hoşgeldin yasmin...
harfiyen uyarsan montiyle güzel sonuçlar alırsın cnm..burda pko'lu olan arkadaşlarda var insülin direnci olanlarda var..herkes veriyor ama kilolrını.hem evde koşu bandında varmış.kışın dışarı çıkıp yürüyemedim diye sorununda olmaz..hadi hayırlısı ....
bugün menümü yazmıycammm
ve birdahada gündüz yatıp uyumuycam kesinlikleeee biliyorudm böyle olacagını
yarın az ekmek yiyip az meyve yiycem
çarşamba ve perşembede salatalıpro yapcamm:
buarada buradaki yemek ve börek tarifleirni bir klosere kopyalamıştım şimdi bulamıyorum:26::26::26:
banu 2.3 kötü krakar yüzünden kendini kötü hissetme yaq bişi olmaz helde 1 ay kamaksız yaptıkdan sonra . sakı buna takılma ...
hoşgeldin yasmin ...canım rahsizliklarından kurtulursun inşalah vede kilocuklarından ...
canım eyekle birlikde meyve suyu içmiyoruz daha dogrusu yemekle meyve yemiyoruz . meyvende çok olmuş sanki insülin direncini kırman için meyveye bukadar yüklenme .
banum senide duyan bi tepsi baklava yedin sanacaküzme kendini bir iki kraker için...ama tabii yeni başlayanlar buradan bir kaç kraker serbest çıkarımını yapmasın..
ben gündüz hiç uyuduğumu hatırlamıyorum ama yazın annemde bahçede hamakta oğlumuda kucağıma alıp uyurum bazen.uykudan uyanınca bir kaç saat hiç bişey yiyemem.ben uykudan çok tok uyanıyorum.yani uykuya aç bile yatmışsam kalktığımda hiç açlık hissetmiyorum.hatta ben bekarken orucu uykuya tutturduğum günler olurdu.sahura kalktığımda uyku sersemi yiyemezdim.ertesi günde öğlene kadar uyurdum.bazen ikindide kalkardım valla.kalkıp ders çalırıp yine yatardımannem evi ararda arardı kalk kızımda bir çorba bari yap diye.garibim akşam saati bacakları arkasına vurarak gelir yemek yapardı bendede hiç utanma yokmuş be utandım şimdi.. anacım akşama kadar sağlık ocağında çalış dur akşamda evde yatana kadar koşardı.bende kiriş gibi yatarmışım..yuh bana..
ay unuttum...
karnıbahar ve brokoli ne kadar pahalılaşmış...2 yumruğum büyüklüğünde bi karnıbaharı 10 liraya yarım kilo brokoliyide 6 liraya aldımgeçen sene yüzüne bakan yoktu karnıbaharın yaw:26: 2-3 lira civarıydı koca karnıbaharlar.brokolinin kilosu 3 liraydı. her sene bişey böyle patlama yapıyor.2 yıl öncede hatırlarsanız soğanla patates 4 lirayı bulmuştu kilosu. kış meysiminde kış sebzlerini çeyrek altın fiyatın aklırsak işimiz var walla...
zilim bugün hiç konuşamadık be ya sneinle sabahtan beri snei tarifi arıyorum
bebeleri yatırıyım yeniden başlıycamaramaya
yufka aldım dün , patatesli börek yapayım bugün diye niyetlendim ama sular keiskti yarın yapar dolaba atarım artık
yediigm çok dgeil ama 1 aydır kaçamak yapmayınca cnm sıkıldı cnm işte ya
neyse artık perşembeleri pro yapıyorum nasılsaa
ya bende sabahları aç uyanmıyorum ama gündüz ne zaman uyusamm böyle oluyor diyet bozluyor
çünkü yogun bir yeme istegi ile uyanıyorumm:))))
gündüz uyudugumda sayılıdır aslındaaa
bir kaç gündür erken kalkıp çok geç yatıyorum uyumak istedim öglende
olan diyete oldu
bu arada zilim cuma günü olan dersimde gazı çok iyi hissettim ama frenle halam aram iyi degil zank diye duruyorum frene basmakta geç kalıyorum hep:26::26::26:
banum bu börekteki tek püf noktası market yufkası olmayacak.rulo yaparken kırılıyor naylon gibi market yuflakarı zaten.hep günlk yazar ama neredeyse 10 günlüktürlerve elde açma değiller yufkacı yıfkası gibi...ona dikkat et cnm eğer güzel olmasını istiyorsan.
