Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınnnnnnnn
güzel bir hafta olsun inşşşşş

öznur ben başlıyorum cnm bugün ebrunun 2.dvd si ile biraz uzun ama kırpmam lazım 1saat 15 dk

günaydın aben abla ve naz'cımmm

"
BONYODAN SONRA DIŞARI ÇIDIN ÜŞÜTTÜN TABE ..GEÇMİŞ OLSUN CANIM BOL NANE LİMON VE IHLAMUR İÇ EŞİMDE AYNI DURUMDA . ODA KAZ CÜCÜ GİBİ PAMUGAS YATIRSAMDA HEMEN ALIYOR ÜŞÜTÜYOR .. BOL VİTAMİN TAKVİYESİ YAPIYORUM BALLAR MEYVE SULARI. VİTAMİN HAPLARI VS VS ..:))
GEÇMİŞ OLSUN TEKRAR ..

ZİLİM BEN EBRUNUN KENDİ SİTESİNDEN YAPIYORUM VİDOLAR ÇOK KALİTELİ GERİ AL DURDUR HERŞEYİ HARİKA GÖRÜNTÜ KALİTESİDE ...
LİNK ŞU .http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...r5HzCA&usg=AFQjCNHW_yRGW2_iy0_2kW85u3k6cfqfgQ
CANIM PROBLEM YAŞIYORSAN PC DEN KAYNAKLI OLMASIN ???? BEN ÇOK MEMNUMUN 2.3 SENENİN TÜM VİDEOLARI VAR AYNINI YAPMIYORUM SON VİDEOLARINDAN RASGELE SEÇİYORUM ..

Son düzenleme:
nazlım mönülerin harika .AMA MEYVEN YİNE YOK .
BU ARADA NİŞAN BOHÇASINI KAZAISZ ATLATMIŞSIN TEBRİKLER ,GELSİN 5'Lİ KİLLAR ...

evet ablam yine meyve yok ama haftasonu koşuşturmaktan meyve yemeye hiç fırsat olmadı . ama bugün yanımda portakal getidim . akşamda alışveriş yapıcam kendime ayva nar falan alıcam . evet pohçayı kazasız atlattım ve inanırmısın abla hepsini ben yaptım ama canım hiç çekmedi . herkeste çok beğendi yaptıklarımı ben hamur işi tarzı şeyleri yapmayı çok seviyorum

[ı]günaydınnnnnnnn

öznur ben başlıyorum cnm bugün ebrunun 2.dvd si ile biraz uzun ama kırpmam lazım 1saat 15 dk

Günaydın aben abla ve naz'cımmm
[/ı]

banuşum bu videoların kopyasını çek bana buluştugumuzda istiyim .unutma ..
Ne güzel yav 1 satden çok ben gönlümle spora baladımmı satlerce sürsün istiyorum .ama bi başlasam . Ip talam ekleyin kıslar pilatesin arasına bakın nasıl efor harcıyorsunuz lütfen banum bunu deneyin . 10 dk pilates arsına 100 ip atlama tekrar pilates böyle böyle 1 saat yap bak nasıl ter akıyor . Ne olur bi deneyi,n ne demek istedigimi anlarsınız ....
Ocdim hadi sende başla . Ben yapıcam bugün reglim bitti şükür ..

günaydınnnnnnnn

günaydın aben abla ve naz'cımmm

günaydın banu . bende spora gitmek istiyorum yeniden ama şu aralar gidemem malesef ev için koşuşturmam gerekecek ufak bir tadilat yapmaya karar verdik ev boşken

Kızlar izliyormusunuz dokdorumu kaçırmayın ..
EGER İZLEME İMKANINIZ OMADIYSA BU GÜNÜN TARIHİYLE(19 ARALIK DOKDORUM PRG.) TEKRARLARINA BAKIN LÜTFEN .

Son düzenleme:
selamlar herkese
evd pc yok o bakımdan haftasonu off taydım:))
cumartesi pazar biraz zorlandım yaa(
doyamadım bir türlü sanki
kaçamak yapmamaya gayret ettim ama
şekerim yerlerdeydi nedense
düzensizlik beni bozuyor
5 gün aynı düzene alışınca
biraz geç kalmak bile mahvadiyor bünyemi
öğle yemeğim azıcık geciksin başlıyorum titremeye
c.tesi kadın doğum doktorumu ziyaret ettim
sabah 8 de kahvaltı etmiştim
miyom varmış bende kontrol edicez arada dedi
neyse hastaneden çıkana kadar falan saat 12 i geçti
eşim sağolsun kendi acıkmadığı için sık sık
beni anlamıyor
bişeyler yiyene kadar benimkller geldi
ellerim öyle bir titredi ki
çatalı ısımışım:)))hiç farketmedim
ön dişim çıtladı ; sırrı atan çinko tas gibi oldu:))çok üzüldüm aslında da olan oldu napimm
anlatabildimmi bilmiyorum ama dişçiye gitmem gerek
neyse yine de gayret ettim menülerde bir sorun yok
bu hafta allah kerim:))

