Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sadece eczanelerde satılıyor anladığım kadarıyla yarın bi gezineyim.
emu yağıda bir tür kuşdan elde ediliyormuş ya içim elvermedi

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR..DİYET YAPMAYA KARAR VERDİMNERDEN NASIL BAŞLAYACAĞIMI BİLMİYORUM..YARDIMINIZA İHTİHYACIM VAR..SABAH NE İLE BAŞLAMALIYIM,BU MONTİGNAC I MI YOKSA DUKAN IMI UYGULASAM KARARSIZIM.

sadece eczanelerde satılıyor anladığım kadarıyla yarın bi gezineyim.
emu yağıda bir tür kuşdan elde ediliyormuş ya içim elvermedi

evet cnm eczane ürünü.kozmetik değil,dermokozmetik bi ürün.her eczanede yok.yetkili eczanelerde var.mutlaka satan bi yer bulursun ama.çok güzel bi ürün.ben oğlumada doğduğundan beri her banyo sonrası kullandım...

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR..DİYET YAPMAYA KARAR VERDİMNERDEN NASIL BAŞLAYACAĞIMI BİLMİYORUM..YARDIMINIZA İHTİHYACIM VAR..SABAH NE İLE BAŞLAMALIYIM,BU MONTİGNAC I MI YOKSA DUKAN IMI UYGULASAM KARARSIZIM.

elfida hoş geldin aramıza cnm.kesinlikle montiyi yapmnalısın.dukana ne kadar dayanabilirsin?durmadan protein alımıda vücutta toksik maddeleri biriktirir.orda çoğu bayan kabız durumda okuduysan.ve bezdrici bir diyeti ne kadar uzun yapabilirsin sen düşün.ve ne kadar sağlıklı olur durmadan protein alımı..tabi sen bilirsin ama montiyi tavsiye ederim.

ilk etap için gerekli malzemeler:
yağsız peynir(bim aknaz lıght,migros lıhgt,carrefour lıght)
tam buğday ekmeği(bu bir çok yerde çeşitli markalarda bulunuyor.dikkat etmen gereken tek şey içeriğinde şeker içermemesi lazım)
süt ve yoğurdunuda yarım yağlı alırısın oldu bittiii..:)

kahvaltılarında ekmek yersen yumurta yok..yumurta yersende ekmek yememen gerekiyor..
baklagilleri etsiz yapacaksın..
gerekmedikçe ara öğün yapmassın..bu kadar şu an aklıma gelenler..sormak istediğini sor herkes yanıtlar cnm...

kızlar havuç pişmiş yenilmıyordu ya çig napıyoruz o yeniyor mu? örnegin havuçlu turplu salata yapsam yıyebılırmıyım?

günaydınlar ben birikmiş olan 3 günlük listemi yazayım .

02.12.2011 cuma

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates+salatalık
yeşil zeytin

öğlen
fırında tavuk
yoğurt

ara
2 portakal

akşam
4 adet ekmeksiz köfte
2 yemek kaşığı taze fasülye
salata
yoğurt

03.12.2011 cumartesi

sabah
2 adet haşlanmış yumurta
domates
peynir çeşitleri ( tulum peyniri , kaşar peyniri , beyaz peynir ) arkadaşımdaydım mecburen peynir çeşitli oldu.

öğlen
2 adet portakal ( kahvaltıyı geç yaptım )

akşam
1 tabak et sote
yoğurt

04.12.2011

sabah
4 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
yeşil zeytin

ara
2 adet portalal ( saat 15:00 gibi yedim )

öğlen ( saat 17:00 gibiydi )
1 tabak et sote
yoğut

akşam
1 avuç badem
1 kutu lıght süt

pazar günleri halk oyunlarına gittiğim için dengesiz oluyor o günkü öğünlerim

günaydın kıslar

hafta sonu memlekete gittik annemler hacdan gelmilerdi daha önce yazmıştım ...
gürkan kubilay tnt de karatay hocaya atıfda bulunuyor klestrol hakında onu izleryim gelirim ...

refim aşagıda seni görüyorum hoşgeldin .