tarifi bulamassan yazarım yine..
kursun arabaları aslında çok kullanıldığından frenleri yumuşaktır banum.kurslarda öğretilirken önce fren sonra debriyaj olarak öğretiliyor cnm sende şimdilik kurs bitene kadar öyle yap kafan karışmasın sınav üstü.ama eğer bayır aşağı değilsen önce debriyaj sonra fren yaparsın daha yumuşak olur frenin.diğer türlü çok sert oluyor yanında oturanlar ön camdan çıkacak gibi oluyorlarablamda ilk başta öyle yapardı.ben öğretmiştim ablama.o hiç hevesli değildi ve babamla öğrenirken panik olacak diye babam bana bende ona öğretmiştim.çok sertti freni sonra zamanla oturttu..seninde zamanla oturur cnm hiç tedirgin olma.birde her arabada fren ve debriyajın tutma ve kapma noktaları farklı oluyor..kendi arabanıza geçincede bir süre acemiliğini yaşarsın zamanla olur hepsi...
iyi kaşmalar kıslar vaktim az 2 dk zin aldım veledlerden.
oyüzden hemen yazıp kaçayım .
zilim canım hayırlısı alsun ataman çıkmış .
nazlım afiyet olsun..
kajum canım hani 1 ögün meyve yiycektin .sabah zatten kaysı suyu içmişsin hakın dolmuş 2. kivi ne oluyi .
sen dikmende gelmeden ben oraya gelecem herhal ...
fıstıkları yer fıstıgyse kurumişden çok ballagil sınıfında oldularını daha dün yazmıştım . niye mesjlarımı okumuyorsunuz ben boçamı yazıyorum diye düşünmüyor deyilim bazan .
gecede açıkmassan ar ayapma canım .afyet olsun ....
ocdim bana kusmüşsün gıııııben nedrelere gidem ne yapan bi öpsem barışırmıyık ..
mönünü yazda barışalım ..
mesajların hepsini okıyamadım ..
birde regl olmuşum daha 4.5. gün vardı süprüüzz oldu ..
bak bak mönü yazsa daha neler yedigi ortaya çıkacak ..:76::76::76:
reglinmi gelecek benuşum ..
zilim bugün hiç konuşamadık be ya sneinle sabahtan beri snei tarifi arıyorum
bebeleri yatırıyım yeniden başlıycamaramaya
yufka aldım dün , patatesli börek yapayım bugün diye niyetlendim ama sular keiskti yarın yapar dolaba atarım artık
yediigm çok dgeil ama 1 aydır kaçamak yapmayınca cnm sıkıldı cnm işte ya
neyse artık perşembeleri pro yapıyorum nasılsaa
ya bende sabahları aç uyanmıyorum ama gündüz ne zaman uyusamm böyle oluyor diyet bozluyor
çünkü yogun bir yeme istegi ile uyanıyorumm:))))
gündüz uyudugumda sayılıdır aslındaaa
bir kaç gündür erken kalkıp çok geç yatıyorum uyumak istedim öglende
olan diyete oldu
bu arada zilim cuma günü olan dersimde gazı çok iyi hissettim ama frenle halam aram iyi degil zank diye duruyorum frene basmakta geç kalıyorum hep:26::26::26:
bende 1 tane kıvırcıga 4 tl verdim yazım 50 den alıyordum
Kızlar merhaba.Merhaba Saphiş:13: Bende geçen hafta jinekolojik muayenemden sonra insülin direncim sayesinde çikolata kisti oluştuğunu ve PKO olduğumu öğrendim.Muhtemel şeker hastası olacam ilerde maalesef.69 Kiloyum ve yaklaşık 5-10 kg vermem lazım.Aç kalmadan bu kiloları vermem lazım.Geçen hafta sonu itibariyle hafiften başladım..
Sabah
3 dilim light kepek ekmeği
1 domates
Light beyaz peynir
Sade zeytin ezmesi
Ara
1 su bardağı light süt
Öğlen
Mercimek çorbası
Yoğurt
Ara
1 bardak süt
1 adet galeta (midem kötü oldu)
Akşam (Muhtemelen bunları yicem)
Ispanak
Şekersiz vişne suyu
Salata
Yatmadan 1 portakal+1 mandalina
Doktor biraz zor verebileceğimi söyledi ama evde koşu bandımdan destek alıcam..PKO dan dolayı zor verebileceğimi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?