offff offfff kurstan bir tane arkadaş vardı bayan arkadaş beni facede eklemiş bende kabul ettim
etmez olsaydımmm, kızın annesi kanserden vefaat etmiş yıl nasıl kötü oldum ya resimleirni filan eklemişşş
birde kardeşi askere gitmiştiii geçen hafta onun resimleirni görünce dahada kötü oldummm
kardeşim hep derdi annesiz olmak çok zor askerde diye
hayat hiç birşey için üüzlmeye degmezzzz, ne acılar var hayattaaaaa
sabah sabah arabekse bagladım ama çok etkilendim yaaaa
ark bekar nebielyim yaşadıklarını düşününce üzülür insann
bu aşure ayını nasıl etletıcaz bilmiyorum çok severimde kendilerini.
çok zor banum allah sabır versin çocuga .... geçen yıl benim eski komşum da vefat etmişti kanserden belki hatırlarsın onunda 2 oglu askerdeydi o sıra çok etkilenmiştim bende ..
bu aşure ayını nasıl etletıcaz bilmiyorum çok severimde kendilerini.
çok zor banum allah sabır versin çocuga .... geçen yıl benim eski komşum da vefat etmişti kanserden belki hatırlarsın onunda 2 oglu askerdeydi o sıra çok etkilenmiştim bende ..
nazlım kendin kilo veriken eşini şişmanlatacaksın .bende çok severim abla kendilerini ama yememeye kararlıyım . yarın anacığımda aşure yapacak oraya gideceğiz eşim çok sever aşureyi benim hakkımıda vericem o yesin . dün sabah eşim bir pantolonunu giydi olmadı hayatım bu olmuyor senin olmasın mı bu pantolon diyor . bende hayatım sen kilo almış olmayasın dedim . yok canım bu benim pantolonun değil diyor hala
bencede öyle yap banum baskülü görmek adına kaçamak yapmasın en azından hafta sonlarıda bende hep gevşeklik oluyor .bu ahfta için çok haycanlıyım reglimde biticekkk acaba ne kadar eksi çıkıcammm
ama cuma günü degilde pazar tartılabilirim ancak,yarın akşama anneme gidicem
cuma direksyn dersim var,c.teside sınavımvar
c.tesi pro beslenicem yineee tabi fırsat bulursammmm
şimdi yarın tartılıp bildiirm yaparsam eger
hafta sonu kardeşimin geliş kutlamasında hületmekten korkuyorum
tartılmazsam en azından kendimi frenlerim
aben abla 1.5 yumurtayı nasıl ayarladınnnnn gıı
afiyet olsun nazlım .. yeşil çay, su vs yokmu nazlışım .?Bugün planladığım menümü yazayım ki sonrasında bozmayayım
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
7 tane yeşil zeytin
öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
peynir
salata
ara
2 adet portakal
akşam
tavuk sote
salata
yoğurt
2 pişirdim banum 4/ 1 ri tavda kaldı yiyemedim de ondan ya deyilse ölçü kaosum yok gı ..
afiyet olsun nazlım .. Yeşil çay, su vs yokmu nazlışım .?
tahmine ttim abla komikllik olsun diye yazdım
biizm diger topikte matematikçi bir arkadaş var
menüleirnde görsen 30cm çapında börek
yada işte yarım lt sütün3/2 si gibi yazıyorrr
gülüyoruz ona sürekli kendide gülüyorr
olmaz olurmu ablam var tabiki günde en az 2,5 litre su ve 2 fincan kayısılı yeşil çay içiyorum .
böyle yapıca ,inasan kaoso girer yav .ne öyle ... gerçi ben hiç kl hesabı vs yapmadım sen daha iyi bilirsin ama.. w.w. yaptıgım dönemdede beni hesap işi sarmıştı .. dahada kasıyor insanı ..
ewet ewet insanı çok sınırlıyor ve yemeye itiyor hesap işleri bende ilk 15 kilomu kalori diyeti ile verdim
zeytin yemeidm aylarca gözümkalırdııı ,şimdiidee en çok 6 olmak kaydı ile yiyorum her sabah
monti her yöndenn çok ideal bir diyet
yaşasın monti monti montiii ,inşş bu kez ikinci aşamaya geçmek kısmet olcak banada böyle gidersem egerr
ewet ewet insanı çok sınırlıyor ve yemeye itiyor hesap işleri bende ilk 15 kilomu kalori diyeti ile verdim
zeytin yemeidm aylarca gözümkalırdııı ,şimdiidee en çok 6 olmak kaydı ile yiyorum her sabah
Monti her yöndenn çok ideal bir diyet
yaşasın monti monti montiii ,inşş bu kez ikinci aşamaya geçmek kısmet olcak banada böyle gidersem egerr
yazmayı unuttum aebenim hint yağı badem yağından daha iyidir kullanın..aklıma getirdin iyi oldu bende alayım.geçen sene kullanmıştım.saçlarım halat gibi olmuştu...çok gürleşmişti,telleri kalınlaşmıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?