Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ihmal etme ocdim dr. mutlaka git bu kadar etkilenmen normal deyil şekerden ..
nazlım bimin %9 peynirir ye canım .başka bulman mümkün deyilse..
yok banuşum insanız yav robot deyil .. bugüm meyve hakkın yok ama ..

ben hep yaglı yiyorumm bu kez montiye başladıgımdan beri
şimdilik etkilemedi kilo vermemi ilerleyen zmanlarda nasıl olur bilmiyorum tabi
lor yeidm birtek bu hafta bimin lorunu

böyle devam et banuşum ...

nazlım banuş bugün perşembe pro agırlıklımı besleniyorsunuz geçen hafta konuşmuştuk hani..ama banuş sen tartılmıycakdın dimi?
kajum canım baskül öncesi sende denesen pro agırlıklı 1 gün .

çok yanlızım .. canım niye okıyıp kaçıyon bacım özledik iyce yahu . net sorunun hallolmadımı daha .???????????

ablam pro ağırlıklı yiyeceğim ama %100 pro değil hasta olduğumm için sabah ekmekli kahvaltı yaptım ki halsiz düşmeyeyim . ama haftaya kesinlikle %100 protein yiyeceğim perşembe günü

aben ablam tünaydınnnn iyisin inşşşş
ben bütün meyve haklarımı yediigm için bugün meyve hakkım yok
akşamda süt içerim artık yemekten sonra acıkırsammm egerrrr

ben c.tesi pro beslenicem abla becerebildiigm kadar tabi
yogun bir gün geçircem çünkü
kardeşim gelcek sınavdı filan derkennn
meyve hakkım yok ama bugün dimi:18:

dünki mönüm ...

8 00.
2 dl ekmek . peynir .
yeşilik . sögüş . sos .

11.30 .
3 hurma ...

13 00
bun. çorba.
salata
yogurt .
1 avu. fındık .

20 00.
10 fındık .
(dışardaydım çok uzun aç kaldım çantamdan ancak fırsat bulup yedim .)

21.00
4 kş kıymalı mantar
yogurt ..

3. br yeşil tarçın karışık çay ...
2 lt su ..
1 saat pilates ...
500 ip atlama ..
1 saat yürüyüş yagmur altında ..

dün kızımın veli toplantısı vardı akşam . saatler ondan geç oldu . aslında bişi yemiycektim ama çok uzun aç kaldım bünyem durmuş durumdaydı . planımda somon yiycektim saat geç diye yapamadım artık ... sabah sosladım kuzu kuzu beni bekliyi ..gelin beraber yiyelim .
dün sporunda dibine vudum .. kıslar ip atlamayı tavsiye ederim çok ter atırıyor toksinler uçsun ..

Son düzenleme:
ablam pro ağırlıklı yiyeceğim ama %100 pro değil hasta olduğumm için sabah ekmekli kahvaltı yaptım ki halsiz düşmeyeyim . ama haftaya kesinlikle %100 protein yiyeceğim perşembe günü
nazlışım yanlışmı anlattım kuzumki ?
% 100 proyla beslenmiyoruz canım benim .
bak şöyle .
sabah yumurta yeşilik .
pro yeşilik sebze yogurt
. akşamda öylen gibi.. meyve ekmek yok sadece. pro dedigimiz bu yoksa sebzelerde karbonhidrat ..
% pro olunca onlarda yenmez böyle yapma sakın .

ivit banum yok meyven bugün gecden depo etmişsin afiyet olsun ...
sınavların içinde başarılar banuşum ..

evet ablam ben yanlış anladım sanırım ... sağol .

yiyceklere afiyet olsun . mis gibi kokar şimdi havuçlu tarçınlı kek .. aklına şeytan girmesin banum .

ayy abla valla şeytan meytan giremezz inş aklıma
tam gaz devam etmek istiyorum ayın sonuna kadarrr :26::26::26:
reglimde bitti kilo vermek için ii bir dönem başlaıyorhazır

evde tb unum vardı 2.5 ay filan oldu sanırım açalı:26::26:
arkada kalmış görmemişim kekten sonra mayaladım
minik attım fırına ekmek niyetine yeirm diye ama tadından bi acılık geliyor sankim yiyince :26::26::26::26::26:

içine acı yapacak bişi katmadıysan banum un acımıştır . tb lar çabuk bozuluyor .:26:

selamın aleyküm kızlar.
öğle için balık çeşitli otlar ve yogurtlu kabak yedim.fasulye pilakide yiyecektim ama baklagillerle beyaz et olmuyordu değil mi?

