bende kilomu bildireyim geçen hafta 62.400gr.bu hafta 63 .
.. dün pro agırlıklı beslendim ama 10o gr daha artmışım dünden bu yana dün 62.900 düm .....
sonuçda bu hafta 600gr artıdayım . hiç bir sebebide yok ..ha cumartesi günki minik kaçamak dışında ..
.. şöyle bir açıklamda yapayım benim günlük kilon degişik çıkar . yanı kilom oynako yüzden kiloyu fazla takımıyorum önemli olan mezro ölçülerim ..
ona gelindede ilk başladıgımda ki 2 cm lik incelmeyle duruyorum ne artıyor ne azalıyor .. yanı degişen tekşey basküldeki su azalıp çogalması ...
pazartesiden beridirde kendi koydugun 12. kuralar harfiyen uyuyorum . elimden gelen bu artık gerisi mustakbel bünyeme kalmışş hani derlerya; adım hıdır elimden gelen budur ...
bekliycez başka çarsi yok ..
nazlım şiş olmana ragmen artı çıkmamışsınhaftaya föff diye inersin merak etme ..
dünya hali canım kilonu haftalık olarak baz al ... günlük degişiklikler olabiliyor .
1 hafta olmadı daha . ama kilon gayet iyi tebrikler ..1.100gr...
bilgicim monti aslında diyet deyil canım saglılı beslenmek ... bebegine zarar deyil bu beslenme tam tersine yarar saglar . kendimden pay biçersem monti yapmasam yogurt yemek aklıma bile gelmiyor ...ben listeye yazılmadım ablacım perşembe günü başladım 70,900 kg.dım. ben 3. aya kadar şiddetle kilo kaybı bekliyorum kendimden. bu konuda herkesin yorumunu bekliyorum. şöyle ki; kime sorsan diyet yapılmaz hamilesin bebek beslenemez diyor. aa ben 2 gündür bol meyve+ sebze ve süt ürünleriyle beslendim, bebiş için bunlar yeterli diye düşünüyorum, kilo veriyor olmam bana göre fazla kilom olmasından kaynaklanıyor bebeğin besinsiz kaldığını göstermiyor. kaldı ki bebek ilk aylar anne kanından besleniyorsa bu sağlıklı beslenme şeklimin kasnıma herhangi bir zarar verdiğini düşünmüyorum, bu sebeplerle elimden geldiğince kilo verip sonra 2. aşamaya geçmeyi planlıyorum. ne dersiniz?
inşallah iyi çıkacak çamlıcam .saol canim ,3 sene once ameliyat olmustum safra kesesinden agrilarim oldu 1 haftadir bakalim tahlil falan yaptilar sonuc ne cikacak bekliyorum..:18:
Günaydın herkeseee:)) Ben bu sabah 65.7 idim. Aslında 2 gün önce gelmiştim bu kiloya ama çarşamba full bozunca cuma aynı kiloya ancak inebildim
sorry nazlım ben yanlış algılamışım .. 1 günlügüne banum gibi su atıcı pro agırlıklı dene nazlım atarsın bekki şişligi ....ablam artı çıkmaz olurmuyum geçen hafta 63 kilo idim 800 gr + dayım
simdi tartildim kilom bu hafta sabit 56,300 kalmis,iki gunun acisi bu , neyse telafi edicem bu hafta insalllah
aben abla 2 dlm elme yeidm ve 2 ara yaptım ya ondan deidm beni furcakk diyeee
valla nasıl oldi bende bilmiyorum ama 900 gr vermişim
birde pazar günü regli olucam buna ragmennnn
bu kez olacak olacak inşş aplam:)
bilgicim monti aslında diyet deyil canım saglılı beslenmek ... bebegine zarar deyil bu beslenme tam tersine yarar saglar . kendimden pay biçersem monti yapmasam yogurt yemek aklıma bile gelmiyor ...
düşüncen dogru güzelim sonuçda bu aldıgın kilolar zatten yeni kilolar bırak gitsinler ... hamileliginin 5.6 ayındada 2.aşamaya geçersin ...ama şimdide aşırı bir şekilde montiye baglı kalma derim yanı çanın çektiginde istedigim meyveni ye yada canın başka montide yasak lardan çekti abartmadan ye .
