Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ablam artı çıkmaz olurmuyum geçen hafta 63 kilo idim 800 gr + dayım

simdi tartildim kilom bu hafta sabit 56,300 kalmis,iki gunun acisi bu , neyse telafi edicem bu hafta insalllah

bilgicim monti aslında diyet deyil canım saglılı beslenmek ... bebegine zarar deyil bu beslenme tam tersine yarar saglar . kendimden pay biçersem monti yapmasam yogurt yemek aklıma bile gelmiyor ...
düşüncen dogru güzelim sonuçda bu aldıgın kilolar zatten yeni kilolar bırak gitsinler ... hamileliginin 5.6 ayındada 2.aşamaya geçersin ...ama şimdide aşırı bir şekilde montiye baglı kalma derim yanı çanın çektiginde istedigim meyveni ye yada canın başka montide yasak lardan çekti abartmadan ye .
saol canim ,3 sene once ameliyat olmustum safra kesesinden agrilarim oldu 1 haftadir bakalim tahlil falan yaptilar sonuc ne cikacak bekliyorum..:18:
inşallah iyi çıkacak çamlıcam .
Günaydın herkeseee:)) Ben bu sabah 65.7 idim. Aslında 2 gün önce gelmiştim bu kiloya ama çarşamba full bozunca cuma aynı kiloya ancak inebildim

zynepcim çarşamba kaçamak yaptım ve kilomuda verdim diyorsun . bende maşallah diyorum birde bünyenizin kıymetini bilin diyorum başkada bişi demiyorum ..

geçen hafta 67.500 oldugunu hatırlatıyorum ...
. bu haftada 65 700 demek ..
1 .800gr .

Son düzenleme:
ablam artı çıkmaz olurmuyum geçen hafta 63 kilo idim 800 gr + dayım
sorry nazlım ben yanlış algılamışım .. 1 günlügüne banum gibi su atıcı pro agırlıklı dene nazlım atarsın bekki şişligi ....
bazan açıklayamıyoruz işet senin benim gibi bünyelerin kilo artış durumunu ... bak bu hafta bede öyleyim .
sanırım nazlım bu birazda bizim bünyenin montiye alışmasıyla alakalı .... üzülme canım hafta dedigin ne kadar hemencik geçiyor haftayada bizim yüzümüz güler inşallah .

simdi tartildim kilom bu hafta sabit 56,300 kalmis,iki gunun acisi bu , neyse telafi edicem bu hafta insalllah

çamlıcam saglık olsun canım.... bak 2 gündür monti dışında olmana ragmen kilon artmamış .

Son düzenleme:
aben abla 2 dlm elme yeidm ve 2 ara yaptım ya ondan deidm beni furcakk diyeee

valla nasıl oldi bende bilmiyorum ama 900 gr vermişim
birde pazar günü regli olucam buna ragmennnn
bu kez olacak olacak inşş aplam:)

tabi olacak banumşum ...

sağol canım desteğin için o zaman beni de listenize eklerseniz sevinirim. Herhangi bir kural var mı takımlarda ki gibi hergün girmek, liste bildirmek falan :)

işte isterseniz bu hafta alın beni 70,00 kg. çıktım bugün 2 günde 900 gr. su da olsa çok motive etti beni zaten diyete başlamadan önceki gün çıkmıştım 70 den 70,90.a. bana bu konuda destek olmanız beni çok mutlu ediyor, iyi ki varsınız

:))) canım bende uzun süre giymedim hep kendime düz ayyakkabılar aldım.kilo verdikden sonra sıkıntım kalmadı bende giyiyorum.ay nasıl hoşuma gidiyor.geçenlerde kendime 20 tl ye bi pantalon aldım fiyatı çok iyiydi diye aman olmazsa keser bişeyler yaparım dedim bi giydim vuuu dedim karnım kalmadı resmen hemen altına topuklular şıkır şıkır gezdim.bence sende giyebilirsin topuklu uzun boylu hatunlarada çok yakışıyor

canım nedenki regl iken spor yapamıyorsun ?

almamışım kilo vermişim yediklerim hurma haricinde hep montiye uygundu.beykoz kebabı zaten patlıcan ve köfte oleyyo

Günaydın ben de 2 günde toplam 900 gr. vermiş oldum bugün itibariyle

vuuuu maşallah 2 günde he

ay ne alakası var kuzum.bebek öyle bi besleniyorki sen kendine bakmalısın asıl.sen istesende istemesen de bebiş sendeki rezervleri tüketecek en olmadı.bu arada yakın arkadaşlarımdan biri hamileyken diyet yaptı dr zoruyla ve kilo verdi.onu geçiyorum benim doktorum zayıflamam için (hamileyken) diyet verdi çok kilo aldım diye.ben 25 kg aldımda hamileyken

İNŞALLAH ablam dün akşam kendimle okadar mücadele ettimki evdeki tatlıdan yememek için sonunda galip geldim ve tatlıyı sabah eşimle işyerine gönderdim orda yersiniz diye :)

kilo bildirimi yapıyorum
pazartesi 63.7 kg
cuma 63.3 kg

herhalde dün yediğim hurmalar tırmaladı beni

kilo bildirimi yapıyorum
pazartesi 63.7 kg
cuma 63.3 kg

ocdim bukadar yiypde kilo vermişsin . ay niye şikatyet ediyorsun afiyet olsun ....
ben nerelerden atayım kendimi....

dünki mönümüde yazıp kaçıyorum .....
ve böyle bir mönüylede kilom artıyor işte ..

