Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar

sabah: 1 avuç kuru kayısı

kahvaltı:
tb ekmegi arasına yagsız peynırden tost
5 zeytin
1domates
maydanoz
biber
şekersiz çay

1saat ayrobıc 20+20dk yürüyüş
1litre su (kışın canım hiç su içmek istemıyo)

öğlen:
kuru bıber ve kuru patlıcanı kavurup yedim
yanında semizotunu yogurtlayıp tükettim
5badem 5 fındık yedim

ara: meyva yada hurma yerim

akşam: yogurtlu ıspanak yıyecegım

ara:meyva

Son düzenleme:
aben abla snein sürülebilir lordan yaptım sabah yeiidm pek güsel olmuştu
vbirde diyabetik reçel yiyebiliyorduk dimi kuşburnu marmelatı aldım

aben abla snein sürülebilir lordan yaptım sabah yeiidm pek güsel olmuştu
vbirde diyabetik reçel yiyebiliyorduk dimi kuşburnu marmelatı aldım
anladım banuşum sen benim mesajları okumuyon ...ye ama bence yemesen saglık açısından daha iyi yazmıştım ...
lor çok güzel oluyor .bitmişdi bende şimdi aldım geldim ....

nazlım tavsiyeni bende tutnuşoldum alış verişi bonyoda yapalım tam olsun ..

dünya hali canım kaçamagın çok deyil bişi olmaz ...

kajum afiyet olsun .....
kısa kısa yazdım çünki drs çalışacak yavruşum ..

abla ders çalışıyorum ya inan geçmiş mesajları okuyamıyorummm
sınavım geçsin dibine kadan okurum gayriiiii

menümü yazayım

sabah
1 portakal

kahvaltı
2dlm ekmek
1 tb yeşillik bol limonlu
lor,3 çay kaşıgı marmelat
5 zeytin

öglen
tel kaşar ve 2 yumurtadan omlet
3-5 dal kıvırcık
1bardak ayran

akşam
1 tb kıymalı ıspanak(üzerien sarm. yogurt)
2 minik turp
1 biber-sal. turşu
2 tk tarçınlı yogurt( malum regli krizimi keisyorum)

ara
kuru kayısı yiycem kako ya batırıp çayla
3-5 adet?

3 lt su
3yeşilçay 2 form çay

allahım allahım...
her kanalda haberlerde bile aşure gösteriyorlar.gebe falan olsam halim nice olacak allah kerim..

fazla sosyeteye karışmış bi apartmanda oturmanın dezavantajı olsa gerek,bir tek allahın kulu aşure getirmedi yaw

hepsi de 65 yaş üstü aslında gelenek görenenek dersi vermeye çok hevesliler ama iş aşureye gelince birden avrupalı kesiliyorlar

en son kendim yapacağım koca bi tencere oturup hepsini tek başıma yiycem bu gidişle...walla bi yerim şişmesse iyidir...

bugün yemek yememeye başladım. diyet diyemiyorum,ne yaptığımı bende bilmiyorum.dün o kadar karıştırmışımki diyet sayfalarını hepsi birbirine girdi.karatay dukan monti derken hala ne yapacağıma karar veremedim.sanki ortak nokta şeker ve ekmek (meyve dahil) yasak gibi.dolabı her açtığımda dolaptaki yiyecekler bana göz atarken,ben hiç birine pas vermedim.
yarın bir alış veriş yapıp dolabımı bir elden geçirmem lazım. neler önerirsiniz kızlar? özellikle atıştırmalık ne yiyebilirim?ben alışmışımher mutfağa girdiğimde ağzıma bişe atmaya.
ayyy acıııımmmm...sinirlerim bozukkkk

:) seelammm ben bugün 12:30 da 1 kase aşure yedim ve saat 17:00 ye kadar cümle kurmakda zorluk çektim resmen.gözümü zor açıyordum yorgun sersem ve feci halsizdim.
sonuç bir daha şekerl
herhangi birşey yiyip içmemeye yeminli biriyim

kızlar diyetle pek bı alakası yok ama bılgınız varsa bana çok yardımcı olmuş olursunuz.

yumurtlama olduktan kaç gün sonra regli oluruz

cnm montiye başlamış olsaydın şu an aç olmayacaktın.araştırmışsın zaten ama yinede söyliim.diyetlerin çocğu atıştırmayı pek kabul etmez.karataydayda da ara öğün yok.dukan zaten sürekli protein.yani proteinli ne atıştırabilirsinki?mutfağa girip çıkıp yumurta yenirmi bilmiyorum ben hayatta yapamam..montide ara öğün yapma şansın var.meyve süt veya süt ürünü bişeylerle..ama mutfağa her girip çıktıkça atıştırırsan diyet işi sekteye uğrar..tüm günde aç durmuşsun yazık yarın açlıktan saldırırsan şaşırma.aç durmak insanın tahammülünü çok zorlar..monti yapacaksan ve uzun vadede kalıcı kilo vermek istiyorum diyorsan dün sana yazdığım şeyleri temin etmekle başlayabilirsin işe...

