günaydın hatunlar .....
afiyet olsun kajum ....
kajum montiye başlayalı nekadar oldu sanırım haziranda montiye başlamadın dimi.. ??
6.ayda birde piko vs le 5 kilo çok iyi birde yaptıgın kaçamaklarla ..
... benim canım yokmu kajum bak 2.3 aydır diyetedeyim ama hala 2.3. kilodayım . bunun sebebini en iyi kendimiz veririz biraz öz eleştiri yapalım .
kendimce zor versemde az kilo vermemde çogunlugu kendime aid hatalarım daha çok.
bence umutsuzluga kapılmak yerine ne yesem damak tadıma demekden çok 4 elle sarılmak lazım diyete .
bunu kendim içinde çok söylüyorum .inan benim kadar bıkmış olamasın yine yeniden diyet yapmakdan ..ama başka çare varmıki eger kilo vermeyi istiyorsam banuşumun de dedigi gibi ıstikrar çok önemli. elimde oladan yada isteyerek yaptıgın kaçamaklar beni haftalarca geriye götürüyor .ama bunun için veryansın etmiyorum hep önüme bakıyorum .inan buda kolay deyil bi çogunuz bunu biliyorsunzu zaten ..
malum 3 senedir diyet mönülerimi ve günlük deneyimlerimi yazıyorum ve geri dönüp hep okudugumda uzun süreli montide yag kaybının çok oldugunu ve başkülde okdar belli olmadıgını uzun süre yapınca sonuç aldıgımı görüyorum ama ne zaman yılmış ve umutsuzluga kapılıp küçükde olsa kaçamaklar sepiştirdigimde bu hem diyetimin sonu olmuş hemde yeni umutsuzlukların başı ...
şimdi 6.ayda 5 kiloyu az görmeyip 4. elle montiye sarılma zamanı canım inan kırılmıycak nokta yok .bunu gördüm bunu bilir bunu söylerim ..
mönün gayet güzel nazlım afiyetolsun . saat 19da kanat yemendede bi sakınca yok ,eşini kırmamakla iyi etmişsin ... hem mönülerinde karbon olmadıgından bir sorun yok ..
günaydın nazlışım ...
bademcigim şişmiş ateşimde var yutkunmakta çok zorluk çekıyorum çokda halsızım dün belliydi zaten hasta olacagım.
sabah:
kurubıber patlıcan kavurdum
tb ekmegi 2dilim
şekersiz çay
yarım su bardagı yagsız süt
4 tane su içinde bekletilmiş ceviz
500ml su içtim su içmekte çok zorlanıyorum
1 saat plates yaptım
öğlen: yumurtalı madımak yanında ayran
ara: meyva
akşam: tavuk sote (belkı bıraz y.fasulye)yoguurt
geçmiş olsun canım . bende de aynı durum mevcut şuanda boğazım acıyor yutkunurken bide burnum tıkanmaya başladı :
çok geçmiş olsun yarında resim kursum var inşallah dahada kötüleşmem. evde adaçayı varsa bogaznı onla gargara yap internetten okudum iyi geliyormuş.
inşallah 2. Aşamaya geçmek ikimizede nasip olur banu ve 2. Aşamadada istikrarı sağlayıp verdiğimiz kiloları geri almayız
herkese günaydın diyecektim ama ben sayfaları okuyana kadar kimse kalmamış..
ne laflamışsınız sabah sabah walla..kaçırmışım sohbeti...
hayatımda ilk defa desem yeridir akam 9:15'te uyudum..gelmedi misafirler..o kadar hazırlanmıştım ...aramadılarda,eşim aradı bekliyoruz gelmiyormusunuz diye...yok yarın zili gelsin demişler..başka bi tanıdıklarında kalmışlar .uzak kaldı gelemedik,gelsin görüşelim demişler.eşimin halası,hiç bir samimiyetimizde yok.eşimi çağırmıyor ben çocukla bu gün burdan kalkıp taaa karşıya geçiçem( artık eve gelmem akşamı bulur...
belki ziliyle geliriz demişler eşime..ne yapacakları hiç belli değil yani..buu gün için yeniden hazırlandım erken kalkıp..yol yordam-görgü bilmeyen insanlarla uğraşmak çok zor walla..kayınvalidem kayın pederim böyle değildi.bunlar neden böyle anlamıyorum..yaşım onların çocuklarından küçük olmasına rağmen idare eden hep ben olmaktan yorgun düştüm artık...hep hatır güdüyorum ama karşı taraftanda azıcık anlayış bekliyorum..çokmu...:26:
banum şimdiden gözün aydın cnm...kardeşine saatler bile yıl gibi gelir artık son günlerde...
