Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben nasıl olsa sporu hayatıma soktum yediklerimede çok dıkkat edıyorum arada olan kaçamaklardan dolayı bu 64 kırılmıyorsa daha çok dikkat edecegım. bu azımden sonra vucudum ne kadar dayanabılırkı muhakak kırılacak ama gösterdiğim çabaya geç karşılık almak kötü. diyeti bıraksam spor yapmasam ne olacak kırılmıyo dıye verdiğim kiloların hepsi gelecek 64ten aşagı düşmesem bile yaza kadar hiç olmazsa kılo almam

bademcigim şişmiş ateşimde var yutkunmakta çok zorluk çekıyorum çokda halsızım dün belliydi zaten hasta olacagım.
sabah:
kurubıber patlıcan kavurdum
tb ekmegi 2dilim
şekersiz çay
yarım su bardagı yagsız süt
4 tane su içinde bekletilmiş ceviz

500ml su içtim su içmekte çok zorlanıyorum
1 saat plates yaptım

öğlen: yumurtalı madımak yanında ayran

ara: meyva

akşam: tavuk sote (belkı bıraz y.fasulye)yoguurt

ara: meyva

geçmiş olsun canım . bende de aynı durum mevcut şuanda boğazım acıyor yutkunurken bide burnum tıkanmaya başladı :

geçmiş olsun canım . bende de aynı durum mevcut şuanda boğazım acıyor yutkunurken bide burnum tıkanmaya başladı :

çok geçmiş olsun yarında resim kursum var inşallah dahada kötüleşmem. evde adaçayı varsa bogaznı onla gargara yap internetten okudum iyi geliyormuş.

inşallah 2. Aşamaya geçmek ikimizede nasip olur banu ve 2. Aşamadada istikrarı sağlayıp verdiğimiz kiloları geri almayız

nazcım inşşş cnm valla bende dört elle sarıldım artık hedefime ulaşmak istiyorum her yöntemi denedim
yazın 62 yi bile gördümmm ama almam uzun sürmediii monti ile verdiigm kilollar sabit kaldır birtek o yüzden 0 kaçamakla hedefe ulaşırız inşşş

ayyy zilim çat diye çatlarım ben snein yerinde olsam vallahi ya
hazırlayıp çocugu gitseydin yanlarına mulakkta kallmaktansa sseni görüsnler rahatlasınlarrrr

tantum verde diye birgargara var süper kızlar deneyin bogazım accık yansın 2 kez bile yapmakta fayda saglıyor

menümmmmm
sabah
1mandalina-3tk nar

kahvaltı
2 dlm ekmek
lor-6zeytin-acuka
bol limonlu yeşillik
(roka-tere-maydanoz)

öglen
2 yumurta ile peynirli omlet
1 bardak ayran
3-5 dal kıvırcık

akşam
1 tabak z.yaglı kereviz
yogurt(tarçınlı)
3-5 dal kıvırcık
10 fındık

ara
meyve salatası(yiycem)

3 lt su
5 kupa bitki çayı

eve daha az evvel girebildim.milletin iş dönüş saati..trafik alt üst durumda..öğlenden beri yollardaydım.iyice stres oldum.her yeride kazmışlar köstebek yuvası gibi..trafiği başka yönlere vermişler.bi yerden girince başka bi semte kadar mecbur yolu takip etmek zorunda kalıyorsun...oğlum arkada canı sıkıldı durmadan konuştu mızıkladı vs...kafam kazan vaziyette eve geldim..

o kadar hazırlık yine boşa gitti üşendiler gelmeye yarın bizi geri kim getirecek diye..eşim zaten nöb.bu gece. yarın bi daha bu stresi yaşayamıycaktım.ben tekrar karşıya geçiririm sizi demedim artık..

