ben geldim efemmmm nasılsınız bakalımmmmmmmmm
iki günlük menülerim yine güzeldi 0 kaçamak sabah tartılmayı 14 gözle bekliyorum
herkes iyidir umarımmm
Kızlar sigarayı bıraktım.
kızlar sınavda bittiiii
platese sporaaaaa başlama zamanı nasıl yapcemmm ben şimdii
:26::26::26:
platesin hangi videolaırnı yapıyorusnuz
ben haftanın 3 günü ayrobige gidiyorum diger 2 günde evde plates yapıyorum. ebru şallının2 dvd ni aldım onunla çalışıyorum öneririm güzel hareketler var
bendede var aslında 2. dvd onumu yapsam acaba başlayana kadar
karın için hareketler varmı peki cnm?
bu arada mısır yemiyoruzz, arada yap cnm çok istediyse
ben geldim efemmmm nasılsınız bakalımmmmmmmmm
iki günlük menülerim yine güzeldi 0 kaçamak sabah tartılmayı 14 gözle bekliyorum
herkes iyidir umarımmm
kendın ve sevdiklerin için çok dogru bı karar almışsın. tebrik ederim
iyi akşamlar kıslar....
banum ne ettin cnm sınavın iyi geçtimi..?
bu arada bende aşure yeme şerefine nail olmuş bulunmaktayım efenim...oooh be dünya varmış...bi yerim şişmez artık...hemde tam istediğim gibi şekeri azıcıktı
kıslar birde bir salata uydurdum sizde yapın ben bayıldım...aslında bilindik bi salatanın benim uydurmasyonlarıma maruz kalmış hali oldu
1.versiyonu şu: rende kereviz,havuç,salatalık,ince kıyılmış maydonoz,dereotu sarmısaklı yoğurtla harmanlanır hüpletilir
2.versiyonu da : haşlanıp didiklenmiş tavuk göğsü,rende kereviz,havuç(mısırda var ama koymasanızda olur) dereotu ve sarmısaklı yoğurt
ben birer tatlı kaşığı mayonezde koydum walla süpper oldu...akşam yemeğinde hiç yemek yiyesim yoktu bende kendime bir salatadan 2 çeşit uyarladım ..oğluma tavuksuyuna çorba yapmak için haşladığım tavuktanda biraz alınca bunlar çıktı ortaya..deneyin derim ben...
occ cnm sevindim sigarayı bıraktığına..ama sakın atıştırmalara sarma kendini...babamda bıraktığı dönem 100 kg olmuştu (20 yıl evvel)tatlıya sarmıştı babam...her gün dünyanın helvasını yiyiyordu.cepleri çikolata şeker dolu olurdu çocuk gibi.ama şeker hastası oldu malesef akabinde..sen çerez atıştır ağzım boş durmasın dersen..sakın tatlıya takılma..hem sende hipo vardı aklımda yalnış kalmadıysa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?