Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

afiyet olsun nazlım ... artık meyve kat mönüne .

bugünden itibaren meyve katmaya başlayacağım abla . bu sefer fena istikrarlı gidiyorum , düm masaya mücver geldi , sigara böreği geldi hepsini alıp eşime verdim . bide pastada vardı ve artık canım hiç istemiyor. yarınıda atlatırsam bu hafta bitecek . kız kardeşimin nişan bohçası gelecek mutfak işini bana devrettiler bir sürü şey yapıcam İNŞALLAH YEMEYECEĞİM kendimede yoğurtlu tavuk salatası yapıp yiyeceğim .

nazlım istikrarını koruyacagına eminm fıstık . bak ne güzel nişanda yakın kardşinnide tebrik ederim ..
unutma 1 lomayla başlar kaçamklar onu engeledinmi okey.

nazlım istikrarını koruyacagına eminm fıstık . bak ne güzel nişanda yakın kardşinnide tebrik ederim ..
unutma 1 lomayla başlar kaçamklar onu engeledinmi okey.

evet ablam bende o bir lokmadan korkuyorum işte . kendimi biliyorum 1 lokma alsam gerisi gelecek onun içinde herşeyden uzak duruyorum ALLAH kısmet ederse 2012 ortalarına doğru çocuk istiyorum ve en az kiloyla hamile kalmak istiyorum İNŞALLAH

merhabaa
çocuklarını allah bagışlasınn bende senin bu söyleidkleirni benimd ebir ark bana söylerdi
ozman deridmki ben herşeye razıyımmmm ama şimdii keşkee o kadar yıpratıcıgama kendimi
daha çok gezerdim,eglenirdimmm
zira çocuk oluncaaaa bi banyo yapmak bile lüks olduu
birde duble oluncaaa bebelerrrrr dahada zorlaştıı
vallaaa saçımı açmadan anı topuzlaa 2 gün gezdigimi bilirimm
uyumayınca dagılmıyorda saçlar

yasaklı yemeidm tabidee meyveyi çok yedimmm
birazda sinriden olduuu birazz can sıkıntısı var şu aralarrr yolund agitmeyenn işler vs vs vss
sabahta tartılmadım kh aldım meyvede yeidm diyee
5. haftammm bittiii kaçamaksızzz

sana geçen yazmıştımm kaçırdın sanırım
a101 de mest form çay var onu bid ene bende senin gibiydimmm onunla rahatladım
bu iş spora ve suya bakmıyor kujum ben günlük 2 saat spor ve 4lt sıvıya ragmen kabızlık çektimgi biliyoum

nazz hayırlı olsun
istikrarın içinde tebrikler bende bayramd aokadar dagıtmıştımki 69 oldum ve bir daha diyet yapamam derken
5. haftam bittii kaçamaksızz

günaydınnnn
direk atladım alıntılaraaaaa
aben abla bencede zilinin neti arızalı o gecede olsa yazardı 3-5 satırrr :26::26::26::26:

bugün direksyon dersim var
şimdi kalkayım, evi süpürüp ççamaşır ascam kendim hazırlanca ,çocukalrı hazırlıycamm
eşimde kalkıp kendini hazırlıyabilirse şükretcem

kahvaltımı yaptım eşimi beklemeidm valla dersin ortasında acıkıyorum sonraa
saat 1 de kuruyemiş ve süt içicemm baya tok tutar beni

çarşamba filan tartılırım bende aplaa
ama bende haftaya perşembe akşamı 2 fincan sinameki içicemmm
wc ye çıkamadıgım için iki haftadır dogru rakamı göremedim
ama baya inceldimmmmmm
kaburga kısımarım inceldi baya anlatabildimmi bilemiyorum ama:44::44::44::44::44:

sağol banu . Benimde bu hafta 3. Haftam bitiyor hiç kaçamaksız . Bende ramazan bayramından sonra fena dağıttım ara ara başladım montiye ama 1 hafta bile kaçamaksız yapamadım Ama bu sefer bu iş bitecek inşallah

Merhaba

Dün zamanım olmadığı için bir defa girebildim ve ne yazıkki sistemden kaynaklı yazamadım. Kilom 69.100 listeye eklermisin Aeben ablacım. İnşallah hemen geri almam iştahım çok az bu aralar ondan dolayı hızlı kilo veriyor gibiyim bakalım birden almazsam sorun yok.

