Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın diyarcığım . sağol . sabah kahvaltında 2-3 dilim ekmek yesen bu seni daha çok tutar . ben ilk başladığımda 3 dilim ekmek yiyiyordum . alışınca diyete 2 dilime düşürdüm İNŞALLAH bu haftayı atlatırsam sağ salim kaçamaksız 3 haftam bitecek 4. haftama gireceğim .

tünaydın hatunlar.....

bugün hic tatim yok hadi bugün sizde bana moral verin bakim ..
reglim kasıklarım agrıyor .ve hergün şişiyorum 63 olmuşum yarın için artı çakacagım kesin .biliyorum su ama işte moral bozuyor ..
bu sabah nerdeyse tozutacaktım ama ekmege vurdum kendimi.şimdi iyiyim toparladım kendimi

cuma günü muz yemek istiyorum abennn abla izin varmıı:18::18::18::18::18:

öznurcum
3-3.5 saat sonra ara yapabilirisn sebze yemgindee
ama zaten montide çok araya ihtiyaç yukk
ye banuşum ne zamandır kaçamaksız yapırsun nadirende olsa delebilirsin .. muzun yanında ya süt iç yede ceviz ye bu gl endeksini dengeler .

mönün çok güzel olmuş çamlıcam ...
bunu yazdıgında sat çok geç deyilse yiyebilirsin canım .
akşamında zaten pro olmuş yogurda pro 3 saat sonraysa bile yiyebilirsin .
ama pro akkasına karbon yiycekseniz 4 saat mutlaka geçmeli.

herkese selam yarın Ebru Şallı yarın 11.30 da showda saba tümerin programına konuk olacakmış twitterından gördüm canlı pilatesyapalım diyordu ilgilenenlere duyurulur

bakayım ne diycek .

güğnaydınnn dışarı çıkıp geliyorummmm hemen
bugün pro besleniyorum haid hayırlısı

Günaydın kızlar..

Sabah 6,da 1 elma

7,30 da 1 rafadan yumurta, domates ve çay

Öğle

Salata, ıspanak ve yoğurt

Öğleden sonra

1 mandalina

Akşam

Salata, fırında kurutulmuş bonfile ve ayran

23,30 gibi 1 portakal düşünüyorum??

Ne dersiniz, diyeti aksatacak bişi yok umarım..

Aaaben reglden dolayı ödem toplamış olabilirsin, üzülme, atla deve değil ya, sağlık olsun..

Bu arada dün akşam 3 km yürüyüşden sonra bantta tansiyonum düştü, diyet yapar mı acaba

aben ablam sen hiiiç motivasyonunu kaybet

sen bizler için çok önemlisin kendini bırakıp o kadan çocuk ev işi arasında bıkmadan usanmadan hayır işliyorsun resmen :) plaket vermek istiyorum sana yaşam koçum olun zilimle beraber olmamı :) ablam tartıdır artıyı gösterir önemli olan sen onu nasıl eksiye döndüreceğini biliyorsun ve azimlisin

ama illaki yarın için motivasyonum yüksek olsun diyorsan tarının ibresini 1 kilocuk geri attır :) olmaz mı ablam zaten o haftaya kesin eksiye düşücek

gülmek istersende telimi vereyim beni ara :)

akşam belli oldu fırında balık salata

ablam bende bugünki menümü belirlediğim kadarıyla yazayım hemen sana

sabah
2 adet haşlanmış yumurta
2 adet salatalık
tel çeçil peyniri

öğlen
tavuk döner
ayran
salata

akşam için ne önerirsin ablam iş yerinde yemeği yer çıkarım alternatif olarak yumurta badem süt var burda yiyebileceğim

ablam bundan 2 hafta önce bende artı çıktım hatırlarsan o kadar dikkat etmeme rağmen . ama sonrasında pes etmedim gülen ben oldum . seninde öyle olacakatır . bide regli şişkinliği var sende şimdi .

bakıverdim hemencecik :) canım sağolasın.özel karın egzersizi yapacakmış
ya dünmüz yazınız bugün deyil . pek saf tirik gördüm kendimi.

afiyet olsun minecim canım tabiki yiyceksin arada sıkı mont yok hamillelere .

nazlım meyven bugünde yok .cumartasiden itibaren mönüne meyve ekle .
diyerım 8 saat için 1 ara yeter ceniz diger aran derken şeçenek olrak yazdım öbürlerini.
ama 8 satde aç kalcaksan 1 meyve aran için az ardından azda kuruyemiş yiyebilirsin yani 2. ara yapma ama 2 yiyceklele ara yap .anlatabildim umarım . mesajımın içinede yazdım .

spora alışkın deyilmisin yasmincim . diyet pek tansiyon düşüklügü yapmaz birden spor yaptıysan ve AÇ SAN ondan olmuştur aç karna spor yapmayın .
23 30 da ara yapma canım çok geç bir saat . akşamı kaçda yiyceksin .ve kaçda yatıyorsun . mönü yazarken saatlerinide yazarsanız ddaha yardımcı olurum .

