Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ALLAH rahmet eylesin . şu kısacık dünyada kimseyi üzmemek kırmamak gerekli . ne zaman ne olacağımız hiç belli olmuyor . ALLAH geride kalanlara sabır versin

ewet hatırlıyorum abla senin komşunu allah rahmet eylesinn hepsine

binadan henüz aşure gelmedi ama istilaa başlar yakında
bu kadar<istikrarlı giderken yemem diye düşünüyorum
aannem yapıcakmış dedimm benimkine şeker koymadan accık ayırrr
ne tadı olacak öyle diyor annemde,olur olur sen ayır bana diidm

bende çok severim abla kendilerini ama yememeye kararlıyım . yarın anacığımda aşure yapacak oraya gideceğiz eşim çok sever aşureyi benim hakkımıda vericem o yesin . dün sabah eşim bir pantolonunu giydi olmadı hayatım bu olmuyor senin olmasın mı bu pantolon diyor . bende hayatım sen kilo almış olmayasın dedim . yok canım bu benim pantolonun değil diyor hala

bu ahfta için çok haycanlıyım reglimde biticekkk acaba ne kadar eksi çıkıcammm
ama cuma günü degilde pazar tartılabilirim ancak,yarın akşama anneme gidicem
cuma direksyn dersim var,c.teside sınavımvar
c.tesi pro beslenicem yineee tabi fırsat bulursammmm

şimdi yarın tartılıp bildiirm yaparsam eger
hafta sonu kardeşimin geliş kutlamasında hületmekten korkuyorum
tartılmazsam en azından kendimi frenlerim

dünki mönüm .. yazayım kalıyor hep ..
birde bu hafta liste yapamadım bu hafta 2 haftalık yaparım inşallah .... kilonuzu cuma sabahı bildirmeyi unutmayın hatunlar.....
[
B]
8 00
2 3. dl ekmek .
.lor .. salatalık
bib. yeşilik
.sos. 1 zeytin .

13 00.
bunyon çorba .
tonlu yş salata .
peynir 3 ceviz .

16 30 .
2porsiyon myeve .
(kivi, nar.armut .)

18 00.
1.5 yum omlet.

2 kş yogurt .
slatalık
10 fındık

21. 00
5.hurma .
10 leblebi.

2 lt su .
spor. çay yok .
.
[/B]

Son düzenleme:
Bugün planladığım menümü yazayım ki sonrasında bozmayayım

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
7 tane yeşil zeytin

öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
peynir
salata

ara
2 adet portakal

akşam
tavuk sote
salata
yoğurt

nazlım kendin kilo veriken eşini şişmanlatacaksın .
bencede öyle yap banum baskülü görmek adına kaçamak yapmasın en azından hafta sonlarıda bende hep gevşeklik oluyor .

afiyet olsun nazlım .. yeşil çay, su vs yokmu nazlışım .?

2 pişirdim banum 4/ 1 ri tavda kaldı yiyemedim de ondan ya deyilse ölçü kaosum yok gı ..

tahmine ttim abla komikllik olsun diye yazdım
biizm diger topikte matematikçi bir arkadaş var
menüleirnde görsen 30cm çapında börek
yada işte yarım lt sütün3/2 si gibi yazıyorrr

gülüyoruz ona sürekli kendide gülüyorr

böyle yapıca ,inasan kaoso girer yav .ne öyle ... gerçi ben hiç kl hesabı vs yapmadım sen daha iyi bilirsin ama.. w.w. yaptıgım dönemdede beni hesap işi sarmıştı .. dahada kasıyor insanı ..

Son düzenleme:
böyle yapıca ,inasan kaoso girer yav .ne öyle ... gerçi ben hiç kl hesabı vs yapmadım sen daha iyi bilirsin ama.. w.w. yaptıgım dönemdede beni hesap işi sarmıştı .. dahada kasıyor insanı ..

ewet ewet insanı çok sınırlıyor ve yemeye itiyor hesap işleri bende ilk 15 kilomu kalori diyeti ile verdim
zeytin yemeidm aylarca gözümkalırdııı ,şimdiidee en çok 6 olmak kaydı ile yiyorum her sabah
monti her yöndenn çok ideal bir diyet
yaşasın monti monti montiii ,inşş bu kez ikinci aşamaya geçmek kısmet olcak banada böyle gidersem egerr

inşallah banum bu istikrarını sakın bozma biliyorsun küçüçük bir kaçamka bile kilo olmasade ıstıkrarı bozuyor ....

zilim güzeydın canım ...

ben kaçar kıslar .. a zişim var .bide pilates yapsam süper olcak . daha başlmıyormu ebru ya ...

ha gitmeden zilim ocdim hani şu şaç için kür varya akdar tatlı badem yagından çok hint yagını önerdi saç için ben ikisinide aldım gerçi hafta sonu yapıcam kısların şaçına kendi saçımada yapsammıki benimkide röfleden baya sertleşti .

inşallah 2. Aşamaya geçmek ikimizede nasip olur banu ve 2. Aşamadada istikrarı sağlayıp verdiğimiz kiloları geri almayız

herkese günaydın diyecektim ama ben sayfaları okuyana kadar kimse kalmamış..
ne laflamışsınız sabah sabah walla..kaçırmışım sohbeti...
hayatımda ilk defa desem yeridir akam 9:15'te uyudum..gelmedi misafirler..o kadar hazırlanmıştım ...aramadılarda,eşim aradı bekliyoruz gelmiyormusunuz diye...yok yarın zili gelsin demişler..başka bi tanıdıklarında kalmışlar .uzak kaldı gelemedik,gelsin görüşelim demişler.eşimin halası,hiç bir samimiyetimizde yok.eşimi çağırmıyor ben çocukla bu gün burdan kalkıp taaa karşıya geçiçem( artık eve gelmem akşamı bulur...
belki ziliyle geliriz demişler eşime..ne yapacakları hiç belli değil yani..buu gün için yeniden hazırlandım erken kalkıp..yol yordam-görgü bilmeyen insanlarla uğraşmak çok zor walla..kayınvalidem kayın pederim böyle değildi.bunlar neden böyle anlamıyorum..yaşım onların çocuklarından küçük olmasına rağmen idare eden hep ben olmaktan yorgun düştüm artık...hep hatır güdüyorum ama karşı taraftanda azıcık anlayış bekliyorum..çokmu...:26:

banum şimdiden gözün aydın cnm...kardeşine saatler bile yıl gibi gelir artık son günlerde...

kujum ağır ama emin adımlarla ilerliyorsun..aslında diyetlerde en sağlıklısıda budur.çabuk verilenler inan daha kolay alınıyor.istersen biraz proya ağırlık ver..aebenim uygun görürse tabii..ama sakın başka diyetlere sapma..montiyle giiden kilolar kalıcı olur cnm unutma...

yazmayı unuttum aebenim hint yağı badem yağından daha iyidir kullanın..aklıma getirdin iyi oldu bende alayım.geçen sene kullanmıştım.saçlarım halat gibi olmuştu...çok gürleşmişti,telleri kalınlaşmıştı...

zilim bu yaglar direk saça sürülebilirmi karışımlar olmadan.... yıkamak gereklimşi sürdükden sonra . bagışlayın bu konularda fazla bilgim yok .
beni boş verinde büyük kızım baya sorunlu bu şaç konusunda öna faydası olsun yeter malum ergenlik gençlık işte hiç kendilerinş begenmiyorlar..

bende pilatesimi yaptım oh rahatladım ... saçlarımada dip boya yaptım akdardan aldım bu sefer dogal boya bakalım ne sonuç çıkacak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…