Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın hoşgeldin .

kepek ekmeği değilde tam buğday ekmeği tüketiyoruz biz . kepekli ekmekte beyaz un mevcut çünkü . bide sabahlan öğlen arası mümkün olduğunca ara yapmamanı öneririm . biz genelde araları öğlen ve akşam arasında yapıyoruz canım . montide bulgur nadiren de olsa yenebiliyor ama aeben ablam yeni başlayanlar için pek tavsiye etmiyor canım

Anladım canım, yapmam ara o zaman.Öğleden sonra arada ne yesem?? Birde tam buğday ekmeğinde beyaz un yok mu?

günaydın diiyp hemenn kaçıyorum
diyarım hoşgeldin cnm nasılsın bizde diyet peynir yemiyik boşver

yasmin bende pkoluyum cnm ama veridm bütün bunlara ragmen kilollarımı

naz güdaydınnn

banu kaçar dünki yapamadıgı temizlige

Gnüaydın cancağazlarımmm.....
Monti ile aranızdayım…
Aeben ablam yapmadım o dediğini sende öyle dedin diye birde kitabı başladım okumaya aynen oradada bir dünya açıklama yapmış monti amcam…Kesinlikle böyle diyetleri önermemiş..Bu kitap süper ama ben ilk kitabı nereden bulabilirim…

Zilim o dediğin uno tam buğday ekmeğine baktım ben pembe çizgi yoktu…Bende almadım acaba paketlerimi değişti…Bende doygunun tam buğday ekmeğini aldım…

Buügnki menümü yazayım;

Sabah ; 2 dilim tam buyday ekmeği + peynir + yarım domates + şekersiz çay
Öğle; Tavuklu salata + ayran içmeyi düşünüyorum…
Arada; meyva yada süt içmeyi düşünüyorum..
Akşam; cevizli kereviz li yoğurt yemeyi düşünüyorum..Yada yoğurtlu yumurta + salata henüz karar vermedim…

Ayy ne kadar çok düşünüyorum oldu&#61514)))

Kızlar montiye başladım…Ama Kendime çok güvenemiyorum…Bu hafta Cuma günü regl günüm inş. Regl olmam bebeğim benimledir..Rabbim hayırlısını versin…Eğer regl olursam kendimi yine salmaktan korkuyorum…Eşimde çok istiyor artık onu hiç böyle görmemiştim deli gibi internette tüp bebeği araştırıyordu geçen gün…Onada çok üzülüyorum…Birde dün bir misafirlikte yaşınız geçiyor sizde yapın artık dedilerrr…Resmen boğazım düğümlendi bağırmak istedim olmuyor diye…Ya şu elalemden patavatsızlıklarından sinir oluyorum…Bu aralar her şey üstüme geliyor…
Neyseki dulalarla rabbime sığınarak ayakta durmya çalışıyorum…

selammmm neslihancımm

Son düzenleme:

canım walla kaç gel gel kaç benim düzensizliklerim kilo aldırıyordu bana

madem buranın sayesinde verdim zamanında kiloyu demek ki yine sizlerin sayesinde vericem

artık ablam içinden neler dicek bende güvenemiyorum kendime aslında ama sıkıldım ver al ver al artık verip kurtulayım

Neslihancım benim eşim istemiyo ama ben 2.yi istiyorum.Nisanda bi düşük yaptım, sonra gebe kalamadım.Ağrılarm başlayınca doktora gittim ve çikolata kisti+PKO oluşmuş.İlk tedavi kilo vermek.Bu yüzden iyice asıldım bu diyete.Öğrenip yapacaz, çıkışım yok benim..Arkadaşlarım vardı bu diyeti yapan, önerdiler..Başarırız umarım:)

arkadaslar merhaba yaklasik 15 gunluk aradan sonra tekrar aranizdayim
saglik sorunlarimi hallettim ve bugun tekrar montiye basladim
sabah 7:00
2 dilim ekmekten hazirladigim tost(ama hepsini yiyemedim)1 fincan capuccino
ara 10:30
1 portakal 1 mandalina
oglen 13:30
kucuk bir parca tavuk biftek,1 domates,1 kase ayran
aksam 19:00
tas kebabi (patatessiz ve az yagli pisecek),brocoli ve ayran

bu arada yesil cay 3,4 fincan iciyorum

yasemin
sabahtan beri yeni fırsat buldum bende pko yum ve ne yaptımsa kurtulamadım
reglilerim çok düzensizdi dgum yaptım ikizleri ama hala düzensilik yaşadım
90 kiloya kadar çıkmıştım ama 75 kiloya inincee kendillginden düzeldi reglileirm
şimdi gününd eoluyorum
sana tavsiyem bol bol tarçın tüket bizim tek dostumuz tarçın

Canım ne şekilde yapıyosun, severim ama suyunu filan denemedim Benim 7 kg fazlam var ama masa başında oturduğum için bel ve göbekte birikti..Kilo vermek için çabaladım bayağı.PKO geçen sene çıktı bende , gebe kalıp 2 aylıkken düşük yaptım, temizlemiş bebeğim içimi..Fakat hemen hortladı yine..Regller düzenli benim, henüz tüylenme falan yok ama ağrılı oluyo yumurtlama ve regl Bi an önce kurtulmalıyım..

