"Ay bu hastalık beni mahvetti :) dahada zayıfladığımı söylüyorlar.
aebenim canım benim hasta olmamın sebebi duş alıp ve namaz abdesti alıp dışarı çıkıp sokaklarda oğluşu eylemekden terleyip soğuması :))))
soğuklardan değil yani yüzümde uçukladı bi tuhaf oldu
zilim f.sante dergisi pilates kartları vermişdi bi ara onlardan yapmaya başlayacağım ben belki seninde işine yarar
banum süper haber canım 63 lerii görmüşşün
aebenim ebrunun kendi sitesinden plates yapmaya kalktım ama takılıp duruyor aplam..
birde durdurma yada geri almak için hiç bi şey yok..sen nasıl yapıyorsun bu siteden ?yada bu sitedenm yapıyorsun,başka net görünen video vs..varsa yazın burdan kıslar.hep aynı videolardan yapmaktan sıkıldım.elimde 5 videosu var döndür döndür onları yapıyorum(
nazlım mönülerin harika .AMA MEYVEN YİNE YOK .
BU ARADA NİŞAN BOHÇASINI KAZAISZ ATLATMIŞSIN TEBRİKLER ,GELSİN 5'Lİ KİLLAR ...
[ı]günaydınnnnnnnn
güzel bir hafta olsun inşşşşş
öznur ben başlıyorum cnm bugün ebrunun 2.dvd si ile biraz uzun ama kırpmam lazım 1saat 15 dk
Günaydın aben abla ve naz'cımmm[/ı]
günaydınnnnnnnn
güzel bir hafta olsun inşşşşş
öznur ben başlıyorum cnm bugün ebrunun 2.dvd si ile biraz uzun ama kırpmam lazım 1saat 15 dk
günaydın aben abla ve naz'cımmm
sabah
1 elma
kahvaltı
2dlm ekmek
melemen
5 zeytin-çeçilpeyniri
yeşillik
öglen
2 yk kıymalı ıspanak
2tavuk köfte
yogurt
bol lahana salatası
1.5 ceviz
akşam
peynirli pırasa
2 yk mantarlı et sote
yarım limonlu turp
1 bardak ayran
ara
kuru meyve eşliginde çay içerim
2.5 lt su
bol bitki çayı
ZİLİM EŞİNİN TAKDİGİ BENCE GAYAT DOGRU BENCEDE KAMERAYA BAK VE VE KAPIYI AÇMA BİLİYORUM BİRAZ TUHAF AMA SENİN DURMUNDA BU DAH DOGRU DİYE DÜŞÜNÜYORUM . BAŞKA ÇAREN KALMAMIŞslm kıslar...
misafir konusunda ne deseniz haklısınız ama habersiz geliyorlar.düşünsenize geldikleri gün(çarşamba) tam nete girdim öğle vaktiydi evin işini bitirmiştim dinleneyim diye oturdum.nnet gitti o sırada zaten.oğlumu uyutayım alır kiitabımı okurum dedim.bir saat geçmedi aşağıdan zil çaldı.apartmanın kamerası 1 haftadır arızalı kim olduğunuda göremedim.kim o dedim biziiiiz dediler.allahım kim acaba bu dedim içimden.açtım kapıyı asansörden iniyorlar iniyorlar bitmiyor ardı arkası.bi gurup geliyor tam kapıyı kapatıcamm aşağıda kalanlar var dur kapatma diyorlar.3 posta geldi asansörnapiim o saatten sonra nasıl defedebilirimki..sabah okula gidicem biliyorlar üstelik.
eşim eve gelince kendi de dedi uygun bir dille.artık okul başladı çocukla zor olacak vs..diye ..arada habersiz gelenler olunca zili sıkıntıya giriyor falan dedi.eşimde çok yumuşak yüzlüdür ve bu kadarını bile nasıl dedi diye inanamadımben hiç bişey demediğim halde söyledi üstelik bunları.
eşim ünv'diye bi çıkmış zaten ankaradan bir daha gitmemiş desem yeridir.yaz tatilerinde 1 hafta bazen de hiç..halalarının evlerini bilmiyor o derece uzak yani akrabalarına.ama onlar sırf otel niyetine ve kendilerine hizmetçi buldukları için tepeliyorlar cnm..
yazın bekar kızlarını yollarlar bi ton kız gelir.(hepsinde 3-4 çocuk var toplamda 3 halası var:12-13 çocuk eder buda::))
yenge bizi oraya götür yenge bizi buraya götür denize götür,avm'lere götür.boğaza balık yemeğe götür)sanki köyden geliyorlar
ankaradalar ama evlerinden çıkmamışlar.ben bi oğluma bi altı üstüne gelmiş eve bir yemek vs..işlerine bi içeri bi dışarı usanırım artık..
daha evlerine hiç gitmedik düşünün 8 yıllık evliyiz.kayınvalidemle zaten hiç gidiş geliş yapmıyorlardı.sanırım kayınvalidem bunların böyle olduğuunu bildiği için kontağı kesmiş onlarla.valla ben kayınvalideme böyle hizmetlenmemiştim.şaftım kaydı.düğünü haziranda yapacaklarmış bunlar kesin bir ay evvel gelirler yine.o zamanda okullar var nereye kaçıcamki?