NE GÜZEL VE DOYURUCU BİR MÖNÜ BANUŞUM VALLAHİ MAŞALLAH ...
ZİLİM EŞİNİN TAKDİGİ BENCE GAYAT DOGRU BENCEDE KAMERAYA BAK VE VE KAPIYI AÇMA BİLİYORUM BİRAZ TUHAF AMA SENİN DURMUNDA BU DAH DOGRU DİYE DÜŞÜNÜYORUM . BAŞKA ÇAREN KALMAMIŞ BÖYLE YAPRSAN BİR SÜRE SANRA İNAN KENDİLERİ GELMEYCEK .

ELERİNE SAGLIK NAZLIM ... KAN ŞEKERİN DENGEDE OLUNCA VEDE KARNININ DOYURUMCA İHTİYAÇ KALMIYOR KAÇMAGA ..

YAVRUMUM CANIM İLK HAFTALRDA AÇIKMA OLUYOR AMA ÖGÜNLERİNDE KARNINI GÜZEL DOYURURSAN BU AÇIKMA VE KAN ŞEKRİNİN FAZLA DÜŞMESİNİ ENGELEYEBİLİRSİN . SANIRIM SENDEDE HİPOGLİSEMİ VAR BENİM GİBİ DOGRUMU ..
MİYOMUNDA BİR ÇOK KADINDA VAR KAFANI TAKMA GEÇMİŞ OLSUN ..
HAFTA SONRALI BENİM MÖNÜLERDE DÜZENSİZ OLUYOR SABAH GEÇ KAHVALTI YAPINCA BENDE ÇOK YİYORUM HALİYLE ..
ŞÜKÜR BENDE KAZASIZ ATLATTIM HAFTA SONUNU ...

PAZAR MÖNÜM ....

10 30.
2 hurma ...

11.00
3 dl ekmek . peynir .
menemen . 1 zeytin .
yeşilik. acıka . salatalık .

14.00
1 kase aşure .( komşularım sagolsun şekersiz ayırıp getiyorlar.)

18 .00
et kavurma .
bol salata .
2kş yogurt ...

21 30.
10 15 badem .
yr br.süt .

2 br karışık çay .
2.5 lt su .
spor yok .

evet kan şekerimde sorun var
resmen sarhoş oluyorum
dünyayı gözüm görmüyor feleğim şaşıyor
o halimden korkuyorum
o hale gelmemeye çalışıyorum aslında ama
hafta sonu iş güç falan da yapınca biraz
fazladan efor sarfetmek bile bana çok geliyor(
bu yüzden bazen kendimden nefret ediyorum
hemen yoruluyorum iyi bir anne olamadığımı düşünüyorum bazen
hiç bişeye yetemiyormuşum gibi geliyor
annem benim süperkadındır maşallah
onun gibi heryere yetebilmek isterdim
ama bende böyleyim işte napimm
şu an düşük olan şekerim ilerde başıma bela olabilirmiş yükselerek
ben sabah kahvaltılarında asla şekerli bişey yiyemem mesela
aniden insülin salgılanır ve ben öğlene bile çıkamam
başlarım titremeye(

canım senin şeker dengen, hipon bende daha çok .
ama çok isabetli bir beslenme seçtin montiye başilayarak .
sana önerim ögünlerinde bol yemen . ve sabah kahvaltında ekmegi 2.3 dl yemen . sonraki haftalar fazla gelirse 2ye düşürürsün .
sen şimdi sabah ekmegi az yedignde öyleye dogru 11 gibi açıkıyorsundurda. dimi.?

Son düzenleme:
Tabi canım sabah fazla yemedim yine
normal yedim yani
şimdi saatleri sayıyorum öğlen gelse diye:))
tufaı kimse beni anlamıyor
arada leblebi kuruyemiş meyve süt falan yiyorum mesela
bazen de galate
sen böyle habire yersen herhalde kilo veremezsin diyorlar
bilmem kim doktor ara öğün yapmayın demiş vsvsvs..
Halden anlayan yok
bir şuan mesela tam limitteyim farkındayım ama utandığımdan
atıştırma yapamıyorum
biri bana ters bişey derse başlıycam titremeye(
zor iş yaa buyüzden de çok kilo aldım hamileyken
aman düşmesin dedi doktor
yedim de yedim(
şekerim 35e düşüyor
yükleme yaptırdım da
yedikten bir saat sonra 70 di
doktor hayattamısın dedi bana:))

