Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Zilim kusura bakma ama cok sinir oldum yavrunun durumuna icim acidi resmen.soylecek laf var ama haddim degil.cok uzuldum cok

zilim ne diyim allah kolaylık ve saglık versin sana ...
ama dur demeyi bilmiyorsun banuşumun dedigi gibi artık bende sana kızmaya başladım ...

selam kizlar..

ablam benide yazmissin listeye ,tesekür ederim

zillim okurken basim döndü Allah sabir versin demekten baska bisey gelmiyor elden,isin zor gercekten ben olsam nallari dikmsitim coktan iyi dayaniyosun
orucun az kalmış hasretim ama rada tozutmuşsun kuşlar didi.
bir an evvel dön montiye bekliyik

bencede ...
menümü yazayım

sabah
1 mandalin

kahvaltı
klasik monti

öglen
1 kutu süt
1 avuç çerez

akşam
y.fasulye
salata

3 çig köfte

bitter yisemmiii aceppp:26::26:
afiyet olsun banuşum yedinmi biterini.??

Aebencigim hastalikdan dolayi diyet hak getirdi.aslinda ben neden hasta oldugumu biliyorum ama yazsam bana cok gulersiniz:)
niye gülelim ocdim .. bugün daha iyisindir inşallah ...

selammmm efem
yuk yimedim aplaaaaa ben bugün kaç çıktımmm sor bakim bi sor hele bi sorrrrrrrrrrrrrrrrrr
63.8 çıktımmm

selammmm efem
yuk yimedim aplaaaaa ben bugün kaç çıktımmm sor bakim bi sor hele bi sorrrrrrrrrrrrrrrrrr
63.8 çıktımmm

ne olyormuş efem demekki cuma ginu bol bol şişmişsin artım vs. yokmuş ...
inşallah bendede öyle olur ..
bakıyomda benden tartılmamam için söz aldınız kendiniz hergüm tartılıyorsunuz ..

çok sevindim banuşum kendim vermiş kadar ..

Son düzenleme:

ama cuma günleirii neden şişiyorum ben anlamıyorum yani bildirim günelrinde hep artı oluyorum bu hafta
biberiye-yeşilçay ikilisini içicemmm birde sinameki içicem gün içinde 2 fincann

aben abla
meyveninn üyeligi iptal olmuş niden biliyormusun?

bilmiyorum banuşum .
onun erk. arkadaşıyla ilgili sorunları vardı .net adreslerinin çogunu ele geçirmiş kıza zarar vermeye çalışıyorsun en son okudugum, baydırda görmüyorum .
belki başka nicle takrar giriş yapmıştır .

Son düzenleme:
DÜNKİ MÖNÜM ....

7 30
1.5 dl ekmek ..
krem peynir
acıka , salatalık ,
yeşilik .

12 15 .
2 bar. yogurt .
salatalık az leblebi.

16 .00
2 hurma ..

19 00.
somon ız.
yş salata .
acı bib turş..

2 br karışık çay
2 lt su .
1 saat yürüyüş ..

regl bitiyor iştahım baya azaldı ...

abla şişlerin iner reglin bitinceee cuma beklesin senii

bende diyorumki hani yılbaşında kaçamak yapcem yaa
acaba sonraki günler iki günlük listeyi mi yapsam hani yulaflı olan?

aslınd akaçamak yapmadan divam etsemdee kötü olmaz hanii

banum 1 günlük kaçamak sana ve bünyene nefes aldırır bu yüzden kendini kasma ..
sonuçda sık sık kaçamak yapsan yapma derdim ama sen çok istikararlı gitiginden belki kilonu tetikler bile böyle düşün böyle olsun ..
hem daha çok vargı yılbaşına .
tabi sonrasında o listeyide yapabilirsin

Son düzenleme:

haklısınnn aplaa ozman yılbaşında senden izinliyimmm
sen başka tüyolarda veririsinnnn o kaçamak günü için

sabah
1 elma

kahvaltı
2dlm ekmek
melemen
5 zeytin-çeçilpeyniri
yeşillik

öglen
2 yk kıymalı ıspanak
2tavuk köfte
yogurt
bol lahana salatası
1.5 ceviz

akşam
peynirli pırasa
2 yk mantarlı et sote
yarım limonlu turp
1 bardak ayran

ara
kuru meyve eşliginde çay içerim

2.5 lt su
bol bitki çayı

slm kıslar...

misafir konusunda ne deseniz haklısınız ama habersiz geliyorlar.düşünsenize geldikleri gün(çarşamba) tam nete girdim öğle vaktiydi evin işini bitirmiştim dinleneyim diye oturdum.nnet gitti o sırada zaten.oğlumu uyutayım alır kiitabımı okurum dedim.bir saat geçmedi aşağıdan zil çaldı.apartmanın kamerası 1 haftadır arızalı kim olduğunuda göremedim.kim o dedim biziiiiz dediler.allahım kim acaba bu dedim içimden.açtım kapıyı asansörden iniyorlar iniyorlar bitmiyor ardı arkası.bi gurup geliyor tam kapıyı kapatıcamm aşağıda kalanlar var dur kapatma diyorlar.3 posta geldi asansör napiim o saatten sonra nasıl defedebilirimki..sabah okula gidicem biliyorlar üstelik.
eşim eve gelince kendi de dedi uygun bir dille.artık okul başladı çocukla zor olacak vs..diye ..arada habersiz gelenler olunca zili sıkıntıya giriyor falan dedi.eşimde çok yumuşak yüzlüdür ve bu kadarını bile nasıl dedi diye inanamadımben hiç bişey demediğim halde söyledi üstelik bunları.
eşim ünv'diye bi çıkmış zaten ankaradan bir daha gitmemiş desem yeridir.yaz tatilerinde 1 hafta bazen de hiç..halalarının evlerini bilmiyor o derece uzak yani akrabalarına.ama onlar sırf otel niyetine ve kendilerine hizmetçi buldukları için tepeliyorlar cnm..
yazın bekar kızlarını yollarlar bi ton kız gelir.(hepsinde 3-4 çocuk var toplamda 3 halası var:12-13 çocuk eder buda::))
yenge bizi oraya götür yenge bizi buraya götür denize götür,avm'lere götür.boğaza balık yemeğe götür)sanki köyden geliyorlar
ankaradalar ama evlerinden çıkmamışlar.ben bi oğluma bi altı üstüne gelmiş eve bir yemek vs..işlerine bi içeri bi dışarı usanırım artık..