kujum ağır ama emin adımlarla ilerliyorsun..aslında diyetlerde en sağlıklısıda budur.çabuk verilenler inan daha kolay alınıyor.istersen biraz proya ağırlık ver..aebenim uygun görürse tabii..ama sakın başka diyetlere sapma..montiyle giiden kilolar kalıcı olur cnm unutma...
geçmiş olsun canım . bende de aynı durum mevcut şuanda boğazım acıyor yutkunurken bide burnum tıkanmaya başladı :
zilim bu yaglar direk saça sürülebilirmi karışımlar olmadan.... yıkamak gereklimşi sürdükden sonra . bagışlayın bu konularda fazla bilgim yok .
beni boş verinde büyük kızım baya sorunlu bu şaç konusunda öna faydası olsun yeter malum ergenlik gençlık işte hiç kendilerinş begenmiyorlar..
bende pilatesimi yaptım oh rahatladım ... saçlarımada dip boya yaptım akdardan aldım bu sefer dogal boya bakalım ne sonuç çıkacak ...
Merhaba
Kızlar montiye başladım bugün 2. günüm ne yazıkki bugün iş programından kaynaklı düzgün yapamadım ama başladım ya bunada şükür 3 gün boyunca fuarda olacağım umarım yiyecek birşeyler bulurum orada
1. Gün
Sabah: Yulaf ezmesive light süt
Öğle: salata, ceviz ve döner
Akşam: Light yoğurt, tavuk, salata
2. Gün
Öğle: 1 elma 1 salatalık
Ara: Yulaf ezmesi ve light süt
Akşam:geç saate spagetti kepekli ve yoğurt ve salata
yorumlarınızı bekliyorum :)
günaydınlar herkese
aeben ablacığım dün bimden aknaz light peynir aldım . ama yağ oranı % 9 yazıyor sizin aldıklarınızda %2,5 bu nasıl çelişkidir anlamadım . migrosun light peynirinden alıyordum hep ama bu sefer aldığımın tadı biraz acımsı geldi bana
naz günaydın,
geçen yıldanda hatırlıyorum bööyle bir olay
sanırım sende istanbuldasın ist bazı bimlerde yag oranı degişiyormuş cnm
ben ankarada hiç denk gelmedim ama
ben magdurum,ben magdurum,magdurummmmm
gece geceee yeidmmmmm gece 1 de hemdeeee
bir ark geldi antalyadan eşim onla görüştü
dalından kopmuş portakal,limon mandaina getirmiş
eşimde gece 1 de geldi kokusuna dayanamayıp hüplettimmm
kaçamak mı dersin ne dersin ablam bilmiyorum ama ydim vallaaa kokulu kokuluu
sabah meyvemi yemedim ama
evet geçen senede konuşmuştuk canım . ben 3 tane bime falan bakmıştım geçen sene hepsinde de yağ oranı % 9 . bu sefer deneyeceğim bakalım kilo vermemei etkilemezse devam edeceğim almaya
Merhaba
Kızlar montiye başladım bugün 2. günüm ne yazıkki bugün iş programından kaynaklı düzgün yapamadım ama başladım ya bunada şükür 3 gün boyunca fuarda olacağım umarım yiyecek birşeyler bulurum orada
1. Gün
2. Gün
kajum canım hala ümitsizsin canım ya tabiki kilo vereceksin sabit kalsam ne dimek ..ben nasıl olsa sporu hayatıma soktum yediklerimede çok dıkkat edıyorum arada olan kaçamaklardan dolayı bu 64 kırılmıyorsa daha çok dikkat edecegım. bu azımden sonra vucudum ne kadar dayanabılırkı muhakak kırılacak ama gösterdiğim çabaya geç karşılık almak kötü. diyeti bıraksam spor yapmasam ne olacak kırılmıyo dıye verdiğim kiloların hepsi gelecek 64ten aşagı düşmesem bile yaza kadar hiç olmazsa kılo almam
mönün güzel kajum .bademcigim şişmiş ateşimde var yutkunmakta çok zorluk çekıyorum çokda halsızım dün belliydi zaten hasta olacagım.