:26::26::26: eferim sanaaaa...

ah cn:26: tam montiye bi başlasan çok güzel olacak kanımcaşeker seni fena yaptığını bile bile niye yedin aşureyi...(ahh aşure ahh...bi yerim şişerse hepiniz sorumlu.hatta kerbela olayına karışan herkes (töbe yarabbim)
bir an evvel bitsin şu aşüre ayı,yoksa elimden bi kaza çıkacak yapıp bir kazan aşüreyi burnumu batıra bartıra çala kaşık dalıcam ..

daha da çok var bitmesine...ne getiren var ne de yapan iyiki hamiş falan değilim...ay dur ben en iyisi gidip yatıp uyuyayım.gözümün önünden tv'de gördüğüm içinde kiraz şekerlemesi bile olan bol susamlı aşure görüntüsü hiç gitmiyor...
kendimi nasıl kurduysam evde narlar var çekilmiş fındık var ,kim getirirse üstüne boca edeceğim diyorum ...ama getiren yok..ah önceki apartmanım ahhh....10 kase gelirdi valla..(ordada kilo alıcam diye korkardım gerçi)

hiç bu kadar canım çekmemişti.ve pis boğaz bi tipte değilim ama benimkide can yaw..

beeeeen insaaan değilmiyiiiiim?
beeeeen kulun değilimiyiiiiiiiim?
devamını unutttum şarkının ......tirilay lay loooommmm(aşuresizlikten ne dediğimi bilmiyorum hihhhii

Canım İstanbul"un neresindesin söyle göndereyim.dondurucuyada 3 paket attım haberin olsun :)

günaydınlar montinin hatunları dünki menümü yazayım her ne kadar düzensiz olsada dün niyetliydim sahur yapmadım .

iftar
tavuk ızgara
salata
yoğurt

iş yerinde iftarımı yaptım sonra eve gittikten sonra 1 avuç badem , beyaz peynir ve zeytin yedim eşim yemek yerken .

bugünde niyetliyim . ALLAH kabul etsin İNŞALLAH

günaydınnnnnnnnnn
amanın ne çeneniz düşük yahuuuuakşamdan beri okuyorum ama yazmaya halim yok
biraz agrım filan var halsizimmmm evde görseniz almış başını gidiyor
birde misafir var akşama:26::26::26::26::26::26: özel bir hazırlıkta yapmıycam zaten hazır bi kek aldım bir kaç paket büskivi
pek haz etmemm zaten duygularımız karşılıklı hatunla
mecburiyetler dışında pek görüşmeyiz

elfida
bencede monti yapmalısın kendim bunu yaptıgım için söylemiyorum
bir çok yöntem deneidm ve en mantıklısı bu geldi
ve acıktıkça bişiyler atıştırırsan o diyet olmaz zaten monti de yaparsan şekerin dengeye girecek bişiyler atıştırma ihtiyacınd aolmayacak

kujum
cnm yumurtlama kişiye göre degişir cnm birde sende pko vardıki hepten güven olmaz cnm

zilim
aşure aşure deidn benimde cnm çekti valla bu yıl tam 3. yılım aşure yemeyeli
1. d yeni iyete başlamıştım yemedin,2. de monti yapıyorudm şimdi yine monti yapıyorum
dün anneme dedim aşure yaparken bana biraz ayır şekerini atmadan dedimm
ögün yerine yeriz artık 1 kase bol kuruyemişle birlikte

bu arada c.tesi günü kardeşim geliyor askerden,teskere alıyorrr
cuma günü direksyon dersim var o yüzden anneme gidicem akşamdan bildirimde yapamıycam yani
c.teside sınava o tarfata giecegim için orda kakalıcam ve kardeşim gelicekk malum
perşemeden bildirim yapar gidersem,nasılsa bu hafta geçti diyerekten
saldırabilitem olabilir c.tesi günüüü tatlıya ,keke,börege,çörege
o sebepten diyorumki pazar sabah tartılayım :26::26::26::26:
aman arışık anlattım inşş anlamışsınızdır

banu kaçar evi temziler,duş alır bebeleir uyutur kendide uyur birazzz

naz allah kabul etsin cnm.

kızlar 64 olan kilom bu sabah 65 çıktı kahvaltıdan da sonra 66 çıkdım nıye öyle yaa vucut su mu tutuyor kı? hergün spor yapıyorum yediğime dikkat edıyorum yok yınede düşecegı yerde artmış

moralini bozma hiç canım vucut su tutmuştur . geçen hafta bende de aynısı oldu okadar dikkat ettiğim halde 800 gr + çıktım ama yılmadan ve pes etmeden devam ediyorum . sonunda gülen biz olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…