Selam bacilar. Ben hala feci hastayim.gecmiyor bi turlu.58 kg oldugum zamanlarda hep boyle hasta olurdum gecmezdi.bu aarada benim kudurugu ortopediste goturdum dr artik dayanamadi gurultuden ve bizi muayene edip nazikce kovdu

anladım banuşum kilo vermen devam ediyor baskülü takma sen önemli olan incelip yag kaybetmek . vucudaki su dengesi 2 kiloya kadar oynaya biliyormuş ...

kolaygelsin sanada vın vınnn

refim
eklerim canım ... çalıştıgın yerde sanırım k.k ya girilmiyor ...okuve heftada 1.2. kere yazsanda yeter yeterki, gönlün bizimle olsun vede montiyle

Selam bacilar. Ben hala feci hastayim.gecmiyor bi turlu.58 kg oldugum zamanlarda hep boyle hasta olurdum gecmezdi.bu aarada benim kudurugu ortopediste goturdum dr artik dayanamadi gurultuden ve bizi muayene edip nazikce kovdu

.. geçmiş olsun ocdim .hasdtalık bir yakaladımı bırakmıyor ..
oglanın neyi var ortopedide ?

ocdim canım haftalık kilo vermeni liste şeklinde yazda ekleyim canım ...bu haftada kilonu n yazmamışsın soınra küsüyon listeye niye eklemiyorsun diye .. saçından tutum emme nasıl olsa kuvetlidir onca bakımdan sonra ... ya sarımsaklı şampuan bonyoyu pek kokutuyor ..

HAFTALIK GÜNCEL KİLO LİSTELERİ ..

aeben

başlangıç ..... 11 kasım 2011

ilk hafta ........ 65 000 gr.
1 hafta ......... 62 700 gr.
2.hafta ..........62 400 gr.
3.hafta ......... 63.000 gr (kaçamak )
4.hafta ......... 62 100 gr.
5.hafta ......... 63 000 gr

masum

başlangıç. ...10 kasım 2011

ilk hafta ........ 67.900 gr
1.hafta ......... 66.600 gr.
2.hafta ......... 65.900 gr
3.hafta ......... 65 000 gr.
4.hafta ......... 64.500 gr.
5.hafta ........ 65 100 gr. ödem .ödem .

naz..
başlangıç .......?

ilk hafta ........64 000 gr.
1.hafta ........ 63 000 gr.
2.hafta ........ 63 800 gr.
3.hafta ........ 62 600 gr.
4.hafta ........ 61 200 gr

refim ......

başlangıç... 5 .11. 2011.

ilk hafta ......... 72 000 gr.
1 .hafta ......... 70 600 gr.
2.hafta ......... 69 100 gr

ocd.....
başlangı. ???????
ilk hafta .......??????
1.hafta ........????

zeynep .....
başlangıç... 23. 11.2011.

ilk hafta ..........68 500 gr
1.hafta ......... 67 500 gr.
2.hafta ......... 65 800 gr.
3.hafta ........ 66.600 gr.(1 hafta kaçamak .)
4.hafta bildirmedi.....

çamlıca.....

başlangıç .21 11.2011

ilk hafta ....... .57 800 gr.
1 .hafta ........ 56 300 gr
2.hafta..........ara verdi .
tekrar bizlerle ....
4.hafta ........ 56 000 gr.

kajum ...

başlangıç ...23. 11.2011.

ilk hafta .........65 000 gr.
1.hafta ......... 64.000 gr.
2.hafta ....... . 64.000 gr.
3.hafta ......... 63 000 gr. kırdı zincirini.

dünya hali. 23.11. 2011

ilk hafta .........61 500 gr.
1.hafta ......... 60 400 gr.
2.hafta ........ 59 900 gr.
3.hafta ......... ??????

nevra

başlangıç .23 ..11. 2011
ilk hafta ........... 91 600 gr.
1.ahafta ........... 89 100 gr.
2.hafta ............ bildirmedi.??

s.d ..

başlangiç.... 12 kasım 2011

ilk hafta .........88.000 gr.
1 hafta ..........87 000 gr.
2.hafta . .....ara verdi)

diyar.....
başlangıç.. 14 aralık 2011.

ilk hafta ......... kendinde gizli ..
1.hafta ........????

hasret....

başlangıç ..... 26 11.2011

ilk hafta ........ 64.900 gr.
1.hafta ......... 63 500gr.
2.hafta....... ??????*
oruç dolaysıyle ara verdi...

yavrumu ....
başlangıç.......15 aralık 2011

ilk hafta ............ 72 000 gr.
1.hafta ............