8 00.
1 hş yumurta ...peynir .. 4 yş zeytin
..tere..domates salatalık maydonoz .

12 30 .
tavuk ız..kıyma çorbam .
yeşilik..şalgam . 2 kş yogurt .

17 00.
. 4 kuru kayısı (dışarydaydım )

20.00
tonlu lorlu yeşil salata ....

12 br su .
3 kupa karışık çay ..
3 satde yürüyüş ...:2
7:

Son düzenleme:
OCD,reglin 2. günü çok kanamam oluyor yürüyüş yapamıyorum.İlk gün de ağrım çok oluyor.Sonrasında da pek rahat yaptığımı söyleyemem ama ilk 2 gün çok zor.Öncesinde yapıyorum ama acayip yoruluyorum,30 dk.yürüyüşte bittim geçengün:)) Oysa spora alışkın bir vucudum var:))) Ayın 2 haftası böyle yahu,regl öncesi,regl derken ay geçiyor resmen:))

günaydin kizlar dün cok yogundum yazamadim

kilom

cumartesi:64.9

bugüm:63.5

aslinda dün 63.2 cikmistim

ve dünkü menüm

dünkü menüm

sabah
1 tost

ögle
1 elma,bir armut,bir mandalina biyr bardaga yakin süt

aksam
1 firin kanat
lahana salatasi
bir avuctan biraz fazla findik

yok bilgiçin tek kural bziler beraber motive olmak ..
deigim gibi yeni aldıgın kiloları bu şekilde vermelisin saglıklı olanda bu zatten oıcdimin dedigi gibide bebek beslenmaz diye bişiyok bebek şekerle beyaz unlamı besleniyor sanki.
Sağol aebencim, inşallah böyle sürsün , biliyorsun ilk haftalar daha kolay gidiyor kilolar ama sonra yvaşlıyor malesef
zeynepcim canim bzim bünuelerdiyet magduruo yüzeden az gidiyor çogunuzun diye macerası yok oyüzden kerkmeyin kilo vermeniz devam eder....

monti amcamda kitabında yazdıgı ve dedigi gibi bizim bünyeler DİYET YAPA YAPA ŞAPA OTURMUŞ ARTIK
İNŞALLAH ablam dün akşam kendimle okadar mücadele ettimki evdeki tatlıdan yememek için sonunda galip geldim ve tatlıyı sabah eşimle işyerine gönderdim orda yersiniz diye :)

AH NAZLIM DÜN BEBELERE ÇİG KÖFTE ALDIM ONLAR BAYILA BAYILA YEDİLER. SIÇAK SİMİT ALDIMKİ MİS GİBİ KOKUYUR ..
AYNI MASADA BENDE TONLU SALATAMI YEDİM ..
SABIR NAZLIM SABIR .. ŞLİMDİ HAVLU ATSAK NE OLCAK . MEMNUNMU OLACAGIZ SANKİ HAYIR .
BU SEFER NE DİYE BAŞLADIK HATIRLA . ARTIDA ÇIKSAK HAFTALARCA SABİTTE KALSAK DÖNÜŞ YOK MUTLAKA GİDECEK .. SAKIN MORALİNİ BOZMA .

Son düzenleme:

afiyet olsun hasret..
Canım tebrikler .. Kilon gayet iyi gidiyor ..

Kıslar baya kalbalık olmuşuz 12 kişi aktif monti yapan ..

Listeleri yaparım bi ara ...

günaydınnnnnnnnnnn

geçen hafta:65.9
bu hafta:65
giden:900 gr

çok cnm sıkılmıştı dün ama proya agırlık verince -900 oldu bugün
tebrikler banu
cok saol canim,tesekkurler
canim gecmis olsun
günaydın haırlı cumalar olsun hepimize..
hayirli cumalar ablam sanada
kilom 63,8 çıktı bende anlamadım ya okadarda dikkat ettim . ama bir şişlik var bende sabah botlarımın fermuarı herzamankinden daha zor kapandı bakalım artık haftaya ne olacak
canim üz+lme sisligin gidince yine inersin - ye
Pazartesi 61,5
Cuma 60,4 daha doğru olur 1 hafta olmadı daha
tebrikler canim
kilom 64 çıktı 1 kilo gitti asıl bundan sonrası önemlı 64dü kırmak
tebrikler sabir gösterdikten sonra kiriliyor o zoncirler merak etme
Günaydın ben de 2 günde toplam 900 gr. vermiş oldum bugün itibariyle
tebrik ederim canim
günaydın kızlar kg verenleri tebrik ederim

gecen hafra 64,4
bu hafta 64 ablacım
tebrikler
kilo bildirimi yapıyorum
pazartesi 63.7 kg
cuma 63.3 kg

canim azda olsa vermissin tirmalayan bisey yok bence :)

aeben abla tesekür ederim bende memenunum cok sükür ins böylede devam eder bakalim..

sende arti cikmissin ya sabir demekten baska bisey gelmiyor elden :)

he valla yahu bulupda bunuyorum

hımm demek kötü he ben regl döneminde daha çok hareket etmeye çalışırım ağrılarım geçsin diye ki o da ağrım olursa

bugün kahvaltıda ekmek yerine 2 haşlanmış yumurta yedim eskisi gibi ve hala acıkmadım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…