slm kıslar...
çarşamba öğlen netim bi gitti,gidiş o gidiş...aksilikler silsilesi başlamış oldu o an itibariyle.. saat 14 gibi 13 kişilik misafir kafilesini kapıda görmemle dumura uğramam bir oldu.
dün gece net geldi ama misafirler bu sabah gittiğinden dolayı ancak toparlayabildim arkalarını..eşimin ortanca halası gelin alıyormuş,toplamış dünürlerinide bir minibüs dolusuydular wallahi.nişanlık düzmek için 3 gün boyunca koşarken bacaklarım arkama vurdu resmen.eve gel 13+2'de biz 15 kişiye yemek yap yatır kaldır yedir içir..vallahi şu an bacaklarım felç modunda..hasta oldum resmen..
gelirken bari bi haber verme nezaketinde bulun yaw..sabah 5'te kalkıp kahvaltı masalarını hazırladım okula koştum.okuldan geldim daha uyanmamaışlar bile.oğlum ortalıkta kendi başına dolanıyor.eşim alıp götürecekti sabahları benim bu bir haftalık ders aldığım dönemde gerek yok biz bakarız burdayken dediler.çocuk sırtı terli tek başına odasında oturuyor.ağlıycaktım artık..akşama kadar dükkan dükkan moda evi modaevi gezdir.akşam gel 2 masa sofra kur.kaldır.akşamda hep bir yerlere gitmek istediler.eşime askıntı olup durdular.bizi bir yerlere götürver yeğenim diiye...allahım tam tv'deki köyden indim şehre gibiydik..hepside kültürlü insanlar..eniştesi bankada müdür,gelinleri hemşire..çocukları eczacı vs..gelinlerinin ablalarını bile almışlar getirmişler 2 çocuğuyla.oğlumu barıtmadılar evde..akşam yatınca ağladım walla..yaza da düğün için geleceklermiş.haberli gelseler bi şey uydur ama çat kapı geliyorlr..hayır diyememiz için..
işte böyle kıslar...e yapacağımı şaşırdım.bulaşık makinem bi günde 5 kere çalışmaktan kafayı yedi..
banum böreklerinin güzel olmasına sevindim cnm...uydur uydur yap,uydurmalar daha güzel oluyor wlla bak..
aebenim ben spor aleti aldım hepsişuradadanama arızalı geldi iade ettik geçen cuma.şimdi kartıma para iade işlemnin gerçekleşmesini bekliyorum.başka bi tane sipariş edicem.yada dışarı bakabilirsem dışarıdan alıcam.olmıycak yoksa.yürüyüş yapamıyorum eskisi gibi.yürüyüş arkadaşım kalmadı.biri taşındı biri gebe şu an.eşin işten gelene kadarda hava kararıyor tek çıkmak istemiyorum.almak farz oldu.şöyle düşünüyorum biraz onun üstünde spor yapıp ter atarım sonrada platesin ısınma hareketlerini es geçip kardiyo kısmını yaparım.ebrudan bende ümidi kestim.havaların biraz ısınıp gündüzlerin uzamasını bekliyorum.atıcam kendimi her akşam üstü sokağa.yürüycemde yürüycem artık napimm..
orucun az kalmış hasretim ama rada tozutmuşsun kuşlar didi.selam kizlar..
ablam benide yazmissin listeye ,tesekür ederim
zillim okurken basim döndü Allah sabir versin demekten baska bisey gelmiyor elden,isin zor gercekten ben olsam nallari dikmsitim coktan iyi dayaniyosun
bencede ...
