Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ahhh keşke yaa valla bayılıyorum be o hurmalara bizim yedikleirm hurmamı onun yanında dimi abla
benim yerimede yee sen gayrıı

bu arada ben montiye başlayalı 1 ay olacak perşembe günü
4200 gr verdim tabi şişliklerde vardı,ve gözle görülür bir incelmem oldu
kaçamak hiç yapmadım yılbaşına kadarda kaçamak yokkk
ama yılbaşınd akendimi ödüllendirmek istiyorummm
kilo vermemm böyle devam ederse

kıslar kendim hakkında 1 iyibir kötü haberim var ...
bu hafta kilo vermedim diye şikayet etmiştim cumartesi sabahı kilo aynı çıksada 1 er cm incelmişim ..bu gidişle 1 beden incelip aynı kiloda kalıcam galiba ..
fakat annemlerde bozmak zorunda kaldım çünki başka seçenek yoktu sofrada . annem çoçuklar çok seviyopr diye hem yaprak hem lahana dolması yapmış .. birde pide yaptırdı ..
artık yanına bol salatayla lüplettim .. sonrasındada . görümcemler ay aç deyiliz dedikçe zorla yedirdiler mantı.. 1 dlde balklava yedim bu beim suçumdu ama . kimseyi suçlamayım ... batti balık misali..
ama şükür ölçüşerim artmadı . kiloda 1 kilo artı ama.. oyüzden bugün ayran yapıyorum.. aylardır yapmamışım .. şişligi atayım kiloya dönüşmeden ...
sonuçda hafta sonu tozutmuş oldum ..

günaydin kizlar.

referans hosgeldin.

aeben ab.a ben ve bir dilimle kalmak ikisi yanyana uymuyor hic :) kaldirmiyor zaten +1 olarak geri döndü bana ama yarin oruca basliyorum umarim orucla birlikte monitiyi yürütebilirim tek SIKINTIM corba olucak sanirim mercimek corbasindan baska corba yok aklimda senin gecen aksam veridgin tarifde bana göre degil pek

tebrikler banuşum bence ödülü haketin sen .. montiye başladıkdan 2.3 hafta sonra haftada bir kendi konturolümüzde hafif bir kaçamak yapmayı çok görmüyorum aslında hem bünye şaşırmış olur .

monti ygadan kaybetirdigi için banum kiloda çok görünmesede incelme çok oluyor .. buda saglıklı kilo verdigimiz kanıtı ..

niye hasret o çorba çok leziz eşlim bile içdi benimle ...
dimek 1 dlle kalmadın ... sonrada benimgibi totunu tırmaladı tabi.afiyet olsun hesretim .
yagsız yogurt bulabilirmisin çorba için hasret.. yaran çorbası yapabilirsin yeşil merçimekle azda bugdayla .tabı bunu her zaman i,çemessin ama aradabir ...
sebze çorbaları var . yogurtve yomurtayal kıvam verebilecegin ... ben pek çorba içmem oyüzden uyduramıyorum . zilime muracat ...
ben bir ara sedece bunyonla ve nana pul biberle bile çorba içmşimdir su çorbası .. tadıda çok güzel aslında .gerçekden .

aeben abla bu arada Allah ailenin haccini kabul etsin ins,bizlerede nasip etsin

AMİN ,AMİN, AMİN hasretim çok istiyorum bende eşimde ...hac olmasasa umreyi çok istiyorum eşiminde niyeti var fakat çok yogun dünye telaşı işta sanki bizi kurtaracak ... ama bu sene onunda niyeti var rabbım nasip eder inşallah bizede .hepimizede ...

bana biraz musade kıslar ortalıgı toparladım ama süpürge açmam lazım ...
sonrada ilça vs ayzdırıcam ... dışarı çıkmam lazım ....

nevracım gelmemiş merak ettim bebiş izin vermiyor galiba ...

nazlışım bişi rica etsem ... pc başında vaktin varsa elife bir bak hafta sonu hastalanması gerek diyordu geçen hafta regl oldumu merak ettim .