daha evlerine hiç gitmedik düşünün 8 yıllık evliyiz.kayınvalidemle zaten hiç gidiş geliş yapmıyorlardı.sanırım kayınvalidem bunların böyle olduğuunu bildiği için kontağı kesmiş onlarla.valla ben kayınvalideme böyle hizmetlenmemiştim.şaftım kaydı.düğünü haziranda yapacaklarmış bunlar kesin bir ay evvel gelirler yine.o zamanda okullar var nereye kaçıcamki?
eşim artık utanmayı attı düğüne gelirken mutlaka haber verin dedi.insan kommşusuna kahve içmeye habersiz gidemiyorya bunlar nasıl şey anlamadım...eşim bi daha habersiz kim gelirse gelsin bzim taraftan aşağıdan kameredan gördünmü açmak yok dedi ama nasıl yapayım(

banum kilonun düşmesine çok sevindim cnm..sen montiden şaşma.2 günlük diyetide boşver.onu acil zamanlarına sakla.yılbaşında kaçamak olarak ne yemeyi planlıyorsun cnm?eğer şerbetli tatlı ,pasta vs..bişeyler yoksa diğer kaçamaklarını kaldırır zaten bünyen..bir seferden bişey olmaz tatlı yemessen bence..

aebenim sarmısaklar şampuan şişesinde durdukça dahada fena kokuyor zamanla.ama yi geldiği ve pırıl pırıl yaptığı kesin..halanın gelini bile saçların pırıl pırıl parlıyor bişeymi sıktın dedi.

Ocd cnm çok geçmiş olsun ..dikkat et kendine..soğuklar dahada artacakmış bu arada...

aebenim ebrunun kendi sitesinden plates yapmaya kalktım ama takılıp duruyor aplam..
birde durdurma yada geri almak için hiç bi şey yok..sen nasıl yapıyorsun bu siteden ?yada bu sitedenm yapıyorsun,başka net görünen video vs..varsa yazın burdan kıslar.hep aynı videolardan yapmaktan sıkıldım.elimde 5 videosu var döndür döndür onları yapıyorum(

Ay bu hastalık beni mahvetti :) dahada zayıfladığımı söylüyorlar.
aebenim canım benim hasta olmamın sebebi duş alıp ve namaz abdesti alıp dışarı çıkıp sokaklarda oğluşu eylemekden terleyip soğuması :))))
soğuklardan değil yani yüzümde uçukladı bi tuhaf oldu
zilim f.sante dergisi pilates kartları vermişdi bi ara onlardan yapmaya başlayacağım ben belki seninde işine yarar
banum süper haber canım 63 lerii görmüşşün

ahh zilim valla cnm zor iş allah yardımcın olsun ne rahat insanlar var şu dünyada yahu
sen haber vermeden nasıl 13 kişi gelirisn bence yazın resti çek cnm
vallaaa senin saglıgındna önemlimi cnm ya
bend eyarın başlıyorum platese ebrunun 2. dvd sini yapıcma ama oda bya uzun 1 saati geçiyor sanırım

öznur
geçmiş olsun cnmm

banu gel birbirimize gaz verelim pilates konusunda.yada yarış falan yapalım.ne bilim işte yaaaaa gaza ihtiyacım var spor yapmam lazım

günaydınlar herkese hafta sonu menümülerimi yazayım hemencik

17.12.2011 cumartesi

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
salatalık + domates
5 adet siyah zeytin

öğlen
1 tabak bamya yemeği
yoğurt

akşam
kavurmalı yumurta
peynir

18.12.2011 pazar

sabah
2 adet haşlanmış yumurta
peynir
salatalık
5 adet yeşil zeytin

öğlen
yoğurtlu tavuk salatası ( içinde haşlanmış tavuk , maydonoz , salatalık turşusu ,taze soğan ve ceviz vardı )

akşam
yoğurtlu tavuk salatası

günaydın kıslar ...
hayırlı haftalar olsun inşallah .....

doktoruma bakayım ilginç konular var gelirim sonra ...
TAŞ DEVRİ DİYETİNİN YAZARI VE BUGÜNLERDE BAYA TV YE ÇIKAN BİR DR. VAR . İZLEYİN DERİM .

Son düzenleme:
nazlım mönülerin harika .AMA MEYVEN YİNE YOK .
BU ARADA NİŞAN BOHÇASINI KAZAISZ ATLATMIŞSIN TEBRİKLER ,GELSİN 5'Lİ KİLLAR ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…