zilimmmmm vallaaaa ohaaaaaa dedim afedersin amaaaa yuh yaaa
ayy cnm ençoktaa ogluna üzüldümmm geziyormuş garibimm ya yalnız yalnız dimek
ee peki anacımm valla sana kızıyorum ben artık gelenlere degil nedir bu yaa
13 kişi gelinirmi düügn tarihi bellidir nasılsa kaç zilim kaçççç
afiyet olsun banuşum yedinmi biterini.??menümü yazayım
sabah
1 mandalin
kahvaltı
klasik monti
öglen
1 kutu süt
1 avuç çerez
akşam
y.fasulye
salata
3 çig köfte
bitter yisemmiii aceppp:26::26:
niye gülelim ocdim ..Aebencigim hastalikdan dolayi diyet hak getirdi.aslinda ben neden hasta oldugumu biliyorum ama yazsam bana cok gulersiniz:)
zilim ne diyim allah kolaylık ve saglık versin sana ...
ama dur demeyi bilmiyorsun banuşumun dedigi gibi artık bende sana kızmaya başladım ...
orucun az kalmış hasretim ama rada tozutmuşsun kuşlar didi.
bir an evvel dön montiye bekliyik
bencede ...
afiyet olsun banuşum yedinmi biterini.??
niye gülelim ocdim ..bugün daha iyisindir inşallah ...
selammmm efem
yuk yimedim aplaaaaa ben bugün kaç çıktımmm sor bakim bi sor hele bi sorrrrrrrrrrrrrrrrrr
63.8 çıktımmm
ne olyormuş efem demekki cuma ginu bol bol şişmişsin artım vs. yokmuş ...
inşallah bendede öyle olur ..
bakıyomda benden tartılmamam için söz aldınız kendiniz hergüm tartılıyorsunuz ..
çok sevindim banuşum kendim vermiş kadar ..
ama cuma günleirii neden şişiyorum ben anlamıyorum yani bildirim günelrinde hep artı oluyorum bu hafta
biberiye-yeşilçay ikilisini içicemmm birde sinameki içicem gün içinde 2 fincann
aben abla
meyveninn üyeligi iptal olmuş niden biliyormusun?
DÜNKİ MÖNÜM ....
7 30
1.5 dl ekmek ..
krem peynir
acıka , salatalık ,
yeşilik .
12 15 .
2 bar. yogurt .
salatalık az leblebi.
16 .00
2 hurma ..
19 00.
somon ız.
yş salata .
acı bib turş..
2 br karışık çay
2 lt su .
1 saat yürüyüş ..
regl bitiyor iştahım baya azaldı ...
banum 1 günlük kaçamak sana ve bünyene nefes aldırır bu yüzden kendini kasma ..abla şişlerin iner reglin bitinceee cuma beklesin senii
bende diyorumki hani yılbaşında kaçamak yapcem yaa
acaba sonraki günler iki günlük listeyi mi yapsam hani yulaflı olan?
aslındakaçamak yapmadan divam etsemdee kötü olmaz hanii
banum 1 günlük kaçamak sana ve bünyene nefes aldırır bu yüzden kendini kasma ..
sonuçda sık sık kaçamak yapsan yapma derdim ama sen çok istikararlı gitiginden belki kilonu tetikler bile böyle düşün böyle olsun ..
hem daha çok vargı yılbaşına .
tabi sonrasında o listeyide yapabilirsin
ahh zilim valla cnm zor iş allah yardımcın olsun ne rahat insanlar var şu dünyada yahu
sen haber vermeden nasıl 13 kişi gelirisn bence yazın resti çek cnm
vallaaa senin saglıgındna önemlimi cnm ya
bend eyarın başlıyorum platese ebrunun 2. dvd sini yapıcma ama oda bya uzun 1 saati geçiyor sanırım
öznur
geçmiş olsun cnmm
nazlım mönülerin harika .günaydınlar herkese hafta sonu menümülerimi yazayım hemencik
17.12.2011 cumartesi
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
salatalık + domates
5 adet siyah zeytin
öğlen
1 tabak bamya yemeği
yoğurt
akşam
kavurmalı yumurta
peynir
18.12.2011 pazar
sabah
2 adet haşlanmış yumurta
peynir
salatalık
5 adet yeşil zeytin
öğlen
yoğurtlu tavuk salatası ( içinde haşlanmış tavuk , maydonoz , salatalık turşusu ,taze soğan ve ceviz vardı )
akşam
yoğurtlu tavuk salatası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?