Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım kilo çizelgesini kalbim kaldırmaz hele bu cuma tartılıp yazarım ama 82 filan oldum maşallah ağlamak istemiyorum o yüzden tartılmazsam anlayış göster

neden 2 ara dersen ben güne erken başlıyorum artık sabah 6:00 da kalkıyorum 8:00 kahvaltı bitmiş oluyor 12:30 da öğlen yemeği yeniyor eve gidişim 8:00 yani öğlen ile akşam arasında çoook saatler var şekerim düşüyoru bende kahve meyve tüketiyorum

zaten bu kadar çok saat var die abur cubur tükettiğimde şiştim 12 kilo aldım 2 seneye yakın bakkal yüzü görmüyordum hoşbeşe dadandım deli gibi ancak kurtuldum bir hafta olmadı daha düşün yani

bu arada 11:30 da acıktım ablam 2 ceviz 3 fındık yedim şimdi yemeğe iniyorum

kujum cnm bend eçok kabızlık çekiyorum
o sebepten günde 2 tane form çay içiyorummm sende dene istersen
hatta a101 diye bir market varya oaranın çayını tavsiye ederim mest form çay

ben yeşil çayı bı türlü sevemedim 2 gün öncede yeşilçayın limonlusunu aldım oda çok kötüydü acı bı tat geliyo ama yınede bugun içecegım.

aeben abla evde kayısı kurum bitti ama yazdan dolaba koydugum kaysım var onu meyva suyu yaptım şekersiz. yeşil salata ile ikisini tüketsem olur mu?

batıkent pazarı çok pahalı aldıgım kıvırcık baya iriydi 4 tl verdim ama içime oturdu :) çok pahalı sevdiğim için almak zorunda kaldım. markettekıde 2.5du fakat kötüydü 5 6 dal anca kıvırcık vardı ve solgundu. lahana almak istedim onuda bılemıyorum kızlar bı yardımcı oluverin ben lahananın sert olmasını istıyorum salata yapmak için alacagım ama dışları hep yumşak onlar benım işime yaramaz sala yapmak için olanını nasıl seçebilirim?

Yeşil çayı bende sevmiyorum ama az önce ekiznezya çayı içtim, lezzetliysi.Bilmiyorum fayda edermi, içinde tarçın kokuyo:)

ben kayısılı yeşil çay alıyorum tadı güzel ve aynı zamanda çok güzel bağırsak çalıştırıyor .

1 aydır karamsar degilimmm ama bu seferde başaramazsammm 5 leri görmeyii fena karamsara baglıycma kendimi

Masumm sen neresinde oturuyosun, çayyolu falan mı??

hayır cnm ege mahalleisndeyim ikea tarafı yani:)

diyarcımm
kuruyemiş yesen tek ara yapsan acıkmazsın belki meyve çok acıktıryor insanı
aben abla bi yorum yapar şinci bu konuya daha ii bi fikir verir

aa ben çok seveiyorum yeşil çayı kujum,

kujum lahanın dış kabukalrı yumuşak olur cnm
be alıyorum dogruyorum lahanayı limon ve tuz ile ovuyorum küçüklüyor atıyorum dolama hazır salataa
veee acaip dem attırıyorrrr bend ebi lahana alayım barii
hem mor lahana hemde beyaz lahanadan yapıyorum cnm

tekrarda selam hatunlar ...

diyarım canım hoşbeş derken baya çıkmış kilon ama şunu düşün böyle dürünlerde diyete başlanınca süper kilo verimi olur bardagın birazda dolu yanına bak .
kıslar 2 araderken öyleden önce ve sonrasındaki 2 ara dimi yoksa öyleden sonra 2 aramı tam anlamdım .:26:ben her iklisinede cevap yazayım .
diyarım bende 8 gibi kahvaltı yapıyorum canım 1 dl ekmek yersen öyeley çok açıkıyorum ama 2.3. dl ekmek yersem 12 30 13. kadar ancak açıkıyorum .ve araya ıhtiyacım olmuyor .
kahvaltına kururymiş katabilirsin eger öyelye çok açıkıp ara yapma ihtiyacı duyuyorsan .fakat sen yogun biryemden çıktıgından bu 1.2. hafta öyleden öncede ara yapmanda bir sakınca yok seninde dedigin gibi önceki yemenne göre bu arlar bile masum .. 1.2. hafta sonra şekerin düzene girimde zatten gereksiz.açıkman kalmaz.
öyleden sonrasi 2 ara içinde . fazla olur .. 12 30 yaptıgın öyle yemeginden sonra 20 yiycegin akşam yemeginne kadar tabiki ara yapmalısın ama 1 ara yeter.
eger yetmiyor diyorsan 1.2. haftalıgına [/COLOR]bu aran için kuru yemiş yiyebilirsin .1 avuç bu seni akşama kadar tok tutar.

