slm arkadaşlar sayfaları gezerken bu topiği gördüm ve yazmak istedim pkoluyum ve kılo vermem cok zor oluyorr 3,5yıllık evlıyım evlenmeden once 50 kılonun üstüne çıkmazdım ama bu 3,5senede 65 kılo oldum görüntüde fazla kılolu durmuyorum ama 3aylık görünümünde bir göbeğim var.pko yüzündende kılo vermem cok zor oluyorr bir ara dukan diyeti yaptım vee 59kıloya düştüm fakat hep et yemekten sıkıldım diyeti bırktım ve tekrar 65 çıktım önümüzdeki ay çocuk için tedavıye başlıyacam hormon ilaçları alacagımın çin birazcık zayıflamam lazım daha fazla kılo almadan hamıle kalmak istiyorum.banada yardımcı olurmusunuz nerden nasıl başlama lazım.yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
iyi olduguna sevindim stop .Temizlik yapiyor stop azicik kendome geldom ya kudurdum stop:)
şimdi ben çocukları uyutunca ancak plates yapabiliyorum
ve bu kezde öglen oluyor acıkıyorummm
acaba yemegi 12:30 da yesem 13:00 de platese başlayabilir miyim ki?
zilimmmmmmm acil cvp seni gördümm sobee
iyi olduguna sevindim stop .
banum bence ne zaman fırsat bulursan bul pilatesini yap canım yeterki yap .
videoları indirmene gerek yok banum bi önceki sayfada verdigim linkden indirmeden degişik degişik yapılıyor .heee vallaaa ahanda kalktım yapıcammmmm bugün cd yi yapayım uzun gelirse yarın videolardan indirip yaprım
ecrincim hoşgeldin ...
canım dukan gibi diyetler bırakıldıgında hop geri geliyor bunlar hep tecrübeyle sabittir ...
poko konusunda ise bak masum iyi bir örnektir .. 25 kilonun üzerinde bile verdi ve hala veriyor zor olsada
montinin kuraları aslında basit 1 haftada alışırsın . yeterki yapmaya karar ver.
yavrumucum. canım seni gayet iyi anlıyorum.kimse acımazken sen hemen açıkıyorsun çünki şekerin çok düşüyor .
dr.haklı canım şekerin 35 düşünce yaşıyormusun diye sormuşbenim yükeleme sonucum 55.
ager zorlanıyorsan ara yapmakda hiç teredüt etme . kahvaltı ve öylen arsında bileilk monti linkine geldiginizde sorular sormam bunun için herkezin farklı durumları oluyor ona göre tavsiyelrde bulunmaya çalışıyorum bilgilerim dahilinde .
sana dedigim gibi kahvaltını 3 dl ekmekle yap birde böyle dene bakalım açıkacakmısın öyleye kadar.
yavrumucum canım daha evvel nasıl besleniyordum yükleme testini ne zaman yaptırdın . ve daha önce diyet deneyimin oldumu? . çok sorul sordumbünyeni daha iyi tanımak için .
şu an ben bile şekerli gıdlar tüketsem 2 saat sonra hiç bişi yememiş gibi yiyceklere saldırıyorum ve bu kısır döngü öyle demav ediyor 2 saatde bir hiç bişi yememiş gibi.
buna çare ancak gl endeksde ve ögünlerde karnını doyurmakda yavrumucum . eger doyurdugun ve gl endekse dikkat ettigin halde açıkma atakların devam ediyorsa hiç kaygı duymadan aralarını yap canım .
videoları indirmene gerek yok banum bi önceki sayfada verdigim linkden indirmeden degişik degişik yapılıyor .
bankada işlerim var çoçukların aidatları yatacak .hemde yürümüş olurum ... görüşürüz ..
merhaba bende pkoluyum ve sen 25 kilonun üstünde vermişsin maşallahbanada yardımcı olurmusun lütfen
yaa benim pc de takılıyor ablaa yaparkenn bi deneyim amaa
2. dvd yi yaptım şidmi sanırım bacakalrım yine tutulcakkkk
birde karın egzersizleri çok az kalça ve kol var daha çokk
benim için önemli olanda daha çok karın
yeni karın dvd si çıksa alıcammm hemannn
kolayy gelsin
merhaba hoşgeldin
bende 90 kilo ile başladım adet düzensizlikleirm çok fazla idi benimde
aylarca olamazdım sonra hamile kaldım dogum yaptım
ama hala devam ettii , sonra diyte başaldımm
bu arada adet sööktürmesi içinde civanperçemi içtim 6 ay boyunca hergün
bu arada 15 kilo vermiştimm reglilerim 2 ay 1.5 ay arası oluyordu
sonrada montiye başladım vee tarçınlı yogurt tükettimm
şimdi günü gününe regli oluyorumm
senin pko ne aşamadaa ?
