Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Banada vücut için süper bi nemlendirici tavsiye edermisinız?

ikinize de şiddetle emu yağını tavsiye ederim, süper ve doğal bir ürün, hayatım boyunca hiç vazgeçmeyeceğim tek ürün

kızlar ben montiyi fena bozdum ama yarın yine başlamayı düşünüyorum çünkü bnm bünyeme iyi geliyor bakalım 1 hafta dayanabilecek miyim???:44:

selama hatunlar...
aben abla hala annesinde sanırım, bende balık yaptım balıkları ayırmayı unutmuşum hepsini attım unun içinee
abowww didim ama iş işten geçmişti attımm artık
neyse çok gelmeyen taraflarına ayırayım didim ama baktım olmuyor içime sinmedi
yıkadım balıkların yiyecegim kadarını tekrar sosladım filan
ama çok kuru olmuştu benimkilerr??? niden bilmiyorum tabi

bu arada bende gece kremi kullanmak istiyorum tavsiyesi olan varmı
kırışıklıklarım başladı biraz biraz

Banada vücut için süper bi nemlendirici tavsiye edermisinız?

cnm ben babe kullanıyorum 4 yıldır.çok memnunum.dermatolok tavsiyesi ile almıştım.pompalı ve oldukça büyük bir şişesi var.yazları kullanmıyrum.bir şişesi 2 yıl gitti.500 ml ambalajı..gebeliğimmdede bir krem kutusunda bademyağıyla karıştırıp sürmüştüm.hiç pul pul olmadı göbişim,ve hiç çatlağım olmadı.az kilo aldım onunda etkisi vardır.ama acaip güzel nemlendiriyor.

banum cilt tipin çok hassas yada sorunlu değilse normal bi nemlendirici al cnm.benim cildim çok hassas olmasa hayatta vermem bir dünya parayı.acıyorum inan ama kışın cildim kızarıyor ,resmen acıyor ,yanıyoor batıyor vs.. mecbur kalıp alıyorum.ama dediğim gibi sorun çıkaran bir cildin yoksa diadermin vs.. gibi bişey al yani..

emu ağını araştırdım bilgilicim.hiç durmamıştım netten falan vbaktım.çok faydalı biley anladığım kadarıyle.ama cilt kızarıklıklarına iyi gelir diye ibare okumadım.sen ne için kullanıyrsun ve iyi geldimi??

hafta sonu kaçamakları olmuş.umarım klo olarak dönmze haftaya hasretim ve ayşeceylin'cim..

şöyleki zilim cildim pul pul olup dökülüyor.her banyodan sonra bebe yağı sürüyorum fakat banamısın demiyor.ellerime bile günde 10 defa krem sürüyorum ama yine aynı yine aynı.bi bakayım babeye.sağol canım.

canım ben 4 senedir falan kullanıyorum emuyu, genel olarak krem kullanmayı hiç sevmiyorum, belirgin bir problemim yok, nemlendirici olarak kullanıyorum ama ben yurtdışından güney amerikadan getirtiyordum- oranın ki daha iyi, kuşların bakımı ve sağlık durumları, yağın elde edilişi açısından- bu şekilde kışın kızarıkları olan bir arkadaşıma vermiştim ona çok iyi gelmişti.

annemin de güneş alerjisi vardır mesela yıllardır çeker ona da öylesine yanımdaydı annem kaşınmaya başlayınca tahriş olmasın nemlendsirsin diye sürmüştük o günden beri yazları hep kullanır. sayısız yararı var gerçekten. arabada, evde ,işyerinde mutlaka bulunduruyorum ben :)

sabah: 1 elme20 dk sonra kahvaltı

3 yumurta beyazına kıvırcıkla salata yapdım üzerine 1 TATLI KAŞIGI z.yag döktüm
2 teytin
1çay kaşıgı marmelat
şekersiz çay

öğlen:
ıspanak
yogurt

ara: dışardaydım o yüzden kuruyemiş yedim

akşam:
tavuk ızgara
maydanoz
domates
(yogurt unuttum)

ara: meyva yerim

kujum sabah yumurta yediğinizde marmelat yemiyorsunuz cnm.ekmekli kahvaltıda marmelat yeniyor..(tabi şekersiz olmak kaydıyle)

e pekim biz nasıl elde edeceğiz canım?

menümü yazayım
kahvaltı(12:30)
1 bardak süt 1 avuç fındık

öglen(16:00)
1 tabak hamsi,salata

akşam
meyve salatası biraz fındık

2 lt su

öznurrrr
kız senin dediign taktigi uyguldım kursun yaptıgı sınavda 98 aldım motordan

ziliim nasılsın cnm okula ne zman başlıyorsun?

öznurrrr

bravo canım tebrik ederim.
sen sakın benim gibi yapma kuzum ehliyetini al ve arabanız varsa muhakkak kullan.
sağolsun kociş 100 bin e aldığımız arabasını kullandırtmıyor bana.alacağı olsun .

bu arada kociş bir 5 kg daha vermemi istiyor uyus nolcek :)
geçen kışın başında aldığım skiny kot üzerimden düşüyor beaaa bol paçaya döndü.

bravo canım tebrik ederim.
sen sakın benim gibi yapma kuzum ehliyetini al ve arabanız varsa muhakkak kullan.
sağolsun kociş 100 bin e aldığımız arabasını kullandırtmıyor bana.alacağı olsun .

öznurcum tabikii kullanmak istiyorum şimdiki arabamız normal vites biz bunu satıp otomatşk vitesli alıcazz
kızım başının etini yeeee 100 binlik arabasını vermiyorsa satsın 20 binlik araba alsın sanada madem öle

zilim hangisi bu yahu bi dünya ürünü var.ismini deyiversene kız bacım
cnm yazıyorum.BABE oat moısturısıng body milk..(türkçe meali buymuş:)))= babe yulaf sütlü vücut nemlendirisi...
öznurrrr

cnm dilekçemi cuma günü teslimn ettim.cvp sanırım 15 günbe gelir elime.resmi evraklarda biraz ağır aksak ilerliyor bu tür yazışmalar..
tebrikler bu arada sınav için.ilk başladığında motordan ne kadar korkmuştun hatırlasana...bak korkacağın bişey yokmuş.sınavdada öyle olacak ve sandığın kadar zorlanmadan alacaksın inşallah ehliyetini..

ocd emu kremi netten sipariş veriliyormuş cnm biraz baktım da ben.yurtdışındakii sitelerin isimleri falanda vardı.ama güvenemedim ben.benim cildim aşırı hassas çünki..birde hayvani yağ olduğu için dermetolojik testlerden falan geçmişmidir geçmemişmidir..bilemedim..:26:

yeni aldık kuzum ya 2 ay olmadı. minibüs gibi zaten dev gibi araba.zaten kullanamam ama en azından bana başka alternatif bulsa iyi olurdu.neyse vardır herseyde bir hayır.ama 2.bebeyi yaparsam alacakmış bu erkek milleti çok fena çokkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…