aebenim ben ebe nine gibi bu yağlara bitkilere fena sarmıştım bi ara..yağları hem saç dibine hemde saç uçlarına güzelce yedrsin kızın.bunu lavabonun üstünde yapsınki damlarsa falan yağ lekesi çıkmayabilir halıdan falan.ben yağları karıştırıyrdum.içinede ampulleri kırıyordum şişeyi çalkalayıp avucuma döküp döküp diğer elimin parmak uclarını bana bana saç diplerime yediryordum.sonra avucuma aldığım biraz yağı eli elime jöle yayar gibi yayıp saç uçlarımı avuç içlerimle mıncıklayarak yediriyorum.
biraz karışıkmı anlattım ne
kısacası her yere sürsün saçlarında bol bol...durularkende çok sıcak suyla durulamasın ki kokuları kalmasın saçında.sıcak su kokuyu sabitliyor çünki..bu yağları yaptığın sürece saç kremine bile gerek kalmıyor.hemen açılıyor saçlar..ben bir seferinde hem diplere hem uçlara bir seferinde sadece uçlara yapıyordum saçın yağ dengesini bozmamak için.bende saçlarımla çok uğraşırım.işe giderken her sabah bişeyler yapardım mutlaka,ya düzleştiririm,ya maşa,ya fön,ya topuz ya krepeli bişey mutlaka ...o saçlarım artık hırpalanmaktan mahfolur.yağlarla kendine geitiriyorum.şu aralarda yağ-bal maskesi sürüyorum.oda iyi..ne bulursam sürüyorum bende walla..bitlenmessem iyidir...
dünde eczaneden kendime çilek maskesi aldım killi, akşam onu sürdüm..oğlum korktu yüzümü yemyeşil görünce

aktarlardamı boya işine girmiş..ben hiç bilmiyordum bunu..anneme sölerim barim.oda pek doya olayına girmek istemiyor her gittiğimde zorla ben boyuyorum..doğal bişeyse iyi olur annem içinde...sen de az marifetli hatun değilsin walla aplam..kendin dip boya yapacaksın..brraawo walla..

aben abla akşam meyve salatamın içine
çeyrekten az ayva
5-6 tk nar
1 mandalin
yarım elma

dogradım çokmu olmuş miktar?

Merhaba

Kızlar montiye başladım bugün 2. günüm ne yazıkki bugün iş programından kaynaklı düzgün yapamadım ama başladım ya bunada şükür 3 gün boyunca fuarda olacağım umarım yiyecek birşeyler bulurum orada

1. Gün
Sabah: Yulaf ezmesive light süt
Öğle: salata, ceviz ve döner
Akşam: Light yoğurt, tavuk, salata

2. Gün
Sabah: Yulaf ezmesive light süt
Öğle: 1 elma 1 salatalık
Ara: Yulaf ezmesi ve light süt
Akşam:geç saate spagetti kepekli ve yoğurt ve salata

yorumlarınızı bekliyorum :)

refcim
akşamki spagetti dşında gayet ii oda geç yediign içinn iyi degill normalde yeniyor
hatta ii hatırlattın bende haftaya yiyim makarnaa
ara yapmıyormusun?

Günaydınnnnn,
Kızlar ben mönülerimi yazmıyorum.Sadece doğru değil mi diye şüphe ettiklerimi yazıyorum.Birde pazartesi gününden beri şekerli vs hiç birşey yemiyorum kesinlikle.Şimdi endokrinoloji için iyi bir dr arıyorum.Anadolu yakasında bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

günaydınlar herkese

aeben ablacığım dün bimden aknaz light peynir aldım . ama yağ oranı % 9 yazıyor sizin aldıklarınızda %2,5 bu nasıl çelişkidir anlamadım . migrosun light peynirinden alıyordum hep ama bu sefer aldığımın tadı biraz acımsı geldi bana

naz günaydın,
geçen yıldanda hatırlıyorum bööyle bir olay
sanırım sende istanbuldasın ist bazı bimlerde yag oranı degişiyormuş cnm
ben ankarada hiç denk gelmedim ama

ben magdurum,ben magdurum,magdurummmmm
gece geceee yeidmmmmm gece 1 de hemdeeee

bir ark geldi antalyadan eşim onla görüştü
dalından kopmuş portakal,limon mandaina getirmiş
eşimde gece 1 de geldi kokusuna dayanamayıp hüplettimmm
kaçamak mı dersin ne dersin ablam bilmiyorum ama ydim vallaaa kokulu kokuluu

