hadi ya Allahım ben ne tembelim :)
vallahi zilim aklıma gelince üst kata çıkıp kullanmaya çalışıyorum.bi reklam arası kadar binebiliyorum zorluyor beni.
oğluşum daha hevesli kullanmaya
geçmiş olsun canım.Rabbim acil şifalar versin.
zilicim 3 sene once safra kesesi ameliyati olmustum 3 senedir iyiydim am 1 haftadir yine onu andiran agrilarim vardi doktorda tahliller falan yazdi bakalim ne cikacak.pazartesi belli olur heralde bakalim hayirlisi canim hersey olacagina varir
günaydın haırlı cumalar olsun hepimize..
günaydın haırlı cumalar olsun hepimize..
günaydınnnnnnnnnnn
geçen hafta:65.9
bu hafta:65
giden:900 gr
çok cnm sıkılmıştı dün ama proya agırlık verince -900 oldu bugün
çok geçmiş olsun çamlıcam ... inşallah bişiyin kalmamıştır . durumdan ahberdar et bizi .zilicim 3 sene once safra kesesi ameliyati olmustum 3 senedir iyiydim am 1 haftadir yine onu andiran agrilarim vardi doktorda tahliller falan yazdi bakalim ne cikacak.pazartesi belli olur heralde bakalim hayirlisi canim hersey olacagina varir
tebrikler ayşem demak kaçamaklıda olsa veriyorsun harika . bünyeleriniz kıymetini bilin ..ben geldim kızlar
menümü yazayım
sabah
3 dilim kızarmış ekmek
peynir
kendi yapyığım domates sosu
salatalık
öğlen
1 mandalina
akşam üstü
kıymalı mantarlı sote
salata
yoğurt
az önce 1 tane kurabiye
bide pazartesileri kendime izin günü belirledim kızlar daha doğrusu arkadaşlarla toplanıyoruz o gün.tabi o gün sabah ekmek yemeyeceğim ve de akşam gelince de yemeceğim dengelerim böylece benimki monticik oluyo ama yine de kg veriyorum tam uygulasam daha hızlı vereceğim ama acelem yok yavaş yavaş gitsin.bu hafta bunu uyguladım pazartesi bu şekilde geçti salıdan bu güne kadar montiyi uguladım 400 gr vermişim
banum neyi sabote ettin gıı mönün güzel sadece aran 2 olmuş olur okadar aradabir ..menümü yazıp accık ders çalışayımmmm
bugüne çokk güsel başlamıştım amaa sabote ettimmm aben abla
sabah
1 haş. yumurta
5 zeytin,peynir çeşitleri
2 ceviz
öglen
avuçç içi kadar haş. tavuk
1 tabak yeşillik
ayran
ara
1 bardak süt ile nescfe (çay kaşıgının ucu kadar)
ara
1 saat sonra filan
1 ceviz 1 dlm elma
akşam
tavuk ızgara
1 turp
3 biber turşusu bit kadar
bol tarçınlı yogurt
tarçını ne kadara ttım bilmiyorum kapkara olmuştuuu
şu regliyi kazasız atlatmamm lazımm
afiyet olsun ocdim ...hurma hurma hurma . evde kalmadıda ..zilim ve aebenim şu an tarçına bboğulmuş hurmaları yiyorum valla Allah razı olsun sizden yoksa kesin eşimin abur cuburlarına dalmıştım o da bana surat yapmıştı (hipodan dolayı kızıyor tatlı bişeyler yememe)
:26akşamki mönüm
2 porsiyon beykoz kebabı
1 porsiyon fırın mantar
1 kase cacık
1 porsiyon yeşillik
ve anca doydum ya kendime inanamıyorum
yiyoruz dünya halim ama haftada 3 ögün . zilim açıklamayı yapmış zaten .Mercimek ve Kurufasulye 1.aşamada yiyebiliyor muyuz?
suçuk konusunu zilim açıklamış. acukanıda yiyebilirsin ..dünyahali yeniliyor canım ama bakliyatlar az yağlı az salçalı oluyor etsiz şekilde yeniliyor
benim bugünkü menüm
kalkınca 1 elma
sabah 2 tb ekmeği zeytin ezmesi peynir salatalıkyanlız aeben ablam ben şu acukalardan yedim kahvaltıda içinde sadece sarımsak unu var onun dışında birşey yok yiye bilirmiyim dersin
öğlen.1 haşlanmış yumurta salatlık yoğurt
akşam 2 baget yoğurt salata
2 tane incir son olarak
aeben ablam sucuk sosis yiye biliyormuydum çok olmamak kayıdyla vede sıkça
iyi akşamlarrr
öznurcum reglimi olcaksın acaba bugün bende kedmi zor frenledimmm
aben abla
evde dut kurusu var ama glisemin endeksi bulamadım dutta yemiyoruz sanırımm dimi
birde ben cuma-cumartesi öglen yemeginde derste olucam iki gün
leblebi-süt,meyve-süt, kueymiş-süt seçeneleirnden birini kullansamm
benim açımdan fena mı olar :26::26::26::26::26::26:
zilim al cnm ozman kullanırım diyorsan ki sen yaparsın ben ilk balarda 5 dk yapamıyordum
alışında 40 bile yaptıgım olurdu
banuşum dut kurusunun gl endeksini bilmiyorum canım ye diyemem yemede . yersende eser mikdarda belki.zilim 16 saat alıcam dersi 4 günden 4 saat dediiler bend ebilmiorum görücem c.tesi günü bakalım
niyeküü.?aben abla bugün beni furacakkk:18::18::18::18::18::18::18:
kajumum yemişsindircanım balıgını ..akşamkı menüm değişti kurstan dönerken istavrit aldım ilk kez yıyecegim tadı inşallah güzeldir. daha önce hiç balıkda ayıklamadım annem hamsi ayıklarken gördüm karnından kuyruguna kadar dövdesini yarıyodu ama bu istavrit öyle olmadı yarıya kadar yarıldı sadece gerisini bıçakla kesmek mi gerek? tavada pişirecegım ama patates kızartırkenkı kadarmı yag dökmek lazım
litfen yardım beklıyorum acill
Ytebrikler banuşum yakında sen beni solarsın .
