Günaydın kızlar..Hoşbulduk, teşekkürler..Bende Ankarada oturuyorum, geçen hafta karnıbahar aldım , 12,5 tl ödedim, cidden pahalı.Brokoli 8 tlNe yediğimi yazıyım bana yardımcı olun..
Saphiş ayrıca hoşbulduk, diyetinde başarılar, Duruyu öp sende:))
Dün meyveyi mi kaçırdım(((( Tamam siz eksikleri ve fazlaları söyleyin bana.Bu sabahki yediklerimi yazıyorum:)
Uyandığımda 1 elma (Çok küçük Amasya elması:)
Yarım saat sonra 2 dilim kepekli light ekmek
Zeytin ezmesi
Light beyaz peynir
1 domates ve şekersiz çay
10,30 Gibi 1 çay bardağı light süt içmeyi düşünüyorum
12,30 da akşamdan evde yapıp getirdiğim sade pırasa yemeği ( bİraz bulgur attım)
Yoğurt ve salata
Hoşgeldin
günaydın hoşgeldin .
kepek ekmeği değilde tam buğday ekmeği tüketiyoruz biz . kepekli ekmekte beyaz un mevcut çünkü . bide sabahlan öğlen arası mümkün olduğunca ara yapmamanı öneririm . biz genelde araları öğlen ve akşam arasında yapıyoruz canım . montide bulgur nadiren de olsa yenebiliyor ama aeben ablam yeni başlayanlar için pek tavsiye etmiyor canım
Anladım canım, yapmam ara o zaman.Öğleden sonra arada ne yesem?? Birde tam buğday ekmeğinde beyaz un yok mu?
Gnüaydın cancağazlarımmm.....
Monti ile aranızdayım…
Aeben ablam yapmadım o dediğini sende öyle dedin diye birde kitabı başladım okumaya aynen oradada bir dünya açıklama yapmış monti amcam…Kesinlikle böyle diyetleri önermemiş..Bu kitap süper ama ben ilk kitabı nereden bulabilirim…
Zilim o dediğin uno tam buğday ekmeğine baktım ben pembe çizgi yoktu…Bende almadım acaba paketlerimi değişti…Bende doygunun tam buğday ekmeğini aldım…
Buügnki menümü yazayım;
Sabah ; 2 dilim tam buyday ekmeği + peynir + yarım domates + şekersiz çay
Öğle; Tavuklu salata + ayran içmeyi düşünüyorum…
Arada; meyva yada süt içmeyi düşünüyorum..
Akşam; cevizli kereviz li yoğurt yemeyi düşünüyorum..Yada yoğurtlu yumurta + salata henüz karar vermedim…
Ayy ne kadar çok düşünüyorum oldu)))
Kızlar montiye başladım…Ama Kendime çok güvenemiyorum…Bu hafta Cuma günü regl günüm inş. Regl olmam bebeğim benimledir..Rabbim hayırlısını versin…Eğer regl olursam kendimi yine salmaktan korkuyorum…Eşimde çok istiyor artık onu hiç böyle görmemiştim deli gibi internette tüp bebeği araştırıyordu geçen gün…Onada çok üzülüyorum…Birde dün bir misafirlikte yaşınız geçiyor sizde yapın artık dedilerrr…Resmen boğazım düğümlendi bağırmak istedim olmuyor diye…Ya şu elalemden patavatsızlıklarından sinir oluyorum…Bu aralar her şey üstüme geliyor…
Neyseki dulalarla rabbime sığınarak ayakta durmya çalışıyorum…
günaydın diiyp hemenn kaçıyorum
diyarım hoşgeldin cnm nasılsın bizde diyet peynir yemiyik boşver
yasmin bende pkoluyum cnm ama veridm bütün bunlara ragmen kilollarımı
naz güdaydınnn
banu kaçar dünki yapamadıgı temizlige
Neslihancım benim eşim istemiyo ama ben 2.yi istiyorum.Nisanda bi düşük yaptım, sonra gebe kalamadım.Ağrılarm başlayınca doktora gittim ve çikolata kisti+PKO oluşmuş.İlk tedavi kilo vermek.Bu yüzden iyice asıldım bu diyete.Öğrenip yapacaz, çıkışım yok benim..Arkadaşlarım vardı bu diyeti yapan, önerdiler..Başarırız umarım:)
yasemin
sabahtan beri yeni fırsat buldum bende pko yum ve ne yaptımsa kurtulamadım
reglilerim çok düzensizdi dgum yaptım ikizleri ama hala düzensilik yaşadım
90 kiloya kadar çıkmıştım ama 75 kiloya inincee kendillginden düzeldi reglileirm
şimdi gününd eoluyorum
sana tavsiyem bol bol tarçın tüket bizim tek dostumuz tarçın
Canım ne şekilde yapıyosun, severim ama suyunu filan denemedimBenim 7 kg fazlam var ama masa başında oturduğum için bel ve göbekte birikti..Kilo vermek için çabaladım bayağı.PKO geçen sene çıktı bende , gebe kalıp 2 aylıkken düşük yaptım, temizlemiş bebeğim içimi..Fakat hemen hortladı yine..Regller düzenli benim, henüz tüylenme falan yok ama ağrılı oluyo yumurtlama ve regl Bi an önce kurtulmalıyım..
Akşam tavuklu salata yemeyi düşünüyorum.3-3,5 Saat sonra meyveyi ne kadar yesem??
Bugünkü menüm:
1 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
1 kk peynir
5-6 zeytin
1.5 dilim kızarmış ekmek (kızım yarısını bırkınca benim de 1 dilim oldu 1.5 dilim)
1 bardak süt
öğlen:yok
akşam:
1 ad. çipura
bollll salata
balığı fırında pişiriyorum,Henüz yemedim,eşimi bekliyorum gelsin diye.Çok acıktım artık.kahvaltıdan kalktığımda saat:11.00 di..neredeyse 7 saat olmuş
benim menümü de montiye göre yorumlar mısnız
merhaba
önce şunu sorcammm 2 ögünmü yiyorsun acıkmıyormusun ?
montiye göre 1 şey hatalı biz yumurta ile ekmek yemiyoruz
onun dışındaa monti uygun menü
hımm ekmekle yumurtanın birlikte yenmediğini bilmiyordum.Aslında karatay da ekmek hiç yok da,ben kendim koydum bir süredir...
teşekkürlerrr :107:
ekmegi hiç bir proteinle yemiyoruz
et,tavuk,balık ,yumurtaa
ekmeksiz zor oluyor yaa bir süre dayanıyorum ben sonraa patlak veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?