abla ben bu diyeti temmuz ayından beri yapıyorum yaklaşık 2 aydır 64'teyim bı ara 2 hafta 65te kaldım tekrar 64de düştüm. aslında 69la diyete başlarken hazıran ayında dedim ben 64de gelince takılacam dıye dediğim gibide oldu çünkü uzun yıllardır 64den aşagı hiç düşmedim. aslında dediğin dogru son 2 haftadır proteinli pek beslenmıyorum sebze agırlıklı beslendım şimdi proya daha çok agırlık vereyım
ben bugünki menümü de belirledim akşamla beraber tükkettiklerim ve tüketeceklerim şöyle
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
4 adet siyah zeytin
öğlen
tavuk ızgara
salata
1 bardak ayran
ara
1 adet portakal
akşam
sebzeli peynirli omlet
salata
yoğurt
süper mönü nazlışkom ......nazlım portakalı çokmu seviyorsun ..? arada başka meyvelri denesen potakalım gl endeksi azcık yüksekde. her gün yeme istersen
banuşum anecinde yarında sınavı var sanırım allah kolaylık versin banum telepatiyle gönderdim ..
zilim sende gelmedin bugün ...
nevracım canım fısatın olmuyor galiba . nasıl olduki, yavruş.
.sd. yok ortalarda umarım oda iyidir ...
aeben ablam ben yarın kahvaltı değişik olsun diye yumurtalı kahvaltı yapacağım . sürekli aynı kahvaltıyı yapmakta etkiliyor kilo olayını 25 aralıkta kardeşimin nişanı var ozamana kadar 60 kilo olsam süper olacak
haftada 2 kere yumurtalı kahvaltı yapabilirsin nazlım . yulafı denedinmi oda iyibir şeçenek ekmek kadar agır olmuyor mönün.
ablam çok sevdiğimden yemiyoeum aslında elma beni çabuk acıktırıyor ondan yemiyorum yiyebileceğim gl düşük başka meyve önerebilirmisin ablam ondan alayım bu akşam eve gitmeden
severmisin bilmem nazlım trobzon hurması . kiviyi çok öneririm . mandalina .. armut ,ayva ,nar . ananas . greyfurd.
bu mevsimde bunları bulabilirsin sevdiklerin vardır içince . ilk sayfaya bak gl endeksine göre degerlendire bilirsin .
yulafı 1 kere denedim ablam ama hoşuma gitmedi yiyemedim malesef sonra kala kala bozuldu ve çöpe gitti
aeben ablam bide şu cappy nin % 100 meyve suları varya onlar hakkında ne düşünüyorsun montiye uyarmı sence
nazlım hazır meyve suları yerine(katkısızda olsa) normal su iç daha besleyici.ve risksiz . meyvede şeker yüksektir meyve suyunun şeker seviyesi dahada yüksektir
.çünki meyve sıkılmadan yenildiginde posasıda yenir ve bu gl endeksini düşürür .meyve suyu içilecekse bence yanınde mutlaka gl endeksini düşürmek için gl endeksi düşük bir başka meyvede yenmeli.
evde nar vardı ozaman evde ayıklayıp getireyim bir daha , armut ,ayva severim onlardan da alayımm trabzon hurması dediğin şu domatese benzeyen mi ablam
evet nazlım ondan ben hastasıyımdır ....
yazmışmıydın geçengün yine marmeladımı yaptım bana 1 sene yeter allah ömür verirse .. tr. hurmasuından yapıyorum ve kuru kayıyı vs. den .
kajum canım istedikden sonra olmaması için sebeb yok
canım senin mönüleride güblük uygun olabliyor fakat haflaık degerlndirdigimizda tam sonucu ben bakamıyorum ...
bak dün aşure yedim diyorsun üzümün yasagını geçtim . sabahda ekmekli kahvaltı yaptıysan bu bile bazen kilo verememe sebebi oluyor
hani haftada en faZ 3 ÖGÜN KAR BON HAKIMIZ VARYA . geriye dönbak 1 haftalık mönülerine bunu aşmışmısın ? takılma sebebin buda olabilir .
bu hafta şöyle yapalımki kilon tetiklendin ... kahvaltı dışında bu hafta karbon ögünü yeme .hatta perşembe günü ekmekde yeme . ve eksikligini seninde farketigin proya yüklen ama bunu kızarma olrak sakın yeme . etlerini ızgaya yap yada hş. inan bazan küçük ayrıntılar kilo vermeye engel oluyor ..
mümkünde mönülerini önceden yaz degerlendirelim ... hergün mönü veriyormusun ??
kajum canım meyven fazla güzelim .hergün yediğimi yazıyorum abala bı dün yazamadım dün tüm gün evde yokdum. Neredeyse her sabah tambugday ekmegıyle kahvaltı yapıyorum. Bide abala mesela ben tavayı kızdırıyorum tavuk etlerini dograyıp içine atıyorum yag koymadan bu oluyor değil mi? O zman abla 1 gün önceden sana ne yıyecegımı yazayım sen ye yada yeme de
bugun
sabah:
Ilaçlarımı aldıktan sonra
2dilim ekmek
şu söylediğim cevizli marmelat
limonlu maydanoz
yarım domates
2 zeytın şekersiz ıhlamur
1saat40 dk spor
1ltre su
öğlen
tavuk etını yagsız tavada kızarttım
turp salatası 2 yemek kaşıgı kadar
1bardak yagsız süt
5badem 5 fındık
öğlen:2 kivi
akşam:yeşilfasulye yogurt yada süt 2ceviz
ara: 1elma 1mandalina
afiyet olsun menü süpermiş hakikaten.yarasın ama yağ olmasın diyelimben bugünki menümü de belirledim akşamla beraber tükkettiklerim ve tüketeceklerim şöyle
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
4 adet siyah zeytin
öğlen
tavuk ızgara
salata
1 bardak ayran
ara
1 adet portakal
akşam
sebzeli peynirli omlet
salata
yoğurt
aeben e sormuşsun ama cevaplayasım geldi benim deaeben ablam bide şu cappy nin % 100 meyve suları varya onlar hakkında ne düşünüyorsun montiye uyarmı sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?