benim çok fazla kistim yok hani 2 3 tane filandıı
amaa kilo alıyordum zöellikle simit ve göbekten her pkolu gibi
hoşbulduk cvp için teşekkürler sagol
benim pko ne aşamada bilmiyorum ama 3,5yıllık evliyim adet düzensizliğim hep vardı kızken bile hep yumurta tembelliği dediler ve diana 35kullandım sürekli 2sene öce doktora gittim pkosun dedi çocuk istersen tedavı olman lazım dedı bizde başladık tedavıyee tabı evlendikten sonra 50 kilo olan ben 65çıktım sonra bır ay normal yumurta takıbı yaptrıdım farlutalla adet söküldü 40-45 adet olmadıgımı bılırım böyşe uzun sürerse hemen farlutalla söktürüyordum şöyle dieyeim dog um kontrol hapı kullanıyorsum 6ay 3ay hapsız oluyordum sonra kesılıyordu 1kez klomen kullandım yumurtlama olmadı yine sonra eşimin değerlerine bakıldı varikosel çıktı amelıyat oldu tabiki ben tedaviye ara verdim eşimi bekledım bu arada doktorlara ine gittim hep aşılama dedıler zayıflamaya çalıstı göbek gitsn diye ama olmadı aslında dukan verdırdı ama geri aldım 2senedir olmuyorr çocuk yanı eşimin düzelmesibekledim önümüzdeki ayda adetle beraber tedavıye başlayacam ilaçsız adet olamıyorum doktorum glucophage vermişti ne güzel 3-4 ay saat gibi gününde oldum ama vücudum glucophage alıştıkca adetlerim yine sapıttı suan ilaçsız adet olamıyorum 30günü geçince söktürücü kullanıyorum hayıt tohumunu duydum 3haftadır onu kullanıyorum önümüzdeki ay aşılma için doktora gitcem gitmeden biraz zayıflayayım dedım.ane mutlu sana çocuk sahıbı olabılmıssın allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin inş.darısı isteyenlerin başına.sen hangi tedavileri gördün peki
şimdi ben çocukları uyutunca ancak plates yapabiliyorum
ve bu kezde öglen oluyor acıkıyorummm
acaba yemegi 12:30 da yesem 13:00 de platese başlayabilir miyim ki?
zilimmmmmmm acil cvp seni gördümm sobee
saol cnm allah isteyen herkese versin
bende sening ibiydimm 80-90 gün bile olurdu arasııı monti tam bize göre bir diyet ben baya ara verdim monti diyetine o sürede kilo veremeidm yine döndümkürkçü dükkanına 5 haftadır kaçamaksız yaptım düzenli listele roluşturdum
4.5 kilo verdim
tedavi olarakta ben 1 ay klomen kullandım o ay hamile kaldım
hiç umudum yokkennn
hemde ne kalış ikizzzz geldi benimmm meleklerrrr şimdi 4 yaşındalar
ne güzel ikizlerin olmuş canım maşallahdarısı bizim başımızaa :) montiye nasıl başlayacam bilmiyorum napmam lazım benim şimdi
yeni gelen arkadaşlar olmuş ..hoşgelmşler..
umarım montş ile kısa sürede fazlalıklarınıza veda edersiniz kıslar...ecrin benmde şu an 6 aylık gebe olan ve iler derecede pkolu bir arkadaşım var.2 yıl önce montiye başladı ve 1 yılda 17 kg vererek zayıfladı.o arada eşide varikoselden ameliyat oldu.kaç defa üst üste çatlatmalar,aşılamalar artık neler yaptılar daha..o kadar çok şeyler yaptırdılark valla kendş bile unuttu.glukagon muydu neydi insülin direnci içn bişeyler kullandı.yumurtlama ilaçları iğnleri.zehirlendi hatta ölüyordu zor yetiştirdik okuldan hastaneye çatlatılan yumurtalardan 2 ay üst üste içinde biriken yumurtalardan dolayı herkes gebe sandı kızcağızı. hayırlı olsun hocam diyenler oldu okulda onu o halde görünce.tepe gibi oldu karnı ve ne sonunda o yumurtalar yüzünden zehirlendi bile ..yani çektiklerini en iyi ben biliyorum.adet olamazdı normal bi şekilde,ne duyarsak söylerdik uygulardı.soğan kürleri,incirler vs..vs.. her ay ağlardı.adet olamasa sevinirdi,test yapardı yok olamadım yine düzenim bozuldu diye ağlardı.olurdu gebe değilim diye ağlardı.psikolojisi alt üst oldu çocuk yüzünden.bırak kendi haline takma kafana yaza tüp bebek denersin dedik.pes etti bıraktı.
