aeben ne yazdığını anlamadım.zati 3 gündür feci hastayım biri gelsede oğluşa baksa diye aranıyorum.kv de yok kızına gitti.gerçi gelsede napsa kadın o benden beter hasta.annemi çağırdım. o da hastaneden çıkıp gelecek.
sonuç tencere dibin kara :9
aeben ne yazdığını anlamadım.zati 3 gündür feci hastayım biri gelsede oğluşa baksa diye aranıyorum.kv de yok kızına gitti.gerçi gelsede napsa kadın o benden beter hasta.annemi çağırdım. o da hastaneden çıkıp gelecek.
sonuç tencere dibin kara :9
tutar tutar banum ...ben geldimmmm:)
bir kaç gündür diger topikte sorunlar var onlarla ugraşıyoruz
önce kendimiii özetleyim efemmmmmm
salı günü akşam meyve krizine girip 5 tane(minikti bir ksımı)mandalinayı hüpletmemle
meyve cezamı başlattım efemmmm düns abah 2 dlm elme yeidm sadecee
akşam yine meyve yemedimmm menümde kaçamaksızdı yine
bugündee pro yapıyorum tavugum haşlanıyor bizrazdan yiycem inşşş
bugün meyve ve kh yok tartılmadımdaaaa bakalım tartı ne diycek yarın
sabah bime gittimm
kremşanti,puding, pastaban ne varsa aldım gedlimm topladımbütün herşeyii
hiç aklımdada yoktu ama öle koymuşlar heryereeeeee
zilimm
senin börekten yaptım ya geçen çok dondurmuşum tebi keskmekte bi mesela oldu
ama başardım sonundaaaave dün eşime yaptım muhteşem bişiy yaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18:
ama yemedim tabi kokladımmmm koklaadımmmm bir daha kokladımmmmmmmmmmm
aben ablanın dedigiii gibi yapıptaaa yememekk dahada koyuyor insanaaa
bugünde evdeki kaymak ve incir reçelinin yenmeyen sulu kısmındna atmasyon bi kek yapcammm
sana özendim zilimmmm de benim attıklarım tutarmı bilmiyorum heçç
naz
bugünnn procusun sende dimiii
1 haftadır meyve yemiyormusunnnn zor oluyor ama sonuçları ii olur inş cnmm
diyarımmmm
bakk bu dnemi ii kullan çok ii gidiyor kilocuklar ilk başladıgında bende 69 ile başlamıştım montiye yeniden
8 kasımdaa bayramın hemen ertesi günü başladım.
bende eskiden acıkınca meyve ile ara yapıyorudm ama şimdi süt ürünü veya kuruyemiş yiyorum daha uzun süre tok kalıyorsun çünküüü
aben ablaaa
bizim bünyeler zatennn hayatın şifresini geçti vallaaaa nerde ne zman tepki vercegi belli olmuyorr
bence snein en büyük sıkıntın hergün tartılmak neden cumaya kadar degilde perşembeye kadar tartılmıycam dedinn
eee bekle cumayııı, ha bende arada bir çıakrım tartıyaa öle banyoda ama pek önemsemiyorummm
benim tartılmammm için wc çıkmış olcam kalkıcam 1 sat geizcemmm ödemi atıcam vs vs uzun iş yanii
sende tartılma benceeeee
birdeee bir gün kaçamak yapıncaaaa uzun süre etkisi oluyor izim bünyelerdeee malesefffff
zilimmm
okuldamısınnn cnmm ?
yok attım taktıklarımı diyarım arada bazan banda geliyorlar...ama şükür çabuk atlatıyorum . sabah bi ara nerdeyse masada suran tahinli çörege saldıracakdım ama vazcaydım .ablam vitamin konusunu inan ki bilmiyorum sen ne yazsan inanıyorum :) yani cevap yine sende olucak
banum deniye deniye yaparız bence. ben bu aralar msa ya gidip aşçılık dersi almayı ciddi ciddi düşünüyorum sevdiğim meslek zaten yemek yapmak okul biraz pahalı o yüzden biraz biriktirip kalanını kredi çekicem. delice gelebilir gerçi 4 aylık okul 17.000 tl istiyorlar ama hayatta en çok istediğim şey aşçılık ve kendi yerimi açma isteği. bilmiyorum kafam ona takıldı şu aralar
ara konusunu anladım ablacım önce meyva yerim yarımsaat sonrada kuruyemişi yerim tek ara 2 kalem ürünle. (anladım dedim ama onay beklicem )
sende haklısın yıllardır burda diyet ,sağlıklı beslenme,spor diye diye dilince tüy bitti nihayet sende sayemizde taktın. hayır benim kilom fazla ben takamadım sen taktın :))) takıklarını bana yolla ablacım :))))
nedem perşembe ?. baktım tık yok açil durum plani vs için banuşum haftayda 63 çıkarsam ne durumda olurum moral açısından bilmiyim .naz
bugünnn procusun sende dimiii
1 haftadır meyve yemiyormusunnnn zor oluyor ama sonuçları ii olur inş cnmm
diyarımmmm
bakk bu dnemi ii kullan çok ii gidiyor kilocuklar ilk başladıgında bende 69 ile başlamıştım montiye yeniden
8 kasımdaa bayramın hemen ertesi günü başladım.
