum ne temizliyorsam temizliyeyimbekarkende odamın camını sileyim demiştim bi kere camı kırmıştım bastırırken...sebze yıkarken de sebzeler kırılıyor hep walla.salatalık,patlıcan havuç.nasıl bura bura yıkıyorsam artık..yada çok gevrek sebzler alıyorum
hey allahım yaw...kendime gülesim geliyor bazen...
oğlum coştu iyice havada soğudu,avm 'ye götürelim iyisimi..ben kaçar kıslar...
birde şey soracağım..cildi çok hassas olup kışın kılcal damarları belirginleşenler varmı aranızda..varsa neler kullanıyorsunuz ?ben bioderma kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum.la roche kullanan yada başka dermokozmetikler...varsa bilgilerinizi paylaşırsanız sevinitrim...
Banada vücut için süper bi nemlendirici tavsiye edermisinız?
evdekilere börek yapmistim cok güzel koktu dayanamadim ve yedim
Banada vücut için süper bi nemlendirici tavsiye edermisinız?
cnm ben babe kullanıyorum 4 yıldır.çok memnunum.dermatolok tavsiyesi ile almıştım.pompalı ve oldukça büyük bir şişesi var.yazları kullanmıyrum.bir şişesi 2 yıl gitti.500 ml ambalajı..gebeliğimmdede bir krem kutusunda bademyağıyla karıştırıp sürmüştüm.hiç pul pul olmadı göbişim,ve hiç çatlağım olmadı.az kilo aldım onunda etkisi vardır.ama acaip güzel nemlendiriyor.
banum cilt tipin çok hassas yada sorunlu değilse normal bi nemlendirici al cnm.benim cildim çok hassas olmasa hayatta vermem bir dünya parayı.acıyorum inan ama kışın cildim kızarıyor ,resmen acıyor ,yanıyoor batıyor vs.. mecbur kalıp alıyorum.ama dediğim gibi sorun çıkaran bir cildin yoksa diadermin vs.. gibi bişey al yani..
emu ağını araştırdım bilgilicim.hiç durmamıştım netten falan vbaktım.çok faydalı biley anladığım kadarıyle.ama cilt kızarıklıklarına iyi gelir diye ibare okumadım.sen ne için kullanıyrsun ve iyi geldimi??
hafta sonu kaçamakları olmuş.umarım klo olarak dönmze haftaya hasretimve ayşeceylin'cim..
emu ağını araştırdım bilgilicim.hiç durmamıştım netten falan vbaktım.çok faydalı biley anladığım kadarıyle.ama cilt kızarıklıklarına iyi gelir diye ibare okumadım.sen ne için kullanıyrsun ve iyi geldimi??
sabah: 1 elme20 dk sonra kahvaltı
3 yumurta beyazına kıvırcıkla salata yapdım üzerine 1 TATLI KAŞIGI z.yag döktüm
2 teytin
1çay kaşıgı marmelat
şekersiz çay
öğlen:
ıspanak
yogurt
ara: dışardaydım o yüzden kuruyemiş yedim
akşam:
tavuk ızgara
maydanoz
domates
(yogurt unuttum)
ara: meyva yerim
canım ben 4 senedir falan kullanıyorum emuyu, genel olarak krem kullanmayı hiç sevmiyorum, belirgin bir problemim yok, nemlendirici olarak kullanıyorum ama ben yurtdışından güney amerikadan getirtiyordum- oranın ki daha iyi, kuşların bakımı ve sağlık durumları, yağın elde edilişi açısından- bu şekilde kışın kızarıkları olan bir arkadaşıma vermiştim ona çok iyi gelmişti.
annemin de güneş alerjisi vardır mesela yıllardır çeker ona da öylesine yanımdaydı annem kaşınmaya başlayınca tahriş olmasın nemlendsirsin diye sürmüştük o günden beri yazları hep kullanır. sayısız yararı var gerçekten. arabada, evde ,işyerinde mutlaka bulunduruyorum ben :)
öznurrrr
kız senin dediign taktigi uyguldım kursun yaptıgı sınavda 98 aldım motordan
ziliim nasılsın cnm okula ne zman başlıyorsun?
bravo canım tebrik ederim.
sen sakın benim gibi yapma kuzum ehliyetini al ve arabanız varsa muhakkak kullan.
sağolsun kociş 100 bin e aldığımız arabasını kullandırtmıyor bana.alacağı olsun .
cnm yazıyorum.BABE oat moısturısıng body milk..(türkçe meali buymuş:)))= babe yulaf sütlü vücut nemlendirisi...zilim hangisi bu yahu bi dünya ürünü var.ismini deyiversene kız bacım
öznurrrr
kız senin dediign taktigi uyguldım kursun yaptıgı sınavda 98 aldım motordan
ziliim nasılsın cnm okula ne zman başlıyorsun?
öznurcum tabikii kullanmak istiyorum şimdiki arabamız normal vites biz bunu satıp otomatşk vitesli alıcazz
kızım başının etini yeeee 100 binlik arabasını vermiyorsa satsın 20 binlik araba alsın sanada madem öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?