sabah:
kurubıber patlıcan kavurdum
tb ekmegi 2dilim
şekersiz çay
yarım su bardagı yagsız süt
4 tane su içinde bekletilmiş ceviz
500ml su içtim su içmekte çok zorlanıyorum
1 saat plates yaptım
öğlen: yumurtalı madımak yanında ayran
akşam: tavuk sote (belkı bıraz y.fasulye)yoguurt
banuşum evet meyven fazla olmuş sabahda yemişsin çünki ..gün boyu 4.5 porsiyon olmuş nerdeyse..menümmmmm
sabah
1mandalina-3tk nar
kahvaltı
2 dlm ekmek
lor-6zeytin-acuka
bol limonlu yeşillik
(roka-tere-maydanoz)
öglen
2 yumurta ile peynirli omlet
1 bardak ayran
3-5 dal kıvırcık
akşam
1 tabak z.yaglı kereviz
yogurt(tarçınlı)
3-5 dal kıvırcık
10 fındık
ara
meyve salatası(yiycem)
3 lt su
5 kupa bitki çayı
zilim yani yaglar çaçında kalmıyor biraz bekletip duruluyorsun öylemi. onu sormuştum ....eve daha az evvel girebildim.milletin iş dönüş saati..trafik alt üst durumda..öğlenden beri yollardaydım.iyice stres oldum.her yeride kazmışlar köstebek yuvası gibi..trafiği başka yönlere vermişler.bi yerden girince başka bi semte kadar mecbur yolu takip etmek zorunda kalıyorsun...oğlum arkada canı sıkıldı durmadan konuştu mızıkladı vs...kafam kazan vaziyette eve geldim..
o kadar hazırlık yine boşa gitti üşendiler gelmeye yarın bizi geri kim getirecek diye..eşim zaten nöb.bu gece. yarın bi daha bu stresi yaşayamıycaktım.ben tekrar karşıya geçiririm sizi demedim artık..
aebenim ben ebe nine gibi bu yağlara bitkilere fena sarmıştım bi ara..yağları hem saç dibine hemde saç uçlarına güzelce yedrsin kızın.bunu lavabonun üstünde yapsınki damlarsa falan yağ lekesi çıkmayabilir halıdan falan.ben yağları karıştırıyrdum.içinede ampulleri kırıyordum şişeyi çalkalayıp avucuma döküp döküp diğer elimin parmak uclarını bana bana saç diplerime yediryordum.sonra avucuma aldığım biraz yağı eli elime jöle yayar gibi yayıp saç uçlarımı avuç içlerimle mıncıklayarak yediriyorum.
biraz karışıkmı anlattım ne
kısacası her yere sürsün saçlarında bol bol...durularkende çok sıcak suyla durulamasın ki kokuları kalmasın saçında.sıcak su kokuyu sabitliyor çünki..bu yağları yaptığın sürece saç kremine bile gerek kalmıyor.hemen açılıyor saçlar..ben bir seferinde hem diplere hem uçlara bir seferinde sadece uçlara yapıyordum saçın yağ dengesini bozmamak için.bende saçlarımla çok uğraşırım.işe giderken her sabah bişeyler yapardım mutlaka,ya düzleştiririm,ya maşa,ya fön,ya topuz ya krepeli bişey mutlaka ...o saçlarım artık hırpalanmaktan mahfolur.yağlarla kendine geitiriyorum.şu aralarda yağ-bal maskesi sürüyorum.oda iyi..ne bulursam sürüyorum bende walla..bitlenmessem iyidir...
dünde eczaneden kendime çilek maskesi aldım killi, akşam onu sürdüm..oğlum korktu yüzümü yemyeşil görünce
aktarlardamı boya işine girmiş..ben hiç bilmiyordum bunu..anneme sölerim barim.oda pek doya olayına girmek istemiyor her gittiğimde zorla ben boyuyorum..doğal bişeyse iyi olur annem içinde...sen de az marifetli hatun değilsin walla aplam..kendin dip boya yapacaksın..brraawo walla..
hıımmm çok olmuş banuş ...aben abla akşam meyve salatamın içine
çeyrekten az ayva
5-6 tk nar
1 mandalin
yarım elma
dogradım çokmu olmuş miktar?
Merhaba
1. Gün
2. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?