Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben geldim efemmmm nasılsınız bakalımmmmmmmmm
iki günlük menülerim yine güzeldi 0 kaçamak sabah tartılmayı 14 gözle bekliyorum
herkes iyidir umarımmm

abla bugun gelemedım o yüzden yazamamıştım sabahtan mönümü

1 elma 30dk sonra kahvaltı yaptım ama evde ne yeşillik var nede domates salatalık yarın o yüzden yeşillik yıyemedım

kahvaltı:
tambugday ekmegi arasına yagsız peynırden dost
5 zeytin
şekersiz çay

öğlen

y.fasulye
1kase yogurt
1bardak yagsız süt
7 badem

ara:
4tarçınlı hurma

akşam:
şimdide tavuk kaynatıyorum yanında yogurt yerim bırazda ceviz

ara yapsammı akşam bilemedim

iyi akşamlar kıslar....
banum ne ettin cnm sınavın iyi geçtimi..?
bu arada bende aşure yeme şerefine nail olmuş bulunmaktayım efenim...oooh be dünya varmış...bi yerim şişmez artık...hemde tam istediğim gibi şekeri azıcıktı

kıslar birde bir salata uydurdum sizde yapın ben bayıldım...aslında bilindik bi salatanın benim uydurmasyonlarıma maruz kalmış hali oldu

1.versiyonu şu: rende kereviz,havuç,salatalık,ince kıyılmış maydonoz,dereotu sarmısaklı yoğurtla harmanlanır hüpletilir

2.versiyonu da : haşlanıp didiklenmiş tavuk göğsü,rende kereviz,havuç(mısırda var ama koymasanızda olur) dereotu ve sarmısaklı yoğurt

ben birer tatlı kaşığı mayonezde koydum walla süpper oldu...akşam yemeğinde hiç yemek yiyesim yoktu bende kendime bir salatadan 2 çeşit uyarladım ..oğluma tavuksuyuna çorba yapmak için haşladığım tavuktanda biraz alınca bunlar çıktı ortaya..deneyin derim ben...

occ cnm sevindim sigarayı bıraktığına..ama sakın atıştırmalara sarma kendini...babamda bıraktığı dönem 100 kg olmuştu (20 yıl evvel)tatlıya sarmıştı babam...her gün dünyanın helvasını yiyiyordu.cepleri çikolata şeker dolu olurdu çocuk gibi.ama şeker hastası oldu malesef akabinde..sen çerez atıştır ağzım boş durmasın dersen..sakın tatlıya takılma..hem sende hipo vardı aklımda yalnış kalmadıysa..

zilimm
cnm sınavım iyi geçtiii beklediigm gibi degildii sorulara çalıştıgım için tebi
cuma günü sabah direksyon derism vardı daha iyiydimm,gazı daha iyi hissettim ama frenle aram iyi degil geç basıyorum
direskyon sınavında şansım varmı bilmiyorumm

zilim kereviz salatası çok güsel olur,ama biz havuç yiyemiyikkkkk

ya bu arada benim yanagımdan kocaman birrr çıban çıktı yaaaa

iki günlük menüleirmi yazayımm

cuma
sabah 1 mandalin

kahvaltı
3 dlm ekmek
monti kahvaltısı

öglen
2 yumurta
yogurt
yeşillik

akşam
karnıbahar haşlama
yogurt
salata

bugün

kahvaltı
2 haşlama yumurta
peynir zeytin

öglen
1 ızgara but
peynir
salata

akşam
1 avuçfındık
1 bardak süt

aben abla bugün pro agırlıklı yaptım ama
akşam ayarlayamadım fndık ve süt içtim umarım olmuştur?

peki mısır yiyebiliyormuyuz? gi yüksek diye biliyorum ama patlamış mısırda durumlar nedir?
bu arada aeben abla nerelerdesin ara öğün yapayımmı akşam tyatmama 1.5 saat kaldı

kızlar sınavda bittiiii
platese sporaaaaa başlama zamanı nasıl yapcemmm ben şimdii
:26::26::26:
platesin hangi videolaırnı yapıyorusnuz

kızlar sınavda bittiiii
platese sporaaaaa başlama zamanı nasıl yapcemmm ben şimdii
:26::26::26:
platesin hangi videolaırnı yapıyorusnuz

ben haftanın 3 günü ayrobige gidiyorum diger 2 günde evde plates yapıyorum. ebru şallının2 dvd ni aldım onunla çalışıyorum öneririm güzel hareketler var

ben haftanın 3 günü ayrobige gidiyorum diger 2 günde evde plates yapıyorum. ebru şallının2 dvd ni aldım onunla çalışıyorum öneririm güzel hareketler var

bendede var aslında 2. dvd onumu yapsam acaba başlayana kadar
karın için hareketler varmı peki cnm?

