cnm yazıyorum.BABE oat moısturısıng body milk..(türkçe meali buymuş:)))= babe yulaf sütlü vücut nemlendirisi...
cnm dilekçemi cuma günü teslimn ettim.cvp sanırım 15 günbe gelir elime.resmi evraklarda biraz ağır aksak ilerliyor bu tür yazışmalar..
tebrikler bu arada sınav için.ilk başladığında motordan ne kadar korkmuştun hatırlasana...bak korkacağın bişey yokmuş.sınavdada öyle olacak ve sandığın kadar zorlanmadan alacaksın inşallah ehliyetini..
ocd emu kremi netten sipariş veriliyormuş cnm biraz baktım da ben.yurtdışındakii sitelerin isimleri falanda vardı.ama güvenemedim ben.benim cildim aşırı hassas çünki..birde hayvani yağ olduğu için dermetolojik testlerden falan geçmişmidir geçmemişmidir..bilemedim..:26:
sadece eczanelerde satılıyor anladığım kadarıyla yarın bi gezineyim.
emu yağıda bir tür kuşdan elde ediliyormuş ya içim elvermedi
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR..DİYET YAPMAYA KARAR VERDİMNERDEN NASIL BAŞLAYACAĞIMI BİLMİYORUM..YARDIMINIZA İHTİHYACIM VAR..SABAH NE İLE BAŞLAMALIYIM,BU MONTİGNAC I MI YOKSA DUKAN IMI UYGULASAM KARARSIZIM.
kızlar havuç pişmiş yenilmıyordu ya çig napıyoruz o yeniyor mu? örnegin havuçlu turplu salata yapsam yıyebılırmıyım?
ocdim eşimi,n ve ogluşumun kulandıgı bol sulu nemlendiri var bende süyorum arada bir şişesida baya büyük baya gider tüm vucuda tavsiye ederim ..Banada vücut için süper bi nemlendirici tavsiye edermisinız?
KISLAR AŞURE ŞEKERLİ BİLİYORSUNUZ AMA VEDE KENDİNİZ YAPARSANIZ BAKLAGİL ÖGÜNÜ GİBİ YİYEBİLİRSİNİZ TABİ ŞEKER KATMADAN .. BEN NAZIM GEÇTİGİ KOMŞULARIMA DİYORUM VBANE ŞEKER KATMADAN GETİRİYORLAR KURU MEYVELER OLDUGUNDAN TATLI OLUYOR BAYA ....kıslarrrr pazartesi günü aşure kaynatacağız.1 kase yesem olar mı ya ? sıcak sıcak tarçınlı
agzının tadını biliyosun :)) izin varmı acaba bende yesem 1 kasecik
EVET HASRETİM MEYVEYİ ABARTMIŞSIN ...hayirli hafta sonlari hanimlar
dünkü menümü yazayim meyveyi kacirdim biraz
sabah
1 armut
kahvalti
2 dilim ekmek
acuka
marmelat
lor
zeytin
salatalik,domates
ara
1 armut
ögle
bir kase beyaz leblebi ve findik,bir bardak yagsiz süt
ara
1 armut
2 mandalina
aksam
2 yumurtali salata
ara
3 4 dilim turp :)
K HASRETİM MARMELD MEYVE CANIM ZİLİM UARIŞMIŞ BENDE TEKRARLAYIM ET ÖGÜN ARKASINA MARMELED YENMEZ . SONUÇDA MEYVE YİYORMUZUZ ETLE .?????iyi aksamlar kizlar,kimsecikler yok bugünkü menümüpde yazayim bari
sabah
1 adet tost,domates,zeytin
ara
1 nar
1 mandalina
ögle
firinda kanat,
salata
marmelatli ve tarcinli yogurt
aksam
firinda kizarmis kabak ve patlican domates soslu ve yogurtlu
ara
yine bir kase marmelatli ve tarcinli yogurt yiycem cok güzelmis..
aeben abla marmelati istedigimiz zaman yiyebilirmiyz yoksa dikkatlimi olmka lazium
sabah: 1 avuç kaysı çiri
kahvaltı
2 zeytin
ıspanak kavurması
2dilim ekmek
çok az peynır
şekersiz çay
öğlen:
balık
salata
ara:2mandalina
2 litre su
1saat plates 45 dk yürüyüş+koşu
akşam:
kabak yemegi
yogurt
1avuç badem
ara: meyve yıyebılırım yada hurma yıyebılırım
herkese günaydınlar ve iyi haftasonları efenim...
