Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kıslarrrr pazartesi günü aşure kaynatacağız.1 kase yesem olar mı ya ? sıcak sıcak tarçınlı

keşke bende sevseydim sarımsagı gerçekten çok faydalı ama çocuklugumdan beridir hiç yemem lezzetini sevmıyorum.

hayirli hafta sonlari hanimlar

dünkü menümü yazayim meyveyi kacirdim biraz

sabah

1 armut

kahvalti
2 dilim ekmek
acuka
marmelat
lor
zeytin
salatalik,domates

ara
1 armut

ögle
bir kase beyaz leblebi ve findik,bir bardak yagsiz süt

ara
1 armut
2 mandalina

aksam
2 yumurtali salata

ara
3 4 dilim turp :)

iyi aksamlar kizlar,kimsecikler yok bugünkü menümüpde yazayim bari

sabah
1 adet tost,domates,zeytin

ara
1 nar
1 mandalina

ögle
firinda kanat,
salata
marmelatli ve tarcinli yogurt

aksam
firinda kizarmis kabak ve patlican domates soslu ve yogurtlu

ara
yine bir kase marmelatli ve tarcinli yogurt yiycem cok güzelmis..

aeben abla marmelati istedigimiz zaman yiyebilirmiyz yoksa dikkatlimi olmka lazium

sabah: 1 avuç kaysı çiri
kahvaltı
2 zeytin
ıspanak kavurması
2dilim ekmek
çok az peynır
şekersiz çay

öğlen:
balık
salata

ara:2mandalina

2 litre su
1saat plates 45 dk yürüyüş+koşu

akşam:
kabak yemegi
yogurt
1avuç badem

ara: meyve yıyebılırım yada hurma yıyebılırım

aşüre keşke serbest olsa kıslar...bayılırım bende....abartmıyorum 3-4 kase arka arkaya yerim yani yemeğe kalksam.daha evvelden bende yapardım,önceki evimdeyken.geçen yıl ve bu yıl yapmadım.bu yılda yapmam sanırım.apartmanımızın neredeyse tamamı yaşlı insalardan oluşuyor.ve şeker hastası yarıdan fazlası.geçen yıl kapıya getirmişti biri ,iki kase al kızım dedi,başkalarınada kalsın teyze dedim.zaten çoğu şeker -tansiyon hastası kızım almadılar ziyan olmasın diye dedi yapacakken vazgeçtim bende.önceden yapardım her yıl dağıtırdımm.aşürede çok bereketli bişey,benimde az elim yok koca on kiloluk tencereye ağzına kadar yapardım.2 kg falan kalırdı,eşimde yemez aşüre.hepsini büyük bi iştahla 2-3 günde yerdim valla.üstünede avuç avuç kuruyemiş serperdim.narlar,tarçınlar vs..
ayyy walla resmen aşerdim şu an:)))bir kişi bri getirsede nefsimi körlesem..

aebenime soralım bakalım.şekeri zaten sonlarda katılıyor aşürenin,içndeki meyvelerde şekerli zaten .şekersizken ayırsanızda içine marmelat yada bir kaç kurumeyve daha katsanız olur gibime geldi şu an...aebenim cvp verir zaten size...

birde meyve porsiyonlarınızı şu şekilde yapmaya özen gösterin kıslar.bezen aralarda meyve porsiyonunuz fazla kaçıyor okuduğum kadarıyle..

büyük meyveler(elma,armut,portakal,ayva,nar,trabzon hurması vb..)bir porsiyon sayılıyor...
küçük meyveler(taze kayısı,incir,mandalina,kivi ve büyüklüğü bunlara yakın meyveler) 2 adedi bir porsiyon...
daha küçük tane meyveler(çilek,kiraz vs..)bir avucunuzun aldığı oranda meyve bir porsiyon meyvedir..
ama avucunuz açık olacak şekilde değil toplu duracak şekilde..

kurumeyvelerde 2 tanesi (incir-kayısı) bir porsiyon....

selam kızlarrrrrrrr
heycannnn,heycan ,heycannn il sürüşümü yaptım ilk 3 saat dersimi aldımmm
çok keyifliydiiii araba sürmekkkkkkk inanılmazzzz keyif aldımmm
amaa tabi kafam kaza gibinn şuannn

sarımsak kokmuyor kızlar ffırındaa aksine balıgın kokusunuda alıyor
yarın hamsi yapıcam bende her hafta oldugu gibii

menüleirmi yazmayaım baya karışık oldu:26::26::26:
reglimde gelmedi henüz

aben abla annecigine gittin mi iyidir inşş?

