afiyet olsun nazlım ...evet ablam bugünki menümde aynen bu şekilde olacak . eşime vur dedim öldürmüş baya bir döner alıp gelmiş :)
sabah
2 adet haşlanmış yumurta
2 adet salatalık
tel çeçil peyniri
öğlen
tavuk döner
salata
ayran
akşam
tavuk döner
salata
ayran
hoşgeldin yavrumu ....selamlar
sadece buraya girebilmek için az önce kayıt oldum:)
daha önce de monti yapmıştım 1 aycık ama şekeri tamamen kestiğim içindi herhalde 5 kilo vermiştim
şimdi biraz aldım ama o kadar değil yine denemek istiyorum
zaten taaa önceki halime dönme şansım varmı bilmiyorum ama
10 kilo versem benden mutlusu olmaz
tabi her işin başı sağlık mutluluk ama yinede
insan iyi görünmek istiyor haliyle
bundan sonra burdayım önce allahın izniyle
sonra sizden izinle:)))
günaydınnnnnnnnnnn
65.1
600 gr artıdayımmmm:26::26::26::26::26::26::26::26:
buyurrr burdan yak
günaydınlar herkese
geçen hafta : 62,6
bu hafta 61,2
giden : 1,4 kg
kızlarrr 64den 63 e düşmüşüm ama tartık dijital değil küsürünü bilmıyorum :) çok mutluyum bagırsak sorunum nedenıyle halen kabızlık devam edıyo o sorun olmasa daha iyi kılo gidebılır.
kıs banuşum bak ben 900gr artıdayım 63 hala ...haline şükret .
açıklayamıyoruz işte bazan bu artıları ...
tebrikler nazlışkom .
2 hafta önce sebebsizce artı çıkmana ne üzülmüştün bak bu hafta benüşla biz yaşıyoruz aynı durumu .inşallah 2 hafta sonra bizde senin gibi çözülürüz..
bir bomba haber daha hani 64 kırlmaz nokdandı kajumum bak montiyi düzgün yapıca hiç noktan virgülün kalmadı ..
darısı banuşla haftaya bizim başımıza.
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz ,peynir
5 zeytin, bol limonlu maydanoz
öglen
haşlanmış tavukk
yogurt
pul biberli,limonlu lahana salatası
akşam
4 yk kıymalı ıspanak
biraz tavuk
yogurt
3lt su
5 kupa bitki çayı
diyarım sabah erkende yiyorsun 1 dlle öylene kadar açıkırsın niye 2..3 dl ekmek yemiyorsun kuzum ??günaydın güzzelerrr
bugün tartı günü günü ablam biliyorum ama tartılmadım demiştim ya görmeye dayanamam hazır değilim diyeama tabi ki devam montiye sorun yok o konuda
dünkü menüme uydum
bugün:
1 dilim tb ekmeği 2 kk peynir,çay
öğlen:
salata,yoğurt,sebze yemeği(yanımda getirmedim işyerindekilere bakıcam)
ara: süt,kuruyemiş
akşam:
ızgara et,salata,yoğurt
tebriklerrrrrr arkadaşlar ay kendim vermiş gibi oluyorum darısı başıma :))))))))))
yavrumu güzelim iyui bir montici olcagın başdan belli . evet canım buraya yazmak 100 100 etkilidri diyet yapmakda .burda olmak motive olmaya gerçekten çok yardımcı oluyor:)))
afiyet olsun çamlıcam..menumude yazmadim daha hemen yazayim
sabah 6:30
2 dili ekmekle tost ve capuccino
ara 10:30
1 mandalina
oglen 13:20
1 tabak mercimek corbasi ve dunden kalma biraz nohut yemegi ve broccoli
aksam 19:30
kabak dolmasi(pirincsiz),hunkar begendi ,coban salata ve ayran
3 bardak yesil cay ictim ve 1,5 litre de su
her gün olmasada arada bir içebilirsin .evet hünkar beğendi bize uymaz gibime geldi
bende yeşilçay içiyorum ama poşet olandan
eskiden çaykur yapardım ama sanki şekerimi fazla düşürüyor gibi geldi
sallama da ne kadar yararlı bilmiyorum da içiyorum işte
az yağlı sütle akşamları şekersiz nescafe içsem olurmu??
en güzel tarafı geçen seferden kalma olarak
şekeri tamamen bıraktım çay kahve vs.de artık şeker kullanmıyorum
imkansız gibiydi ama şimdi şekerli içmek imkansız:) derlerdi de inanmazdım
aslında yapacak çok tarif var ama üşeniyoruz işte . nafiyet olsun çamlıcam gozozum benim ... ay bi zamanlar benim ismimle bi meşrubat vardı çoçukken dalga geçerlerdi.kizlar ben hunkar begendi icin patlicanlari kozleyip yogurtla karistiriyorum baharati tuzu ve az sarimsak ilave ediyorum uzerinede az et ilave ediyorum mis gibi oluyo
ilk mönün hayırlı olsun yavrumo .menum
kahvaltı
tambuğday ekmeği . (geçen seferden bana hatıra kaldı.devamlı bunu yiyoruz artık ama fırından alıyorum.yanlış mı ne alsam ?
beyaz peynir (aknaz alıcam akşama.)
zeytin
domates
yeşil biber
öğlen
kıymalı ıspanak
yoğurt
birazdan bir elma yicem
akşamda
kurufasulye
salata
yoğurt
günaydın herkese
hoşbulduk aebencim:))
bende tartıldım sabah :))) daha yeni başladım ama olsun:)))
ben kendimi 73-74 sanıyordum ama 72 çıktı
hemen vermişim 2 günde:))))
neyse kilom 72 yaşım 32
allahım bana da yardım et
aeben senin gibi iradeli olup
6 lı rakamları görmeyi çok istiyorum
neslişim inşalah hayırlısıyse .Günaydın kızlarrr....
