bi bilgim yok bilgilcim benim bacaklar kısa hiç ölçmeyim .
minecimmmm ne güsle bir haber saglıkla kucagına al inşşş
diyercım sevindim cnmmmm montiye dönmeneee
kilo çizelgeside yap kendineee ir ara neden 2 tanee?
yasmin alışıyorsun cnm zamanla yaaa bende omleti yemekte zorlanıyorum ama hala
kujum cnm bend eçok kabızlık çekiyorum
o sebepten günde 2 tane form çay içiyorummm sende dene istersen
hatta a101 diye bir market varya oaranın çayını tavsiye ederim mest form çay
ben yeşil çayı bı türlü sevemedim 2 gün öncede yeşilçayın limonlusunu aldım oda çok kötüydü acı bı tat geliyo ama yınede bugun içecegım.
aeben abla evde kayısı kurum bitti ama yazdan dolaba koydugum kaysım var onu meyva suyu yaptım şekersiz. yeşil salata ile ikisini tüketsem olur mu?
ben yeşil çayı bı türlü sevemedim 2 gün öncede yeşilçayın limonlusunu aldım oda çok kötüydü acı bı tat geliyo ama yınede bugun içecegım.
Aeben abla evde kayısı kurum bitti ama yazdan dolaba koydugum kaysım var onu meyva suyu yaptım şekersiz. Yeşil salata ile ikisini tüketsem olur mu?
ya bende bazan isyan ediyom biliyonuzmu . bende bazan karamsarlık çekiyorum morala benimde ihtiyacım oluyor . niye ben hep size moral veriyom aglarım şimdik ...
şaka bir yana benimde enerjimin düşük yada sıkıldıgım isyan etigim günler az olmuyor . ama limden geldigince sizlere belli etmiyorum .
ama biliyorumki geçici bu durumlar . bünye işte bazan iyi bazan kötü süprizler yapabiliyor . en önemlisi saglık gerisi nasıl olsa olur haftalar gün gibi ne çabuk geçiyor farkındamısınız ?
eski mesajlardan atladıgım varsa kıslar kusuruma bakmayın . daha yapılacak ev işerim beni bekler ...
Masumm sen neresinde oturuyosun, çayyolu falan mı??
canım kilo çizelgesini kalbim kaldırmaz hele bu cuma tartılıp yazarım ama 82 filan oldum maşallah ağlamak istemiyorum o yüzden tartılmazsam anlayış göster
neden 2 ara dersen ben güne erken başlıyorum artık sabah 6:00 da kalkıyorum 8:00 kahvaltı bitmiş oluyor 12:30 da öğlen yemeği yeniyor eve gidişim 8:00 yani öğlen ile akşam arasında çoook saatler var şekerim düşüyoru bende kahve meyve tüketiyorum
zaten bu kadar çok saat var die abur cubur tükettiğimde şiştim 12 kilo aldım2 seneye yakın bakkal yüzü görmüyordum hoşbeşe dadandım deli gibi ancak kurtuldum bir hafta olmadı daha düşün yani
bu arada 11:30 da acıktım ablam 2 ceviz 3 fındık yedim şimdi yemeğe iniyorum
aeben abla evde kayısı kurum bitti ama yazdan dolaba koydugum kaysım var onu meyva suyu yaptım şekersiz. yeşil salata ile ikisini tüketsem olur mu?
batıkent pazarı çok pahalı aldıgım kıvırcık baya iriydi 4 tl verdim ama içime oturdu :) çok pahalı sevdiğim için almak zorunda kaldım. markettekıde 2.5du fakat kötüydü 5 6 dal anca kıvırcık vardı ve solgundu. lahana almak istedim onuda bılemıyorum kızlar bı yardımcı oluverin ben lahananın sert olmasını istıyorum salata yapmak için alacagım ama dışları hep yumşak onlar benım işime yaramaz sala yapmak için olanını nasıl seçebilirim?
