Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kujum
benimd egeçen hafta öle perşembe 65.9 geldim
cuma 65 geldim
günlük dalgalanma normal basküldee hafta bir tartılmak en idealii

moralini bozma hiç canım vucut su tutmuştur . geçen hafta bende de aynısı oldu okadar dikkat ettiğim halde 800 gr + çıktım ama yılmadan ve pes etmeden devam ediyorum . sonunda gülen biz olacağız

evet inşallah en kısa sürede normale döner. aslında ger gün tartıya bakbak hiç güzel değil + çıkdıgında morelimiz bozuluyo önemli olan uzun vade de ne olacagı

kujum
cuma 65 geldim

evet haklsın. bu arada kaynanam aşure yapaakmış yarın bende bana şekerini koyma dedim tamam dedi. kaynanamda sizin o tarafta oturuyo ege mahllesimi denıyo oraya ne metro yolunun üzerinde

kızlar ben çok kötüyüm midem acaip bulanıyo sabah madımak yedim ekmek bıde çay onlarmı yapdı bılemıyorum spor yapacakdım yapamadım evide temızleyemedım en iyisi ben bıraz yatayım

sabah girdim tam yazmaya başladım,eşimin halası aradı.nikaha mı düğünemi ne geleceklermiş .laptobu bi kenara atmamla marotonun başlaması bir oldu:)))bu saate kadarda koş allah koş...evim temizdi ama dağ gibi ütülenecek çamaşır vardı.yemekler pişerken onlarıda ütüledim astım.oğlumu yedirip içirim uyuttum. sabah erken kalkmıştım yoğurt mayaladım eşime bi hastası süt getirmiş kendi ineklerinden.

mayalanmış diye dolaba kaldırırken elimden mi kaydı borcam mı çatlaktıda ağırlığı çekemedi yarıldı gitti bilmiyorum ama mutfağın tam ortasına yaklaşık 1,5 mt yüksekliktedir sanırım elimden bir düştüüüüüü....allahımmm facia resmen..tam işim bitti kendimde yemek yiyeyim önce şuı yoğurdu kaldırıp diyordum.herşey sil baştan başladı...2,5 lt'lik borcam tencere dolusu yoğurt gitti ,onamı yanayım...
ne dolap ne cam ne kapı ne duvalarlar sağlam kaldı onamı yanayım....hem ağladım hem sildim...ooofff oofff...

iş bitti ama bende bittim walla.bir sıcaklarım kaldı pişirilecek.(et) onuda gelirlerse hemen pişirim.tam belli de değil.uğrayabilirsek uğrarız dedi.muallakta kaldım ama hazırlıksız yakalanmamak için yaptım bitirdim...

kujum +'ları görsende sakın vazgeçme cnm.suyu bol içmeye çalış.günde 2 lt falaniç yani.kışın biraz zor oluyor su tüketmek ama içmeyince su topluyor vücut...birde öğlenleri proya yüklen bir kaç gün...

selam kizlar,ben bugün niyetliyim

iftarda

mercimek corba
pazi kavurma
salata ve yogurt birazda kuruyemis yeemyi planliyorum

isten sonrada
cayin yanina kuru kayisi ve hurma ( katkisiz buldum)

ama suan evdekiler patates kizartmasi yiyor cok pis koktu burnuma ins orucla birlikte kiviririrm montiyi

aboww ne faciya senın başına gelen bana gelseydi sinirden oturup aglardım kesin böyle durumlarda çok sinirlenıyorum. dünde evi temizledim yyemek yapdım tam oturacakdımkı kedim büyük çerçeveli bı resmi düşürdü offf evın her tarafına cam kırıkları dagıldı çok sinirlendım minnoş sinirlendiğimi anladı gitti perdenın arkasına saklandı daha öncede böyle bı kaç kez şeyler kırdı ve huyumu biliyo bagıra bagıra aglıyorum. aslında korkdugu şey ben değilim sesım galıba hehehheh çünkü yüksek sese tahammül edemıyo. süpürdüm sildim ama cam oldugu için içim rahat etmıyo tabı bı yerde kalır ayagımıza girer giye

ahh zilim nedir snein bu çektigin yahuuu
muallakta olurmu hiç bu işler ya gelin yada gelmeyin,sen biraz hızlı iş yapıyorsun sanırım yetitireyim diye
geçenlerde böyle bir şey olmuştu her yer batmıştı filannn
ama becerikli hatunsun maşallahh

kedin mi var senin kujummm:)
ayyy hayatta yapamayacagım bir şey benim evde beslemek
alt komşumunda var ama insanlıktan çıktı o keidyi aldı alalaı
insan sevgiisi kalmadı

evet kedim var evde 2 tane onlara özel makıne aldım dayson animal pro kedi tüyünü çok güzel topluyo :) evı hergün süpürüyorum bıraz zor bakımları ama sevgileri yetiyor. alt komşu kedi alınca nıye sevgisi kalmadı anlayamadım

selam kıslar ......
bugün okuldaydım malum

elficim canım senin baya aklı nkarışmış linkleride karıştırmışısın canım montide ne ekmek nede meyve yasak deyil .. dukanve karatayla karıştırmayalım montiyi . montide sadece zararlı beyaz un şekerli gıdlar yasak birde 1.2. meyve.8muz karpuz üzüm .) .

