Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldin yasmin...
harfiyen uyarsan montiyle güzel sonuçlar alırsın cnm..burda pko'lu olan arkadaşlarda var insülin direnci olanlarda var..herkes veriyor ama kilolrını.hem evde koşu bandında varmış.kışın dışarı çıkıp yürüyemedim diye sorununda olmaz..hadi hayırlısı ....

Hoşbulduk canım..Ya acemiyim bu diyete..Arkadaşlar biraz bahsetti ve örnek verdi.Bakalım işte, zorunluyum bu kiloları vermeye

bugün menümü yazmıycammm
ve birdahada gündüz yatıp uyumuycam kesinlikleeee biliyorudm böyle olacagını
yarın az ekmek yiyip az meyve yiycem
çarşamba ve perşembede salatalıpro yapcamm:

buarada buradaki yemek ve börek tarifleirni bir klosere kopyalamıştım şimdi bulamıyorum:26::26::26:

banu 2.3 kötü krakar yüzünden kendini kötü hissetme yaq bişi olmaz helde 1 ay kamaksız yaptıkdan sonra . sakı buna takılma ...
hoşgeldin yasmin ...canım rahsizliklarından kurtulursun inşalah vede kilocuklarından ...
canım eyekle birlikde meyve suyu içmiyoruz daha dogrusu yemekle meyve yemiyoruz . meyvende çok olmuş sanki insülin direncini kırman için meyveye bukadar yüklenme .

ne bilim panik oldum birdennn
neyse ardından 1 kase tarçınlı yogurt yeidm
5 te başka bişiy yemem artık

banum senide duyan bi tepsi baklava yedin sanacak üzme kendini bir iki kraker için...ama tabii yeni başlayanlar buradan bir kaç kraker serbest çıkarımını yapmasın..

ben gündüz hiç uyuduğumu hatırlamıyorum ama yazın annemde bahçede hamakta oğlumuda kucağıma alıp uyurum bazen.uykudan uyanınca bir kaç saat hiç bişey yiyemem.ben uykudan çok tok uyanıyorum.yani uykuya aç bile yatmışsam kalktığımda hiç açlık hissetmiyorum.hatta ben bekarken orucu uykuya tutturduğum günler olurdu.sahura kalktığımda uyku sersemi yiyemezdim.ertesi günde öğlene kadar uyurdum.bazen ikindide kalkardım valla.kalkıp ders çalırıp yine yatardım annem evi ararda arardı kalk kızımda bir çorba bari yap diye.garibim akşam saati bacakları arkasına vurarak gelir yemek yapardıbendede hiç utanma yokmuş beutandım şimdi..anacım akşama kadar sağlık ocağında çalış dur akşamda evde yatana kadar koşardı.bende kiriş gibi yatarmışım..yuh bana..

ay unuttum...
karnıbahar ve brokoli ne kadar pahalılaşmış...2 yumruğum büyüklüğünde bi karnıbaharı 10 liraya yarım kilo brokoliyide 6 liraya aldım geçen sene yüzüne bakan yoktu karnıbaharın yaw:26: 2-3 lira civarıydı koca karnıbaharlar.brokolinin kilosu 3 liraydı. her sene bişey böyle patlama yapıyor.2 yıl öncede hatırlarsanız soğanla patates 4 lirayı bulmuştu kilosu. kış meysiminde kış sebzlerini çeyrek altın fiyatın aklırsak işimiz var walla...

aeben abla yemedim niyetlendim ama yemedım cuma günü 63ü görmek mi meyva mı tabıkı 63 63 63 :)
sabah 1 saat 40dk spordu şimdide yürüyüş yapacagım 30 40 dk kadar

öpüyorum kızlar sizi

zilim bugün hiç konuşamadık be ya sneinle sabahtan beri snei tarifi arıyorum
bebeleri yatırıyım yeniden başlıycam aramaya
yufka aldım dün , patatesli börek yapayım bugün diye niyetlendim ama sular keiskti yarın yapar dolaba atarım artık

yediigm çok dgeil ama 1 aydır kaçamak yapmayınca cnm sıkıldı cnm işte ya
neyse artık perşembeleri pro yapıyorum nasılsaa
ya bende sabahları aç uyanmıyorum ama gündüz ne zaman uyusamm böyle oluyor diyet bozluyor
çünkü yogun bir yeme istegi ile uyanıyorumm:))))
gündüz uyudugumda sayılıdır aslındaaa
bir kaç gündür erken kalkıp çok geç yatıyorum uyumak istedim öglende
olan diyete oldu

bu arada zilim cuma günü olan dersimde gazı çok iyi hissettim ama frenle halam aram iyi degil zank diye duruyorum frene basmakta geç kalıyorum hep:26::26::26:

malesef fiyatlar öyle zilimmm yaaa ben almıyorum ne karnıbahr nede brokokli
prostosto ediyorum vallaa

banum bu börekteki tek püf noktası market yufkası olmayacak.rulo yaparken kırılıyor naylon gibi market yuflakarı zaten.hep günlk yazar ama neredeyse 10 günlüktürler ve elde açma değiller yufkacı yıfkası gibi...ona dikkat et cnm eğer güzel olmasını istiyorsan.
tarifi bulamassan yazarım yine..