bu arada mısır yemiyoruzz, arada yap cnm çok istediyse

bendede var aslında 2. dvd onumu yapsam acaba başlayana kadar
karın için hareketler varmı peki cnm?

bu arada mısır yemiyoruzz, arada yap cnm çok istediyse

mısırı ccanım çekıyo ama 64dü kırmadan yemeyeyım.
karın hareketleri var bacak basen hareketleri var sırt hareketı var çok güzel akıcı bıde zaman nasıl geçtiğini anlamıyosun keyifli istersen yarın dene bi

aeben abla yarın eşimle birlikte tüm gün dışarda olacagız ne yesem acaba :) şimdiden düşünüyorum

ben geldim efemmmm nasılsınız bakalımmmmmmmmm
iki günlük menülerim yine güzeldi 0 kaçamak sabah tartılmayı 14 gözle bekliyorum
herkes iyidir umarımmm

Sorulara baktın mı ? Hadi hayırlı, gelmiş geçmiş olsun.

kendın ve sevdiklerin için çok dogru bı karar almışsın. tebrik ederim

sağol canım benim.

canım ilk gün sadece çay içtim.Ama her haftasonu olduğu gibi bu haftasonuda aşırı derecede yedim.Yediklerimde beyaz ekmek ve 1 tanecik kemalpaşa tatlısı kaçamak.diğerleri kuru ve taze meyve ayrıca bol miktarda kuruyemiş.kemalpaşayı hipoglisemimi kontrol etmek için yedim ne yalan söyleyeyim.
sigara aklıma geldiğinde yemiyorum Allah"a şükür.Sadece çay içiyorum.Zaten çay ile sigara çok içiyordum ben.Çay olmadığında sigara bana çok kuru geliyordu ve yarıda söndürüyordum.
Neyse Allah"a şükürler olsun sigara ile geçen zamanlarım bitti.Kendi isteğim ile bir anda bıraktım umarım Rabbim utandırmaz.

Birde kızlar 2 haftada yaklaşık olarak 3 kg mandalina yemişimdir.Çok erinirim mandalina soymaya ama gidip gelip yedim.(Tabisi sabahları kahvaltıdan 15 dk önce ve yemeklerden 3 saat sonra) aceba vücudumun C vitamininemi ihtiyacı var ? az öncede bir greyfurt ve 2 mandalina yidim

kadınlar kulübünden sevgiler
Haftada 1 gün,1 ad. lahmacun yiyebileceğimizi,mayasız hamurdan yapıldığı için sağlıklı olduğunu belirtmiştiniz..Mayasız olsa da un içerdiği için beslenmemize sakıncası yok mu?Bu durumda mayasız olan başka hamur işlerinden de tüketebilir miyiz?Herkes biz Karataycılara bu soruyu yöneltiyor.Bizlerde merak içindeyiz.Cevaplarsanız çok seviniriz.Hocam bir de montignac diyetiyle ilgili ne düşünüyorsunuz rica etsem,glisemik indekslere göre yapılan ve Karatay Diyetine oldukça benzeyen bir diyet,bu yüzden merak ediliyor düşünceleriniz.Çok teşekkürler

Cevap :

Lahmacunun unu çok az olduğu için çöneriyorum. Ayrıca,içinde protein ve bol sebze olduüu için öneriyorum. Dengeli ve bütün bir besin kaynağı diye öneriyorum. Kilo verdikten, sağlıklı yaşam biçimini edindikten sonra her şeyi ayarlı bir şekilde zaten yiyebiliyorsunuz. Hareket etmeyi, yürümeyi bir yaşam biçimi yaptıktan sonra, doğal yiyecekleri seçerek, işlenmişlerden mümkün olduğu kadar uzak durarak.. Kolay gelsin.

Kilo veren ve memnun kalan kadınlar kulübü üyelerinden bana yazlamalarını rica ediyorum. sevgilerimle.

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay

maalesef montignac la ilgili bir yorum yapmamış ama lahmacunla ilgili görüşlerini yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…