eşim artık utanmayı attı düğüne gelirken mutlaka haber verin dedi.insan kommşusuna kahve içmeye habersiz gidemiyorya bunlar nasıl şey anlamadım...eşim bi daha habersiz kim gelirse gelsin bzim taraftan aşağıdan kameredan gördünmü açmak yok dedi ama nasıl yapayım(
banum kilonun düşmesine çok sevindim cnm..sen montiden şaşma.2 günlük diyetide boşver.onu acil zamanlarına sakla.yılbaşında kaçamak olarak ne yemeyi planlıyorsun cnm?eğer şerbetli tatlı ,pasta vs..bişeyler yoksa diğer kaçamaklarını kaldırır zaten bünyen..bir seferden bişey olmaz tatlı yemessen bence..
aebenim sarmısaklar şampuan şişesinde durdukça dahada fena kokuyor zamanla.ama yi geldiği ve pırıl pırıl yaptığı kesin..halanın gelini bile saçların pırıl pırıl parlıyor bişeymi sıktın dedi.
Ocd cnm çok geçmiş olsun ..dikkat et kendine..soğuklar dahada artacakmış bu arada...
ELERİNE SAGLIK NAZLIM ... KAN ŞEKERİN DENGEDE OLUNCA VEDE KARNININ DOYURUMCA İHTİYAÇ KALMIYOR KAÇMAGA ..evet ablam yine meyve yok ama haftasonu koşuşturmaktan meyve yemeye hiç fırsat olmadı . ama bugün yanımda portakal getidim . akşamda alışveriş yapıcam kendime ayva nar falan alıcam . evet pohçayı kazasız atlattım ve inanırmısın abla hepsini ben yaptım ama canım hiç çekmedi . herkeste çok beğendi yaptıklarımı ben hamur işi tarzı şeyleri yapmayı çok seviyorum
YAVRUMUM CANIM İLK HAFTALRDA AÇIKMA OLUYOR AMA ÖGÜNLERİNDE KARNINI GÜZEL DOYURURSAN BU AÇIKMA VE KAN ŞEKRİNİN FAZLA DÜŞMESİNİ ENGELEYEBİLİRSİN . SANIRIM SENDEDE HİPOGLİSEMİ VAR BENİM GİBİ DOGRUMU ..selamlar herkese
evd pc yok o bakımdan haftasonu off taydım:))
cumartesi pazar biraz zorlandım yaa(
doyamadım bir türlü sanki
kaçamak yapmamaya gayret ettim ama
şekerim yerlerdeydi nedense
düzensizlik beni bozuyor
5 gün aynı düzene alışınca
biraz geç kalmak bile mahvadiyor bünyemi
öğle yemeğim azıcık geciksin başlıyorum titremeye
c.tesi kadın doğum doktorumu ziyaret ettim
sabah 8 de kahvaltı etmiştim
miyom varmış bende kontrol edicez arada dedi
neyse hastaneden çıkana kadar falan saat 12 i geçti
eşim sağolsun kendi acıkmadığı için sık sık
beni anlamıyor
bişeyler yiyene kadar benimkller geldi
ellerim öyle bir titredi ki
çatalı ısımışım:)))hiç farketmedim
ön dişim çıtladı ; sırrı atan çinko tas gibi oldu:))çok üzüldüm aslında da olan oldu napimm
anlatabildimmi bilmiyorum ama dişçiye gitmem gerek
neyse yine de gayret ettim menülerde bir sorun yok
bu hafta allah kerim:))
canım senin şeker dengen, hipon bende daha çok .evet kan şekerimde sorun var
resmen sarhoş oluyorum
dünyayı gözüm görmüyor feleğim şaşıyor
o halimden korkuyorum
o hale gelmemeye çalışıyorum aslında ama
hafta sonu iş güç falan da yapınca biraz
fazladan efor sarfetmek bile bana çok geliyor(
bu yüzden bazen kendimden nefret ediyorum
hemen yoruluyorum iyi bir anne olamadığımı düşünüyorum bazen
hiç bişeye yetemiyormuşum gibi geliyor
annem benim süperkadındır maşallah
onun gibi heryere yetebilmek isterdim
ama bende böyleyim işte napimm
şu an düşük olan şekerim ilerde başıma bela olabilirmiş yükselerek
ben sabah kahvaltılarında asla şekerli bişey yiyemem mesela
aniden insülin salgılanır ve ben öğlene bile çıkamam
başlarım titremeye(
evet ablam yine meyve yok ama haftasonu koşuşturmaktan meyve yemeye hiç fırsat olmadı . ama bugün yanımda portakal getidim . akşamda alışveriş yapıcam kendime ayva nar falan alıcam . evet pohçayı kazasız atlattım ve inanırmısın abla hepsini ben yaptım ama canım hiç çekmedi . herkeste çok beğendi yaptıklarımı ben hamur işi tarzı şeyleri yapmayı çok seviyorum
ahh abla senin bebeler büyük 3 saatte sürse dert degil amabanuşum bu videoların kopyasını çek bana buluştugumuzda istiyim .unutma ..