Aeben ablacım ve tanıdığım tanımadığım tüm arkadaşlar merhabaaaaaaaaa :)
Bende yeniden montignac diyetine başlamak istiyorum. Ergenlikten Menopaza Montignac Kadına Özel kitabını okuyorum birşey soracağım aeben özellikle kesin sen bilirsin canım, Entegral Ekmek bulamıyorum tam buğday ekmeği belkide ilk yapışımda kilo vermemei yavaşlatmış olabilir mi ? Siz ne yiyorsunuz? 2. olarak tam analayamadım sanırım mercimek ve kuru fasulye yenmeyecek diyor? doğru mu ben çok yiyordum ilkinde tam olarak anlayamadım yasaklı mı? ben başlayacağım sizden cvp bekliyorum bundan sonra buradayım... :) Sizi seviyorum...

mesajlarınız b,irkmiş hatunlar atladıgım olursa şimdiden kusra bakmayın malum pzaetesi birsürü iş var dışarıda çıkmama lazım ....

şu sarımsaklı şampunanı yaptım. sıra snamekili karışımda kıslar sıkıştıryor hadi yap anne diye şaçları çok yıplarındı cadıların ...

Banada vücut için süper bi nemlendirici tavsiye edermisinız?
ocdim eşimi,n ve ogluşumun kulandıgı bol sulu nemlendiri var bende süyorum arada bir şişesida baya büyük baya gider tüm vucuda tavsiye ederim ..
lLIPIKAR.LAIT 400ML. POMPALI ŞİSEDE .
kıslarrrr pazartesi günü aşure kaynatacağız.1 kase yesem olar mı ya ? sıcak sıcak tarçınlı
KISLAR AŞURE ŞEKERLİ BİLİYORSUNUZ AMA VEDE KENDİNİZ YAPARSANIZ BAKLAGİL ÖGÜNÜ GİBİ YİYEBİLİRSİNİZ TABİ ŞEKER KATMADAN .. BEN NAZIM GEÇTİGİ KOMŞULARIMA DİYORUM VBANE ŞEKER KATMADAN GETİRİYORLAR KURU MEYVELER OLDUGUNDAN TATLI OLUYOR BAYA ....

agzının tadını biliyosun :)) izin varmı acaba bende yesem 1 kasecik

EVET HASRETİM MEYVEYİ ABARTMIŞSIN ...

K HASRETİM MARMELD MEYVE CANIM ZİLİM UARIŞMIŞ BENDE TEKRARLAYIM ET ÖGÜN ARKASINA MARMELED YENMEZ . SONUÇDA MEYVE YİYORMUZUZ ETLE .?????

MARMELDİ SABAK EKMEKLE YADA BAKLAGİLLİ ÖGÜN ARDINA YİYEBİLİRSİNİZ . ŞEKERSİZ MEYVE HOŞAFLARIDA BUNA DAHİL
BİRDE YEDİGİNİZ MARMELADIN MEYVE OLDUNU UUTMAYIN . GÜNLÜK MEYVE HAKINIZDA DÜŞMELİSİNİZ ....
HASRETİM MEYVEİ BU HAFTA ABARTMIŞSIN DİKKAT .. KİLO VERMENİ ENGELLEYEBİLİR .

HANİ KENDİM İÇİM 10 KURAL KOYMUŞTUM VE SANADA TAVSİYE ETMİŞ GÜNLÜK 2 PORSİYONDAN FAZLA MEYVE YOKTU .

KAJUM MÖNÜN GÜZEL OLMUŞ CANIM AFİYET OLSUN ...

KISLAR SARIMSAGI BİRÇOK YEMEGE KATIYORUM . PİŞMİŞ SARIMSAK YEMEKDE KOKMAZ ...MENEMEN , FASULYE ,ISPANAK ,PATLICAN ..BALIK.ET YEMEKLERİ VS VS ..

