Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

cok saol canim,tesekkurler

zilicim 3 sene once safra kesesi ameliyati olmustum 3 senedir iyiydim am 1 haftadir yine onu andiran agrilarim vardi doktorda tahliller falan yazdi bakalim ne cikacak.pazartesi belli olur heralde bakalim hayirlisi canim hersey olacagina varir

aa ben kaçırdım sanırım geçmiş olsun çamlıcaaa neyin var

kilom 63,8 çıktı bende anlamadım ya okadarda dikkat ettim . ama bir şişlik var bende sabah botlarımın fermuarı herzamankinden daha zor kapandı bakalım artık haftaya ne olacak

Günaydın,

Dün tartıldığımda 59,9 dum ,bu sabah 60,4 ?????Reglimin 2.günü,o yüzden mi acaba ,neyse,tartı yalan söylemez sanırım:).Reglim nedeniyle spor da yapamıyorum

Başlangıç kilom 61,5 1.hafta sonunda kilom 60,4.

günaydınnnnnnnnnnn

geçen hafta:65.9
bu hafta:65
giden:900 gr

çok cnm sıkılmıştı dün ama proya agırlık verince -900 oldu bugün

ytebrikler banuşum yakında sen beni solarsın .
dün artıdayım diye şikatet ediyordun
zilicim 3 sene once safra kesesi ameliyati olmustum 3 senedir iyiydim am 1 haftadir yine onu andiran agrilarim vardi doktorda tahliller falan yazdi bakalim ne cikacak.pazartesi belli olur heralde bakalim hayirlisi canim hersey olacagina varir
çok geçmiş olsun çamlıcam ... inşallah bişiyin kalmamıştır . durumdan ahberdar et bizi .
tebrikler ayşem demak kaçamaklıda olsa veriyorsun harika . bünyeleriniz kıymetini bilin ..
ayşem kaçtın kaç oldun listeye ekleyim .

banum neyi sabote ettin gıı mönün güzel sadece aran 2 olmuş olur okadar aradabir ..
afiyet olsun ocdim ...hurma hurma hurma . evde kalmadıda ..yarın anacıma gidicem galiba getiririm

akşamki mönüm
2 porsiyon beykoz kebabı
1 porsiyon fırın mantar
1 kase cacık
1 porsiyon yeşillik

ve anca doydum ya kendime inanamıyorum
:26cdim canım kilonda bir artış yoksa ye canım afiyet olsun ...

Mercimek ve Kurufasulye 1.aşamada yiyebiliyor muyuz?
yiyoruz dünya halim ama haftada 3 ögün . zilim açıklamayı yapmış zaten .
suçuk konusunu zilim açıklamış. acukanıda yiyebilirsin ..

zilim 16 saat alıcam dersi 4 günden 4 saat dediiler bend ebilmiorum görücem c.tesi günü bakalım
banuşum dut kurusunun gl endeksini bilmiyorum canım ye diyemem yemede . yersende eser mikdarda belki.

öylen için 3 şeçeneginde uygun afiyet olsun .
aben abla bugün beni furacakkk:18::18::18::18::18::18::18:
niyeküü.?
kajumum yemişsindircanım balıgını ..
ama ilk deneyim olrak en kılçıklı balıklardan birni almışsın . dış derisinde bile kılçık vardır . ben pek almamda istavrit ... canım hiç bir balık hamsi gibi kılçıksız ayıklanmaz.. bütük balıklar vardır orta kılçıgı çıkarılır ama bıçakla .onların bile diger yerlerinde kılçık olur . ama istavriti bol bol yerken ayıklamak lazımdır ... sonuç ne oldu begendinmi?

istavriti çok begendim bolcada yedim akşam ekmeksiz salatayla abla bana öyle çok kılçıklı gibi gelmedi eşim kılçıklarını ayıklamadan yedi :))

kilom 64 çıktı 1 kilo gitti asıl bundan sonrası önemlı 64dü kırmak

bende kilomu bildireyim geçen hafta 62.400gr.bu hafta 63 .

.. dün pro agırlıklı beslendim ama 10o gr daha artmışım dünden bu yana dün 62.900 düm .....
sonuçda bu hafta 600gr artıdayım . hiç bir sebebide yok ..ha cumartesi günki minik kaçamak dışında ..

