Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ben sabah erkenden meyve yiyemem ki ablam . Kuru meyve olursa belki ama yaş meyve ıhhh

hafta sonu mönülerim .
cumartesi ..

8 00
3 dl ekmek .. peynir.
tere .may.salat.
4 zeytin .
dom sos .

12.00
6 hurma .
2 avuç fındık .

17 .00
karışık ızgara ..
salata .
ayran .

20.00
avuç fıstık .
1 kş tahin .

1 kupa karışık çay .
kızılay turu..
1.5 lt su ..

dışarda ögün satleri hep karışık oluyor ..

pazar.

8 30
1 hurma yr. ceviz.

10 30

3.4 dl ekmek ..
.sebze ızgara (kabak. bib .)
4 zeytin .yeşilik .
peynir .sos.
1 çr.kş tahin .(çoçuklara aldım ama benden başka yiyen yok alırkende biliyordum dayanamaycagımı ..
2 çig köfte .(akşam öyle yedilerki gözümün önünde .ama ben etle yiyemezdim helede akşam .sabah görünce dayanamadım ..

16 .00
menemen .(2yum .)
ayran .salatalık .
2 ceviz.

19 00
yr.ayva ..

2 br yeşil çay ...
2 lt su .
spor yok .

Son düzenleme:
ben kaçar kıslar sonra yine gelirim inşallah ...

Son düzenleme:

kuru yemişleri kahvaltıda yemek midemi bulandırıyor işin gerçeği.biraz ekmek tercih etme sebebim de bundan ama şimdi kuru incir arası ceviz veya hurma arası ceviz hoşuma gidiyor.Çok yemiyorum onu da.
şu anda ben biraz monti yapıyor gibi oldum kahvaltıya ekmek ekleyince,yanılıyor muyum:26:

sürekli ekmek yeniyorda, kuryemiş sürekli yemek bayıyor dimi sapıram ...
canım mönülerini tesadüfen gördüm şimdi .
canım pek monti olmuyor montide bugur ve ekmekle türüyle et türü bereber yenmiyor .mesela kıymalı bulgurlu kabuskan
nadirem bizde bulgur yiyoruz ama etle birlikde deyil . birde beyaz unlu hiç bir gıdayı yemiyoruz .
..
sende 3 ögün yiyormuşun bu iyi . montide 3 ögün aralara gerek duyarsan yapıyoruz .
sapiracım adı ne olursa olsun saglıklı sana kilo verdiyorsa orta yolu bul devam et canım

Bende bugünki menümü yazayım ozaman

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates+salatalık
8 adet yeşil zeytin

öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
salata

akşam
fırında tavuk pirzola
salata
yoğurt

İşte bazen 3 öğün yapıyorum,bazen 2.beyaz unlu gıda bizde de yok.menümde gördüklerin tamamen kaçamaktır
ama etle bulgurun ayrımı yok bizde evet.
yalnız yulaf bulgurdan daha iyi diyorsun ya,ben bulgur yiyorsam bundan sonra yulaf yiyeceğim.kahvaltıda iyi gider bir de çorbalara şehriye yerine yulaf koysam diyorum hem barsakları çalıştırır.
hepimize sağlıklı zayıflmalar canım ben böyle ara sıra uğrarım

sabah: şekersiz kaysı suyu
kahvaltı10.00
mantarlı yumurta
1dal kıvırcık
3 küçük boy salatalık
1yeşil biber

1saat40 dk spor

öğlen:
haşlanmış 1 baget
yogurt
2 avuç fıstık(çok olur mu?)

ara:1 elma yada 2 tane kivi yerim

akşam:
y.fasulye
çoban salata
yogurt

ara: ara yapsammı yapmasammı aeben abla

günaydın kolay gelsin

sular kesildii yapamadımmmmmmm

sbah tartılndınmı banuş ..
kolaygelsin ...
biraz topladım bende sag sol ama süpürüp silme işi bekliyor beni...

abla bu hafta daha ii bir sonuç bekliyordum
son gün pro beslendim c.tesi günü
ee reglimd ebitmişti amaa kesin wc den kaynaklı böyle bir sonuç aldım
gerçi deidigin gibi veiyorum her hafta benim gibi bir bünye için şaşılacak durumm

zilim akdardaki hazır sarımsaklı şampuanlar var sanırım onlarda okadar koku yok gerçi ben dogal deyil elimle yapayım diye almadım kendim yaptım .
bu hafta sürdük ilk kaz kısların kafalarına .

sarımsagı bende denemiştim
çok kötü kokuyor evet ama müthiş uzatıyorrr

ben sabah erkenden meyve yiyemem ki ablam . Kuru meyve olursa belki ama yaş meyve ıhhh

naz alışsan yersin aslında ben eskidende çok severdim sabahları meyve yemeyi

zilimmm
seni atlamışımm alıntılarda hayırlı olsun cnm
sen egitim filan mı alcaksın şimdi 5 gün?

bu arada bulaşık makinamda bir arıza var yine anlamaıdm ne oldugunu
tam yıkarken sularr gittii kurutma yapmadı ondanmı garip ssler çıkıyor acab?