Ya ilk gün yaptım ama adapte olamadım ve 2 gün yok devam edemiyorum ben ama yapmamda gerekli...Off offfff...birşeyler yapmam lazım bu gidişle kafayı yiyeceğimmm....
Kızlar sabah bir tartıldım geçen sene 74 düşmüştüm ya 83 lerdennn....Yine başa dönmüşümm...Sabah tam 83,2 geldim...
Bu böyle olmayacak ben ya psikiyatriye yada tatile gitmem lazımmm...Çok kötüyümmm...
Aeben ablam bana ne çare...Ne yapmalıyımm...Benim gibi olan oldumu hiçç...hani monti yapmak isteyipte yapamayann depresyon gibi birşeye giren...
Birde kızlar halen regl olmadım..Normalde p.tesi ye kadar olmam lazım eğer olmazsam dr.um kan tahlili yaptır dedi..inş. bebeğim benimledir...Umutlarım bitmesin..
Bu hafta çok duygusalım birde..
Benim sınavımda böyleymiş...Ne yapalımm...Sabır ve tevekkül ile ayakta durmaya çalışıyorumm...
dah ne banuşum inceliyormuşun bide .aben ablaaaaa
sabah bir kez daha tartılcam kilo olamaz evet ama anlamadım işte
sabah sibel geldi çok incelmiş diyor
bende fark ediyorum inceldim
ama tartıdaki 64-65 kasusu bi aşamadım gittiiii
geliyorum aynı noktada tıkanıyorum
dah ne banuşum inceliyormuşun bide .bende oda yok . tartılma bence bırak
başlama sende kajum gibi 63 de takılıyorum diye .
muçuks nazlışım ....sağol ablam . sizlerin ve buranın sayesinde gidiyor kilocuklar . dün akşam artık nefsime hakim olabildiğimi gördüm . arkadaşımın nişan bohçası geldi oraya gittim akşam neler neler yapılmamışki börekler tatlılar kurabiyeler salatalar dönüp bakmadım bile hiçbirine aferin bana
ablaaaaaaaaaaaaaa takılmıyorum muyum senceee
kilo alıyorum veriyorum 65 e takılıyorum hep aynı yanii
ama npalım bu kez ben daha inatçıyım
teşekürler alakan için
kendimi kısaca tanıtayım
yaşım 32
6 senelik evliyim
3 yaşında bir tosunum var
çalışıyorum
istanbul yaşıyorum
1-2 haftada 6 lı rakamları görürmüyüm dersin
yuppiiii
kızlarrr 64den 63 e düşmüşüm ama tartık dijital değil küsürünü bilmıyorum :) çok mutluyum bagırsak sorunum nedenıyle halen kabızlık devam edıyo o sorun olmasa daha iyi kılo gidebılır.
günaydınnnnnnnnnnn
65.1
600 gr artıdayımmmm:26::26::26::26::26::26::26::26:
buyurrr burdan yak
masum 90dan 64 de mi indin senn
maşşallah yaa gerçekten harikaa
tebrik ediyorum seni canım
hala da devam ediyorsun valla
hayran kaldım ne diyim
monti ile mi verdin acaba
büyük ihtimal inşallah görürsün 1.2. haftaya
memnun oldum ALLAH BAGIŞLASIN TOSUNUNU .
KISLAR ZİLİM 2 GÜNDÜR YOK NERDE BİLEN VARMI MESAJLARIMI KAÇIRDIM BEN ??
neslişim inşalah hayırlısıyse ..
neslişim kilona gelince canım bence sen kilo vermek istemiyorsun .bunu direk yazdım ama yazılarımda beni mazur görün azçok artık çogunuzu tanıdım .
ablan olarak yazıyorum lütfen bana kızma ..
kendime bakıyorum (iyi bir hoca olsamda iyibir örnek deyilimdir ) ama kilom fazla olmasada odaklandım bünyem vermesede bırakmıyorum 4 elle tekrar saldırıyorum neden ??.
ama senin en azından bir hedefin varve saglıgın içinde kilo vermen lazım çünki kilon fazla .buna ragmen 1 gün diyet yapıp bırakıyorsan .sana tavsiyem diyet yapmaman .
bak 2 gün bir diyet yapsan hemen sonuç alıyorsun öylebir bünyen var ne güzel biz gibi her şeyi yapıyorum ama kilom inmiyorda diyecegin bir durum yok maşallah .
demekki yediklerinden aldıgın tat kilo verme tadından daha güzel .o zaman kilo verecegim diye bi süre ugraşma .rahat bırak kendini.
hangi konuda olursa olsun kendini salarsan bilki o konu bi o kadar üstüne gelir . hengimizin hayatı 4.4 lük gülük gülistanlık . şu an bunları yazarken bile benim ne durumda oldugumu kim bilir .mutlu olmak için hatatımızın her şeyi 4.4 olmak zorunda deyil . bazan dönüp bakmak lazım elimdekiler ne diye .rabbım saglık sıhat ve elimizdekilerin kıymatini bilmeyi nasip etsin inşallah .
...bunları yazdım diye inşallah kırılmazsın .... bazan bir dostumun söyledigi beni öyle etkilerki ;hayatıma başkabir düzen veririm .bende nazımın geçtiklerine dost olmaya çalışıyorum .
çok tebrikler arkadaşım gerçektenbende 91 küsüratdan indim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?