Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın hayırlı cumalar monti güzelleriiii.

afiyet olsun nazlım ...

hoşgeldin yavrumu ....

günaydınnnnnnnnnnn

65.1
600 gr artıdayımmmm:26::26::26::26::26::26::26::26:

buyurrr burdan yak

günaydınnnnnnnnnnn

65.1

buyurrr burdan yak

kıs banuşum bak ben 900gr artıdayım 63 hala ...haline şükret .
açıklayamıyoruz işte bazan bu artıları ...

günaydınlar herkese

geçen hafta : 62,6
bu hafta 61,2
giden : 1,4 kg
tebrikler nazlışkom .
2 hafta önce sebebsizce artı çıkmana ne üzülmüştün bak bu hafta benüşla biz yaşıyoruz aynı durumu .inşallah 2 hafta sonra bizde senin gibi çözülürüz..

bir bomba haber daha hani 64 kırlmaz nokdandı kajumum bak montiyi düzgün yapıca hiç noktan virgülün kalmadı ..
darısı banuşla haftaya bizim başımıza.

günaydın herkese
hoşbulduk aebencim:))
bende tartıldım sabah :))) daha yeni başladım ama olsun:)))
ben kendimi 73-74 sanıyordum ama 72 çıktı
hemen vermişim 2 günde:))))
neyse kilom 72 yaşım 32
allahım bana da yardım et
aeben senin gibi iradeli olup
6 lı rakamları görmeyi çok istiyorum

sağol ablam . sizlerin ve buranın sayesinde gidiyor kilocuklar . dün akşam artık nefsime hakim olabildiğimi gördüm . arkadaşımın nişan bohçası geldi oraya gittim akşam neler neler yapılmamışki börekler tatlılar kurabiyeler salatalar dönüp bakmadım bile hiçbirine aferin bana

bugün pc çok vaktim yok hatunlar öyleyim sohbetim var gidebilrisem 2.3 satline oraya gidicem her cuma .
ev illeride var gitmeden haledeyim .

banuşum bu mönülewrle kilo almış zatten olamazssın canım ödemide sorun etme .. vucud ölçülerin nasıl ??
diyarım sabah erkende yiyorsun 1 dlle öylene kadar açıkırsın niye 2..3 dl ekmek yemiyorsun kuzum ??
yahu lisyete yazıcam tamam bu haftlkar tartılma ama bana başlama kilosu yaz .
tebriklerrrrrr arkadaşlar ay kendim vermiş gibi oluyorum darısı başıma :))))))))))

burda olmak motive olmaya gerçekten çok yardımcı oluyor:)))
yavrumu güzelim iyui bir montici olcagın başdan belli . evet canım buraya yazmak 100 100 etkilidri diyet yapmakda .
biraz kendini tanıtırmısın . ben 3 çoçuk annesi 36 yaşında ev hanımı hatunum .ankaradayım .
afiyet olsun çamlıcam..
neyi neyle ne zaman yiyceginiz konusunda artık usta oldunuz, boynuz kulagı geçti.

her gün olmasada arada bir içebilirsin .

kizlar ben hunkar begendi icin patlicanlari kozleyip yogurtla karistiriyorum baharati tuzu ve az sarimsak ilave ediyorum uzerinede az et ilave ediyorum mis gibi oluyo
aslında yapacak çok tarif var ama üşeniyoruz işte . nafiyet olsun çamlıcam gozozum benim ... ay bi zamanlar benim ismimle bi meşrubat vardı çoçukken dalga geçerlerdi.
ilk mönün hayırlı olsun yavrumo .
afiyet olsun canım başarılı bir mönü .
baklagilleri hefdada 3 ögünden faşa yemiyoruz aklında kalsın .
ekmeginde güzel canım bence paketli ekmeklerden özel fırın ekmekleri daha iyi . paketli ekmekler niyeyese çok uzun dayanıyor ????. fırın ekmekleri daha yogun .

Günaydın kızlarrr....

Ya ilk gün yaptım ama adapte olamadım ve 2 gün yok devam edemiyorum ben ama yapmamda gerekli...Off offfff...birşeyler yapmam lazım bu gidişle kafayı yiyeceğimmm....

Kızlar sabah bir tartıldım geçen sene 74 düşmüştüm ya 83 lerdennn....Yine başa dönmüşümm...Sabah tam 83,2 geldim...

Bu böyle olmayacak ben ya psikiyatriye yada tatile gitmem lazımmm...Çok kötüyümmm...

Aeben ablam bana ne çare...Ne yapmalıyımm...Benim gibi olan oldumu hiçç...hani monti yapmak isteyipte yapamayann depresyon gibi birşeye giren...