fırında balık konusunda şunu söylemek istiyorum.ben balığı yıllardır fırında yapıyorum.fırın o an için kokuyor tabii ama sonrasında kalmıyor koku.birde ben balık kokusu kalmaması için salata yaparken sıktığım limonların kabuklarını 1 bardak kadar suyun içine ıslıyorum,1-2 kaşık kadarda sirke sıkıyorum bu suya, fırının içine atıyorum.ya ısıya dayanıklı bir kap içerisinde yada metal saplı bir cezve yada kap içinde..fırından balığı çıkarıp bu limonlu suyu (sirke yoksa koymasanızda olur) koyup kapatıyorum kapağını .fırının kendi sıcaklığıyla soğuyana kadar o şekilde kalıyor içinde.fırın tamamen soğuyunca falan çıkarıyorum hiç koku olmuyor.portakal kabuğuda olur..ablam öyle yapıyormuş.soyulmuş pportakal kabuklarını fırının telinin üstüne gelişigüzel atıyormuş.benim yöntemimden daha pratik.
sarmısak olayını bilmiyorum bende denemedim.kokarmı kokmazmı bişey diyemem.banu gelince kendisi yazar ama kokmaz sanırım.çünki fırında karnıyarık falan yapınca bende karnıyarıkların üstüne birer diş batırıyorum sarmısağı .hiç kokmadığı gibi pişince felekat lezzetli bi hal alıyor.hatta kendi yiyecek olduğum karnıyarığa avuçla koyuyorum valla ben.üstü görünmüyor nerdeyse..karnıyarığı sırf o sarmısaklar için yiyyorum valla.taze fasülye yemeğinede bir baş kadar koyarım.(8-10 diş yani) ne koku kalır ne bişey.tadınıda çok lezzetli yapıyor.bende bir arkadaşımda yemiştim yıllar önce .ne koydun bu yemeğe çok lezzetli demiştim o demişti sarmısak bunun sırrı diye.o gün bu gün çok sık kullanırım.hemde çok faydalı...doğal antibiotik...
aeben ablacım ve tanıdığım tanımadığım tüm arkadaşlar merhabaaaaaaaaa :)
bende yeniden montignac diyetine başlamak istiyorum. Ergenlikten menopaza montignac kadına özel kitabını okuyorum birşey soracağım aeben özellikle kesin sen bilirsin canım, entegral ekmek bulamıyorum tam buğday ekmeği belkide ilk yapışımda kilo vermemei yavaşlatmış olabilir mi ? Siz ne yiyorsunuz? 2. Olarak tam analayamadım sanırım mercimek ve kuru fasulye yenmeyecek diyor? Doğru mu ben çok yiyordum ilkinde tam olarak anlayamadım yasaklı mı? Ben başlayacağım sizden cvp bekliyorum bundan sonra buradayım... :) sizi seviyorum...
Aeben ablacım ve tanıdığım tanımadığım tüm arkadaşlar merhabaaaaaaaaa :)
Bende yeniden montignac diyetine başlamak istiyorum. Ergenlikten Menopaza Montignac Kadına Özel kitabını okuyorum birşey soracağım aeben özellikle kesin sen bilirsin canım, Entegral Ekmek bulamıyorum tam buğday ekmeği belkide ilk yapışımda kilo vermemei yavaşlatmış olabilir mi ? Siz ne yiyorsunuz? 2. olarak tam analayamadım sanırım mercimek ve kuru fasulye yenmeyecek diyor? doğru mu ben çok yiyordum ilkinde tam olarak anlayamadım yasaklı mı? ben başlayacağım sizden cvp bekliyorum bundan sonra buradayım... :) Sizi seviyorum...
refim seni görmek ne güzel yahu ...
Canım hoşgeldin tekrar montiye ....
Sorulara gelince .
Ekmek bizlerde tambugday yiyoruz canım ... Refim senin kilo vermeni yavaşlatan ekmek deyil az çok ahatırladıgım kadarle spahetti olablirmi .
Kitapda kuru ve mercimek yenmez dedigi yer çok kişin kafasını karıştırır .. Canım o yenmez dedigi yer et ögünleriyle birlikde olna mönülerdir . Etle baklagil yemiyoruz zaten ... Arkası sayfayı çevirirsen orda baklagil mönülerini görürsün ...
