Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kajum canım istedikden sonra olmaması için sebeb yok
canım senin mönüleride güblük uygun olabliyor fakat haflaık degerlndirdigimizda tam sonucu ben bakamıyorum ...
bak dün aşure yedim diyorsun üzümün yasagını geçtim . sabahda ekmekli kahvaltı yaptıysan bu bile bazen kilo verememe sebebi oluyor
hani haftada en faZ 3 ÖGÜN KAR BON HAKIMIZ VARYA . geriye dönbak 1 haftalık mönülerine bunu aşmışmısın ? takılma sebebin buda olabilir .
bu hafta şöyle yapalımki kilon tetiklendin ... kahvaltı dışında bu hafta karbon ögünü yeme .hatta perşembe günü ekmekde yeme . ve eksikligini seninde farketigin proya yüklen ama bunu kızarma olrak sakın yeme . etlerini ızgaya yap yada hş. inan bazan küçük ayrıntılar kilo vermeye engel oluyor ..
mümkünde mönülerini önceden yaz degerlendirelim ... hergün mönü veriyormusun ??

ben bugünki menümü de belirledim akşamla beraber tükkettiklerim ve tüketeceklerim şöyle

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
4 adet siyah zeytin

öğlen
tavuk ızgara
salata
1 bardak ayran

ara
1 adet portakal

akşam
sebzeli peynirli omlet
salata
yoğurt

süper mönü nazlışkom ...... nazlım portakalı çokmu seviyorsun ..? arada başka meyvelri denesen potakalım gl endeksi azcık yüksekde. her gün yeme istersen

banuşum anecinde yarında sınavı var sanırım allah kolaylık versin banum telepatiyle gönderdim ..
zilim sende gelmedin bugün ...

nevracım canım fısatın olmuyor galiba . nasıl olduki, yavruş.
.sd. yok ortalarda umarım oda iyidir ...

aeben ablam ben yarın kahvaltı değişik olsun diye yumurtalı kahvaltı yapacağım . sürekli aynı kahvaltıyı yapmakta etkiliyor kilo olayını 25 aralıkta kardeşimin nişanı var ozamana kadar 60 kilo olsam süper olacak

ablam çok sevdiğimden yemiyoeum aslında elma beni çabuk acıktırıyor ondan yemiyorum yiyebileceğim gl düşük başka meyve önerebilirmisin ablam ondan alayım bu akşam eve gitmeden

haftada 2 kere yumurtalı kahvaltı yapabilirsin nazlım . yulafı denedinmi oda iyibir şeçenek ekmek kadar agır olmuyor mönün.

haftada 2 kere yumurtalı kahvaltı yapabilirsin nazlım . yulafı denedinmi oda iyibir şeçenek ekmek kadar agır olmuyor mönün.

yulafı 1 kere denedim ablam ama hoşuma gitmedi yiyemedim malesef sonra kala kala bozuldu ve çöpe gitti

ablam çok sevdiğimden yemiyoeum aslında elma beni çabuk acıktırıyor ondan yemiyorum yiyebileceğim gl düşük başka meyve önerebilirmisin ablam ondan alayım bu akşam eve gitmeden

severmisin bilmem nazlım trobzon hurması . kiviyi çok öneririm . mandalina .. armut ,ayva ,nar . ananas . greyfurd.
bu mevsimde bunları bulabilirsin sevdiklerin vardır içince . ilk sayfaya bak gl endeksine göre degerlendire bilirsin .

aeben ablam bide şu cappy nin % 100 meyve suları varya onlar hakkında ne düşünüyorsun montiye uyarmı sence

evde nar vardı ozaman evde ayıklayıp getireyim bir daha , armut ,ayva severim onlardan da alayımm trabzon hurması dediğin şu domatese benzeyen mi ablam

yulafı 1 kere denedim ablam ama hoşuma gitmedi yiyemedim malesef sonra kala kala bozuldu ve çöpe gitti

nazlım yulafı bekletmeden ye iyce ıslanmadan o zaman güzel olur .. ıslanınca hoş olmuyor ...