Birde kızlar halen regl olmadım..Normalde p.tesi ye kadar olmam lazım eğer olmazsam dr.um kan tahlili yaptır dedi.. inş. bebeğim benimledir...Umutlarım bitmesin..
Bu hafta çok duygusalım birde..
Benim sınavımda böyleymiş...Ne yapalımm...Sabır ve tevekkül ile ayakta durmaya çalışıyorumm...

memnun oldum yavrumo
canım yeni başlayanlar gibi 2 hafta sonra kaybolma emi.:26:
listeye 72 orarak kaydediyorum .

iltifatların içinde teşekürler yavrumo.. 6lı rakamlar yakındır sana 1.2. hafta sonra görürsün merak etme .
yaşlarımız yakınmış bende 36 .

aben ablaaaaa
sabah bir kez daha tartılcam kilo olamaz evet ama anlamadım işte
sabah sibel geldi çok incelmiş diyor
bende fark ediyorum inceldim
ama tartıdaki 64-65 kasusu bi aşamadım gittiiii
geliyorum aynı noktada tıkanıyorum

neslişim inşalah hayırlısıyse ..
neslişim kilona gelince canım bence sen kilo vermek istemiyorsun . bunu direk yazdım ama yazılarımda beni mazur görün azçok artık çogunuzu tanıdım .
ablan olarak yazıyorum lütfen bana kızma ..
kendime bakıyorum (iyi bir hoca olsamda iyibir örnek deyilimdir ) ama kilom fazla olmasada odaklandım bünyem vermesede bırakmıyorum 4 elle tekrar saldırıyorum neden ??.
ama senin en azından bir hedefin var ve saglıgın içinde kilo vermen lazım çünki kilon fazla .buna ragmen 1 gün diyet yapıp bırakıyorsan .sana tavsiyem diyet yapmaman .

bak 2 gün bir diyet yapsan hemen sonuç alıyorsun öylebir bünyen var ne güzel biz gibi her şeyi yapıyorum ama kilom inmiyorda diyecegin bir durum yok maşallah .
demekki yediklerinden aldıgın tat kilo verme tadından daha güzel .o zaman kilo verecegim diye bi süre ugraşma .rahat bırak kendini.
hangi konuda olursa olsun kendini salarsan bilki o konu bi o kadar üstüne gelir . hengimizin hayatı 4.4 lük gülük gülistanlık . şu an bunları yazarken bile benim ne durumda oldugumu kim bilir .mutlu olmak için hatatımızın her şeyi 4.4 olmak zorunda deyil . bazan dönüp bakmak lazım elimdekiler ne diye .rabbım saglık sıhat ve elimizdekilerin kıymatini bilmeyi nasip etsin inşallah .

...bunları yazdım diye inşallah kırılmazsın .... bazan bir dostumun söyledigi beni öyle etkilerki ;hayatıma başkabir düzen veririm .bende nazımın geçtiklerine dost olmaya çalışıyorum .

dah ne banuşum inceliyormuşun bide . bende oda yok . tartılma bence bırak
başlama sende kajum gibi 63 de takılıyorum diye .

dah ne banuşum inceliyormuşun bide . bende oda yok . tartılma bence bırak
başlama sende kajum gibi 63 de takılıyorum diye .

ablaaaaaaaaaaaaaa takılmıyorum muyum senceee
kilo alıyorum veriyorum 65 e takılıyorum hep aynı yanii
ama npalım bu kez ben daha inatçıyım

teşekürler alakan için
kendimi kısaca tanıtayım
yaşım 32
6 senelik evliyim
3 yaşında bir tosunum var
çalışıyorum
istanbul yaşıyorum
1-2 haftada 6 lı rakamları görürmüyüm dersin
yuppiiii

muçuks nazlışım ....
ablaaaaaaaaaaaaaa takılmıyorum muyum senceee
kilo alıyorum veriyorum 65 e takılıyorum hep aynı yanii
ama npalım bu kez ben daha inatçıyım

ana ne bagırdın öyle ta buraya geldi abla diye .. sen inatcı omay devam et benuşum 20 küsür kiloyu o inatla vermedinmi
bi 5 kiloyumu veremiyceksin o inatla...

Son düzenleme:
masum 90dan 64 de mi indin senn
maşşallah yaa gerçekten harikaa
tebrik ediyorum seni canım
hala da devam ediyorsun valla
hayran kaldım ne diyim
monti ile mi verdin acaba

büyük ihtimal inşallah görürsün 1.2. haftaya
memnun oldum ALLAH BAGIŞLASIN TOSUNUNU .