olur kajumum .
canım sabah yazmayı unutmuşum 1 gün kayısı suyu içmeyle bagırsaklarnı çözemessin . kilo vermekden çok bu hafta senin bu sorununu çözmemiz lazım kajum .
2 ögün bile üst üğstte kayısı kompostosu yada erik . yanında salatayla ögün yapabilirsin .hatta hem öylen hemde öyleden sonraki aranda kompostodan içebilirsin . ben öylen ve ikindi aramda komposto içtigimde kesin akşam olmadan wc ye taşınırım . bi kaç gün degişikli böyle dene . dedigim gibi 1 ögün kayısı suyu içmakla bu iş olmaz.
lahana pazarlarda tazesi olur kajum mar. tekiler soluk olur . bende almıştım bi dolmasını yapmak için ama yapamadım şimdi durduk yere kilo almayım diye içini turşu yaptım dışıda dolapda bekliyor . sarsam benden başka yiyende pek olmiyi hele eşim evden içeri girer girmez kokusundan anlar ıgg lahanamı kokuttun diye .
kabuska yapsam bari aklıma getirdiniz ..

Yeşil çayı bende sevmiyorum ama az önce ekiznezya çayı içtim, lezzetliysi.Bilmiyorum fayda edermi, içinde tarçın kokuyo:)
ekinezyayı hiç içmedim yasmincim .
sende bu azim oldukdan sonra banuşum . ben kendimde bile görmüyorum sendeki azimden .

yav yazyım diyom unutuyom kıslar lahanalrı önceden hazırlayımca vitamin kaybı olmuyormu bide tuzluyormuşsşunuz ...
he bide zilim sana yzacaktım satır arlarından aklımda kalmış . patatları haşlamdan önce soyma yahu emi. güzelce yıka ama kabuklarıyle haşla abla tabsiyesi.

fırsat bulmuşken dünki mönümüde yazayım .
hatalarım var onuda belirteyim .

7 30
2 hurma ..

8.00.
omlet peynir kızartması .
domates.4 zeytin .
5 fındık

13. 45(okuldan gelince çok açıktım. .)
1 tb yeşil mercimek .
1 dl ekmek..
yş salata .
1 kş tahin .
2 avuç yer fıstıgı .

15.00
1 kase aşure .

19 .00
yr nar. 1 kş yogurt ...

mönümde pek yasak yok ama baya bol hata var kilomun artmasına şaşırmadım niyeyse.

öylen saat çok geçikdi ve kurt gibi açıktım o açlıkla yemege saldırdım tabi.. ardından zamansız yenen şekersiz de olsa aşure olmadı .akşam yemek yeden telafi edeyim bari dedim ama .ne kadar telafi oldu bilmem .:26:

Son düzenleme:
bak şimdi şımardım ablaaa:)))
ama bu kez valla daha bir azimliyimm yeni evime geçtigimde koruma döneminde olmak istiyorummm

lahanada tuzluyoruz ama içinde kalıyor herşeyi tekrar yıamıyoruz
ölüyomruu bilmiyorum ama pratik oldugu keisn apla

protein ögünlerindennden 4 saat sonra iyoruz meyveyi cnm

E peki sebze öğünlerinden sonra kaç saat geçmesini bekliyoruz ?

zilim kaşına direkt sarımsak sür.Ben yapıyorum kokmuyor ve çok etkili :) sol kaşımın araları doldu şimdiden.