.. şöyle bir açıklamda yapayım benim günlük kilon degişik çıkar . yanı kilom oynak o yüzden kiloyu fazla takımıyorum önemli olan mezro ölçülerim ..
ona gelindede ilk başladıgımda ki 2 cm lik incelmeyle duruyorum ne artıyor ne azalıyor .. yanı degişen tekşey basküldeki su azalıp çogalması ...
pazartesiden beridirde kendi koydugun 12. kuralar harfiyen uyuyorum . elimden gelen bu artık gerisi mustakbel bünyeme kalmışş hani derlerya; adım hıdır elimden gelen budur ...
bekliycez başka çarsi yok ..
günaydınn apla sanada hayırlı cumalarrr:)

kilom 63,8 çıktı bende anlamadım ya okadarda dikkat ettim . ama bir şişlik var bende sabah botlarımın fermuarı herzamankinden daha zor kapandı bakalım artık haftaya ne olacak
nazlım şiş olmana ragmen artı çıkmamışsın haftaya föff diye inersin merak etme ..
dünya hali canım kilonu haftalık olarak baz al ... günlük degişiklikler olabiliyor .
1 hafta olmadı daha . ama kilon gayet iyi tebrikler ..1.100gr...

kilom 64 çıktı 1 kilo gitti asıl bundan sonrası önemlı 64dü kırmak
tebrikler kajum . minik kaçamklarlada olsa kilon ne güzel inmiş .. bu hafta kaçamaksız yap 63 zincirini kırarsın haftaya ..
kajum canım istavritler nasıl oldu ??
ha birde balık öyle patates gibi çok yagda kızarmaz canım ya ... yag deposu olur montiyede uymaz öyle ... 2.3 kaşık yagda kızartırsın egerızartacaksan . bentavayı iyce ısıtıp 1.2. kş yag koyup öyle kızartırım ...
Günaydın ben de 2 günde toplam 900 gr. vermiş oldum bugün itibariyle

tebrikler bilgilim ...
canım kaç kiloydun listeye yazayımmı ???. hamile oldugundan kilo kaybını hedeflemiyoruz ama moral olur belki sana .

istavriti çok begendim bolcada yedim akşam ekmeksiz salatayla abla bana öyle çok kılçıklı gibi gelmedi eşim kılçıklarını ayıklamadan yedi :))

afiyet olsun kajumum çok yagda kızermışsın haifde gevretmişisn eşin kılçıklarıyla yedigine göre ...
afiyet olsun ama montide kızarmalara dikkat canım .... bak öyle yaprak bile klo vermişsin . motiye tam dikkat etsen 63 zincirin neyin omıycak .

tebrikler bilgilim ...
canım kaç kiloydun listeye yazayımmı ???. hamile oldugundan kilo kaybını hedeflemiyoruz ama moral olur belki sana .

ben listeye yazılmadım ablacım perşembe günü başladım 70,900 kg.dım. ben 3. aya kadar şiddetle kilo kaybı bekliyorum kendimden. bu konuda herkesin yorumunu bekliyorum. şöyle ki; kime sorsan diyet yapılmaz hamilesin bebek beslenemez diyor. aa ben 2 gündür bol meyve+ sebze ve süt ürünleriyle beslendim, bebiş için bunlar yeterli diye düşünüyorum, kilo veriyor olmam bana göre fazla kilom olmasından kaynaklanıyor bebeğin besinsiz kaldığını göstermiyor. kaldı ki bebek ilk aylar anne kanından besleniyorsa bu sağlıklı beslenme şeklimin kasnıma herhangi bir zarar verdiğini düşünmüyorum, bu sebeplerle elimden geldiğince kilo verip sonra 2. aşamaya geçmeyi planlıyorum. ne dersiniz?

zilim bence dogru kararı vermişsin . canım birde şöyle düşün onlara üzülmek yerine yardım etmek için bir şans verildi sana .
inan ilerleyen zamanlarda onlara yardımcı oldugun için bile içinde bir huzur olacak ...ayrıca opgluşun yanıdan hiç ayrılmaycak ne güzel bakıçı kreş vs derdinde olmaycak ..
amin dagcım hoşgeldin ..
canım hayat işte iniş çıkışlarla dolu rabbım bu günümüzü aratmasın yinede ...
kayıplarınız içinde rabbım rahmet eylesin ....

kıslar bugün bitrmem gereken bir hatimin var daha dogrusu cüz'üm var daha 5.6. sayfa okudum ..
sonra yine gelirim . hepinizi sımsıkı kucakladım sayın ...

aben abla 2 dlm elme yeidm ve 2 ara yaptım ya ondan deidm beni furcakk diyeee

valla nasıl oldi bende bilmiyorum ama 900 gr vermişim
birde pazar günü regli olucam buna ragmennnn
bu kez olacak olacak inşş aplam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…