Dün artıdayım diye şikatet ediyordun
çok geçmiş olsun çamlıcam ... Inşallah bişiyin kalmamıştır . Durumdan ahberdar et bizi .
Tebrikler ayşem demak kaçamaklıda olsa veriyorsun harika . Bünyeleriniz kıymetini bilin ..
Ayşem kaçtın kaç oldun listeye ekleyim .
Banum neyi sabote ettin gıı mönün güzel sadece aran 2 olmuş olur okadar aradabir ..
Afiyet olsun ocdim ...hurma hurma hurma . Evde kalmadıda ..yarın anacıma gidicem galiba getiririm
:26cdim canım kilonda bir artış yoksa ye canım afiyet olsun ...
Yiyoruz dünya halim ama haftada 3 ögün . Zilim açıklamayı yapmış zaten .
Suçuk konusunu zilim açıklamış. Acukanıda yiyebilirsin ..
Banuşum dut kurusunun gl endeksini bilmiyorum canım ye diyemem yemede . Yersende eser mikdarda belki.
öylen için 3 şeçeneginde uygun afiyet olsun .
Niyeküü.?
Kajumum yemişsindircanım balıgını ..
Ama ilk deneyim olrak en kılçıklı balıklardan birni almışsın . Dış derisinde bile kılçık vardır . Ben pek almamda istavrit ... Canım hiç bir balık hamsi gibi kılçıksız ayıklanmaz.. Bütük balıklar vardır orta kılçıgı çıkarılır ama bıçakla .onların bile diger yerlerinde kılçık olur . Ama istavriti bol bol yerken ayıklamak lazımdır ... Sonuç ne oldu begendinmi?
günaydınn apla sanada hayırlı cumalarrr:)
nazlım şiş olmana ragmen artı çıkmamışsınkilom 63,8 çıktı bende anlamadım ya okadarda dikkat ettim . ama bir şişlik var bende sabah botlarımın fermuarı herzamankinden daha zor kapandı bakalım artık haftaya ne olacak
dünya hali canım kilonu haftalık olarak baz al ... günlük degişiklikler olabiliyor .Günaydın,
Dün tartıldığımda 59,9 dum ,bu sabah 60,4 ?????Reglimin 2.günü,o yüzden mi acaba ,neyse,tartı yalan söylemez sanırım:).Reglim nedeniyle spor da yapamıyorum
Başlangıç kilom 61,5 1.hafta sonunda kilom 60,4.
tebrikler kajum . minik kaçamklarlada olsa kilon ne güzel inmiş .. bu hafta kaçamaksız yap 63 zincirini kırarsın haftaya ..kilom 64 çıktı 1 kilo gitti asıl bundan sonrası önemlı 64dü kırmak
Günaydın ben de 2 günde toplam 900 gr. vermiş oldum bugün itibariyle
istavriti çok begendim bolcada yedim akşam ekmeksiz salatayla abla bana öyle çok kılçıklı gibi gelmedi eşim kılçıklarını ayıklamadan yedi :))
tebrikler bilgilim ...
canım kaç kiloydun listeye yazayımmı ???. hamile oldugundan kilo kaybını hedeflemiyoruz ama moral olur belki sana .
aa ben kaçırdım sanırım geçmiş olsun çamlıcaaa neyin var
zilim bence dogru kararı vermişsin . canım birde şöyle düşün onlara üzülmek yerine yardım etmek için bir şans verildi sana .hoşgeldin dağcım...yaşadığın sıkıntılar içinde geçmiş olsun cnm.hem sana hem de bunları yaşayan yakınlarına cnm...kilo durumun nedir?
aebenim ve banum sanırım zamanla aşmak zorunda kalacağım bu durumu.eşimlede konuştuk.şu durumda kendimi düşünemiyorum malesef( çocuğum için kendimi 2.plana atmam gerekiyor ve atacağım.bir sürü tercih hakkım olan okul vardı kısaca hepsini araştırdım 4 tanesi akşam saatine kadar çalışıyor okulların.geri kalan 4 taneden de seçebileceğim(saatleri oğluma uyan)bir burası vardı...
seneye oğlum kreşe başlayınca tekrar tayin isteme hakkımı kullanabilirim.(çıkar-çıkmaz belli değil tabii)
ama şimdilik bu şekilde başlayacağım ,görünen o ki....hakkımda hayırlısı inşallah...
amin dagcım hoşgeldin ..arkadaşlar merhaba ben geldim.
nasılsınız,aeben,zilim,masum,...........diğer arkadaşalar montiye devam galiba.
ben burya uğramasam da geçen yıl epey devam ettim montiye.
genel olarak % 100 olmasa da imkanlarım ölçüsünde uymaya çalışıyorum.
2011 oldukça zor geçti.hem benim,hem sevdiklerim ya da eş dostlarımızdan sıkıntılaımız ya da kaybettiklerimiz oldu.
4-5 çok değer verdiğimiz dostumuzun kaybını yaşadık.maddi manevi sıkıntı yaşayan yakınlarımız oldu.
hamdolsun yine de Rabbime de biri bitmeden diğeri başladı.
sanırım bu da bizlerin imtihanıydı.
Allah sağlık,sıhhat,huzur versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?