BALIK KOKUSUNA GELİNCE TAVDA YAPILAN YADA KIZARTILAN DİYİM BALIK MUTFAGI ÇOK KOKUTUR . AMA FIRINDA PİŞEN BALIK OKADAR KAKUTMAZ MUTFAGI .. SİRKE BU KONUDA YARDIMCINIZ OLUR ...
BİRDE BALIGIN KOKMA NEDENİ NEDİR BİLİYOMUSUNUZ .. BALIGIN KENDİ YAGININ YANMASIDIR BALIK 5.İLA 7. DK ARASINDA PİŞER KISLAR . AMA SİZ BU SÜREYİ UZATIR YAGINI YAKARSANIZ O ZAMAN BALIK KOKAR ... FIRINI YÜKSEK DERCEYE AYARLAYIP ISITIN VE 5.İLA 7. DK PİŞİRİM ÇIKARIN BAKIN KOKUSU OKADAR OLAMAYACAKTIR ..

refim seni görmek ne güzel yahu ...

Canım hoşgeldin tekrar montiye ....
Sorulara gelince .
Ekmek bizlerde tambugday yiyoruz canım ... Refim senin kilo vermeni yavaşlatan ekmek deyil az çok ahatırladıgım kadarle spahetti olablirmi .

Kitapda kuru ve mercimek yenmez dedigi yer çok kişin kafasını karıştırır .. Canım o yenmez dedigi yer et ögünleriyle birlikde olna mönülerdir . Etle baklagil yemiyoruz zaten ... Arkası sayfayı çevirirsen orda baklagil mönülerini görürsün ...

hoşgeldin refimm seni tekrar görmek ne güzel . montiye başlayacak olmanda çok güzel

aebenim ablam ALLAH kabul ederse bugün niyetliyim ama akşam kalkıp sahur yapmadım . şimdi orucumu işyerinde açmak durumundayım . burda kendime 1 tane tambuğday ekmeğine tost yapıp yesem sonrasında eve gittiğimde menemen tarzı bişey yesem uygun olur mu ? bu şekilde uygun olmazsa ne yapabilirim

:) Hoşbulduk canım aebenimmmmmmm
Spagetti çok yiyor olabilirim evet :) doymuyordum halende öyleyim...
Tam buğday yerine entegral ekmek yemek gerektiğini anladım ben bu kitaptan ama bulamıyorum...

ANEMLER ÇOK İYİ BANUŞUM TEŞEKKÜRLER SORDUGUN İÇİN ..
AŞUREYE NASIŞ DAYNAICAZ BİLMİYORUM ..
3 SENE UZUN OLMUŞ YAVV CUMA 1 KİLO VERİRSEN KAMAGIN OLSUN 1 KASE.
bu arada kızlar marketten kuşburnu marmelatı aldım
diyabetik tatlandırıcı ile yapılanlardannn
sabah yimek için heycanlanıyorum
BANUM ÇOK YEME DİYEBETİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE ETMİYORUM ÇOK
AY NİYE AGLADIN BİLGİLCİM :26:ANELİK İNASNI DUYGUSALLKAŞTIRYOR ..
KİLONUN İNMESİNEDE SEVİNDİM CANIM ..
günaydın kızlr
bu hafat benim monti ziyan oldu öğünlerimi doğru şekilde yiyorum ama regl olacağım evdeki kurabiyeler dalıyorum günde 2 tane yiyorum malesef bu hafta sabit kalsamda yeter bana yani
AYŞEM SEN KAÇAMAKLI YAPIYORSUN ZATİ BÖYLEDE KİLO VEREBİLİYORUM DEMİŞTİN . MORALİNİ BOZMA ..
kızlar ben montiyi fena bozdum ama yarın yine başlamayı düşünüyorum çünkü bnm bünyeme iyi geliyor bakalım 1 hafta dayanabilecek miyim???:44:
lilişim bekleriz canım
evdekilere börek yapmistim cok güzel koktu dayanamadim ve yedim
hasretim canım kilo vermek istemiyormusun . ne börekler çörekler yapıyorum ama dokunmuyorum. seninle neim bünye kaçamak kaldırmıyor biliyorsun ... bari 1 dl kalmış olsan .
yıkamakla iyi etmişsin banum . çok istıkrarlı gördüm seni..
kajum zilim uyarmış canım . marmelad yerken dikatlı olun ...
hatta pro agırlıklı kahvaltı öncesi meyve yada meyve suyu içmesenşiz daha iyi olur ..