bende eskiden acıkınca meyve ile ara yapıyorudm ama şimdi süt ürünü veya kuruyemiş yiyorum daha uzun süre tok kalıyorsun çünküüü
aben ablaaa
bizim bünyeler zatennn hayatın şifresini geçti vallaaaa nerde ne zman tepki vercegi belli olmuyorr
bence snein en büyük sıkıntın hergün tartılmak neden cumaya kadar degilde perşembeye kadar tartılmıycam dedinn
eee bekle cumayııı, ha bende arada bir çıakrım tartıyaa öle banyoda ama pek önemsemiyorummm
benim tartılmammm için wc çıkmış olcam kalkıcam 1 sat geizcemmm ödemi atıcam vs vs uzun iş yanii
sende tartılma benceeeee
birdeee bir gün kaçamak yapıncaaaa uzun süre etkisi oluyor izim bünyelerdeee malesefffff
zilimmm
okuldamısınnn cnmm ?
evet masun bende procuyum bugün . meyve yememek hiç zor gelmedi acıkmadım çünki hiç ama artık eklerim çünkü şeker ihtiyacımı bir şekilde karşılamam lazım
yok attım taktıklarımı diyarım arada bazan banda geliyorlar...ama şükür çabuk atlatıyorum . sabah bi ara nerdeyse masada suran tahinli çörege saldıracakdım ama vazcaydım .
onun yerine ekmege yüklendim .
meyvenle kuryemiş arsı 10 .15 dk yeter yr.saat çokkkkk
nedem perşembe ?. baktım tık yok açil durum plani vs için banuşum haftayda 63 çıkarsam ne durumda olurum moral açısından bilmiyim .
bugün ben pro yapmıyorum sabah ekmek çukuruna düştüm .. günün diger ögünlerindede bakıcaz ne yapsam diye düşünüyorum .
yani şua çıdan zor oluyor mesela benim akaşama dogru artıkk
gözleirm kararıyorrr, ellerim titrityorr filan
uzunn süre şeker almayıncaaaa
akşama kadar ugraş ugraş ayakataaaa iflas eidyor bünye sanırımm
tani 3-4 gün sonundaaa oluyor buuu
montinin en güsel tarafı acıkmıyorusn
geçmiş olsun canım . dikkat et kendine
allah iyilini versin .ocd canım senin tencere daha karaymış kıs geleyimmi.
geçmiş olsun neyinvar gıı.?
ebrunun tv prog.pilates özeti
5 gün önce sertifikasını almış . ev taşıyormuş . geçen sene çok yorulmuş . programa mutlaka başlıycakmış ama tarihi bellli deyilmiş .
bence bu sezon prog unutun platesciler kendi başınızın çaresine bakın .
zilim hani spor aleti alacakdın, aldınmı ????????????????
selamlar
sadece buraya girebilmek için az önce kayıt oldum:)
daha önce de monti yapmıştım 1 aycık ama şekeri tamamen kestiğim içindi herhalde 5 kilo vermiştim
şimdi biraz aldım ama o kadar değil yine denemek istiyorum
zaten taaa önceki halime dönme şansım varmı bilmiyorum ama
10 kilo versem benden mutlusu olmaz
tabi her işin başı sağlık mutluluk ama yinede
insan iyi görünmek istiyor haliyle
bundan sonra burdayım önce allahın izniyle
sonra sizden izinle:)))
menum
kahvaltı
tambuğday ekmeği . (geçen seferden bana hatıra kaldı.devamlı bunu yiyoruz artık ama fırından alıyorum.yanlış mı ne alsam ?
beyaz peynir (aknaz alıcam akşama.)
zeytin
domates
yeşil biber
öğlen
kıymalı ıspanak
yoğurt
birazdan bir elma yicem
akşamda
kurufasulye
salata
yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?