ANEMLER ÇOK İYİ BANUŞUM TEŞEKKÜRLER SORDUGUN İÇİN ..selam kızlarrrrrrrr
heycannnn,heycan ,heycannn il sürüşümü yaptım ilk 3 saat dersimi aldımmm
çok keyifliydiiii araba sürmekkkkkkk inanılmazzzz keyif aldımmm
amaa tabi kafam kaza gibinn şuannn
sarımsak kokmuyor kızlar ffırındaa aksine balıgın kokusunuda alıyor
yarın hamsi yapıcam bende her hafta oldugu gibii
menüleirmi yazmayaım baya karışık oldu:26::26::26:
reglimde gelmedi henüz
aben abla annecigine gittin mi iyidir inşş?
zilimmm nasılsın cnmmmm umarım bende snein gibi araba kullanabilirimmm
bu arada bu 3. yılım aşure yemiyorumm
BANUM ÇOK YEME DİYEBETİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE ETMİYORUM ÇOKbu arada kızlar marketten kuşburnu marmelatı aldım
diyabetik tatlandırıcı ile yapılanlardannn
sabah yimek için heycanlanıyorum
AY NİYE AGLADIN BİLGİLCİM :26:ANELİK İNASNI DUYGUSALLKAŞTIRYOR ..evet kalabalık maalesef ama tabii bu konfor hiçöbirşeyde yok yani istewdiğin yere istediğin zaman gidebiliyorsun. canımben 300 gr. daha vermişim çok sevindim sabah sabah, herhalde dün çok ağladım ya 300 gr. gözyaşı gitmiş benden
AYŞEM SEN KAÇAMAKLI YAPIYORSUN ZATİ BÖYLEDE KİLO VEREBİLİYORUM DEMİŞTİN . MORALİNİ BOZMA ..günaydın kızlr
bu hafat benim monti ziyan oldu öğünlerimi doğru şekilde yiyorum ama regl olacağım evdeki kurabiyeler dalıyorum günde 2 tane yiyorum malesef bu hafta sabit kalsamda yeter bana yani
lilişim bekleriz canımkızlar ben montiyi fena bozdum ama yarın yine başlamayı düşünüyorum çünkü bnm bünyeme iyi geliyor bakalım 1 hafta dayanabilecek miyim???:44:
evdekilere börek yapmistim cok güzel koktu dayanamadim ve yedim
yıkamakla iyi etmişsin banum . çok istıkrarlı gördüm seni..selama hatunlar...
aben abla hala annesinde sanırım, bende balık yaptım balıkları ayırmayı unutmuşum hepsini attım unun içinee
abowww didim ama iş işten geçmişti attımm artık
neyse çok gelmeyen taraflarına ayırayım didim ama baktım olmuyor içime sinmedi
yıkadım balıkların yiyecegim kadarını tekrar sosladım filan
ama çok kuru olmuştu benimkilerr??? niden bilmiyorum tabi
bu arada bende gece kremi kullanmak istiyorum tavsiyesi olan varmı
kırışıklıklarım başladı biraz biraz
kajum zilim uyarmış canım . marmelad yerken dikatlı olun ...sabah: 1 elme20 dk sonra kahvaltı
3 yumurta beyazına kıvırcıkla salata yapdım üzerine 1 TATLI KAŞIGI z.yag döktüm
2 teytin
1çay kaşıgı marmelat
şekersiz çay
öğlen:
ıspanak
yogurt
ara: dışardaydım o yüzden kuruyemiş yedim
akşam:
tavuk ızgara
maydanoz
domates
(yogurt unuttum)
ara: meyva yerim
banuşum dışardamıydın ögünün niye böyle yoksun oldu ???menümü yazayım
kahvaltı(12:30)
1 bardak süt 1 avuç fındık
öglen(16:00)
1 tabak hamsi,salata
akşam
meyve salatası biraz fındık
2 lt su
öznurrrr
kız senin dediign taktigi uyguldım kursun yaptıgı sınavda 98 aldım motordan
ziliim nasılsın cnm okula ne zman başlıyorsun?
hoşgeldin elfi. canım karar senin .. dukanda ilk başlarda kilo verme hızlı olur sonra yavaşlar . diyet bırakılıncada birazı geri alınır ..İYİ AKŞAMLAR KIZLAR..DİYET YAPMAYA KARAR VERDİMNERDEN NASIL BAŞLAYACAĞIMI BİLMİYORUM..YARDIMINIZA İHTİHYACIM VAR..SABAH NE İLE BAŞLAMALIYIM,BU MONTİGNAC I MI YOKSA DUKAN IMI UYGULASAM KARARSIZIM.
nazlım kilon fazla diye moralini bozmayıp diyetinide bozmadıgın için tebri,k ederim seni bravo ..günaydınlar ben birikmiş olan 3 günlük listemi yazayım .
02.12.2011 cuma
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates+salatalık
yeşil zeytin
öğlen
fırında tavuk
yoğurt
ara
2 portakal
akşam
4 adet ekmeksiz köfte
2 yemek kaşığı taze fasülye
salata
yoğurt
03.12.2011 cumartesi
sabah
2 adet haşlanmış yumurta
domates
peynir çeşitleri ( tulum peyniri , kaşar peyniri , beyaz peynir ) arkadaşımdaydım mecburen peynir çeşitli oldu.