evet banum bu hafta salıdan cumartesiye kadar her sabah 7.15'ten 9.15'e kadar ders alacağım.işaret ve beden dili dersi.
işitme engellilerle ders işlerken daha kolay anlaşabilmek için cnm..onu hiç sorun etmiyorumda zihinsel engellilerle nasıl anlaşacağım onun için çok tereddütlerim var içimde..yani o psikolojiyle nasıl verimli bir ders işleyebilirim?
ve ben daha evvel hep bireysel yani bire-bir derslere girdim.yani ben ve enstrumanım bir odada.ders saati gelen öğrenci(tek kişi) o odaya enstrumanıyla birlikte gelir 45 dk.çalışırız zil çalınca gider..güzel sanatlarda sanat dersleri bu şekilde işleniyordu.burda 13-15 kişilik karma sınıflarda işleniyor.gerçi bu çocuklarda sanat tarihi dersinden yada özel yetenek sınavıyla ünv.girmeyecekler sonuçta..ama ne bileyim işte...kafam karman çorman iyimi ettim kötümü ettim diye...umarım bu tereddütlerim yersizdir.ve her şey yolunda giider..

sarmısağı bendemi yapsam yoksa her şeye rağmen çok dikkat ettim akdeniz ve doğu kökenli insaların hem saçları hem kılları çok gür ve kalın oluyor.bununda beslenme ile ilgili olduğunnu düşünüyorum.doğuda ağırlıklı olarak protein tüketirler..akdenizdede sarmısağı diş dil yemeklerde yerler.(adanalı bir ev arkadaşım olmuştu zamanında eve giremez olmuştum sarmısak kokusundan.sadece onun yediğini düşünüyordum ama mersinli bir öğretmen arkadaşta vardı okulda ne zaman yaklaşsam buram buram sarmısak kokuyordu.ama ikisinde saçların maşallahı vardı...hadi topikçe yüklenin sarmısağa en kokulu topik olalım kk'da...hem sürelim hem yiyelm hatta gece bir avuç yutup yatalım...yemeklere 3-4 baş koyalım...yaşasın sarmısak...walla eşimede yıkatıcam kafasını sarmısaklı şampuanla.kokmaz o zaman.geçen sene adamın kafaya lahanaları haşlayıp takke gibi kapamıştım birde streçlemiştimay ne komik olmuştuuuu saçları dökülmesin dye..bakıp bakıpta gülmüştüm garibime...

Zilim gliss in siyah serisi varya onun sampuanının içine sarımsak koyarsan kokmuyor canım.gerçi ben o siyah serinin ne şampuanının ne kreminin kokusunu sevmiyorum sarımsağı tercih ederim öyle diyeyim.almadan önce markette aç kapağını bi kokla istersen.

düz bir karın ince bir bel adlı kitapda kuruyemişlerin zayıflamada etkin rollerini anlatır zaten.ben sürekli yediğim için kilo aldırmadığını biliyorum.

öğlenki övünüme salata yazmayı unutmuşum onuda yedim

gündüz uyumaktan nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
gözümü atım kan şekeirm mi düşmüş oluyor neysee artık
tatlı istiyor cnm uyandıgımdaa
ve 1 portakal 3-5 bebelerin krakerinden yedimm
itiraff ediyorunmmmmm

iyi kaşmalar kıslar vaktim az 2 dk zin aldım veledlerden.
oyüzden hemen yazıp kaçayım .

zilim canım hayırlısı alsun ataman çıkmış .

nazlım afiyet olsun..
kajum canım hani 1 ögün meyve yiycektin .sabah zatten kaysı suyu içmişsin hakın dolmuş 2. kivi ne oluyi .
sen dikmende gelmeden ben oraya gelecem herhal ...
fıstıkları yer fıstıgyse kurumişden çok ballagil sınıfında oldularını daha dün yazmıştım . niye mesjlarımı okumuyorsunuz ben boçamı yazıyorum diye düşünmüyor deyilim bazan .
gecede açıkmassan ar ayapma canım .afyet olsun ....

ocdim bana kusmüşsün gııııı ben nedrelere gidem ne yapan bi öpsem barışırmıyık ..
mönünü yazda barışalım ..
mesajların hepsini okıyamadım ..
birde regl olmuşum daha 4.5. gün vardı süprüüzz oldu ..

düz bir karın ince bir bel adlı kitapda kuruyemişlerin zayıflamada etkin rollerini anlatır zaten.ben sürekli yediğim için kilo aldırmadığını biliyorum.
bak bak mönü yazsa daha neler yedigi ortaya çıkacak ..:76::76::76:
reglinmi gelecek benuşum ..

bak bak mönü yazsa daha neler yedigi ortaya çıkacak ..:76::76::76:

reglinmi gelecek benuşum ..

ayy yok ablamm yaaaa reglim yeni gitti de
ben gündüz uyuyunca böleee oluyorum ne güsel kaçamaksız gidiyordummm
5 haftadırr

Kızlar merhaba.Merhaba Saphiş:13: Bende geçen hafta jinekolojik muayenemden sonra insülin direncim sayesinde çikolata kisti oluştuğunu ve PKO olduğumu öğrendim.Muhtemel şeker hastası olacam ilerde maalesef.69 Kiloyum ve yaklaşık 5-10 kg vermem lazım.Aç kalmadan bu kiloları vermem lazım.Geçen hafta sonu itibariyle hafiften başladım..

Sabah

3 dilim light kepek ekmeği
1 domates
Light beyaz peynir
Sade zeytin ezmesi

Ara
1 su bardağı light süt

Öğlen

Mercimek çorbası
Yoğurt

Ara

1 bardak süt
1 adet galeta (midem kötü oldu)

Akşam (Muhtemelen bunları yicem)

Ispanak
Şekersiz vişne suyu
Salata

Yatmadan 1 portakal+1 mandalina

Doktor biraz zor verebileceğimi söyledi ama evde koşu bandımdan destek alıcam..PKO dan dolayı zor verebileceğimi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…