aeben ablam bide şu cappy nin % 100 meyve suları varya onlar hakkında ne düşünüyorsun montiye uyarmı sence

nazlım hazır meyve suları yerine(katkısızda olsa) normal su iç daha besleyici.ve risksiz . meyvede şeker yüksektir meyve suyunun şeker seviyesi dahada yüksektir
.çünki meyve sıkılmadan yenildiginde posasıda yenir ve bu gl endeksini düşürür .meyve suyu içilecekse bence yanınde mutlaka gl endeksini düşürmek için gl endeksi düşük bir başka meyvede yenmeli.

tamam ablacığım ben içmeyeyim ozaman su içmeye devam

evde nar vardı ozaman evde ayıklayıp getireyim bir daha , armut ,ayva severim onlardan da alayımm trabzon hurması dediğin şu domatese benzeyen mi ablam

evet nazlım ondan ben hastasıyımdır ....
yazmışmıydın geçengün yine marmeladımı yaptım bana 1 sene yeter allah ömür verirse .. tr. hurmasuından yapıyorum ve kuru kayıyı vs. den .

evet nazlım ondan ben hastasıyımdır ....
yazmışmıydın geçengün yine marmeladımı yaptım bana 1 sene yeter allah ömür verirse .. tr. hurmasuından yapıyorum ve kuru kayıyı vs. den .

bakayım bir bulabilirsem bizim markette bende alayım ondan. marmelat içinde ellerina sağlık ablam afiyet olsun

Son düzenleme:
slm millet...kilocuklar gitmiş tebrikler

ne döktürmüşsünüz walla oku oku bitiremedim...
aebenim çok doğru saptamaların var aplam karatay ve montiyle alakalı..eline parmaklarına sağlık..

kuruyemiş olayınıda ben yazacaktım sen hatırlatmasaydın..dün yazacaktım zihnimi bir türlü toparlayamadım 2-3 gündür ..bu gün iyiyim oğlumla gayet iyiyiz çok şükür...ben onu daha çok anlamaya özen gösteriyorum.şu panikçilik huyumu atmam lazım bir an evvel:))

kuruyemişi ben yemedim desem yeridir.ilk baştada yazdığım gibi ben monti kitabıyla başlamadım bu diyete.bu topiği görene kadarda monti yaptığımın farkında değildim.hatta montiden daha ağırdı benim yaptığım diyet monti daha müsama gösterebilen bir diyet ve daha kolay yapılıyor o sebeple...
ben m.kuşhanın ayır diyetini yapmıştıım..karbonlarla -proları temelli ayırıyordu.yağlı yağsız farketmeden.ama ben peynirsiz hayatta kahvaltı edemem diye yemiştim yinede.hemde o zamanlar şimdiki gibi yağsız lıght ürün bulmak imkansız gibiydi.birde ben mahrumiyet bölgelerindede de bulundum o dönem görev nedeniyle vs..
etle karbonları ayırdım aynen montideki gibi ama peyniri falan yedim yani..sonra burayı okuyunca anladımki ben monti yapmışım .ayırma diyetinin hafif mutasyona uğramış hali monti oluyormuş:))

sizlerede destek olmak amacıyla girdim yazdım işte sonrasındada burdayım 2,5 yıldır..

ayırma diyetinde kuruyemiş falan ne öğünlerde ne aralarda yoktu bende pek yemedim.çok nadir yedim yani.eve falan almadım.bir yerde ikram edilirse falan ayıp olmasın dye yedim.halbuki çoooook severim çerezin her türünü...kuru meyvelerin hastasıyımdır zaten..
dedemlerin üzüm,incir bağları vardır.cevizler üzümler incirler sepetle gelir yazın tazesi kışın kurusu..pekmezi dedem kendi sıktırır kaynattırır yollar oğlum yesin diye..tahini yazın tatile gidince ordan taze çektirip alıyorum falan..şimdi korkmadan yiyiyorum çerezi valla.hemde kurumeyveleride günde 2-3 kere yiyiyorum azar azar..o zamanlar kilo vermemi engeller diye korkudan yemedim hiç.dedeme de yollama desem alınır diye diyemedim.yollardı eşimde sevmez kuru meyveyi.okula götürüp arkadaşlara ikram ederdim..

