hım evet evte tamam doğru ya,aeben üstüne basa basa söylemişti bunu.demekki benim hergün kahvaltılarım montiye uymuyor bu durumda.
ben 2.5 aydır hiç ekmek yemeden beslendim.bağırsaklarımı çalıştırmak ve biraz bünyeyi şaşırtmak için ekmek koydum kahvaltıma..ve en büyük sebebi de kuru yemişlerler artık tok kalamıyordum uzun süre.Şimdi ekmekle daha iyiyim yine de kuru yemişlerimle uzun süre tok kalabildiğim günlerime dönebilmeyi umuyorum
teşekkür ederim hepimiz çok zor işler başarıyoruz.inşallah başarmaya da devam edeceğiz el birliğiyle.Ben de azimle bu yola devam eden herkesi alkışlıyorumbiz montide 3 dlm ekmek yiyebiliyoruz sabahlarııı
kuruyemişide acıkıp ara yapmayım diye ekliyorum ben menülerimee
zaten siz karataycılarr alkışlancak insanlarsınız ekmeksiz nasıl duryorsunnuz zor iş
merhaba kızlaaarmonticileeer.maalesef sizlerden uzak kaldım ama tatlı bir süpriz yüzünden hamileyimmmmmmmm bu yüzden katılım yapamıyorum.herkese selamlaaar...
merhaba kızlaaarmonticileeer.maalesef sizlerden uzak kaldım ama tatlı bir süpriz yüzünden hamileyimmmmmmmm bu yüzden katılım yapamıyorum.herkese selamlaaar...
canlarım çoook mutluyummm
günaydın günaydınn
dünkü menümü aynen uyguladım akşam da 5 kaşık yoğurt 3 ceviz yarım saat öncesinden yarım elme yedim ve yattım huzurluyum
bugünkü menüm:
kalkınca:06:00 5 kaşık köy yoğurdu(ablam sağlıklı diye yedim ama ne diyorsun kahvaltımı saat00de yapıyorum)
sabah kahvaltı:08:00 normal peynirli kahvaltı,1 dilim tb ekmeği
öğlen15 annem yumurtalı peynirli köy pırasası pişirdi ot kavurması yani,yoğurt,salata
ara: mandalina
ara: elma
akşam: belli değil
Bu sabahda ;
-3 dilim tam buğday ekmeği
-1 domates
-Light beyaz peynir
-Zeytin ezmesi
Yumurta yemek istedim ama ekmeksiz yiyemem.Siz nasıl yiyosunuz ekmeksiz((
günaydın monti güzelleri
dün girmedim malum salı günleri okulda kursum var öyleden sonrada çukularım hepisnin sınavı varmış pc açılmadı hiç hatta yv bilem açmadık .bende onlarla dersçalıştım .ALLAH zihinlerini açık etsi yavruşlarımızın ...
dün aşure yedim kıslar ilk kez şekersizdi tabi komşumun kayın validesi şeker hastası sanırım ona göre yapmış ..
bende yapayım bu hafta sonu diyorum malzemeler hazır ama yapınce yerim diye korkuyorum .cuma bi geçsin bakalım .
bu hafta regl haftam artı çıkmasam iyidir .
sizler ne yaptınız bakıyım ..
minecimmmm ne güsle bir haber saglıkla kucagına al inşşş
diyercım sevindim cnmmmm montiye dönmeneee
kilo çizelgeside yap kendineee ir ara neden 2 tanee?
Yasmin alışıyorsun cnm zamanla yaaa bende omleti yemekte zorlanıyorum ama hala
minecim tebrikler canım benim ...merhaba kızlaaarmonticileeer.maalesef sizlerden uzak kaldım ama tatlı bir süpriz yüzünden hamileyimmmmmmmm bu yüzden katılım yapamıyorum.herkese selamlaaar...
diyerım seni görmek ne güzel .canlarım çoook mutluyummm
günaydın günaydınn
dünkü menümü aynen uyguladım akşam da 5 kaşık yoğurt 3 ceviz yarım saat öncesinden yarım elme yedim ve yattım huzurluyum
bugünkü menüm:
kalkınca:06:00 5 kaşık köy yoğurdu(ablam sağlıklı diye yedim ama ne diyorsun kahvaltımı saat00de yapıyorum)
sabah kahvaltı:08:00 normal peynirli kahvaltı,1 dilim tb ekmeği
öğlen15 annem yumurtalı peynirli köy pırasası pişirdi ot kavurması yani,yoğurt,salata
ara: mandalina
ara: elma
akşam: belli değil
süper süper sper nazlım mönülerim harika geliyor bugünlerde nazlım ....günaydınlar montinin çıtırları ben dünkü menümü yazayım hemen
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet siyah zeytin
öğlen
fırında tavuk pirzola
yoğurtlu semiz otu
akşam
2 adet haşlanmış yumurta
kaşar peyniri
salata
selam yasmincim ....Günaydın kızlar.Bende akşam yediklerimi yazayım..