Ne güzel yav 1 satden çok ben gönlümle spora baladımmı satlerce sürsün istiyorum .ama bi başlasam .Ip talam ekleyin kıslar pilatesin arasına bakın nasıl efor harcıyorsunuz lütfen banum bunu deneyin . 10 dk pilates arsına 100 ip atlama tekrar pilates böyle böyle 1 saat yap bak nasıl ter akıyor . Ne olur bi deneyi,n ne demek istedigimi anlarsınız ....
Ocdim hadi sende başla . Ben yapıcam bugün reglim bitti şükür ..
günaydın banu . bende spora gitmek istiyorum yeniden ama şu aralar gidemem malesef ev için koşuşturmam gerekecek ufak bir tadilat yapmaya karar verdik ev boşken
selamlar herkese
evd pc yok o bakımdan haftasonu off taydım:))
cumartesi pazar biraz zorlandım yaa(
doyamadım bir türlü sanki
kaçamak yapmamaya gayret ettim ama
şekerim yerlerdeydi nedense
düzensizlik beni bozuyor
5 gün aynı düzene alışınca
biraz geç kalmak bile mahvadiyor bünyemi
öğle yemeğim azıcık geciksin başlıyorum titremeye
c.tesi kadın doğum doktorumu ziyaret ettim
sabah 8 de kahvaltı etmiştim
miyom varmış bende kontrol edicez arada dedi
neyse hastaneden çıkana kadar falan saat 12 i geçti
eşim sağolsun kendi acıkmadığı için sık sık
beni anlamıyor
bişeyler yiyene kadar benimkller geldi
ellerim öyle bir titredi ki
çatalı ısımışım:)))hiç farketmedim
ön dişim çıtladı ; sırrı atan çinko tas gibi oldu:))çok üzüldüm aslında da olan oldu napimm
anlatabildimmi bilmiyorum ama dişçiye gitmem gerek
neyse yine de gayret ettim menülerde bir sorun yok
bu hafta allah kerim:))
[ı]nazz sanırımmm kan şekeri düzene giriyor ondan kaynaklı
dün alt komşumun misafiri vardı bişiylr yapmış banada getirmişş
elmalı pasta,kıymalıpoça,çikolatalı milföy ve narlı pastaa
dönüp bakasım bile olmadı yaaa diyettenn yada istikrardan bilemiycemmm
[/ı]
ahh abla senin bebeler büyük 3 saatte sürse dert degil ama
araya sıkıştırınca 1 saat 15 dk fazla geliyor birde öglen yemegine gelip çatıyorr
onu nasıl ayarlıycma bilmiyorum
öncer ev işleirni halette sonra başlarsın naz
eve taşınmadan yaptır tabi tadilatlarını
ben seni taşındın sanıyordum:26::26::26::26:
Geçmiş olsunnnn
yok canım taşınmadım daha 7 aralıkta evi boşalttılar zaten . Eve baktırdık fiyat falanda aldık . Kardeşimin nişan bittikten sonra annem el atacak işe ustaların başında falan duracak . Ev boşken ve çocuk yokken yaptıralım evi dedi eşim sonra uğraşmak zorunda kalmayalım dedi . Benimde canıma minet
isabet olmuş vallaaa
ben bu eve oturkenn banyo dolabı,duşa kabin,pimapen yaptırdık
fayansları degiştiridk, hamileyken ısı yalıtımı yaptırdık boya badana,
klozet taktırdık yoktu ve bend enormal wc yi kullanamadımm:)
çocuklar oldu laminant yaptırdık koridor ve mutfagııı
bu yılda cam balkon ve kapı yaptırcaktık amaaa evi resmen baştan yarattıgımız için bıktık tadilattan ve en iyisi yeni bir ev dedikk
çok zor oluyor yani evin içinde tadilat:)
güle güle otur cnm foto eklersin bizeee yeni evinden:)
Tabi canım sabah fazla yemedim yine
normal yedim yani
şimdi saatleri sayıyorum öğlen gelse diye:))
tufaı kimse beni anlamıyor
arada leblebi kuruyemiş meyve süt falan yiyorum mesela
bazen de galate
sen böyle habire yersen herhalde kilo veremezsin diyorlar
bilmem kim doktor ara öğün yapmayın demiş vsvsvs..
Halden anlayan yok
bir şuan mesela tam limitteyim farkındayım ama utandığımdan
atıştırma yapamıyorum
biri bana ters bişey derse başlıycam titremeye(
zor iş yaa buyüzden de çok kilo aldım hamileyken
aman düşmesin dedi doktor
yedim de yedim(
şekerim 35e düşüyor
yükleme yaptırdım da
yedikten bir saat sonra 70 di
doktor hayattamısın dedi bana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?