anladım banuşum sen benim mesajları okumuyon ...aben abla snein sürülebilir lordan yaptım sabah yeiidm pek güsel olmuştu
vbirde diyabetik reçel yiyebiliyorduk dimi kuşburnu marmelatı aldım
anladım banuşum sen benim mesajları okumuyon ...ye ama bence yemesen saglık açısından daha iyi yazmıştım ...
lor çok güzel oluyor .bitmişdi bende şimdi aldım geldim ....
nazlım tavsiyeni bende tutnuşoldum alış verişi bonyoda yapalım tam olsun ..
dünya hali canım kaçamagın çok deyil bişi olmaz ...
kajum afiyet olsun .....
kısa kısa yazdım çünki drs çalışacak yavruşum ..
kızlar diyetle pek bı alakası yok ama bılgınız varsa bana çok yardımcı olmuş olursunuz.
yumurtlama olduktan kaç gün sonra regli oluruz
bugün yemek yememeye başladım.diyet diyemiyorum,ne yaptığımı bende bilmiyorum.dün o kadar karıştırmışımki diyet sayfalarını hepsi birbirine girdi.karatay dukan monti derken hala ne yapacağıma karar veremedim.sanki ortak nokta şeker ve ekmek (meyve dahil) yasak gibi.dolabı her açtığımda dolaptaki yiyecekler bana göz atarken,ben hiç birine pas vermedim.
yarın bir alış veriş yapıp dolabımı bir elden geçirmem lazım. neler önerirsiniz kızlar? özellikle atıştırmalık ne yiyebilirim?ben alışmışımher mutfağa girdiğimde ağzıma bişe atmaya.
ayyy acıııımmmm...sinirlerim bozukkkk
:) seelammm ben bugün 12:30 da 1 kase aşure yedim ve saat 17:00 ye kadar cümle kurmakda zorluk çektim resmen.gözümü zor açıyordum yorgun sersem ve feci halsizdim.
sonuç bir daha şekerl
herhangi birşey yiyip içmemeye yeminli biriyim
cnm montiye başlamış olsaydın şu an aç olmayacaktın.araştırmışsın zaten ama yinede söyliim.diyetlerin çocğu atıştırmayı pek kabul etmez.karataydayda da ara öğün yok.dukan zaten sürekli protein.yani proteinli ne atıştırabilirsinki?mutfağa girip çıkıp yumurta yenirmi bilmiyorum ben hayatta yapamam..montide ara öğün yapma şansın var.meyve süt veya süt ürünü bişeylerle..ama mutfağa her girip çıktıkça atıştırırsan diyet işi sekteye uğrar..tüm günde aç durmuşsun yazıkyarın açlıktan saldırırsan şaşırma.aç durmak insanın tahammülünü çok zorlar..monti yapacaksan ve uzun vadede kalıcı kilo vermek istiyorum diyorsan dün sana yazdığım şeyleri temin etmekle başlayabilirsin işe...
:26::26::26: eferim sanaaaa...
ah cn:26: tam montiye bi başlasan çok güzel olacak kanımcaşeker seni fena yaptığını bile bile niye yedin aşureyi...(ahh aşure ahh...bi yerim şişerse hepiniz sorumlu.hatta kerbela olayına karışan herkes (töbe yarabbim)
bir an evvel bitsin şu aşüre ayı,yoksa elimden bi kaza çıkacakyapıp bir kazan aşüreyi burnumu batıra bartıra çala kaşık dalıcam ..
daha da çok var bitmesine...ne getiren var ne de yapaniyiki hamiş falan değilim...ay dur ben en iyisi gidip yatıp uyuyayım.gözümün önünden tv'de gördüğüm içinde kiraz şekerlemesi bile olan bol susamlı aşure görüntüsü hiç gitmiyor...
kendimi nasıl kurduysam evde narlar var çekilmiş fındık var ,kim getirirse üstüne boca edeceğim diyorum ...ama getiren yok..ah önceki apartmanım ahhh....10 kase gelirdi valla..(ordada kilo alıcam diye korkardım gerçi)
hiç bu kadar canım çekmemişti.ve pis boğaz bi tipte değilim ama benimkide can yaw..
beeeeen insaaan değilmiyiiiiim?
beeeeen kulun değilimiyiiiiiiiim?
devamını unutttum şarkının ......tirilay lay loooommmm(aşuresizlikten ne dediğimi bilmiyorum hihhhii
günaydınlar montinin hatunları dünki menümü yazayım her ne kadar düzensiz olsada dün niyetliydim sahur yapmadım .
iftar
tavuk ızgara
salata
yoğurt
iş yerinde iftarımı yaptım sonra eve gittikten sonra 1 avuç badem , beyaz peynir ve zeytin yedim eşim yemek yerken .
bugünde niyetliyim . ALLAH kabul etsin İNŞALLAH
naz allah kabul etsin cnm.
ortalama 11-12 gün sonra, kaç günde bir rgl olduğuna bağlı
kızlar 64 olan kilom bu sabah 65 çıktı kahvaltıdan da sonra 66 çıkdımnıye öyle yaa vucut su mu tutuyor kı? hergün spor yapıyorum yediğime dikkat edıyorum yok yınede düşecegı yerde artmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?