mönün güzel fakat hiç ekmek tarzı karbonhidrat yok eger kahvaltıda ekmek yemiyceksen diger 1 ögününe baklagil vs eklersen daha iyi olur . bu mönünde öylenine 1 dl ekmekde olabilir ..
ama bunu her daim yap demiyorum bu mönün için geçerli . öylen mümkünse ekmek yerine mercimek çorbasıda eklenebilir mönüne .

yamincim eklemem lazım gece geç satde sğor yapıyorsan ardından ara için için meyve deyil yagsız süt iç .

Son düzenleme:

ablam cumartesiden itibaren öğlenle akşam arasına meyve yiyeceğim . 1 hafta olacak nerdeyse tatlı ihtiyacımı almam lazım .

diyarım yazılarını ne özlemişim kıs... bana kahkaha atrıdınya ömrün uzun ve hayırlı olsun inşallah ....yok canım tele gerek kalmadan yazınla güldürdün ..
demek tartının ibresini 1 kilo eksiye alayım ...
ya kıslar biliyorum şişim .ama beni rahatsız eden sanırım birada istedigim gibi incelmenin olmaması baskülü fazla takmıyorum .bünyemide biliyorum ama bugünlerde diyete kafamı çok takıyorum galiba . kendime başka ugraşlar bulmalıyım . çalışsam ne güzel olurdu . yemek diyet aklıma bile gelmezdi .allah şükür, kafama tokadan başka takacak bişiyim yok . aslında çokda yogunumakşama kadar totom sadece pc başında yer görüyor bide eşim eve gelince.
ama aklımdan diyet işini bir türlü çıkaramıyrum sanırım birazda beni etkileyen bu . bunuda çaresi aslında biraz baskülden uzak durmak sanırım . o yüzden burdan size söz veriyorum yarın tartıldıkdan sonra haftaya perşembeye kadar tartılmak yok . bu seferde gidip mezroyu alırmışım hergün ..

ha bide kıslar sizlerinde bana mönüler konusunda eleştiri tavsiye vs her türlü düşünceye açıgım ..bazan insan kendi fark edemiyor .hani terzi kendi sökügünü dikemez misali ..

Canım benim işim masa başında maalesef..Çok hareketsizim.Geçen hafta başladım spora ama git gide artırıyım istiyorum tempomu.Sanırım akşam az yedim salatayı.Bu arada akşam 7,15-7,30 arası yiyorum yemeği.10-10,30 gibi spor yapıp meyvemi yiyip yatıyorum..

akşam belli oldu fırında balık salata
afiyet olsun çok güzel oldu mönün diyar
sbah yumrtayemişsin nazlım akşamda yersen fazla olur ..ama mecburen yiyceksen bişi diyemem ton balıgın yokmu ha sen sevmiyordum dimi.
akşamda tavyk yeme şansın varmı nazlım ..:26:

ebru çıkmış tv bakayım

tamam ablam ozaman eşime söyleyeyim döneri biraz fazla alıp getirsin akşamda ondan yerim

yasmincim baya açıkmış olarak spor yapıyorsun ... akşam et yemedigin ögünlerde spor öncesi meyveni yiyebilirsin ...
et yediginde ise aranı sütle yapabilirsin spor öncesi yada sonrası .. spordan sonra ara için yukardada yazdıgım gibi sütü öneririm .ama o saatda yagsızını ...

ebru pilatesi anlatıyor yav zati biliyoruz ne zaman başlıycak bakalım konuşacaklarmı ..
reglken pilatesda yapamıyorum . (spr.. var zorlamak istemiyorumda ondan yoksa yaparım .ip te atlıyamıyorum

dünki mönüm ..

7 45.
5 altın çilek . yr nar(reglimi iyce söksün diye yiyrum .hamileler helde ilk aylarda olanlar nardan uzak durun ....

8 15.
2 dl ekmek ...
peynir.4.zeytin
salatalık. yeşilik .

12.00
bun çorba .
yş salata .
2 kş yogurt .
1 avuç badem .

15 00
3 hurma .
1 avuçleblebi.

18 00.
balık .yş salata .
acı bib tur.
lor.

21 30.
1 kase hoşaf.(şekersiz.)

3 br karışık çay ..
2 lt su .
1saat yürüyüş .

kıslar yazdımmı hatırlamıyorum bir konuda sorum var ..
geçen dokdorum prog .da vitamin ve minelerlenden bahseti bazılarının eksikligde kilo vermeye engelmiş .
ec den bende içinde vitamin ve minarelolan bir tablet aldım . 3.4 gündür kulanıyorum . bu şişlik yaparmı bi bilginiz varmı ????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…