kursun arabaları aslında çok kullanıldığından frenleri yumuşaktır banum.kurslarda öğretilirken önce fren sonra debriyaj olarak öğretiliyor cnm sende şimdilik kurs bitene kadar öyle yap kafan karışmasın sınav üstü.ama eğer bayır aşağı değilsen önce debriyaj sonra fren yaparsın daha yumuşak olur frenin.diğer türlü çok sert oluyor yanında oturanlar ön camdan çıkacak gibi oluyorlar ablamda ilk başta öyle yapardı.ben öğretmiştim ablama.o hiç hevesli değildi ve babamla öğrenirken panik olacak diye babam bana bende ona öğretmiştim.çok sertti freni sonra zamanla oturttu..seninde zamanla oturur cnm hiç tedirgin olma.birde her arabada fren ve debriyajın tutma ve kapma noktaları farklı oluyor..kendi arabanıza geçincede bir süre acemiliğini yaşarsın zamanla olur hepsi...

banum bende geçen hafta almadım pırasa ıspanak aldım.. ıspanakta 4 lira yani ot sonuçta.. bi pırasa ucuz 1,5 liraydı.geçen haftada canım çok istemişti brokoliyle karnıbaharı .artık dayanamadım aldım bu hafta .benden başkada kimse yemez evde...

biizde kışın eşime kalsa ne karnıbahar,ne lahana hiç bişey pişmiycek.o nöbetçiyken bende karnıbahar brokoli pişiriyorum bamya pişriyorum

ben tam bir otcul ve sulu yemekçi oda tammmmm tersi...hep kuru şeyler ..hep etli yemekler.ama parça ve yağlı et değil..köfte,şarküteri tarjı şeyler..

oğlumda eşime benziycek diye korkuyorum...:26:

zilimmm benim kurs hocam önce debriyaj sonra frenn ögrettii kuu
meselaa ışıklara yakaşıyoruz önce debriyaj yaptırıyor sonraa fren
valla birine araba ögretmek zor iş vesselammm

eeee zili hatun ben marketten aldım yufkayıı yinemi yapamıycam yani?

bak bak mönü yazsa daha neler yedigi ortaya çıkacak ..:76::76::76:

reglinmi gelecek benuşum ..

aaa ama yakalandım he :)) kuzum ben kuruyemişi hep tüketirim yazmama gerek bile yok kanımca
meyve böyle tüketmezdim ne olduysa deli gibi mandalina ve greyfurt yiyorum.ama dediğin gibi aebenciğim kilo veriyorsam sorun yok değil mi
gerçi bu hafta sanmıyorum kilo vereceğimi.sigarayı bıraktığımdan dolayı aşırı derecede çay tüketiyorum su içmiyorum neredeyse birde meyve sevdam var ki vay halime.Aklıma gelmişken canım listeye beni eklememişin ya neden

bende 1 tane kıvırcıga 4 tl verdim yazım 50 den alıyordum

selam yasom
ben montici değilim canım.Ben karataycıyım ama topikleri geziyorum böyle ara sıra.
pkona üzüldüm canım geçmiş olsun.Anılımı öp..Özledim

günaydınlar arkadaşlar

patlamadan geleyim frenlerimi bi sıkın istedim :)

sabah: 2 dilim kocaman tb ekmeği,normal beyaz peynir,salata,yeşil zeytin,domates,çay içtim

öğlen: evden getirdiğim et sote,salata yoğurt

ara:mandalina

ara: yoğurt

akşam: evi bilmiyorum daha

3 lt ılık su,yeşil çay tarçınlı gün içindeki sıvılarım

direk oldu girişim ama :) vakit kaybına gerek yok

tek kusurum ablam peyni diyet değil haftasonu alırım işyeri tüm zamanımı alıyorum kapalı oluyor gittiğimde akşam 8 de evde oluyorum trafik yüzünden

günaydınlar dünkü menümü yazayım

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates+salatalık
8 adet yeşil zeytin

öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
salata

akşam
fırında tavuk pirzola
salata
yoğurt

Günaydın kızlar..Hoşbulduk, teşekkürler..Bende Ankarada oturuyorum, geçen hafta karnıbahar aldım , 12,5 tl ödedim, cidden pahalı.Brokoli 8 tlNe yediğimi yazıyım bana yardımcı olun..

Saphiş ayrıca hoşbulduk, diyetinde başarılar, Duruyu öp sende:))

Dün meyveyi mi kaçırdım(((( Tamam siz eksikleri ve fazlaları söyleyin bana.Bu sabahki yediklerimi yazıyorum:)

Uyandığımda 1 elma (Çok küçük Amasya elması:)

Yarım saat sonra 2 dilim kepekli light ekmek
Zeytin ezmesi
Light beyaz peynir
1 domates ve şekersiz çay

10,30 Gibi 1 çay bardağı light süt içmeyi düşünüyorum

12,30 da akşamdan evde yapıp getirdiğim sade pırasa yemeği ( bİraz bulgur attım)
Yoğurt ve salata

Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…