sağlıklı beslenme için şart kuruyemişten gelecek olan yağlar...eşim o dönemde ye bişey olmaz dediği halde tabu olmuştu benim için sanırım yemiyordum:))
şimdii götürüyorum valla.bizimm evde çerez bitmeden alınır oldu.dadandık resmen.oğlumda eşimde her akşam birer avuç yemeden duramazlar..
sizde yiyin gari...can yapar kan yapar....

hergün yediğimi yazıyorum abala bı dün yazamadım dün tüm gün evde yokdum. neredeyse her sabah tambugday ekmegıyle kahvaltı yapıyorum. bide abala mesela ben tavayı kızdırıyorum tavuk etlerini dograyıp içine atıyorum yag koymadan bu oluyor değil mi? o zman abla 1 gün önceden sana ne yıyecegımı yazayım sen ye yada yeme de
bugun
sabah:
ilaçlarımı aldıktan sonra
2dilim ekmek
şu söylediğim cevizli marmelat
limonlu maydanoz
yarım domates
2 zeytın şekersiz ıhlamur

1saat40 dk spor
1ltre su

öğlen
tavuk etını yagsız tavada kızarttım
turp salatası 2 yemek kaşıgı kadar
1bardak yagsız süt
5badem 5 fındık

öğlen:2 kivi

akşam:yeşilfasulye yogurt yada süt 2ceviz

ara: 1elma 1mandalina

kajum canım meyven fazla güzelim .
Bak marmelat meyve . 2 kivi .1 elma bide mandalina . Sencede çok deyilmi?? Nerdeyse 5 porisyon meyven olacak buda kilo vermende mani olacak .:26:
Her gün az çok böyle hatan olursa elbet istedigin kilo gitmez..giden var ama herkesin bünyesi bir deyil ..

Tavugu bende öyle yapıyorum kajum afiyet olsun ...

.... Na yapalım geceki meyveni hiç yeme . Akşam içecegin yagsız sütünü gece arana kaydır . Akşamda yogrdunu ye .. Tabi geceki sütü açıkırsan iç ben bu günlerde gece ara yapmamaya çalışıyorum yapsamda meyve yememeye çalışıyorum ..
Günde 2 porsiyon meyveyi geçme bir süre.. Açımamak içinde akşamki cevizini 5 şe çıkar. Bide salata ekle karnın doysun bak ozaman gece araya ihtiyac duyormusun .

Zilim sen zayıflarken kuruyemişden kaçtıgını biliyorum canım . Sorum şuydu şimdi bol yiyorsun kilonu artırıyormu diye sormuştum
Iyi olmana sevindim .

aeben abla ben karatay diyeti yapmaya niyetlenip omega3 kapsülü almistim öylece duruyolar dolapta icsem montiyede faydasi olarmiki he bide c vitamini almistim icmek icin toz seklinde ne duysam alir hale geldim yaw hahah ama tövbe daha yapmam :)

afiyet olsun menü süpermiş hakikaten.yarasın ama yağ olmasın diyelim
yalnız ara öğünde portakal acıktırmıyor mu g.i. i yüksek ya o bakımdan sordum :26:
aeben e sormuşsun ama cevaplayasım geldi benim de direkt tatlandırıcısız ve şekersiz olanları diyorsun sanırım.Süper bişi gibi görünse de sonuçta meyve suyu meyve suyudur.Tek bir meyve yediğimizde o kadar çok yemiş olmuyoruz ama meyve suyu içtiğimizde 1 den fazla meyve yemiş oluyoruz ve tabi posası yok meyve suyunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…