Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aeben ne yazdığını anlamadım.zati 3 gündür feci hastayım biri gelsede oğluşa baksa diye aranıyorum.kv de yok kızına gitti.gerçi gelsede napsa kadın o benden beter hasta.annemi çağırdım. o da hastaneden çıkıp gelecek.
sonuç tencere dibin kara :9

geçmiş olsun canım . dikkat et kendine

allah iyilini versin .ocd canım senin tencere daha karaymış kıs geleyimmi.
geçmiş olsun neyinvar gıı.?

ebrunun tv prog.pilates özeti
5 gün önce sertifikasını almış . ev taşıyormuş . geçen sene çok yorulmuş . programa mutlaka başlıycakmış ama tarihi bellli deyilmiş .
bence bu sezon prog unutun platesciler kendi başınızın çaresine bakın .

zilim hani spor aleti alacakdın, aldınmı ????????????????

Son düzenleme:
ben geldimmmm:)
bir kaç gündür diger topikte sorunlar var onlarla ugraşıyoruz
önce kendimiii özetleyim efemmmmmm

salı günü akşam meyve krizine girip 5 tane(minikti bir ksımı)mandalinayı hüpletmemle
meyve cezamı başlattım efemmmm düns abah 2 dlm elme yeidm sadecee
akşam yine meyve yemedimmm menümde kaçamaksızdı yine
bugündee pro yapıyorum tavugum haşlanıyor bizrazdan yiycem inşşş
bugün meyve ve kh yok tartılmadımdaaaa bakalım tartı ne diycek yarın

sabah bime gittimm
kremşanti,puding, pastaban ne varsa aldım gedlimm topladımbütün herşeyii
hiç aklımdada yoktu ama öle koymuşlar heryereeeeee

zilimm
senin börekten yaptım ya geçen çok dondurmuşum tebi keskmekte bi mesela oldu
ama başardım sonundaaaa ve dün eşime yaptım muhteşem bişiy yaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18:
ama yemedim tabi kokladımmmm koklaadımmmm bir daha kokladımmmmmmmmmmm
aben ablanın dedigiii gibi yapıptaaa yememekk dahada koyuyor insanaaa

bugünde evdeki kaymak ve incir reçelinin yenmeyen sulu kısmındna atmasyon bi kek yapcammm
sana özendim zilimmmm de benim attıklarım tutarmı bilmiyorum heçç

ablam vitamin konusunu inan ki bilmiyorum sen ne yazsan inanıyorum :) yani cevap yine sende olucak

banum deniye deniye yaparız bence. ben bu aralar msa ya gidip aşçılık dersi almayı ciddi ciddi düşünüyorum sevdiğim meslek zaten yemek yapmak okul biraz pahalı o yüzden biraz biriktirip kalanını kredi çekicem. delice gelebilir gerçi 4 aylık okul 17.000 tl istiyorlar ama hayatta en çok istediğim şey aşçılık ve kendi yerimi açma isteği. bilmiyorum kafam ona takıldı şu aralar

ara konusunu anladım ablacım önce meyva yerim yarımsaat sonrada kuruyemişi yerim tek ara 2 kalem ürünle. (anladım dedim ama onay beklicem )

sende haklısın yıllardır burda diyet ,sağlıklı beslenme,spor diye diye dilince tüy bitti nihayet sende sayemizde taktın. hayır benim kilom fazla ben takamadım sen taktın :))) takıklarını bana yolla ablacım :))))

naz
bugünnn procusun sende dimiii
1 haftadır meyve yemiyormusunnnn zor oluyor ama sonuçları ii olur inş cnmm

diyarımmmm
bakk bu dnemi ii kullan çok ii gidiyor kilocuklar ilk başladıgında bende 69 ile başlamıştım montiye yeniden
8 kasımdaa bayramın hemen ertesi günü başladım.
bende eskiden acıkınca meyve ile ara yapıyorudm ama şimdi süt ürünü veya kuruyemiş yiyorum daha uzun süre tok kalıyorsun çünküüü

aben ablaaa
bizim bünyeler zatennn hayatın şifresini geçti vallaaaa nerde ne zman tepki vercegi belli olmuyorr
bence snein en büyük sıkıntın hergün tartılmak neden cumaya kadar degilde perşembeye kadar tartılmıycam dedinn
eee bekle cumayııı, ha bende arada bir çıakrım tartıyaa öle banyoda ama pek önemsemiyorummm
benim tartılmammm için wc çıkmış olcam kalkıcam 1 sat geizcemmm ödemi atıcam vs vs uzun iş yanii
sende tartılma benceeeee
birdeee bir gün kaçamak yapıncaaaa uzun süre etkisi oluyor izim bünyelerdeee malesefffff

zilimmm
okuldamısınnn cnmm ?

tutar tutar banum ...
ben neler yapıyorumda yediriyorum bzimkilere .
geçmgün fındık ezmeleri var yemiyorlar ya birde benim layt bisküiler ver taa ne zamandan ...normal büskiide var. baktım pekmezide az yiyorlar .allahım neler katım içine mozaik pasta yaptım . yediler afiyetle
sonra geçen pataes kaldı yeni hş iyi yiyorlar kalınca yenmiyor .bi gzel rende yaptım normalda kabakda yemiyorlar kabagıda rendeledim içine .evde kalan peynirler vs 3.4 yumurta azda kaşar.bide razda süt . tb. unu ve kabartma tozu harika bir börek oldu
dünde kendime yaptıgım kayısı erik hoşafi unun kabuksuz kayısı kızımlarından ayırdım blendırdan çekdim içine pekmez bal kattım . için bakim bunu içmeyene yumrutalı pataes yapmıştım .unu yiyemesiniz dedim ay mecburen içtiler ..