KISLAR ZİLİM 2 GÜNDÜR YOK NERDE BİLEN VARMI MESAJLARIMI KAÇIRDIM BEN ??

senin yerine halay çekiyorum tey tey tey.

günaydınnnnnnnnnnn

65.1

buyurrr burdan yak

ödemdir o ödemdir

masum 90dan 64 de mi indin senn
maşşallah yaa gerçekten harikaa
tebrik ediyorum seni canım
hala da devam ediyorsun valla
hayran kaldım ne diyim
monti ile mi verdin acaba

bende 91 küsüratdan indim :)

büyük ihtimal inşallah görürsün 1.2. haftaya
memnun oldum ALLAH BAGIŞLASIN TOSUNUNU .

KISLAR ZİLİM 2 GÜNDÜR YOK NERDE BİLEN VARMI MESAJLARIMI KAÇIRDIM BEN ??

zilim yok 2 gündür canım kaçırmadın mesajları

Benim için her yazdığın kelime öyle önemli ki asla kızmammmm.....
Çok sağol ablacığımmm...Dediklerini harfiyen kulağıma küpe yapıyorummm....

Deminde bir dostum aradı sağolsun hiç susmadan bana moral verecem diye nerde ise 30 dakika konuştu..
Ben dinlemeyi severim yetrki karşımdaki beni anlasınn...

Sen, siz beni anlayanlardansınızz sizin benim için yorum yapmanız beni çok güçlendiriyor bana çok moral oluyor..
Allah sizlerden, senden razı olsun ablacım...

Zaten inancım olmasa ablam inan güçlü olamazdımm...
Ablam zaten sizi öyle örnek alıyorum ki..Hepiniz çoluk çocuğa karışmış ve öyle çok kilo vermişsiniz ki hemde sağlıklı bir şekilde…Benim bile ideal kilomdasınız hepiniz nerde ise…Buraya giripte motive olmamak mümükün değil…
Benimde sorunum bu zaten sürekli giremiyorum..Tam giriyorum okuyamıyorum yada bir şeyler yazamadan çıkıyorum…Hep işim çıkıyor…
İnan şuanda bu cevabımı bile wordde yazıyorum sonra buraya yapıştırıyorum…Yoksa hepsini bir anda tamamlamam mümkün olmuyor…

Aeben ablacım inanki söylediklerini bir dostu dinler gibi dinledim ve bu mesajını bilg. Bir köşesine kaydedeceğim ve gerekdiği sürece okuyacağımmm…

Biraz kitabıda okuyorummm…Çok da iyi buluyorum ama yaparken bir problem yaşıyorum oda hayatımdaki olumsuzluklar… Benim bu kiloları geri almam (bir kısmı kesin ilaçlardan dr.da öyle söyledi bir sürü hormon verdim kilo ister istemez alacaksın yediklerine dikkat et dedi) beni bu kadar hırpalyacağını hiç düşünmemiştim…
İnsanın bazen böyle dönemleri olur ya birde bu hafta hep regl olacak gibi sancılar çekiyorum korkuyorum ama her zaman hayırlısını istediğimiz içinde regle de kendimi hazırladım…
Rabbim hepimize hayırlısını versin…

bende 91 küsüratdan indim :)
çok tebrikler arkadaşım gerçekten
inş.size benzeyebilirim
bende o kadar kilo versem daha ne isterim
ama her işin başı sağlık mutluluk huzur tabiki
menum
sabah
aknaz peynir
domates
salatalık
zeytin
tam ekmek
çay

öğlen
islim kebap varmış köftede ekmek vardır tabi sorcam kadına bakalım
olmazsa ızgara tavuk yicem
salata
yoğurt

akşam
kuru fasulye maalesef:)hafta sonu protein ağırlıklı yaparım diyorum artık
salata
yoğurt

yatmadan
meyve
fındık olabilirmi ordudan geldi:))kabuklu..

aralarda mavi yeşilin tarçınlı şekersiz bir gevreği varya
ondan yesem 1-2 bişey olurmu
yoksa leblebi daha mı mantıklı
az ama yani

hayirli sabahlar arkadaslar,nedense bugun siteye girmekte zorlandim

15 gun ara vermistim ama buna ragmen kilom 56 ya dusmus 300 gr. vermisim.hemen toparlayamam diyodum ama dusundugumun tersi cikti cook mutlu oldum
diger kilo veren arkadaslarida tebrik ediyorum,

banucum uzulme yahu ben eminim vucut olculerinde kesin farklilik vardir giden yaglari en iyi o sekilde anlarsin bi olcde bizide haberdar et

bugunki menum
sabah 6:30
1 dilim ekmek az peynir ve yarim domates
ara 10:30
1 portakal
oglen 13:30 gibi
menemen ve ayran
ara 17:00
4,5 kasik tarcinli yogurt(regl donemim geldigi icin canim tatli cekiyo da)
aksam 19:00
kabak dolmasi ,kivircik salata ve ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…