sabah meyvemi yemedim ama

naz günaydın,
geçen yıldanda hatırlıyorum bööyle bir olay
sanırım sende istanbuldasın ist bazı bimlerde yag oranı degişiyormuş cnm
ben ankarada hiç denk gelmedim ama

evet geçen senede konuşmuştuk canım . ben 3 tane bime falan bakmıştım geçen sene hepsinde de yağ oranı % 9 . bu sefer deneyeceğim bakalım kilo vermemei etkilemezse devam edeceğim almaya

afiyet olsun banu dalından kopanında kokusu ve tadı bir başka oluyor .

evet geçen senede konuşmuştuk canım . ben 3 tane bime falan bakmıştım geçen sene hepsinde de yağ oranı % 9 . bu sefer deneyeceğim bakalım kilo vermemei etkilemezse devam edeceğim almaya

ben hep yaglı yiyorumm bu kez montiye başladıgımdan beri
şimdilik etkilemedi kilo vermemi ilerleyen zmanlarda nasıl olur bilmiyorum tabi
lor yeidm birtek bu hafta bimin lorunu

hayırlı olsun refim montin ilk günün gayet güzel ama 2. günki yulaf ezmeleri biraz fazla olmuş gibime geldi . bu benim nacizane fikrim tabiki aeben ablan daha detaylı yorumlar menünü

hayırlıgünler çıtır hatunlar....

kajum canım hala ümitsizsin canım ya tabiki kilo vereceksin sabit kalsam ne dimek ..
mönün güzel kajum .
canım yanlız seni bri konuda uyarım bu günlerde sabah kahvaltı yerine yemek yemeye başladın bunun kjilo vermeni ne yönde etkilecegini bilmiyorum . arada bir olur ama sık yemesen daha iyi bence .işi sıkı tutalım .ekmekle mümkün odugunca yag kulanma patlıcan kavurmandaki yag nekadardı ??

bu arada geçmiş olsun ikinizde üşüttünüz galiba kıslar geçmiş olsun ..

banuşum evet meyven fazla olmuş sabahda yemişsin çünki ..gün boyu 4.5 porsiyon olmuş nerdeyse....

zilim yani yaglar çaçında kalmıyor biraz bekletip duruluyorsun öylemi. onu sormuştum ....
akdarlarda hep görüyordum boya ama almamıştım ... ben açıcı aldım zilim aama benim saçrengim zor açılıyor .. bu yüzdende kuaföre gidince sinir oluyorm okadar tarif etigim gösterdigim halda istedigim rengi yapamıyorlar ... bende kendim başımın pordan saçımın çaresine bakıyorum ..

kıslar birde yüzünüze limon sürüm annecimin parmak uclarında hep çatlak olurdu limon sürüyor inanın en iyi kremden daha etkili .. bende arar elime limon geçtiginde salatalara sıkarken yane hepelime ve yüzüme sürüyorum ... bir çok yüz maskesindedede vardır zatten limon ... dün bide kara üzüm duydum çekirdekve kabuklarıyla ezilip 1 saat yüzde bekletin diyordu kırışıklık nem için birebirmiş...
çanım çok kara üzüm çekiyor ama meske için deyil yemek için ...
aben abla akşam meyve salatamın içine
çeyrekten az ayva
5-6 tk nar
1 mandalin
yarım elma

dogradım çokmu olmuş miktar?
hıımmm çok olmuş banuş ...

mönülerin harika harika başlamışsın diycektimki refim 2.gün mönünü spagetiyi gördüm bide geç saatde. .. sana 3 kilo vermeden spagetiyi yasaklıyorum heberin olsun ...
1 günde 3 ögünde karbonhşidrat almışsın ..
biliyorum işden gelince yiyecek bişi bulamadın dimi..
2. gün mönün olmamış refim .. 1 . gününde çok güzel fakat meyven eksik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…