canım bulundurgum durum seni dahada kilo aldırır yememek yememek ...
aklıma kazınmışbir söz vardır kilo almak isteyen herkes düşük kalorili diyet yapsın ve aç kalsın .. bu ancak vucudunun açlık piskolajisiyle yeni yag hüçreleri yaratmasını saglar okadar...
ocdim senin şeker dengesi hiç normal deyil canım bende hioglisemiyim ama hiçbu duruma düşmem tatlı yesemde tabi oluyor halsizlik vs ama bukadar deyir .. canım tetrar bir dr gitmeni şiddetle tavsiye ediyorum ...
afiyet olsun nazlım mönün çok güzel canım ..
sadece oruçdan dolayı aç kalmaz montiye uymuyor okadar.. orucunuda ALLAH kabul etsin ..
kajum canım arkadaşların dedigine katılıyorum ... sende algılamışsın zatten oluyor bazan bu açıklayamadıgımız durumlar ..
kujum
cuma 65 geldim

evet inşallah en kısa sürede normale döner. aslında ger gün tartıya bakbak hiç güzel değil + çıkdıgında morelimiz bozuluyo önemli olan uzun vade de ne olacagı

kızlar ben çok kötüyüm midem acaip bulanıyo sabah madımak yedim ekmek bıde çay onlarmı yapdı bılemıyorum spor yapacakdım yapamadım evide temızleyemedım en iyisi ben bıraz yatayım
geçmiş olsun ....şimdi nasılsın iyisindir inşallah ..
ah zilim halini düşünmek bile istemiyorum ya.. canın sagolsun bakalım geldimi misafirler ...
benimde memleketten görümceler gelecek dr için ...

afiyet olsun hasret...

kıslar çamlıcam gelmiyor ne zamandır dimi????????????

abla şimdi daha ıyıyım ama yemek yıyemedım öğlen için bıraz badem ve yagsız süt içdim. sporuda yamaya bugun hiç takatım yok ilerleyen saatlerde daha iyi olursam 40dk yürürüm

hiç sorma banum...ya kesin gel yada gelme..ama çoğu zaman vakit kalırsa uğrarız,o tarafa yolumuz düşerse uğrarız falan diyorlar genelde..bende hep tedbirli olmaya çalışıyorum tabi bu durumda..şimdi hadi evdeyim ama yarın bir gün okul başladığında çok daha fazla yorulacağım..öncedende bi ararlar akşama uğrayabilirsek uğrıycaz diye...eve gelirken trafik tıkandığındığında gücüm yetse arabayı sırtıma alıp koşarak gelicem eve..
çantamı omzumdan çıkartmadan masa kurduğumu hatırlarım..hayatı nefes nefese yaşamak yoruyor bir zaman sonra..tut tut nereye kadar,eşime patlasam adamın kabahati ne?gelenlerin densizliği yüzünden ha bire yay gibi gerili yaşa dur işte...

yazında kızlarını yollarlar..15-20 günlüğüne.gezdir tozdur evde ağırla.onlar bi gider ben komalık hasta bir hafta...evelki yaz yazlığa kaçtım biliyorsun orayı bastılar...ben yine hizmetçi modunda....el kadar bebekle...

ev büyük,çocukta olunca mecbur her işi koştura koştura çabuk bitsin diye hızlı yapmmaya çalışıyorum.arada böyle kazalarda oluyor..haftasonuda viledanın sopasını kırmıştım o kaldı senin aklında sanırım

nabzım hiç normale dönmüyorki benim...eşim hızlı gonzales diyor bana

abla şimdi daha ıyıyım ama yemek yıyemedım öğlen için bıraz badem ve yagsız süt içdim. sporuda yamaya bugun hiç takatım yok ilerleyen saatlerde daha iyi olursam 40dk yürürüm

kajum canım halsizsen sporu yapma bugün kuzum ..

zilim kolaygelsin ...ama hayır demeyi sana ögretmek lazım artık ..

evet ablam montiye uymayan tek yanı aç kalmam .

Bugün içinde

sahurda
1 avuç badem

iftar

2 adet karnıyarık
cacık

sence eve gitt,ğimde bişeyler daha eklemelimiyim menüme

evet ablam montiye uymayan tek yanı aç kalmam .

Bugün içinde

sahurda
1 avuç badem

iftar

2 adet karnıyarık
cacık

sence eve gitt,ğimde bişeyler daha eklemelimiyim menüme
nazlışım eve gitiginde yani akşam yemginden 3.4. sat sonra meyve ekle canım benim .. birde 1 br da süt ..
sahurda keşke bademinin yanındada süt içseysin ...
yarın sonmu orucun devam edecekmisin .?

aben ablaaaaa nasılsınn

iyiyim banuşujm görmedim azevvel canım .küçük kıza bolero örüyorum az kaldı bayadır el işi yapmıyordum . iyi oldu...

zilim bana aşure geldi az evvel keşke mümkün olsada sana göderebilseydim
kaşık ucuyle baktım çok şekerliydi kızıma bırakdım o sever.. ben meyvemi yedim canım çeksede yemiycem . toparlıyamıyorum bir türlü.
dünki ayrandan yeni aldıgım 1 kilodan yarımı gitmiş ama gecede bişiler atıştırmıştım ayran yaptıgında doymak bilmiyorum nedense.:26:
bugün iyiyim şükür insanın düzenibozulmasım ya bikaç haftası sekyete ugruyor ...

Son düzenleme:
banuşum unuttum bak kardeşin geliyormuş canım askerden .. gözünüz aydın ...

banuşum unuttum bak kardeşin geliyormuş canım askerden .. gözünüz aydın ...

saol ablam c.tesi geliyor bitti gittii darısı herkeisn başına inşşş

aben abla bende yılbaşında accık dagıtsam ,nasıl topluycam geri
yani yılbaşı için degilde eşimin dogum günü oldugu için şettricemm
ama korkmuyorda degilim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…