açıkmıyorsan zatten yapma nazlım ama sabah mulataka meyveni ye ..
Her hafta sonu oldugu gibi yine şişkinligim var ölçülerim sanki daha ince ama baskül biraz artmış ..
Ama iner yerıne birgüne alıştım ertık .
Sanırım hasta sonları kaçamak olmasada yeme saatlerim düzensiz oldugundan şişkinlik oluyor bende ..
Birde pazar kahvaltısı baya geç yapıyoruz ben erken kalksamda ev ahalini bekliyorum nede olsa hafta boyunca hep beraber kahvaltı yeptıgımız tek gün :26:
. Onlarla yemek istiyorum . Ve çok açıkıncada saldırıyorum tabi.bunu pazar mönümdede rahatça göre bilirsiniz
kitapdaki ögünleri inceledim sapıracım . kahvaltı hariç aynı monti ..
evet montidede karnın doyunca arlara gerek duyulmuyor açıkılmıyor ama 4.5 saati geçmemek lazım montide ögün atlamak yok
canım ekmeginla sabah niye kuruyemişi berebar yemiyorsunki bence ikisinide yemende bir sakınca yok .
birde uzun süre kilo verme çizelgesine bakılınca karbonhidrat şart canım ekmekgi eklemekle iyi etmişsin . kilo vermeye katkısı olur ekmegin .
kuru yemişleri kahvaltıda yemek midemi bulandırıyor işin gerçeği.biraz ekmek tercih etme sebebim de bundan ama şimdi kuru incir arası ceviz veya hurma arası ceviz hoşuma gidiyor.Çok yemiyorum onu da.
şu anda ben biraz monti yapıyor gibi oldum kahvaltıya ekmek ekleyince,yanılıyor muyum:26:
sürekli ekmek yeniyorda, kuryemiş sürekli yemek bayıyor dimi sapıram ...
canım mönülerini tesadüfen gördüm şimdi .
canım pek monti olmuyor montide bugur ve ekmekle türüyle et türü bereber yenmiyor .mesela kıymalı bulgurlu kabuskan
nadirem bizde bulgur yiyoruz ama etle birlikde deyil . birde beyaz unlu hiç bir gıdayı yemiyoruz .
..
sende 3 ögün yiyormuşun bu iyi . montide 3 ögün aralara gerek duyarsan yapıyoruz .
sapiracım adı ne olursa olsun saglıklı sana kilo verdiyorsa orta yolu bul devam et canım
günaydın kolay gelsin
tünaydın güzel hatunlar......
banum kilon çok iyi gidiyorher hafta 1 kilo vermessinki ya.. bu hafta tüm bu çabalarınla 500 gr vermeyip 500 gr. artı çıksaydın ne yapcakdın .olmuyormu bazan böyle...?
buldunfa bunuyon yav gelip dövecem artık seni.
her hafta takır takır kilo verdigin için galiba beklentin yükseldi . 500gr mi begenmiyorsun ..
afiyet olsun banuşum güzel mönü..
iyi yapmşın kajum yatmaya bukadar yakın ar ayapmayın ...
bak şindi ne güzel digerken ne kaçamagı yaptın gızz.
ben zatten bi apartman kurcam monti kampı diye . elimede bi sopa .
kitapdaki ögünleri inceledim sapıracım . kahvaltı hariç aynı monti ..
evet montidede karnın doyunca arlara gerek duyulmuyor açıkılmıyor ama 4.5 saati geçmemek lazım montide ögün atlamak yok
canım ekmeginla sabah niye kuruyemişi berebar yemiyorsunki bence ikisinide yemende bir sakınca yok .
birde uzun süre kilo verme çizelgesine bakılınca karbonhidrat şart canım ekmekgi eklemekle iyi etmişsin . kilo vermeye katkısı olur ekmegin .
sbah tartılndınmı banuş ..
kolaygelsin ...
biraz topladım bende sag sol ama süpürüp silme işi bekliyor beni...
zilim akdardaki hazır sarımsaklı şampuanlar var sanırım onlarda okadar koku yok gerçi ben dogal deyil elimle yapayım diye almadım kendim yaptım .
bu hafta sürdük ilk kaz kısların kafalarına .
ben sabah erkenden meyve yiyemem ki ablam . Kuru meyve olursa belki ama yaş meyve ıhhh
sabah: şekersiz kaysı suyu
kahvaltı10.00
mantarlı yumurta
1dal kıvırcık
3 küçük boy salatalık
1yeşil biber
1saat40 dk spor
öğlen:
haşlanmış 1 baget
yogurt
2 avuç fıstık(çok olur mu?)
ara:1 elma yada 2 tane kivi yerim
akşam:
y.fasulye
çoban salata
yogurt
ara: ara yapsammı yapmasammı aeben abla
bak bak mönü yazsa daha neler yedigi ortaya çıkacak ..:76::76::76:düz bir karın ince bir bel adlı kitapda kuruyemişlerin zayıflamada etkin rollerini anlatır zaten.ben sürekli yediğim için kilo aldırmadığını biliyorum.
reglinmi gelecek benuşum ..gündüz uyumaktan nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
gözümü atım kan şekeirm mi düşmüş oluyor neysee artık
tatlı istiyor cnm uyandıgımdaa
ve 1 portakal 3-5 bebelerin krakerinden yedimm
itiraff ediyorunmmmmm
bak bak mönü yazsa daha neler yedigi ortaya çıkacak ..:76::76::76:
reglinmi gelecek benuşum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?