diyarım canım hoşbeş derken baya çıkmış kilon ama şunu düşün böyle dürünlerde diyete başlanınca süper kilo verimi olur bardagın birazda dolu yanına bak .canım kilo çizelgesini kalbim kaldırmaz hele bu cuma tartılıp yazarım ama 82 filan oldum maşallah ağlamak istemiyorum o yüzden tartılmazsam anlayış göster
neden 2 ara dersen ben güne erken başlıyorum artık sabah 6:00 da kalkıyorum 8:00 kahvaltı bitmiş oluyor 12:30 da öğlen yemeği yeniyor eve gidişim 8:00 yani öğlen ile akşam arasında çoook saatler var şekerim düşüyoru bende kahve meyve tüketiyorum
zaten bu kadar çok saat var die abur cubur tükettiğimde şiştim 12 kilo aldım2 seneye yakın bakkal yüzü görmüyordum hoşbeşe dadandım deli gibi ancak kurtuldum bir hafta olmadı daha düşün yani
bu arada 11:30 da acıktım ablam 2 ceviz 3 fındık yedim şimdi yemeğe iniyorum
olur kajumum .ben yeşil çayı bı türlü sevemedim 2 gün öncede yeşilçayın limonlusunu aldım oda çok kötüydü acı bı tat geliyo ama yınede bugun içecegım.
lahana pazarlarda tazesi olur kajum mar. tekiler soluk olur . bende almıştım bi dolmasını yapmak için ama yapamadım şimdi durduk yere kilo almayım diye içini turşu yaptım dışıda dolapda bekliyor . sarsam benden başka yiyende pek olmiyi hele eşim evden içeri girer girmez kokusundan anlar ıgg lahanamı kokuttun diye .batıkent pazarı çok pahalı aldıgım kıvırcık baya iriydi 4 tl verdim ama içime oturdu :) çok pahalı sevdiğim için almak zorunda kaldım. markettekıde 2.5du fakat kötüydü 5 6 dal anca kıvırcık vardı ve solgundu. lahana almak istedim onuda bılemıyorum kızlar bı yardımcı oluverin ben lahananın sert olmasını istıyorum salata yapmak için alacagım ama dışları hep yumşak onlar benım işime yaramaz sala yapmak için olanını nasıl seçebilirim?
ekinezyayı hiç içmedim yasmincim .Yeşil çayı bende sevmiyorum ama az önce ekiznezya çayı içtim, lezzetliysi.Bilmiyorum fayda edermi, içinde tarçın kokuyo:)
sende bu azim oldukdan sonra banuşum .1 aydır karamsar degilimmm ama bu seferde başaramazsammm 5 leri görmeyii fena karamsara baglıycma kendimi
hayır cnm ege mahalleisndeyim ikea tarafı yani:)
diyarcımm
kuruyemiş yesen tek ara yapsan acıkmazsın belki meyve çok acıktıryor insanı
aben abla bi yorum yapar şinci bu konuya daha ii bi fikir verir
aa ben çok seveiyorum yeşil çayı kujum,
kujum lahanın dış kabukalrı yumuşak olur cnm
be alıyorum dogruyorum lahanayı limon ve tuz ile ovuyorum küçüklüyor atıyorum dolama hazır salataa
veee acaip dem attırıyorrrr bend ebi lahana alayım barii
hem mor lahana hemde beyaz lahanadan yapıyorum cnm
protein ögünlerindennden 4 saat sonra iyoruz meyveyi cnm
banum tüm gün netim yoktu cnm şimdi geldi hemen açtım ...
ne zor şeymiş netsizlik,nasıl girdiyse hayatımıza 10 kere açtım gün içinde laptobu net varmı diye.hatta benim laptopta biişey var sanıp eşiminkinden girmeye çalıştım vs.. olmadı durdu.akşamm saati geldi neyseki...ağzından emziği çekilmiiş çocuk gibiyfim tüm gün..
banum böreği market yufkasıyla yapınca tüm bu sorunlar oluyor malesef cnm.kıvrılmıyor,yırtılıyor falan...yufkacı yufkaları el yapmı olduğu ve taze olduğu için daha nemli daha elastik.yırtılmıyor kolay kolay...ama sorun değil bi şekilde halletmişsin cnm sen onu..her dolabın dondurma noktası farklı içinin doluluğuna göre cnm.yada nofrost yada derin dondurucu olmasıyla alakalı değişiyor süreç.
