Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

banuşum yıl başıan kadar 2 ayı kaçamaksız tamalamış olursun .
oyüzden 1 gecelik tozutmayı bünyen kaldırır ama sonrasında aynı sıkıyönetimle devam edersin bişi olmaz . senin çakamakları bilirben lokmalık olurlar. dur daha 3 haftadan fazla var ..

menüm

sabah
1 portakal

khavlatı
3 dlm ekmek( minik)
acuka-lor-6 zeytin
1tabak bol limonlu yeşillik
1çy marmelat

öglen
3yk yogurtlu ıspanak
1 haş. yumurta
2 ceviz
3-4 dak kıvırcık

akşam
1 tabak kıymalı fasulye
lahana salatası
yogurt( bir kısmı tarçınlı)

2.5 lt su
5 fincan bitki çayı

kahvaltı
madımak ve ekmek yanında şekersiz çay

öğlen:
1 avuç badem 1 bardak yagsız süt

ara: 1 ayva

akşam:
5 yemek kaşıgı yeşil fasulye
yogurtlu semızotu
5 badem 4 fındık

ara: meyva yada hurma yerin(canım acaip çekirdek çekıyo ama dayanıyorum alınca paketın dibinı görene kadr çitliyorum çünkü)
2.5 litresu
45dk koşu+yürüyüş

kızlar hazıranda 69 başladım diyete. kilo yapan tüm rahatsızlıklar mevcut pco troit az çalışıyo ve insilün direnci aralık ayındayız ve ben sporu hiç bırakmadıgım halde sadece 5 kilo verebıldım. yediklerime çok dikkat ediyorum ara sıra kaçamaklar oluyo tabı ama bu kadar az kilo vermem üzüyo... şu nalet olası 64 bı kırılmadı gitti aslında vermem gereken çok fazla bı kılo yok ama çok çok zor gidiyo. bu sene bu kilo işinı halletmek istıyorum.biliyorumkı kılo verdiğimde insilün direncim ve agdet düzensizlıgım çok büyük gelişmeler olacak. doktorum kılo verdiğimde reglimın kendiliginden olabılecegını söyledi. 6 ay oldu ve sadece 5 kilo gitti son 2 aydırda 64 (( off off umutsuzluga kapılıyorum

günaydınnnnn

kujum çok vaktim yok cnm ama sadece şunu diyim biz pkolu ,veya trroid hastalıgı vs kaçamaga hiç gelmiyor cnm rotayı şaşırınc atoplamak zor oluyor ,kçük kaçamaklar büyük sonuçlar doggurbiliyor
istikrarlı ol cnm devam etsen emin olki kırılır benimde kırılmayan kilom 64:)

nazlışım eve gitiginde yani akşam yemginden 3.4. sat sonra meyve ekle canım benim .. birde 1 br da süt ..
sahurda keşke bademinin yanındada süt içseysin ...
yarın sonmu orucun devam edecekmisin .?

ablam orucum dün sondu sadece 1 gün kaza orucum kaldı onu tutucam haftaya . bende aynen senin yazdığım gibi planlamıştım yemekten sonra . ama akşam eşim rahatsızdı biraz gelip beni iş yerimden aldı sonra yolda giderken hayatım kanat alsam bana fırında yapabilirmisin dedi ama sende 3 tane yiyceksin dedi . ben her ne kadar yemek yediğimi söylesemde çok ısrar etti kıramadım kocacığımı bu durumda menüm aynen şöyle oluyor ablam

sahur

1 avuç badem

iftar
2 adet karnıyarık
cacık
eve gittikten 2 saat sonra saat 19:00 gibi
3 adet fırında kanat
salata
7 adet badem

bence umutsuzluğa kapılma canım elbet bir gün kırılma noktası olacaktır . Pes etmeden devam et lütfen sonuçlarını göreceksin canım .benimde kırılma noktam 60-59 arası ama geçen yaz bir kırıldı bu nokta sonra patır patır gitti kilolar . Ama tabi sonrasında tatildi bayramdı derken ben dikkat etmedim hop hepsi geri geldi

günaydın banu ..

hepinize hayirli sabahlar ,ne yazikki hala tam rahatlayamadim insallah pazartesi son defa doktora gidicem problem mideden kaynaklaniyomus,tahlillerim falan temiz cikti
kullanmam gereken ilaclarim var onlari almaya devam ediyorum..bakalim hayirlisi.bu arada montiye pek uyamiyorum ama kilom sabit kaldi sali gunune tekrar kaldigim yerden devam edicem insallah...

günaydın hatunlar .....