6 ay önce bir sabah beni aradı ağlamaktan konuşamıyor hemen anladım zaten bende ağlamaktan soramadım,:))öyle kalakaldık tel.de..
onu monti için çok zorlamıtım.hatta zorla yürüyüşe çıkartmıştım her akşam.öylelikle gitti kilosu.yalnış kalmadıysa aklımda 79-80 kilo gibi başladı diyete bitirdiğinde 62 kiloydu.gebeliğindede kilo almamak için elinden geleni yaptı.şu anda 3 kg almış sadece.bende öyleydim .beni sık sık arayıp soruyor hala daha sen neler yemiştin ne yapmıştın da almamıştın bende verdiklerimi almak iistemyorum diye..
umarım seninde kiloların montiyle tıkır tıkır gider(tabi burdaki herkesin de)
ve bir gğn hiç beklmediğin bir vakit güzel haber verirsin bizede cnm..umudunu yitirme sakın.moralini yüksek tut her daim...
aebenim aplam bende burdan bahsediyorum.ebru ile platesin altındaki videolarım yazan kısımdan tıklayarak yapıyorum bende.ama normalde herhangi bir video iizlerken altında çizgi şeklinde ilerletme durdurma vs.. gibi ikonlar varya burda çıkmıyor...aynı yerdenmı açarak yapıyprsun sen yoksa başka bir başlık altında daha varmı videoları acep?:26:
banum sorunu okuyamadan kapatmışım laptobu cnm kusura bakma ...
oğlum durmadı dışarı çıkardım.sabahtan uykuyu tam alamıyor benimle çok erken okula geldiği için gelincede onu uyut yedr içir anca bu saat oldu.dışarı çıkmışkende alacaklarım vardı,kıyısından pazara uğradık aldık çıktık hemen.karnıbahar ucuzlamış bu hafta.küçükleri 3-3,5 büyükleride 5-7 arasıydı.bi küçük aldım kendime.eşim nöbetçi olunca pişiririm. bu günde zeytinyağlı kabak yaptım 2 kabaktan.
banum plates için yemekten en az yarım saat yada 45 dk.sonra yapılması tavsiye ediliyor.tüm sporlarda böyle aslında.dolu mideyle zorluyor insanı spor...ben bir sefer aç yaptım sabahleyin yaptığım dönemde.bayıldım.anlatmıştım hatta..
bende yapsam iyi olacak dünde yapamadım.şu spor aletimin para iadesini yapsınlarda kartıma başka bi tane alıcam artık.onla ter atıp hemen yere yatıp kalça falan da çalışırsam iyi olur zannımca...
ebru şallı nedense tv proğramı hakkında açıklama yapmaktan kaçıyor ve hep üstü kapalı konuşuyor.yüzeysel olarak başlıycak vs.. deyip geçiştiriyor..beklediği bir şey var gib davranıyor.yada insanlara drek artık tv programı yok demekmi istemiyor nedir anlamadım gittii..:26:
canım yavrun ne kadarlık .?canım esas ilgilendiğin için ben teşekkür ederim gerçekten
biraz anlatayım
ben hamile kalmadan önce 58-60 kiloydum.boyum 167 falan
sorunum yoktu yani gayet normaldim
ama yine şeker sorunlarım vardı
hamilelikle birlikte 100 kilo kadar oldum:)))
sezeryandan çıkış kilom 86
ne çıkmış benden mubarek:))) ama karnımın büyüklüğünü tahmin bile edemezsinizz:)))
herneyse bir kısmını biraz yemeği azaltıp zamana yayarak
bir kısmını işten eve yürüyerek bir kısmını geçen sene monti ile verdim
sonuç 72 kiloyum
spora gitsem süper olur ama enerjim ne vaktim var(
kan şekeri düşüklügündede dikkatli olmalı .yüklemeyi geçen sene yaptırmıştım
şu an o derecede değil
bana yeşilçay bile pek yaramıyor
o ara funda çayı içtim 3-4 gün beni bitirdi resmen
ölüyorum diye gittim doktora
zilim sen yokken yazmıştım ama okuma imkanın olmadı canım .banum sorunu okuyamadan kapatmışım laptobu cnm kusura bakma ...