nazz sanırımmm kan şekeri düzene giriyor ondan kaynaklı
dün alt komşumun misafiri vardı bişiylr yapmış banada getirmişş
elmalı pasta,kıymalıpoça,çikolatalı milföy ve narlı pastaa
dönüp bakasım bile olmadı yaaa diyettenn yada istikrardan bilemiycemmm

ahh abla senin bebeler büyük 3 saatte sürse dert degil ama
araya sıkıştırınca 1 saat 15 dk fazla geliyor birde öglen yemegine gelip çatıyorr
onu nasıl ayarlıycma bilmiyorum

günaydın banu . bende spora gitmek istiyorum yeniden ama şu aralar gidemem malesef ev için koşuşturmam gerekecek ufak bir tadilat yapmaya karar verdik ev boşken

öncer ev işleirni halette sonra başlarsın naz
eve taşınmadan yaptır tabi tadilatlarını
ben seni taşındın sanıyordum:26::26::26::26:

geçmiş olsunnnn

yok canım taşınmadım daha 7 aralıkta evi boşalttılar zaten . Eve baktırdık fiyat falanda aldık . Kardeşimin nişan bittikten sonra annem el atacak işe ustaların başında falan duracak . Ev boşken ve çocuk yokken yaptıralım evi dedi eşim sonra uğraşmak zorunda kalmayalım dedi . Benimde canıma minet

isabet olmuş vallaaa
ben bu eve oturkenn banyo dolabı,duşa kabin,pimapen yaptırdık
fayansları degiştiridk, hamileyken ısı yalıtımı yaptırdık boya badana,
klozet taktırdık yoktu ve bend enormal wc yi kullanamadımm:)

çocuklar oldu laminant yaptırdık koridor ve mutfagııı
bu yılda cam balkon ve kapı yaptırcaktık amaaa evi resmen baştan yarattıgımız için bıktık tadilattan ve en iyisi yeni bir ev dedikk
çok zor oluyor yani evin içinde tadilat:)

güle güle otur cnm foto eklersin bizeee yeni evinden:)

eklerim tabi . Herşey bitsin eşyalarımı alayım foto eklerim

şimdi ben çocukları uyutunca ancak plates yapabiliyorum
ve bu kezde öglen oluyor acıkıyorummm
acaba yemegi 12:30 da yesem 13:00 de platese başlayabilir miyim ki?

zilimmmmmmm acil cvp seni gördümm sobee

slm arkadaşlar sayfaları gezerken bu topiği gördüm ve yazmak istedim pkoluyum ve kılo vermem cok zor oluyorr 3,5yıllık evlıyım evlenmeden once 50 kılonun üstüne çıkmazdım ama bu 3,5senede 65 kılo oldum görüntüde fazla kılolu durmuyorum ama 3aylık görünümünde bir göbeğim var.pko yüzündende kılo vermem cok zor oluyorr bir ara dukan diyeti yaptım vee 59kıloya düştüm fakat hep et yemekten sıkıldım diyeti bırktım ve tekrar 65 çıktım önümüzdeki ay çocuk için tedavıye başlıyacam hormon ilaçları alacagımın çin birazcık zayıflamam lazım daha fazla kılo almadan hamıle kalmak istiyorum.banada yardımcı olurmusunuz nerden nasıl başlama lazım.yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

yavrumucum. canım seni gayet iyi anlıyorum.kimse acımazken sen hemen açıkıyorsun çünki şekerin çok düşüyor .
dr.haklı canım şekerin 35 düşünce yaşıyormusun diye sormuş benim yükeleme sonucum 55.
ager zorlanıyorsan ara yapmakda hiç teredüt etme . kahvaltı ve öylen arsında bile ilk monti linkine geldiginizde sorular sormam bunun için herkezin farklı durumları oluyor ona göre tavsiyelrde bulunmaya çalışıyorum bilgilerim dahilinde .
sana dedigim gibi kahvaltını 3 dl ekmekle yap birde böyle dene bakalım açıkacakmısın öyleye kadar.
yavrumucum canım daha evvel nasıl besleniyordum yükleme testini ne zaman yaptırdın . ve daha önce diyet deneyimin oldumu? . çok sorul sordum bünyeni daha iyi tanımak için .

şu an ben bile şekerli gıdlar tüketsem 2 saat sonra hiç bişi yememiş gibi yiyceklere saldırıyorum ve bu kısır döngü öyle demav ediyor 2 saatde bir hiç bişi yememiş gibi.
buna çare ancak gl endeksde ve ögünlerde karnını doyurmakda yavrumucum . eger doyurdugun ve gl endekse dikkat ettigin halde açıkma atakların devam ediyorsa hiç kaygı duymadan aralarını yap canım .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…