çocukla topuklu bot giyebiliyorsan brawo walla cnm..ben oğlum doğduğundan beri giymedim dsem yeridir.bi davette toplantı bayram seyran vs.. dışında nerde giyeceğim...yere kapaklanırım valla.düz ayakkabıyla zor yetişiyorum zaten.topuklu giysem bileklerimi kırıp öyle gelirm eve.zaten normaldede pek giymem topuklu.boyum fazla uzun birde topuklu giyince çok dikkat çekiyor.okula kumaş pantolonun altına giyerim az topuklu şeyler.yazında genelde babetle gidiyorum zaten..ama bir kadının duruşunu değiştiriyor topuklu ayakkabı.sexi oluyor insan topukluyla yaw...ama orta boylu olmak lazım beni düşünün topukluyla..kalabalıkta annem benş hiç aramıyormuş öyle diyordu.düğünlerde falan pastada mum gibi oluyorsun topuklu giyince diyor.nerden bakarsan bak görünüyormuşum yani
Günaydın,
Dün tartıldığımda 59,9 dum ,bu sabah 60,4 ?????Reglimin 2.günü,o yüzden mi acaba ,neyse,tartı yalan söylemez sanırım:).Reglim nedeniyle spor da yapamıyorum
Başlangıç kilom 61,5 1.hafta sonunda kilom 60,4.
ytebrikler banuşum yakında sen beni solarsın .
dün artıdayım diye şikatet ediyordun
çok geçmiş olsun çamlıcam ... inşallah bişiyin kalmamıştır . durumdan ahberdar et bizi .
tebrikler ayşem demak kaçamaklıda olsa veriyorsun harika . bünyeleriniz kıymetini bilin ..
ayşem kaçtın kaç oldun listeye ekleyim .
banum neyi sabote ettin gıı mönün güzel sadece aran 2 olmuş olur okadar aradabir ..
afiyet olsun ocdim ...hurma hurma hurma . evde kalmadıda ..yarın anacıma gidicem galiba getiririm
:26cdim canım kilonda bir artış yoksa ye canım afiyet olsun ...
yiyoruz dünya halim ama haftada 3 ögün . zilim açıklamayı yapmış zaten .
suçuk konusunu zilim açıklamış. acukanıda yiyebilirsin ..
banuşum dut kurusunun gl endeksini bilmiyorum canım ye diyemem yemede . yersende eser mikdarda belki.
öylen için 3 şeçeneginde uygun afiyet olsun .
niyeküü.?
kajumum yemişsindircanım balıgını ..
ama ilk deneyim olrak en kılçıklı balıklardan birni almışsın . dış derisinde bile kılçık vardır . ben pek almamda istavrit ... canım hiç bir balık hamsi gibi kılçıksız ayıklanmaz.. bütük balıklar vardır orta kılçıgı çıkarılır ama bıçakla .onların bile diger yerlerinde kılçık olur . ama istavriti bol bol yerken ayıklamak lazımdır ... sonuç ne oldu begendinmi?
Günaydın ben de 2 günde toplam 900 gr. vermiş oldum bugün itibariyle
ben listeye yazılmadım ablacım perşembe günü başladım 70,900 kg.dım. ben 3. aya kadar şiddetle kilo kaybı bekliyorum kendimden. bu konuda herkesin yorumunu bekliyorum. şöyle ki; kime sorsan diyet yapılmaz hamilesin bebek beslenemez diyor. aa ben 2 gündür bol meyve+ sebze ve süt ürünleriyle beslendim, bebiş için bunlar yeterli diye düşünüyorum, kilo veriyor olmam bana göre fazla kilom olmasından kaynaklanıyor bebeğin besinsiz kaldığını göstermiyor. kaldı ki bebek ilk aylar anne kanından besleniyorsa bu sağlıklı beslenme şeklimin kasnıma herhangi bir zarar verdiğini düşünmüyorum, bu sebeplerle elimden geldiğince kilo verip sonra 2. aşamaya geçmeyi planlıyorum. ne dersiniz?
sorry nazlım ben yanlış algılamışım .. 1 günlügüne banum gibi su atıcı pro agırlıklı dene nazlım atarsın bekki şişligi ....
bazan açıklayamıyoruz işet senin benim gibi bünyelerin kilo artış durumunu ... bak bu hafta bede öyleyim .
sanırım nazlım bu birazda bizim bünyenin montiye alışmasıyla alakalı .... üzülme canım hafta dedigin ne kadar hemencik geçiyor haftayada bizim yüzümüz güler inşallah .
