herkese günaydınnn
dün akşam annemin yaptığı aşureden 5 tatlı kaşığı yedimaslında ihtiyacım yoktu tatlı istemiyordu canım ama uzun süredir sorgusuz düşünmeden yediğim için alim ağzım ve beynim koordineli hareket etmiyolar öğretiyorum disipline ediyorum yavaş yavaş:)
naz ve çamlıca menülerinize hayranım belirtmeden geçemicem
ablam sorulara gelince: sabah ile öğlen arasında ara yapmıyorum da dün acıkır gibi olunca minicik mandalina arası yapmıştım ama artık yapmam benim sorunum öğlen ile akşam arasında 8 saate yakın olduğu içindi. sende tek meyve arası yap zorda kalırsan diğer aran kuruyemiş olsun dedin. öyle yaparım ablacım. peki süt içsem o da ara sayılır mı? sayılmaz ise pek sevinirim :) etkisiz eleman olsun süt :)
bugünkü menüm:
sabah kalkınca 06:30 3 dilim elma
kahvaltı 07:45 1 dilim tb ekmeği,az peynir,2 zeytin,çay(iştahım yoktu akşam ki iradesizliğime morelim bozuk)
öğlen 12:15 dünkü ot kavurmasından 2 kaşık kaldı bide ton balıklı salata ile yoğurt
ara 16:00 elma yada kuruyemiş
bide çok az sütlü bir kahve belki, 4 litre ılık su, 4 fincan tarçınlı yeşil çay
ye banuşum ne zamandır kaçamaksız yapırsun nadirende olsa delebilirsin .. muzun yanında ya süt iç yede ceviz ye bu gl endeksini dengeler .cuma günü muz yemek istiyorum abennn abla izin varmıı:18::18::18::18::18:
öznurcum
3-3.5 saat sonra ara yapabilirisn sebze yemgindee
ama zaten montide çok araya ihtiyaç yukk
mönün çok güzel olmuş çamlıcam ...bende bugunki menumu yazayim
sabah 8:00
2 yumurtadan hazirlanmis omlet,4 yesil zeytin az peynir ve capuccino
oglen 13:30
1 tabak mercimek corbasi,az nohut yemegi ve coban salatasi
aksam 19:00 gibi
firinda sis kofte ,salata ve ayran
ara yapmamaya kararliydim ama canim tatli cekiyo simdi kalkip tarcinli yogurt yesem ne olurkine:26:
herkese selam yarın Ebru Şallı yarın 11.30 da showda saba tümerin programına konuk olacakmış twitterından gördüm canlı pilatesyapalım diyordu ilgilenenlere duyurulur
herkese günaydınnn
dün akşam annemin yaptığı aşureden 5 tatlı kaşığı yedimaslında ihtiyacım yoktu tatlı istemiyordu canım ama uzun süredir sorgusuz düşünmeden yediğim için alim ağzım ve beynim koordineli hareket etmiyolar öğretiyorum disipline ediyorum yavaş yavaş:)
ablam sorulara gelince: sabah ile öğlen arasında ara yapmıyorum da dün acıkır gibi olunca minicik mandalina arası yapmıştım ama artık yapmam benim sorunum öğlen ile akşam arasında 8 saate yakın olduğu içindi. sende tek meyve arası yap zorda kalırsan diğer aran kuruyemiş olsun dedin. öyle yaparım ablacım. peki süt içsem o da ara sayılır mı? sayılmaz ise pek sevinirim :) etkisiz eleman olsun süt :)
bugünkü menüm:
kahvaltı 07:45 1 dilim tb ekmeği,az peynir,2 zeytin,çay(iştahım yoktu akşam ki iradesizliğime morelim bozuk)
öğlen 12:15 dünkü ot kavurmasından 2 kaşık kaldı bide ton balıklı salata ile yoğurt
ara 16:00 elma yada kuruyemiş
tünaydın hatunlar.....
bugün hic tatim yok hadi bugün sizde bana moral verin bakim ..
reglim kasıklarım agrıyor .ve hergün şişiyorum 63 olmuşum yarın için artı çakacagım kesin .biliyorum su ama işte moral bozuyor ..