öğlen
2 adet portakal ( kahvaltıyı geç yaptım )
akşam
1 tabak et sote
yoğurt
04.12.2011
sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
yeşil zeytin
ara
2 adet portalal ( saat 15:00 gibi yedim )
öğlen ( saat 17:00 gibiydi )
1 tabak et sote
yoğut
akşam
1 avuç badem
1 kutu lıght süt
pazar günleri halk oyunlarına gittiğim için dengesiz oluyor o günkü öğünlerim
uygun olur nazlım afiyet olsun ... Allah kabul etsin buarada ..aebenim ablam ALLAH kabul ederse bugün niyetliyim ama akşam kalkıp sahur yapmadım . şimdi orucumu işyerinde açmak durumundayım . burda kendime 1 tane tambuğday ekmeğine tost yapıp yesem sonrasında eve gittiğimde menemen tarzı bişey yesem uygun olur mu ? bu şekilde uygun olmazsa ne yapabilirim
refim adı entegre vs çok fark etmiyor yedigin ekmegin sert doygun ekmek olmasına dikkat et tambugday olsada..:) hoşbulduk canım aebenimmmmmmm
spagetti çok yiyor olabilirim evet :) doymuyordum halende öyleyim...
Tam buğday yerine entegral ekmek yemek gerektiğini anladım ben bu kitaptan ama bulamıyorum...
GÜNAYDIN HERKESEEE
ABEN abla hoşgeldin ,annenler nasıl iyidir inşş
allah kavuştursun yeniden
referans sende hoşgeldin sanki snei hatırlıyor giiyim:26::26::26:
aben abla balık 5-7 dk damı pişiyor
vallaa ben bu hamsiyelerin ayarını bi tutturamadım zaten
bi yaptıgımda çok kuru olmuştu dünde kurumamış ama acaip unlu olmuştu
birde hepsini unladııgm için bi kısmını tekrar yıkadım tekrar sosladım filan ama balıkların valla canı çıkmıştı
tepsiye yapışlar ip kadar kalmıştı
ANEMLER ÇOK İYİ BANUŞUM TEŞEKKÜRLER SORDUGUN İÇİN ..
AŞUREYE NASIŞ DAYNAICAZ BİLMİYORUM ..
3 SENE UZUN OLMUŞ YAVV CUMA 1 KİLO VERİRSEN KAMAGIN OLSUN 1 KASE.
BANUM ÇOK YEME DİYEBETİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE ETMİYORUM ÇOK
AY NİYE AGLADIN BİLGİLCİM :26:ANELİK İNASNI DUYGUSALLKAŞTIRYOR ..
KİLONUN İNMESİNEDE SEVİNDİM CANIM ..
AYŞEM SEN KAÇAMAKLI YAPIYORSUN ZATİ BÖYLEDE KİLO VEREBİLİYORUM DEMİŞTİN . MORALİNİ BOZMA ..
lilişim bekleriz canım
hasretim canım kilo vermek istemiyormusun . ne börekler çörekler yapıyorum ama dokunmuyorum. seninle neim bünye kaçamak kaldırmıyor biliyorsun ... bari 1 dl kalmış olsan .
yıkamakla iyi etmişsin banum . çok istıkrarlı gördüm seni..
kajum zilim uyarmış canım . marmelad yerken dikatlı olun ...
hatta pro agırlıklı kahvaltı öncesi meyve yada meyve suyu içmesenşiz daha iyi olur ..
epeydir yazayım diyordum atlamışım . bu önemli, pro kahvaltısı peynirde yaglı olabileceginden yaglı bir kahvaltı öncesinde meyveyle ken şekrini yükseltmemek lazım ...
banuşum dışardamıydın ögünün niye böyle yoksun oldu ???
hoşgeldin elfi. canım karar senin .. dukanda ilk başlarda kilo verme hızlı olur sonra yavaşlar . diyet bırakılıncada birazı geri alınır ..
ama montide düzgün beslenme vu rutin kilo verme vardır ... uzun vadede ikisinizde kilo verimi aynıdır aşagı yukarı ... dukandaki gibi sürekli pro yemek zorundada kalmassın ayrıca en önemlisi saglıgından olmassın ..
başlamak istersen yardımcı oluruz ...
nazlım kilon fazla diye moralini bozmayıp diyetinide bozmadıgın için tebri,k ederim seni bravo ..
mönülerinde süper...
perşembe proya agırlık verip karbon alma da şişlik gittin olurmu..
uygun olur nazlım afiyet olsun ... Allah kabul etsin buarada ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?