Rabbim gönlünüze göre versin ins ablam hersey nasip kismet Allah nasip eder ins..

ya abla orucla birlikte montiyi yapabilirsem yinede faydasini görebilrimiyimki bide ben sahura kalkamiyom yiyip yatsam olurmuki cok borcum var tutmam lazim artik

tamam ablacığım ben bakarım elife bende merak ettim şimdi

ablam elif regli olmuş . ALLAH hayırlı zamanda nasip etsin İNŞALLAH

hasretiö ögün satlerini iyi ayatladıkdan sonra olurcanım ...
benimde var borçlarim günlerde kısa bi niyetlensem bende tutucam .
akşam 4.5 gibi akşam okunuyor zatten .. gecede 12 den aşagı yatmıyorsundur .. yatmadanda hafif bişiler ye bari gece kalkmıyorsan .aslında kalksan en iyisi o .. 3 ögün olursun gecekşi yediginle ...
canım ben oruçlu mopnti yapmadım hiç nazlım yapıyor ardabir . sanırım kilo vermeyi biraz durduruyor çünki tüm gün yemek yediginden akşamki ögün depoya gidiyor normal olrak bu monriye uymuyor ögün atlamak olmaz montide ama orucunuda tut derim kilo nasıl olsa olur .. dene balaklım belki sende sonuç iyi olur. denemden bilemeyiz .

himmm ozaman dedigin gibi deneyip görecegiz hayirlisi bakalim

hepinize slmlar kıslar...
dışardaydım saçımı kestirdim geldim yemek vs..oğlumu uyut ,kendim yemek yiyeyim sçımı boyayayım derken bu saati ettim..

aebenim allah annenin babanın haccını kabul etsin aplam..inşallah sizede nasp etsin.benim annem babamda niyetleniyor nasipse.annem ocakta emekli olacak.sonrasında istiyorlar bakalım..

hurmacı güzelleri olduk topikçe.tazesini kurusunu burnumuzu batıra batıra yiyiyoruz walla bende dahil olmak üzre..yaş meyvelerdense zaten kurumeyve hastasıyım bir egeli olarak mayamız kuru incirle tutuulmuş zaten.ve otculum az evvelde pırasa-ıspanak ve ısırganı kavurdum kırdım yumurtayı rendeledim kaşar peynirini patlayana kadar yedim ekmeksiz walla.yanınada booooool(25 taneydi walla)çiçek bibermi ne deniyorya küçük acı biberlerden (turşu) yedim.

banum monti sende çok çabuk ve çok güsel sunuç veriyor.sakın başka yollara sapma bu işi bitirene kadar montiden şaşma bu sefer tatlışım...

referans hoşgeldin cnm tekrardan...
nazlım orucunu allah kabul etsin.benimde gebeliğimden kalan oruçlarım duruyor tutsam ne iyi olacak bu kısacık günlerde...

bu arada neslişte girmiyor ne durumda acaba kilo işi?

amin canım sağol . bugün aşure günü muharrem ayının 9-10-11. günleri oruç tutmak çok sevapmış ..

öyleymiş cnm bende yeni duydum.hatta 10.günü yani bu gün evinize gıda malzemesi alın ki tüm yılınız bolluk içinde geçsin,ve duş alın çocuklarınıza da aldırın tüm yılın hastalıkları üzerinizden su gibi aksın ve hastalanmayın dedi apartmanın girişinde karşılaştığım bir teyze..kendim saçımı boyadığım için aldım zaten oğlumuda dün yıkayacaktım işten güçten bu güne kaldı:)) dışardan gelirkende pazara ve markete uğramıştık zaten iyi oldu:))
farkında olmadan bir kısmını uyguladım yani...oruç olayını bilseydim onuda tutardım valla...

Herkese Merhaba,

Okudum yazdıklarınızı,kaçamaklar olmuş e iyi olmuş bende de oldu:)Cumartesi günü öğlen yemeği de akşam yemeği de yiyemedim( Kuru meyve yedim.
Pazar günü de akşam yemeği yemedim.Doğru değil biliyorum ama inanın fırsatım olmadı Sonra da geç olduğu için akşam yemeği yemedim.

Ben pazar günü 3 kadeh kırmızı şarap içtim(( .Kitapta çok sonraki dönemlerde birşey demiyor ama ilk dönemde yasak.Şarap dışında kaçağım yok.Bir de öğünlerimi tam yemedim.

Ben birşey sormak istiyorum size,kuru incir ve kayısıyı meyva gibi ara menülerde mi yemek gerekiyor yani yemekten 3 saat sonra mı? Fındık cevizi nasıl yiyoruz.?

evet ramazan ayından sonra oruç tutulan en mübarek aylardan biri muharrem ayı ve bu ayda bir çok mucizeler gerçekleşmiş . Bende eve giderken pazara uğrayacağım bişeyler almak için

evet canım kuru meyveleride meyve gibi giyiyoruz yemeklerden 15 dk önce veya en az 3 saat sonra ,fınduk ve cevizi ana öğünlerinin yanında abartmadan yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…