benim dolap derin donduruculu ve içi ağzına kadar dolu o sebeple 5-6 saatte donuyor.aebeniminki geçen çok kısa sürede donmuştu.kıvam olarak söyliim ben sen elinle anla cnm en iyisi.tam beton gibi olmmayacak ama bıçakla kesilecek kadar buzlanmış olsun.dışı bayağı sert yani..
bir daha aklında bulunsun tatlım böreğe başlamadan önce yerleştireceğin tepsiyi dondurucuna bi koy ölç biç yerini sığacakmı kapağı kapanacakmı diye..
donduktan sonra kes dilim dilim en kalın parmağının kalınlığında.yaklaşık 1,5 -2 cm kalınlığında yani .kes doldur poşetlere at dolaba..kaç dilim pişireceksen çıkart hiç bişey sürmeye uğraşma diz yağlı kağıtlı tepsiye 200'de hiç çözdürmeden ver fırına..
bende bu gün yeniden aldım malzemeleri saç olayına girdim.(bepanten-evigen ampul-sinameki,hintyağı-z.yağı,sarmısak(
sabah okuldan gelince bi sürdüm taa öğleden sonra yıkadım.birde kaşlarımada sürdüm ..öğğğğ.allahım içim çıktı kokusundan.oğlum burnunu tutarak gezdi evin içinde..anne öfff dedi durdu
merhaba kızlaaarmonticileeer.maalesef sizlerden uzak kaldım ama tatlı bir süpriz yüzünden hamileyimmmmmmmm bu yüzden katılım yapamıyorum.herkese selamlaaar...
nazlım yarın yumurtalı kahvaltı yapacaksan sabah meyve yeme . bunu daha evlede yazdım ama bazan arada kaynıyor .yumrutalı yani prolu kahvaltı öncesi meyve yemeyin.
tüm günde yeme istersen kilonu baya tetikler .
bende bugunki menumu yazayim
sabah 8:00
2 yumurtadan hazirlanmis omlet,4 yesil zeytin az peynir ve capuccino
oglen 13:30
1 tabak mercimek corbasi,az nohut yemegi ve coban salatasi
aksam 19:00 gibi
firinda sis kofte ,salata ve ayran
ara yapmamaya kararliydim ama canim tatli cekiyo simdi kalkip tarcinli yogurt yesem ne olurkine:26:
herkese selam yarın Ebru Şallı yarın 11.30 da showda saba tümerin programına konuk olacakmış twitterından gördüm canlı pilatesyapalım diyordu ilgilenenlere duyurulur
minecim tebrikler canım benim ...
canım hamilelikdedem onti 2.aşamayla saglıklçı kiloda hamileligini geçirebilirsin .bak burda bilgilicimde hamişş
diyerım seni görmek ne güzel .
kacak seni..
yine huzurlu uykulartın başlamış .devamını dilerim canım .
süper süper sper nazlım mönülerim harika geliyor bugünlerde nazlım ....
yeni başlayan kıslar nazlımın mönüleri örnek mönü nerdeyse .
bir küçük eksigi var ama bu hafta öyle deniyor galiba . meyve yok mönüsünde .
nazlım sanırım geçen gün sormuştun ama kaynadı cevap yazamadım canım ara yapmadıgında sabahda kahvaltı öncesi canım taza meyve istemiyor demişsin . krur kayısı ve hurma yiyebişlirsin fıstıgım .
selam yasmincim ....
canım akşamları ekmek yemiyoruz açımışsın anladım ama başka altarnatifler bulabilridin örnegim ekmek yerine 1 avuç leblebi seni daha tok tutardı hemde montiyi delmemiş olurdun .
alışımca yeniyoe t-yasmişncim ayrıca genelde ekmekli kahvaltı yapıyoruz ...
canım kahvaltın güzel ama tüm gün mönünü yazarsan degerlendirme açısından daha iyi olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?