Son düzenleme:
slm kıslar...
çarşamba öğlen netim bi gitti,gidiş o gidiş...aksilikler silsilesi başlamış oldu o an itibariyle.. saat 14 gibi 13 kişilik misafir kafilesini kapıda görmemle dumura uğramam bir oldu.
dün gece net geldi ama misafirler bu sabah gittiğinden dolayı ancak toparlayabildim arkalarını..eşimin ortanca halası gelin alıyormuş,toplamış dünürlerinide bir minibüs dolusuydular wallahi.nişanlık düzmek için 3 gün boyunca koşarken bacaklarım arkama vurdu resmen.eve gel 13+2'de biz 15 kişiye yemek yap yatır kaldır yedir içir..vallahi şu an bacaklarım felç modunda..hasta oldum resmen..
gelirken bari bi haber verme nezaketinde bulun yaw..sabah 5'te kalkıp kahvaltı masalarını hazırladım okula koştum.okuldan geldim daha uyanmamaışlar bile.oğlum ortalıkta kendi başına dolanıyor.eşim alıp götürecekti sabahları benim bu bir haftalık ders aldığım dönemde gerek yok biz bakarız burdayken dediler.çocuk sırtı terli tek başına odasında oturuyor.ağlıycaktım artık..akşama kadar dükkan dükkan moda evi modaevi gezdir.akşam gel 2 masa sofra kur.kaldır.akşamda hep bir yerlere gitmek istediler.eşime askıntı olup durdular.bizi bir yerlere götürver yeğenim diiye...allahım tam tv'deki köyden indim şehre gibiydik.. hepside kültürlü insanlar..eniştesi bankada müdür,gelinleri hemşire..çocukları eczacı vs..gelinlerinin ablalarını bile almışlar getirmişler 2 çocuğuyla.oğlumu barıtmadılar evde..akşam yatınca ağladım walla..yaza da düğün için geleceklermiş.haberli gelseler bi şey uydur ama çat kapı geliyorlr..hayır diyememiz için..
işte böyle kıslar...e yapacağımı şaşırdım.bulaşık makinem bi günde 5 kere çalışmaktan kafayı yedi..

banum böreklerinin güzel olmasına sevindim cnm...uydur uydur yap,uydurmalar daha güzel oluyor wlla bak..

aebenim ben spor aleti aldım hepsişuradadanama arızalı geldi iade ettik geçen cuma.şimdi kartıma para iade işlemnin gerçekleşmesini bekliyorum.başka bi tane sipariş edicem.yada dışarı bakabilirsem dışarıdan alıcam.olmıycak yoksa.yürüyüş yapamıyorum eskisi gibi.yürüyüş arkadaşım kalmadı.biri taşındı biri gebe şu an.eşin işten gelene kadarda hava kararıyor tek çıkmak istemiyorum.almak farz oldu.şöyle düşünüyorum biraz onun üstünde spor yapıp ter atarım sonrada platesin ısınma hareketlerini es geçip kardiyo kısmını yaparım.ebrudan bende ümidi kestim.havaların biraz ısınıp gündüzlerin uzamasını bekliyorum.atıcam kendimi her akşam üstü sokağa.yürüycemde yürüycem artık napimm..

selam kizlar..

ablam benide yazmissin listeye ,tesekür ederim

zillim okurken basim döndü Allah sabir versin demekten baska bisey gelmiyor elden,isin zor gercekten ben olsam nallari dikmsitim coktan iyi dayaniyosun

bizim buraarda o marketten yokki canım a.paşada vardı anca abblamlara gittiğimde alırım teşekkür ederim

zilimmmmm vallaaaa ohaaaaaa dedim afedersin amaaaa yuh yaaa
ayy cnm ençoktaa ogluna üzüldümmm geziyormuş garibimm ya yalnız yalnız dimek
ee peki anacımm valla sana kızıyorum ben artık gelenlere degil nedir bu yaa
13 kişi gelinirmi düügn tarihi bellidir nasılsa kaç zilim kaçççç

menümü yazayım

sabah
1 mandalin

kahvaltı
klasik monti

öglen
1 kutu süt
1 avuç çerez

akşam
y.fasulye
salata

3 çig köfte

bitter yisemmiii aceppp:26::26:

Aebencigim hastalikdan dolayi diyet hak getirdi.aslinda ben neden hasta oldugumu biliyorum ama yazsam bana cok gulersiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…