oğlum durmadı dışarı çıkardım.sabahtan uykuyu tam alamıyor benimle çok erken okula geldiği için gelincede onu uyut yedr içir anca bu saat oldu.dışarı çıkmışkende alacaklarım vardı,kıyısından pazara uğradık aldık çıktık hemen.karnıbahar ucuzlamış bu hafta.küçükleri 3-3,5 büyükleride 5-7 arasıydı.bi küçük aldım kendime.eşim nöbetçi olunca pişiririm. bu günde zeytinyağlı kabak yaptım 2 kabaktan.
banum plates için yemekten en az yarım saat yada 45 dk.sonra yapılması tavsiye ediliyor.tüm sporlarda böyle aslında.dolu mideyle zorluyor insanı spor...ben bir sefer aç yaptım sabahleyin yaptığım dönemde.bayıldım.anlatmıştım hatta..
bende yapsam iyi olacak dünde yapamadım.şu spor aletimin para iadesini yapsınlarda kartıma başka bi tane alıcam artık.onla ter atıp hemen yere yatıp kalça falan da çalışırsam iyi olur zannımca...
ebru şallı nedense tv proğramı hakkında açıklama yapmaktan kaçıyor ve hep üstü kapalı konuşuyor.yüzeysel olarak başlıycak vs.. deyip geçiştiriyor..beklediği bir şey var gib davranıyor.yada insanlara drek artık tv programı yok demekmi istemiyor nedir anlamadım gittii..:26:
zilim ayni sitede videolar yazan ve yeni videolar yazan bölümden yapuyorum zilim .yeni gelen arkadaşlar olmuş ..hoşgelmşler..
umarım montş ile kısa sürede fazlalıklarınıza veda edersiniz kıslar...ecrin benmde şu an 6 aylık gebe olan ve iler derecede pkolu bir arkadaşım var.2 yıl önce montiye başladı ve 1 yılda 17 kg vererek zayıfladı.o arada eşide varikoselden ameliyat oldu.kaç defa üst üste çatlatmalar,aşılamalar artık neler yaptılar daha..o kadar çok şeyler yaptırdılark valla kendş bile unuttu.glukagon muydu neydi insülin direnci içn bişeyler kullandı.yumurtlama ilaçları iğnleri.zehirlendi hatta ölüyordu zor yetiştirdik okuldan hastaneye çatlatılan yumurtalardan 2 ay üst üste içinde biriken yumurtalardan dolayı herkes gebe sandı kızcağızı. hayırlı olsun hocam diyenler oldu okulda onu o halde görünce.tepe gibi oldu karnı ve ne sonunda o yumurtalar yüzünden zehirlendi bile ..yani çektiklerini en iyi ben biliyorum.adet olamazdı normal bi şekilde,ne duyarsak söylerdik uygulardı.soğan kürleri,incirler vs..vs.. her ay ağlardı.adet olamasa sevinirdi,test yapardı yok olamadım yine düzenim bozuldu diye ağlardı.olurdu gebe değilim diye ağlardı.psikolojisi alt üst oldu çocuk yüzünden.bırak kendi haline takma kafana yaza tüp bebek denersin dedik.pes etti bıraktı.
6 ay önce bir sabah beni aradı ağlamaktan konuşamıyor hemen anladım zaten bende ağlamaktan soramadım,:))öyle kalakaldık tel.de..
onu monti için çok zorlamıtım.hatta zorla yürüyüşe çıkartmıştım her akşam.öylelikle gitti kilosu.yalnış kalmadıysa aklımda 79-80 kilo gibi başladı diyete bitirdiğinde 62 kiloydu.gebeliğindede kilo almamak için elinden geleni yaptı.şu anda 3 kg almış sadece.bende öyleydim .beni sık sık arayıp soruyor hala daha sen neler yemiştin ne yapmıştın da almamıştın bende verdiklerimi almak iistemyorum diye..
umarım seninde kiloların montiyle tıkır tıkır gider(tabi burdaki herkesin de)
ve bir gğn hiç beklmediğin bir vakit güzel haber verirsin bizede cnm..umudunu yitirme sakın.moralini yüksek tut her daim...
aebenim aplam bende burdan bahsediyorum.ebru ile platesin altındaki videolarım yazan kısımdan tıklayarak yapıyorum bende.ama normalde herhangi bir video iizlerken altında çizgi şeklinde ilerletme durdurma vs.. gibi ikonlar varya burda çıkmıyor...aynı yerdenmı açarak yapıyprsun sen yoksa başka bir başlık altında daha varmı videoları acep?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?