bu sabah nerdeyse tozutacaktım ama ekmege vurdum kendimi.şimdi iyiyim toparladım kendimi
ye banuşum ne zamandır kaçamaksız yapırsun nadirende olsa delebilirsin .. muzun yanında ya süt iç yede ceviz ye bu gl endeksini dengeler .
mönün çok güzel olmuş çamlıcam ...
bunu yazdıgında sat çok geç deyilse yiyebilirsin canım .
akşamında zaten pro olmuş yogurda pro 3 saat sonraysa bile yiyebilirsin .
ama pro akkasına karbon yiycekseniz 4 saat mutlaka geçmeli.
bakayım ne diycek .
ya dünmüz yazınız bugün deyil . pek saf tirik gördüm kendimi.bakıverdim hemencecik :) canım sağolasın.özel karın egzersizi yapacakmış
afiyet olsun minecim canım tabiki yiyceksin arada sıkı mont yok hamillelere .merhaba Aben ve tüm monticiler...bende zaten hala devam ediyorum sağlıklı beslenme programıma.zaten ilk haftalar olduğu için fazla bir iştah yada bullantı..yada başka birşey yok.ama arada pasta filan yiyorum...elimden geldiği kadarı ile montig ile kola almamaya çalışacağım ..herkese sevgiler...
günaydınlar kızlar .. dünkü menümü yazayım tamamlanmış haliyle
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
8 adet yeşil zeytin
öğlen
2 yumurta ile yapılmış omlet
yoğurt
salata
akşam
1 avuç badem ( 19 adet )
1 kutu light süt
gün içinde 2 litre su
2 fincan kayısılı yeşil çay
diyerım 8 saat için 1 ara yeter ceniz diger aran derken şeçenek olrak yazdım öbürlerini.herkese günaydınnn
bugünkü menüm:
ara 16:00 elma yada kuruyemiş(ikisi birlikde olabilir yani önce meyve ardından 1avuç kuruyemiş . sonrasında 4 saat geçeçekse. bu aranı biraz ögüne çevir . ama kaşma 20 de yiyecegin ögünün geç saat olacagından biraz az ve hafifi ye diyarım
spora alışkın deyilmisin yasmincim . diyet pek tansiyon düşüklügü yapmaz birden spor yaptıysan ve AÇ SAN ondan olmuştur aç karna spor yapmayın .Günaydın kızlar..
Sabah 6,da 1 elma
7,30 da 1 rafadan yumurta, domates ve çay
Öğle
Salata, ıspanak ve yoğurt
Öğleden sonra
1 mandalina
Akşam
Salata, fırında kurutulmuş bonfile ve ayran
23,30 gibi 1 portakal düşünüyorum??
Ne dersiniz, diyeti aksatacak bişi yok umarım..
Aaaben reglden dolayı ödem toplamış olabilirsin, üzülme, atla deve değil ya, sağlık olsun..
Bu arada dün akşam 3 km yürüyüşden sonra bantta tansiyonum düştü, diyet yapar mı acaba
ya dünmüz yazınız bugün deyil . pek saf tirik gördüm kendimi.
afiyet olsun minecim canım tabiki yiyceksin arada sıkı mont yok hamillelere .
nazlım meyven bugünde yok .cumartasiden itibaren mönüne meyve ekle .
diyerım 8 saat için 1 ara yeter ceniz diger aran derken şeçenek olrak yazdım öbürlerini.
ama 8 satde aç kalcaksan 1 meyve aran için az ardından azda kuruyemiş yiyebilirsin yani 2. ara yapma ama 2 yiyceklele ara yap .anlatabildim umarım . mesajımın içinede yazdım .
spora alışkın deyilmisin yasmincim . diyet pek tansiyon düşüklügü yapmaz birden spor yaptıysan ve AÇ SAN ondan olmuştur aç karna spor yapmayın .