Akşam tavuklu salata yemeyi düşünüyorum.3-3,5 Saat sonra meyveyi ne kadar yesem??

protein ögünlerindennden 4 saat sonra iyoruz meyveyi cnm

zilimm senin böregi yaptım ama aglıycaktım neredeyse
yufka yırtık çıktıı neyse içinden 3 taneisni saglam buldum yaptım,son katıda ekleme yaparak tamamlaım
sürerken elimle yırttım bazen yufkayı
sonra patatesleri tam ezememişim kayra ile denizim kavga edecegi tuttu
neyse hazırladım anam kıvıramıyorum eziliyorrr filan güç belaa bi rulo yaptım ama kocaman oldu
neyse sıkıysa kaldır banu diyorum nasıl kaldırcaksann
güç bela aldım tepsiye neyse ama birazı yırtıldı elime sos bulaştı

amanın oda nesi dolapta yer yokkkkkkkkkkk
uzun ugraşlar sonucu tepsiyi yerleştirebildimmm:)

bakalım nasıl bir börek çıkıcak ortayaaa??

Bugünkü menüm:

1 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
1 kk peynir
5-6 zeytin
1.5 dilim kızarmış ekmek (kızım yarısını bırkınca benim de 1 dilim oldu 1.5 dilim)
1 bardak süt

öğlen:yok

akşam:
1 ad. çipura
bollll salata

balığı fırında pişiriyorum,Henüz yemedim,eşimi bekliyorum gelsin diye.Çok acıktım artık.kahvaltıdan kalktığımda saat:11.00 di..neredeyse 7 saat olmuş

benim menümü de montiye göre yorumlar mısnız

merhaba
önce şunu sorcammm 2 ögünmü yiyorsun acıkmıyormusun ?

montiye göre 1 şey hatalı biz yumurta ile ekmek yemiyoruz
onun dışındaa monti uygun menü

merhaba
önce şunu sorcammm 2 ögünmü yiyorsun acıkmıyormusun ?

montiye göre 1 şey hatalı biz yumurta ile ekmek yemiyoruz
onun dışındaa monti uygun menü

hımm ekmekle yumurtanın birlikte yenmediğini bilmiyordum.Aslında karatay da ekmek hiç yok da,ben kendim koydum bir süredir...
teşekkürlerrr :107:

hımm ekmekle yumurtanın birlikte yenmediğini bilmiyordum.Aslında karatay da ekmek hiç yok da,ben kendim koydum bir süredir...
teşekkürlerrr :107:

ekmegi hiç bir proteinle yemiyoruz
et,tavuk,balık ,yumurtaa

ekmeksiz zor oluyor yaa bir süre dayanıyorum ben sonraa patlak veriyor

banum tüm gün netim yoktu cnm şimdi geldi hemen açtım ...
ne zor şeymiş netsizlik,nasıl girdiyse hayatımıza 10 kere açtım gün içinde laptobu net varmı diye.hatta benim laptopta biişey var sanıp eşiminkinden girmeye çalıştım vs.. olmadı durdu.akşamm saati geldi neyseki...ağzından emziği çekilmiiş çocuk gibiyfim tüm gün..

banum böreği market yufkasıyla yapınca tüm bu sorunlar oluyor malesef cnm.kıvrılmıyor,yırtılıyor falan...yufkacı yufkaları el yapmı olduğu ve taze olduğu için daha nemli daha elastik.yırtılmıyor kolay kolay...ama sorun değil bi şekilde halletmişsin cnm sen onu..her dolabın dondurma noktası farklı içinin doluluğuna göre cnm.yada nofrost yada derin dondurucu olmasıyla alakalı değişiyor süreç.
benim dolap derin donduruculu ve içi ağzına kadar dolu o sebeple 5-6 saatte donuyor.aebeniminki geçen çok kısa sürede donmuştu.kıvam olarak söyliim ben sen elinle anla cnm en iyisi.tam beton gibi olmmayacak ama bıçakla kesilecek kadar buzlanmış olsun.dışı bayağı sert yani..

bir daha aklında bulunsun tatlım böreğe başlamadan önce yerleştireceğin tepsiyi dondurucuna bi koy ölç biç yerini sığacakmı kapağı kapanacakmı diye..

donduktan sonra kes dilim dilim en kalın parmağının kalınlığında.yaklaşık 1,5 -2 cm kalınlığında yani .kes doldur poşetlere at dolaba..kaç dilim pişireceksen çıkart hiç bişey sürmeye uğraşma diz yağlı kağıtlı tepsiye 200'de hiç çözdürmeden ver fırına..

bende bu gün yeniden aldım malzemeleri saç olayına girdim.(bepanten-evigen ampul-sinameki,hintyağı-z.yağı,sarmısak(

sabah okuldan gelince bi sürdüm taa öğleden sonra yıkadım.birde kaşlarımada sürdüm ..öğğğğ.allahım içim çıktı kokusundan.oğlum burnunu tutarak gezdi evin içinde..anne öfff dedi durdu

ekmegi hiç bir proteinle yemiyoruz
et,tavuk,balık ,yumurtaa

ekmeksiz zor oluyor yaa bir süre dayanıyorum ben sonraa patlak veriyor

hım evet evte tamam doğru ya,aeben üstüne basa basa söylemişti bunu.demekki benim hergün kahvaltılarım montiye uymuyor bu durumda.
ben 2.5 aydır hiç ekmek yemeden beslendim.bağırsaklarımı çalıştırmak ve biraz bünyeyi şaşırtmak için ekmek koydum kahvaltıma..ve en büyük sebebi de kuru yemişlerler artık tok kalamıyordum uzun süre.Şimdi ekmekle daha iyiyim yine de kuru yemişlerimle uzun süre tok kalabildiğim günlerime dönebilmeyi umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…