afiyet olsun kajum ....
kajum montiye başlayalı nekadar oldu sanırım haziranda montiye başlamadın dimi.. ??
6.ayda birde piko vs le 5 kilo çok iyi birde yaptıgın kaçamaklarla ..
... benim canım yokmu kajum bak 2.3 aydır diyetedeyim ama hala 2.3. kilodayım . bunun sebebini en iyi kendimiz veririz biraz öz eleştiri yapalım .
kendimce zor versemde az kilo vermemde çogunlugu kendime aid hatalarım daha çok.
bence umutsuzluga kapılmak yerine ne yesem damak tadıma demekden çok 4 elle sarılmak lazım diyete .
bunu kendim içinde çok söylüyorum .inan benim kadar bıkmış olamasın yine yeniden diyet yapmakdan .. ama başka çare varmıki eger kilo vermeyi istiyorsam banuşumun de dedigi gibi ıstikrar çok önemli. elimde oladan yada isteyerek yaptıgın kaçamaklar beni haftalarca geriye götürüyor .ama bunun için veryansın etmiyorum hep önüme bakıyorum .inan buda kolay deyil bi çogunuz bunu biliyorsunzu zaten ..
malum 3 senedir diyet mönülerimi ve günlük deneyimlerimi yazıyorum ve geri dönüp hep okudugumda uzun süreli montide yag kaybının çok oldugunu ve başkülde okdar belli olmadıgını uzun süre yapınca sonuç aldıgımı görüyorum ama ne zaman yılmış ve umutsuzluga kapılıp küçükde olsa kaçamaklar sepiştirdigimde bu hem diyetimin sonu olmuş hemde yeni umutsuzlukların başı ...
şimdi 6.ayda 5 kiloyu az görmeyip 4. elle montiye sarılma zamanı canım inan kırılmıycak nokta yok .bunu gördüm bunu bilir bunu söylerim ..
mönün gayet güzel nazlım afiyetolsun . saat 19da kanat yemendede bi sakınca yok ,eşini kırmamakla iyi etmişsin ... hem mönülerinde karbon olmadıgından bir sorun yok ..

günaydın banu ..

günaydın nazlışım ...

Son düzenleme:

hoşgeldin çamlıcam dün anmıştım seni nerlerde buahtun diye ...
tatlillerin temiz çıkmasına sevindim canım .

günaydın abennn ablaaa
dün snein keyfin mi yoktu banamı öle geldi?

günaydın ablam . çok sevindim kanatların olduğuna .. bende baya vicdan yaptım . eşime kalsa bide aşure yiyecektim ama yemedim . işyerindeki aşureyi eşime götürdüm yesin diye

günaydın naz cnm bende sana bişiy sorcaktım
sen 1 avuç bademle nasıl duruyon yaww
zor olmuyormuu
akşamda geç saatlerde yemiyorsunki tok duruyorsun disem
bravo valla

ben normalde ramazanda sahura kalkmam banu sahura kalktığımda daha çok acıkıyorum nedense . idmanlıyım bu konuda yani

ben normalde ramazanda sahura kalkmam banu sahura kalktığımda daha çok acıkıyorum nedense . idmanlıyım bu konuda yani

hatırlıorum senin sahu menüleirnide naz geçen yıldan 1 şefrali oluyordu çogu zman

offff offfff kurstan bir tane arkadaş vardı bayan arkadaş beni facede eklemiş bende kabul ettim
etmez olsaydımmm, kızın annesi kanserden vefaat etmiş yıl nasıl kötü oldum ya resimleirni filan eklemişşş
birde kardeşi askere gitmiştiii geçen hafta onun resimleirni görünce dahada kötü oldummm

kardeşim hep derdi annesiz olmak çok zor askerde diye
hayat hiç birşey için üüzlmeye degmezzzz, ne acılar var hayattaaaaa
sabah sabah arabekse bagladım ama çok etkilendim yaaaa
ark bekar nebielyim yaşadıklarını düşününce üzülür insann

günaydın abennn ablaaa
dün snein keyfin mi yoktu banamı öle geldi?
yok banuşum öyle bir sıkıntım yokdu çok şükür sana öyle gelmiş kuzum .
ama banuşum dün kombi yine yeniden arıza yaptı ... canım ona sıkılmıştı biraz .. eşim çok yogun bu ghünlerde ilgilenemiyor . tamirciyi ara bekle gına geldi . birde sorun da tam bulamıyor yeni kombi deneme yanılma yöntemi degiştirmedik parça kalmadı .. bu gidişle eski kombimi tekrar taktırıcam .bu seferde olmassa .

günaydın ablam . çok sevindim kanatların olduğuna .. bende baya vicdan yaptım . eşime kalsa bide aşure yiyecektim ama yemedim . işyerindeki aşureyi eşime götürdüm yesin diye
bu aşure ayını nasıl etletıcaz bilmiyorum çok severimde kendilerini.

çok zor banum allah sabır versin çocuga .... geçen yıl benim eski komşum da vefat etmişti kanserden belki hatırlarsın onunda 2 oglu askerdeydi o sıra çok etkilenmiştim bende ..

hım iyi bariiii abla ,ama insnaın canıda sıkılıyor hakikaten tamir işlerine
benimde musluk akıtıyor altı şakır şakır aşagıya iniyor su gideirmi tıkandı ne olduysa:26::26::26::26:
taşınana kadar elimizde kalcak ev valla her yerden bi arasıza çıkıyor bi taşınsaydımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…