1 kase tavuklu salata ( mısır ve zeytinlerini ayırdım)
1 ayran
4 saat sonra
1 küçük portakal ve 1 dilim tam buğday ekmeği (Çok acıkmıştım)
alışımca yeniyoe t-yasmişncim ayrıca genelde ekmekli kahvaltı yapıyoruz ...Bu sabahda ;
-3 dilim tam buğday ekmeği
-1 domates
-Light beyaz peynir
-Zeytin ezmesi
Yumurta yemek istedim ama ekmeksiz yiyemem.Siz nasıl yiyosunuz ekmeksiz((
günaydın monti güzelleri
Dün girmedim malum salı günleri okulda kursum var öyleden sonrada çukularım hepisnin sınavı varmış pc açılmadı hiç hatta yv bilem açmadık .bende onlarla dersçalıştım .allah zihinlerini açık etsi yavruşlarımızın ...
Dün aşure yedim kıslar ilk kez şekersizdi tabi komşumun kayın validesi şeker hastası sanırım ona göre yapmış ..
Bende yapayım bu hafta sonu diyorum malzemeler hazır ama yapınce yerim diye korkuyorum .Cuma bi geçsin bakalım .
Bu hafta regl haftam artı çıkmasam iyidir .
Sizler ne yaptınız bakıyım ..
minecim tebrikler canım benim ...
Canım hamilelikdedem onti 2.aşamayla saglıklçı kiloda hamileligini geçirebilirsin .bak burda bilgilicimde hamişş
diyerım seni görmek ne güzel .
Kacak seni..
Yine huzurlu uykulartın başlamış .devamını dilerim canım .
Süper süper sper nazlım mönülerim harika geliyor bugünlerde nazlım ....
Yeni başlayan kıslar nazlımın mönüleri örnek mönü nerdeyse .
Bir küçük eksigi var ama bu hafta öyle deniyor galiba . Meyve yok mönüsünde .
Nazlım sanırım geçen gün sormuştun ama kaynadı cevap yazamadım canım ara yapmadıgında sabahda kahvaltı öncesi canım taza meyve istemiyor demişsin . Krur kayısı ve hurma yiyebişlirsin fıstıgım .
Selam yasmincim ....
Canım akşamları ekmek yemiyoruz açımışsın anladım ama başka altarnatifler bulabilridin örnegim ekmek yerine 1 avuç leblebi seni daha tok tutardı hemde montiyi delmemiş olurdun .
Alışımca yeniyoe t-yasmişncim ayrıca genelde ekmekli kahvaltı yapıyoruz ...
Canım kahvaltın güzel ama tüm gün mönünü yazarsan degerlendirme açısından daha iyi olur .
kajum canım bu durmun pek normal deyil ben genelde monti yapaken bagırsaklarım dahabir düxzne girer ... salatayı az yiyor olabilrisin öyleyim kocabir kase salata yap ve ye 1 saat sonrada 1 lt su iç bak nasıl çare olacak ... sedece yeşilik yediginde fazla etkilemiyor ama yaglı kaçabir kase salata bu derde baya derman . dene canım ...abla dun sabahtan akşama kadar ablamlardaydım mönümü yazamadım. tartılıyorumda ibre 64ten hiç şaşmıyo acaba neden kabız olmama olabılır mı yaklaşık bı 3.5 aydır çok fena kabızım hatta söylemesi ayıp artık kakamı yaparken popom kanıyo bu nedenden dolayıda kılom değişmıyo olabılır mı? evde bı ilaç var bagırsak düzenleyıcı tadı çok tatlı diye içmedim içsemmiki dr vermıştı geçen yıl bana bu ilacı. ben sık sık kabız oluyorum ama bu sefer çok daha uzun sürdü hergün spor yapdıgım su içtiğim halde bagırsaklarımın düzgün çalışması gerekli ama hiçte öyle olmuyo
hoşgeldinnn abla tahmin etmiştim okulda oldugunu
ben sabahları değil ama öğlen yada akşam omlet yiyeceksem üstüne yoğurt döküp yiyiyorum öyle yemesi daha güzel oluyor .
evet ablam bu hafta hiç ara yapmadan deniyorum ve ara yapma gereği hiç duymadım acıkmıyorum çünkü . Kuru meyve yerim abla sabahları evde kuru incir ve kayısı vardı . Bide yarın sabah yumurtalı kahvaltı yapıcam tartı öncesi bakalım nasıl sonuç alıcam bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?