epeydir yazayım diyordum atlamışım . bu önemli, pro kahvaltısı peynirde yaglı olabileceginden yaglı bir kahvaltı öncesinde meyveyle ken şekrini yükseltmemek lazım ...

menümü yazayım
kahvaltı(12:30)
1 bardak süt 1 avuç fındık

öglen(16:00)
1 tabak hamsi,salata

akşam
meyve salatası biraz fındık

2 lt su
banuşum dışardamıydın ögünün niye böyle yoksun oldu ???
öznurrrr
kız senin dediign taktigi uyguldım kursun yaptıgı sınavda 98 aldım motordan

ziliim nasılsın cnm okula ne zman başlıyorsun?

hoşgeldin elfi. canım karar senin .. dukanda ilk başlarda kilo verme hızlı olur sonra yavaşlar . diyet bırakılıncada birazı geri alınır ..
ama montide düzgün beslenme vu rutin kilo verme vardır ... uzun vadede ikisinizde kilo verimi aynıdır aşagı yukarı ... dukandaki gibi sürekli pro yemek zorundada kalmassın ayrıca en önemlisi saglıgından olmassın ..
başlamak istersen yardımcı oluruz ...
nazlım kilon fazla diye moralini bozmayıp diyetinide bozmadıgın için tebri,k ederim seni bravo ..
mönülerinde süper...
perşembe proya agırlık verip karbon alma da şişlik gittin olurmu..
uygun olur nazlım afiyet olsun ... Allah kabul etsin buarada ..

GÜNAYDIN HERKESEEE
ABEN abla hoşgeldin ,annenler nasıl iyidir inşş
allah kavuştursun yeniden

referans sende hoşgeldin sanki snei hatırlıyor giiyim:26::26::26:

:) hoşbulduk canım aebenimmmmmmm
spagetti çok yiyor olabilirim evet :) doymuyordum halende öyleyim...
Tam buğday yerine entegral ekmek yemek gerektiğini anladım ben bu kitaptan ama bulamıyorum...
refim adı entegre vs çok fark etmiyor yedigin ekmegin sert doygun ekmek olmasına dikkat et tambugday olsada..
Canım diger ögünlerinde karbonu azaltalık malum ilk dönemle spagetti yemek yok sana ..
Birde ögünlerde bol salata vs karnını bi güzel doyur . ögünlere kuru yemiş kaT yaglı tohumlardan .. Tarçın kulanmaya başla bunlar açıkmanı azaltıyor biraz refim ...

Son düzenleme:
aben abla balık 5-7 dk damı pişiyor
vallaa ben bu hamsiyelerin ayarını bi tutturamadım zaten
bi yaptıgımda çok kuru olmuştu dünde kurumamış ama acaip unlu olmuştu

birde hepsini unladııgm için bi kısmını tekrar yıkadım tekrar sosladım filan ama balıkların valla canı çıkmıştı
tepsiye yapışlar ip kadar kalmıştı

GÜNAYDIN HERKESEEE
ABEN abla hoşgeldin ,annenler nasıl iyidir inşş
allah kavuştursun yeniden

referans sende hoşgeldin sanki snei hatırlıyor giiyim:26::26::26:

hoşbuldum banuşum ..
çok iyiler canım yakın olsanda biraz hurma göndersem sana baya stok getirdimde.
banuşum refim çokyanlızımve nazlımla birlikde ilk bu diyeti benle yapanlardan canım yanı eski monticilerden ..

zavallı balıklar suyunu kurtmuşsun ...
banuşum balıkların 5.le 7.dk piştigini bende tv de görmüştüm balık pişirme ustası anlatıyordyu balıgın çok kokma sebebide buymuş zati ..
ogünden sonra ,minik bir fırınım var 5 dk ayarlıyorum ızgarını inan yumsacık ızgara oluyor hemde kokmuyor kızz.. ogün bugündür çok pişirmem balıgı . tadı yagı içinde kalıyor yumşaçık oluyor ızgarası .

sağol ablam amin İNŞALLAH bu sefer çok kararlıyım ablam istediğim kiloya ineceğim . çocuk olmadan önce ne kadar kilo verebilirsem yanıma kar kalacak en az kilo ile hamile kalmak istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…