zilimmm nasılsın cnmmmm umarım bende snein gibi araba kullanabilirimmm
bu arada bu 3. yılım aşure yemiyorumm

bu arada kızlar marketten kuşburnu marmelatı aldım
diyabetik tatlandırıcı ile yapılanlardannn
sabah yimek için heycanlanıyorum

araba sürmek cok keyifli gercekten tamamen ögrendikten sonra dahada keyifili gelelcek

Allah Allah bana hiç keyifli gelmiyor İst.da olduğum için mi acaba? önceden insan araba kullansa canı sıkılır sahilde bir tur atar gelir derdim ama İst.da öyle arabayla gezmek gerçekten mümkün değil... ama anneme gidince leyifli oluyor kullanmak. rahatlığı apayrı bir güzellik ama ben sevmiyorum maalesef :)

orasi öyle canim istanbul cok kalabalik ama burasi cok rahat yollar dümdüz seritler genis herkes kurallara uyuyor burda acemiside usta söför sayilir :)

evet kalabalık maalesef ama tabii bu konfor hiçöbirşeyde yok yani istewdiğin yere istediğin zaman gidebiliyorsun. canımben 300 gr. daha vermişim çok sevindim sabah sabah, herhalde dün çok ağladım ya 300 gr. gözyaşı gitmiş benden

kilon icin tenrikler canim ama bidaha agladigni duymayayim üzme bakim yigenimi :)

günaydın kızlr
bu hafat benim monti ziyan oldu öğünlerimi doğru şekilde yiyorum ama regl olacağım evdeki kurabiyeler dalıyorum günde 2 tane yiyorum malesef bu hafta sabit kalsamda yeter bana yani

tünaydınlar kıslar....
bende araba kullanmayı sevmeyenlerdeni..:44:
mecbur olmasam kapısına dokunmama yani o derece sevmiyorum ama mecburiyet işte...okula giderken o otobüsten in o minübüse bin yapmaktansa kendi aracımla gidip gelmek daha iyi tabisi..ama yürümeyi tercih ederdim yakın olsa.yani 3-5 km bile olsa yürümek isterim yani o derece severim yürümeyi..ama bir bayana ehliyet hava kadar su kadar elzem oldu artık.ve tabii araba sürmekte..hele çocukta varsa elzem değil şart yani...

banum zevk almana sevindim cnm..kolay demiştim sana.ehliyeti alır almazda kendi aracınızla eşinide al mutlaka yola çık.tenha yerlerle başla yavaş yavaş trafiğe dal yani..ankaranın trafiği istanbul gibi keşmekeş değil.daha düzenli ..şehir yapılaşmasıda istanbula göre çok daha düzenli..sürersin hiç korkma cnm...

bende bu gün vileda yapayım dedim eşim süpürmüştü,çekpas yapardım hep.eşim viledanın suyunu ve kovasını hazırlamış diye vileda yapacaktım.üst katı yaptım aşağıya geçtim çat diye kırdım vileda ve sopa bağlantısından eşimle oğlum gğle güle yerlere attırlar kendilerini..(ne varsa gülecek
eşim iyiki ben yapmamışım diye kafa buldu durdu viledanın sopası demir çünki...doğa üstü güçlerin var senin diyor eşim.ama bağlantı yerinin plastik olduğunu görmezden geliyorlr
şaka bi yana temizlik yaparken kendimi kaybediyorum sanırım,çok gücümü veriyorum ne temizliyorsam temizliyeyimbekarkende odamın camını sileyim demiştim bi kere camı kırmıştım bastırırken...sebze yıkarken de sebzeler kırılıyor hep walla.salatalık,patlıcan havuç.nasıl bura bura yıkıyorsam artık..yada çok gevrek sebzler alıyorum
hey allahım yaw...kendime gülesim geliyor bazen...
oğlum coştu iyice havada soğudu,avm 'ye götürelim iyisimi..ben kaçar kıslar...
birde şey soracağım..cildi çok hassas olup kışın kılcal damarları belirginleşenler varmı aranızda..varsa neler kullanıyorsunuz ?ben bioderma kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum.la roche kullanan yada başka dermokozmetikler...varsa bilgilerinizi paylaşırsanız sevinitrim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…