çamlıcam saglık olsun canım.... bak 2 gündür monti dışında olmana ragmen kilon artmamış .
kilo bildirimi yapıyorum
pazartesi 63.7 kg
cuma 63.3 kg
herhalde dün yediğim hurmalar tırmaladı beni
yok bilgiçin tek kural bziler beraber motive olmak ..sağol canım desteğin için o zaman beni de listenize eklerseniz sevinirim. Herhangi bir kural var mı takımlarda ki gibi hergün girmek, liste bildirmek falan :)
işte isterseniz bu hafta alın beni 70,00 kg. çıktım bugün 2 günde 900 gr. su da olsa çok motive etti beni zaten diyete başlamadan önceki gün çıkmıştım 70 den 70,90.a. bana bu konuda destek olmanız beni çok mutlu ediyor, iyi ki varsınız
zeynepcim canim bzim bünuelerdiyet magduruo yüzeden az gidiyor çogunuzun diye macerası yok oyüzden kerkmeyin kilo vermeniz devam eder....Sağol aebencim, inşallah böyle sürsün , biliyorsun ilk haftalar daha kolay gidiyor kilolar ama sonra yvaşlıyor malesef
İNŞALLAH ablam dün akşam kendimle okadar mücadele ettimki evdeki tatlıdan yememek için sonunda galip geldim ve tatlıyı sabah eşimle işyerine gönderdim orda yersiniz diye :)
günaydin kizlar dün cok yogundum yazamadim
kilom
cumartesi:64.9
bugüm:63.5
aslinda dün 63.2 cikmistim
ve dünkü menüm
dünkü menüm
sabah
1 tost
ögle
1 elma,bir armut,bir mandalina biyr bardaga yakin süt
aksam
1 firin kanat
lahana salatasi
bir avuctan biraz fazla findik
tebrikler banugünaydınnnnnnnnnnn
geçen hafta:65.9
bu hafta:65
giden:900 gr
çok cnm sıkılmıştı dün ama proya agırlık verince -900 oldu bugün
canim gecmis olsuncok saol canim,tesekkurler
hayirli cumalar ablam sanadagünaydın haırlı cumalar olsun hepimize..
canim üz+lme sisligin gidince yine inersin - yekilom 63,8 çıktı bende anlamadım ya okadarda dikkat ettim . ama bir şişlik var bende sabah botlarımın fermuarı herzamankinden daha zor kapandı bakalım artık haftaya ne olacak
tebrikler canimPazartesi 61,5
Cuma 60,4 daha doğru olur 1 hafta olmadı daha
tebrikler sabir gösterdikten sonra kiriliyor o zoncirler merak etmekilom 64 çıktı 1 kilo gitti asıl bundan sonrası önemlı 64dü kırmak
tebrik ederim canimGünaydın ben de 2 günde toplam 900 gr. vermiş oldum bugün itibariyle
tebriklergünaydın kızlar kg verenleri tebrik ederim
gecen hafra 64,4
bu hafta 64 ablacım
canim azda olsa vermissin tirmalayan bisey yok bence :)kilo bildirimi yapıyorum
pazartesi 63.7 kg
cuma 63.3 kg
herhalde dün yediğim hurmalar tırmaladı beni
ocdim bukadar yiypde kilo vermişsin . ay niye şikatyet ediyorsun afiyet olsun ....
ben nerelerden atayım kendimi....
dünki mönümüde yazıp kaçıyorum .....
ve böyle bir mönüylede kilom artıyor işte ..
8 00.
1 hş yumurta ...peynir .. 4 yş zeytin
..tere..domates salatalık maydonoz .
12 30 .
tavuk ız..kıyma çorbam .
yeşilik..şalgam . 2 kş yogurt .
17 00.
. 4 kuru kayısı (dışarydaydım )
20.00
tonlu lorlu yeşil salata ....
12 br su .
3 kupa karışık çay ..
3 satde yürüyüş ...:27:
OCD,reglin 2. günü çok kanamam oluyor yürüyüş yapamıyorum.İlk gün de ağrım çok oluyor.Sonrasında da pek rahat yaptığımı söyleyemem ama ilk 2 gün çok zor.Öncesinde yapıyorum ama acayip yoruluyorum,30 dk.yürüyüşte bittim geçengün:)) Oysa spora alışkın bir vucudum var:))) Ayın 2 haftası böyle yahu,regl öncesi,regl derken ay geçiyor resmen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?