evet masun bende procuyum bugün . meyve yememek hiç zor gelmedi acıkmadım çünki hiç ama artık eklerim çünkü şeker ihtiyacımı bir şekilde karşılamam lazım

yok attım taktıklarımı diyarım arada bazan banda geliyorlar...ama şükür çabuk atlatıyorum . sabah bi ara nerdeyse masada suran tahinli çörege saldıracakdım ama vazcaydım .
onun yerine ekmege yüklendim .
meyvenle kuryemiş arsı 10 .15 dk yeter yr.saat çokkkkk
nedem perşembe ?. baktım tık yok açil durum plani vs için banuşum haftayda 63 çıkarsam ne durumda olurum moral açısından bilmiyim .
bugün ben pro yapmıyorum sabah ekmek çukuruna düştüm .. günün diger ögünlerindede bakıcaz ne yapsam diye düşünüyorum .

Son düzenleme:
evet masun bende procuyum bugün . meyve yememek hiç zor gelmedi acıkmadım çünki hiç ama artık eklerim çünkü şeker ihtiyacımı bir şekilde karşılamam lazım

yani şua çıdan zor oluyor mesela benim akaşama dogru artıkk
gözleirm kararıyorrr, ellerim titrityorr filan
uzunn süre şeker almayıncaaaa
akşama kadar ugraş ugraş ayakataaaa iflas eidyor bünye sanırımm

tani 3-4 gün sonundaaa oluyor buuu
montinin en güsel tarafı acıkmıyorusn

hımmmm anladım şinci ablaaaaa,inşşşş söznü tutup tartılmıycaksınnnnn
bende merak ediyorum yarını

ben diyete ve montiye başladığımdan beri yoğurt ve meyve yer oldum . ondan önce ikisinde hiç aramazdım . montiye teşekkür etmek lazım bize süt ürünleri yedirdiği için ki bu kadınlarda kemik erimesini engelliyor

geçmiş olsun canım . dikkat et kendine

allah iyilini versin .ocd canım senin tencere daha karaymış kıs geleyimmi.
geçmiş olsun neyinvar gıı.?

sağolun kızlar.çok feci üşütmüş durumdayım.canım yemek falanda istemiyor ne yalan diyeyim.zaten kan ve b12 ilacı alıyorum.az önce bi sarımsak yuttum.bu arada koca bi sarımsakdı siz siz olun yutacaksanız bölünde yutun yoksa boğulma tehlikesi atlatabilirsiniz benim gibi :)
kaşlarıma sarımsak sürmeyide ihmal etmedim.
ama sokağa çıkmadanda duramadım.kalktım bi pazar yaptım oğluşla :) geldim.

aman aebenim ya ben bu topikdeki herkesin bi nevi E.Şallı olduğunu düşünüyorum.Hepimiz onun gibi kendimize değer veriyoruz bakıyoruz vs.iş bi pilatese kalıyor onuda artık teknoloji sağolsun hepimizin elinin altında internet var olmadı bulur bi şeklini yaparız.

evet ablam bugünki menümde aynen bu şekilde olacak . eşime vur dedim öldürmüş baya bir döner alıp gelmiş :)

sabah
2 adet haşlanmış yumurta
2 adet salatalık
tel çeçil peyniri

öğlen
tavuk döner
salata
ayran

akşam
tavuk döner
salata
ayran

selamlar
sadece buraya girebilmek için az önce kayıt oldum:)
daha önce de monti yapmıştım 1 aycık ama şekeri tamamen kestiğim içindi herhalde 5 kilo vermiştim
şimdi biraz aldım ama o kadar değil yine denemek istiyorum
zaten taaa önceki halime dönme şansım varmı bilmiyorum ama
10 kilo versem benden mutlusu olmaz
tabi her işin başı sağlık mutluluk ama yinede
insan iyi görünmek istiyor haliyle
bundan sonra burdayım önce allahın izniyle
sonra sizden izinle:)))

hoşgeldin canım . daha öncede monti yaptıysan kolaylıkla adapte olursun ve istediğin kiloyada sağlıklı bir şekilde ulaşırsın İNŞALLAH

menum
kahvaltı
tambuğday ekmeği . (geçen seferden bana hatıra kaldı.devamlı bunu yiyoruz artık ama fırından alıyorum.yanlış mı ne alsam ?
beyaz peynir (aknaz alıcam akşama.)
zeytin
domates
yeşil biber

öğlen
kıymalı ıspanak
yoğurt

birazdan bir elma yicem

akşamda
kurufasulye
salata
yoğurt

menün gayet güzel canım . ben doygunun tam buğday ekmeğini alıyorum . ama fırından aldığında olur

teşekkür ederim canım hoşbulduk
sanki fırın ekmeğinde daha çok un varmış gibi geliyor
ama adama sordum yemin billah etti içinde başka katkı yok ve kepeği ayrılmamış un bu da sonuçta dedi
paketli ekmekleri içim sinerek yiyemiyorum ben ya
yanlış mı bilmiyorum
katkı vardır diye
gerçi fırın ekmeğinde de vardır ama en azından koruyucu yoktur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…