merhaba kızlaaar monticileeer.maalesef sizlerden uzak kaldım ama tatlı bir süpriz yüzünden hamileyimmmmmmmm bu yüzden katılım yapamıyorum.herkese selamlaaar...

canım çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.sen yinede hamileyim diye salıp kilo alma olar mı :)

nazlım yarın yumurtalı kahvaltı yapacaksan sabah meyve yeme . bunu daha evlede yazdım ama bazan arada kaynıyor .yumrutalı yani prolu kahvaltı öncesi meyve yemeyin.
tüm günde yeme istersen kilonu baya tetikler .

ay Allahımmmmmmm ne kadar yanlış yapıyormuşum montiyi ben ya.Doğru yapsam daha çok kilo verecekmişim desene Aebenciğim

cuma günü muz yemek istiyorum abennn abla izin varmıı:18::18::18::18::18:

öznurcum
3-3.5 saat sonra ara yapabilirisn sebze yemgindee
ama zaten montide çok araya ihtiyaç yukk

bende bugunki menumu yazayim
sabah 8:00
2 yumurtadan hazirlanmis omlet,4 yesil zeytin az peynir ve capuccino
oglen 13:30
1 tabak mercimek corbasi,az nohut yemegi ve coban salatasi
aksam 19:00 gibi
firinda sis kofte ,salata ve ayran

ara yapmamaya kararliydim ama canim tatli cekiyo simdi kalkip tarcinli yogurt yesem ne olurkine:26:

yiyebilirsin bence bir sakıncası olmaz menün gayet başarılı

herkese selam yarın Ebru Şallı yarın 11.30 da showda saba tümerin programına konuk olacakmış twitterından gördüm canlı pilatesyapalım diyordu ilgilenenlere duyurulur

herkese selam yarın Ebru Şallı yarın 11.30 da showda saba tümerin programına konuk olacakmış twitterından gördüm canlı pilatesyapalım diyordu ilgilenenlere duyurulur

bakıverdim hemencecik :) canım sağolasın.özel karın egzersizi yapacakmış

merhaba Aben ve tüm monticiler...bende zaten hala devam ediyorum sağlıklı beslenme programıma.zaten ilk haftalar olduğu için fazla bir iştah yada bullantı..yada başka birşey yok.ama arada pasta filan yiyorum...elimden geldiği kadarı ile montig ile kola almamaya çalışacağım..herkese sevgiler...

günaydınlar kızlar .. dünkü menümü yazayım tamamlanmış haliyle

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
8 adet yeşil zeytin

öğlen
2 yumurta ile yapılmış omlet
yoğurt
salata

akşam
1 avuç badem ( 19 adet )
1 kutu light süt

gün içinde 2 litre su
2 fincan kayısılı yeşil çay

herkese günaydınnn

dün akşam annemin yaptığı aşureden 5 tatlı kaşığı yedim aslında ihtiyacım yoktu tatlı istemiyordu canım ama uzun süredir sorgusuz düşünmeden yediğim için alim ağzım ve beynim koordineli hareket etmiyolar öğretiyorum disipline ediyorum yavaş yavaş:)

naz ve çamlıca menülerinize hayranım belirtmeden geçemicem

ablam sorulara gelince: sabah ile öğlen arasında ara yapmıyorum da dün acıkır gibi olunca minicik mandalina arası yapmıştım ama artık yapmam benim sorunum öğlen ile akşam arasında 8 saate yakın olduğu içindi. sende tek meyve arası yap zorda kalırsan diğer aran kuruyemiş olsun dedin. öyle yaparım ablacım. peki süt içsem o da ara sayılır mı? sayılmaz ise pek sevinirim :) etkisiz eleman olsun süt :)

bugünkü menüm:

sabah kalkınca 06:30 3 dilim elma

kahvaltı 07:45 1 dilim tb ekmeği,az peynir,2 zeytin,çay(iştahım yoktu akşam ki iradesizliğime morelim bozuk)

öğlen 12:15 dünkü ot kavurmasından 2 kaşık kaldı bide ton balıklı salata ile yoğurt

ara 16:00 elma yada kuruyemiş

bide çok az sütlü bir kahve belki, 4 litre ılık su, 4 fincan tarçınlı yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…