öznurcum selam cnm
hiçbir etle bakalagil yemiyoruz cnm

zilimmmmmmm
görüşemiyoruz tatlışım yaperrrrrrrrrr

10 da kahvaltı etmiştim bugün karnnım acıktı ama canım bişiy yemek istemiyor:)
bi bardak süt içip geçiştireyim dedimmm ama bu kezde çok acıkıp saldırmaktan korktumm
bugün meyve cezamda var

sabah çocuklardan kalan yarım omlet( yarım yumurta aben abla)
2-3 yk kıymalı,soganlı salçalı kavurma( bildigimiz yemek içi çok geldi almıştım fasuylyeye)
1 salatalık turşusu minik-3,4 biber turşusu
1 turp
kase tarçınlı yogurt yidim iyiki canım bişiy istememmişşş yani istese eler yerdim acep

yok içine bişiy atmadım
tuz,maya su ama şinci accık daha yedim iyi gibi tadı çok acı degil
atayım mı peki napayım?
tadı iyiyse niye atıcan banum .

selamın aleyküm kızlar.
öğle için balık çeşitli otlar ve yogurtlu kabak yedim.fasulye pilakide yiyecektim ama baklagillerle beyaz et olmuyordu değil mi?

afiyet olsun banuşum bazan bende bişi yemsem derim ama atiştirdıklarımı yazında 1 ögünden çok yemiş olurum

Son düzenleme:
zilim sen kesin oğluşuna meyveli yoğurt mayalıyorsundur.tarifini versene canım.

cnm oğluma meyveli yoğurt mayalama deneyimim oldu ancak hüsranla sonuçlandı(
bende kenarda meyveyi blendırladım balla birlikte.sonra yourda ilave ettim aynı meyveli yoğurtlar gibi oldu..bazende kendi imalatım olan bebek bisküvilerinden kırıkladım içine hazırlar gibi olsun diye lüp lüp götürdü tosunum en çokta armut şeftali bisküvi ve armut muz ballı olan yoğurtları yerdi...yazında çilek çekerdim robotta hafif pütürlü olacak şekilde taze yoğurda katardım...kış meyvelerinden çok sevmemeişti ekşi geldi sanırım.bende kışın kış armuduyla muzu ve balı eklerdim işte yoğurduna..oğlun hangi meyveleri seviyorsa balla blendırla ekle taze yoğurda.ben meyve püresi kavanozlarının büyük olanları varya 200 ^ml'di galiba onlara yarımdan fazla fayalardım kapatıp ağzını dolapta muhafaza ederdim.iki günde bir tazesini yapardım.püreyide üstüne ekleyp karıştırır verirdim...

benim şu an büyük bir sorunum var ve siz tecrübeli annelerden de fikir almak istiyorum..dün oğlum götürdüğüm yerde bana kızdı eliyle ağzımı kapamaya çalıştı bağırdı vs..şaştım kaldım.hiç öyle bi çocuk değildi çünki.uyuyamadı diye yaptı sandım.eve geldik akşamda bir arkadaşım çocuğuyla geldi aynı şeyleri dahada abartarak yaptı.hayretler içinde kaldım.eşimde yoktu .(nöb.)

onlar gidincede yüzüme kızgın kızgın baka baka bennn bennn bennn diye kendii işaret ederek avaz avaz bağırdı.ben gözlerim faltaşı kadar olmuş şekilde ona baktım kaldım...eşimi aradım oğlumu uyuttuktan sonra ağlayarak...biz nerde hata yaptıkki diye..oda panik oldu.bu sabah hemen eşimin hastanesinde çocuk dr.olan arkadaşıyla görüşmüş falan oğlumun doktoru zaten.adamın eşide pedagog ona yönlendirmiş.tanışıyoruz zaten.telini vermiş eşime eşimde bana verdi hemen aradım anlattım.hala şoktayım zaten..

2 yaş sendromuymuş beyefendinin derdi2,5 yaş gibi tavan yapar ve 4 yaşa kadar artıp eksilerek devam eder dedi..üstüne sakın düşme,anlatmaya çalışma,dikte ettiğini düşünerek dahada inat eder dedi..fazla misafirliğe gitme ve eve kimseyi kabul etmemeye çalış dedi.kendini ispatlamak için birilerinin yanını fırsat kollar dedi.sakın ceza verme vs..vs... allahım kafam kazan gibi.gece 2,5'a kadar hiç uyumadım.durmadan ağladım sinirlerim harap oldu..ne önünden ne ardından gidebiliyorum ne oldu benim çocuğuma böyle...

negatvizm yada felaket2 diyorlarmış doktorlar bu duruma...bu çocuklar bi sendromdan çıkıp birine giriyorlar..biz ne yapçaz..bizim hiç bi yere grip çıkma hakkımız yokmu yaaa...durup durup ağlayasımm geliyor..o kadar okuyorum,sürekli bu işin içinde olan insanlarla görüşüyorumm,bilgi alıyorum.bir fiske vurmadım..daha ne yapacağım ...hiç bilemiyorum...banum seninkiler ne yaptılar bu dönemde cnm nolur yardım et...delirmek üzereyim.bazen kendiyle bile çelişiyor bir haftadır çocuğum..bi istiyorum diyor bi hayır istemiyorum.bi ver diyor verincede istemedim diyor...deliricem..yemin ederim delirmek üzreyim..sabrım kalmadı..nolur bişeyler söyleyin kıslar...
ocd sende kısa bir süre sonra başına gelecekleri okudun yukardaki yazılarımda,sıkı dur zor günler seni bekliyor..
karakteri baskın olacak çocuklar dahada şiddetli yaşıyormuş bu dönemi..içine kapanık olabilecek karakterdeki çocuklar hafif atlatırmış..
ooof offff.....2.çocuk zaten pek düşünmüyordum,artık hiç düşünmiycem sanırım.tamda okula başlama arifesinde çok zor bir dönem bizi bekliyor..hayırlsı...

aebenim yazmayı unuttum az önceki yazımda aplam...evet yağlar saçta kalmasın yıkasın kızın..bal eklersenizde siplere değil uçlara sürsün sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…