23 30 da ara yapma canım çok geç bir saat . akşamı kaçda yiyceksin .ve kaçda yatıyorsun . mönü yazarken saatlerinide yazarsanız ddaha yardımcı olurum .
mönün güzel fakat hiç ekmek tarzı karbonhidrat yok eger kahvaltıda ekmek yemiyceksen diger 1 ögününe baklagil vs eklersen daha iyi olur . bu mönünde öylenine 1 dl ekmekde olabilir ..
ama bunu her daim yap demiyorum bu mönün için geçerli . öylen mümkünse ekmek yerine mercimek çorbasıda eklenebilir mönüne .
aben ablam sen hiiiç motivasyonunu kaybet
sen bizler için çok önemlisin kendini bırakıp o kadan çocuk ev işi arasında bıkmadan usanmadan hayır işliyorsun resmen :) plaket vermek istiyorum sana yaşam koçum olun zilimle beraber olmamı :) ablam tartıdır artıyı gösterir önemli olan sen onu nasıl eksiye döndüreceğini biliyorsun ve azimlisin
ama illaki yarın için motivasyonum yüksek olsun diyorsan tarının ibresini 1 kilocuk geri attır :) olmaz mı ablam zaten o haftaya kesin eksiye düşücek
gülmek istersende telimi vereyim beni ara :)
ya dünmüz yazınız bugün deyil . pek saf tirik gördüm kendimi.
afiyet olsun minecim canım tabiki yiyceksin arada sıkı mont yok hamillelere .
nazlım meyven bugünde yok .cumartasiden itibaren mönüne meyve ekle .
diyerım 8 saat için 1 ara yeter ceniz diger aran derken şeçenek olrak yazdım öbürlerini.
ama 8 satde aç kalcaksan 1 meyve aran için az ardından azda kuruyemiş yiyebilirsin yani 2. ara yapma ama 2 yiyceklele ara yap .anlatabildim umarım . mesajımın içinede yazdım .
spora alışkın deyilmisin yasmincim . diyet pek tansiyon düşüklügü yapmaz birden spor yaptıysan ve AÇ SAN ondan olmuştur aç karna spor yapmayın .
23 30 da ara yapma canım çok geç bir saat . akşamı kaçda yiyceksin .ve kaçda yatıyorsun . mönü yazarken saatlerinide yazarsanız ddaha yardımcı olurum .
mönün güzel fakat hiç ekmek tarzı karbonhidrat yok eger kahvaltıda ekmek yemiyceksen diger 1 ögününe baklagil vs eklersen daha iyi olur . bu mönünde öylenine 1 dl ekmekde olabilir ..
ama bunu her daim yap demiyorum bu mönün için geçerli . öylen mümkünse ekmek yerine mercimek çorbasıda eklenebilir mönüne .
afiyet olsun çok güzel oldu mönün diyarakşam belli oldu fırında balık salata
sbah yumrtayemişsin nazlım akşamda yersen fazla olur ..ama mecburen yiyceksen bişi diyemem ton balıgın yokmu ha sen sevmiyordum dimi.ablam bende bugünki menümü belirlediğim kadarıyla yazayım hemen sana
sabah
2 adet haşlanmış yumurta
2 adet salatalık
tel çeçil peyniri
öğlen
tavuk döner
ayran
salata
akşam için ne önerirsin ablam iş yerinde yemeği yer çıkarım alternatif olarak yumurta badem süt var burda yiyebileceğim
afiyet olsun çok güzel oldu mönün diyar
sbah yumrtayemişsin nazlım akşamda yersen fazla olur ..ama mecburen yiyceksen bişi diyemem ton balıgın yokmu ha sen sevmiyordum dimi.
akşamda tavyk yeme şansın varmı nazlım ..:26:
ebru çıkmış tv bakayım
Canım benim işim masa başında maalesef..Çok hareketsizim.Geçen hafta başladım spora ama git gide artırıyım istiyorum tempomu.Sanırım akşam az yedim salatayı.Bu arada akşam 7,15-7,30 arası yiyorum yemeği.10-10,30 gibi spor yapıp meyvemi yiyip yatıyorum..
tamam ablam ozaman eşime söyleyeyim döneri biraz fazla alıp getirsin akşamda ondan yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?