Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım benim üzülme diyemem sana tabiki üzüleceksin ALLAH hayırlı olanı nasip etsin ALLAH bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar onun rahmetinden sual olmaz . ALLAH kalbine göre hayırlı olanı nasip etsin İNŞALLAH

neslihancım normal yollarla kalınamıyorsa tüp bebek girşiminde bulunsanız
aynı durumda olan bir arkadaşımın kızı şimdi bir yaşında
aynı senin gibi umutsuzdu
e haliyle öyle olur insan
6 sene denediler olmadı.doktora gidince eşinin sperm sayısında sorun olduğu anlaşıldı
zaten normal yollarla olabilmesi imkansız gibi bişeymiş
tüp bebekte başarılı oldular ama
artık teknoloji çok ilerledi
tabi durumunu çok iyi bilmiyorum tabi
sadece fikrimi söyledim
hem moralini bozma herşey olacağına varır
seninde kısmetinde çocuğunu koklamak vardır allahın izniyle inşallah canım

arzum iyi canım.ben kullanmadığım zamanlarda oğluşda alışkanlık olmuş sabah koşa koşa gidip tartılıyor :)

canım kaç yaşındasın ?

Sağol canım...Biz zaten dr. kontrolünde tedavime devam ediyoruz..Bütün tahlilerimiz vs. hepsi yapıldı..Dr.um şu durumda direk tüp bebek öneremem çünkü normal bir tedaviyi deneme şansımız var dedi..Ben Pko luyum ve adet düzensizliği çekiyorum..Gerçi tedavi olduğum için 2 aydır tam günümde regl oluyorum..
Bakalım hayırlısı artık...Benim en büyük suçum PKO lu olduğumu bile bile tedaviye daha yeni başlamış olmam...Hep ertelim olduğum için kendime kızıyorum...
Kılzar benimle ilgilenip bana dua ettiğiniz için Sizlerden Allah razı olsun....

29 yaşındayım canım... 6,5 yıllık evliyim..

Benimle evlendi bütün çevremdeki arkadaşlarım akrabalarımm...Hepsi 2. doğurdu...

aşkımcık neden üzülüyorsun Allah"a şükürler olsun bi kocan var değil mi var, yaşın genç mi genç, maddi sıkıntınızda yoktur inşallah.Üzme kendini ve aklına takma bu konuyu.Ne kadar az stres yaparsan o kadar olumlu enerjin olur.ben 31 yaşımda annem oldum ablam 33 yaşında anne olacak hayırlısıyla.hergün dua edeceğim seninde kucağın dolsun diye canım benim.inanki sen çok şanslısın.etrafımda iki örnek var anlatmak istemiyorum.ama çok şanslısın.

ne oldunu anlamadın kendimi meyve tabagının önünd ebuldum
1 portakal, azcık nar,1 mandalina yedimm
güya dün yemedikk hepici geldiii geri

üzülme lütfen tedavilerine devam et sonuç alacaksındır muhakak dualarımız senınle

neslihancımm üzme tatlı canınıı cnm
demesi kolay demeeee ama inanki vakti saati gelince gelicektir meleginn
senn saglam dur,pozitif olkiii umutsuzluklar seninle olmasınnn
bendeee hiç olmayacak dediigim anda kavuştumm melekleirmee

bugün saçma sapan yeidmm bol meyve yedim
leblebii yedim ekmek yedimmmm
yedim yeidmmm

dün biraz verdiysemde hepsini geri aldım

üzülme lütfen tedavilerine devam et sonuç alacaksındır muhakak dualarımız senınle

Çok teşekkür ederim kızlarrr...Daha iyiymm...Dahada iyi olacağım inşallahhh...
Çok şükür eşim çok destekçi sizler varsınızz arkadaşlarım dostlarım varrr...Kardeşim annem en büyük destekçilerim...
Çok şükür maddi durum olarak kendi yağımızda kavrulan bir aileyiz..
Daha nemi istiyorum bir bebek...:))))) Ve ben umutlarımı yitirmiyorummm Rabbim den umut kesilmez...Bu benim imtihanımm...
Ve benmi dayanma gücüm sabır gücümde böyle imtihan ediliyorr...Elbet birgün bende kavuşacağım meleğimee..Rabbim inş. meleğimi yollar en yakın zamanda aratmadan...
Tedaviye devam edeceğim bu sefer asla ipin ucunu bırakmayacağımm... Çok şükür ki şuda var günümde regl oldum..Gecikmediği içinde ayrıca şükürler olsunn..Hayatımda ilk defa iki aydır tedaviden dolayı günümde oluyorum...31.gün reglim geliyor...

Çok çok teşekkür ederim kızlarr gerçekten iyi ki varsınızzz..

29 yaşındayım canım... 6,5 yıllık evliyim..

Benimle evlendi bütün çevremdeki arkadaşlarım akrabalarımm...Hepsi 2. doğurdu...

canım ben de evlılıgımın 7. yılında hamıle kaldım(32 yasında),8. yılda oglum dogdudaha once dusuklerım oluyordu,sebebı de anlasılamamıstı.gecen sene de sürpriz bir şekilde kızım dogdu.2 cocuklu olduk bırdenbıre.tek cocuklu arkadaslara fark attık.hıc bunlara takılma,tedavıne devam et tabıı,ama kendını yıpratma,bugunlerın eşinle başbaşa geçirdigin zamanların tadını çıkar.bebeğin olunca bır daha bulamayacaksın
bır de ben hep diyet ve spor yaptıgım kılo verdıgım donemlerde hamıle kaldım,eger kılon fazla ıse vermeye calıs,degılse bıle spor yap,mutlaka faydası olur.

inş. en kısa zamanda yasarsın canım annelık duygusunu.sevgiler

Kesinlikle umudumu yitirmiyorumm..Evet kendime 2 konuda kızıyorum..1.si şimdiye kadr üstüne çok detaylı düşmediğim için..2.si bu yaz verdiğim tam 9 kiloyu aynen geriye aldığım için çok çıkmazda gibi görüyorum kendim..Hani böyle köşeye sıkışmış gibi...
Daha iyiyimm daha umutluyumm çok şükürr...Rabbim hayırlısını versin diye hep dua ettiğim için olmayınca hayırlısı buymuş diyorum..Ama yinede insanın üzülmemesi elinde değil..Maddi değilde manevi olarak yıpranıyor insan...Geçen gün hastanede son kontrolümde yanımda duran hamile bayan dr.u beklerken bana sizinde yeni sanırım kaç aylık diye sordu..Öyle kötü oldum ki..Hani kimse kimseyi anlamaz ya bu böyle birşeyyy...Burada en azından birbirimizi anlıyoruz her konuda destek görüyoruz...

O yüzden de burada gelip okumak beni çok rahatlatıyor..Destek veriyor...

Ne güzel 2. evladınıda almışsın kucağına Rabbim bana ve isteyen herkese bebek hasreti çekenlerein kucağını boş bırakmasın inşallahhh..Gerçekten zor ve sabır çok gerektiren bir sınav...

hayırlı hafta sonları hepinize bu gün erkenciyim tükanı ben açtım ...
kızları dersaneye yolladım . bakayım size dedim ..

neslişim birgün o duyguyu sende yaşacaksın .ama zamanı geldiginde .

üzülme desekde biliyorumki kelimerlerde kalacak .ama ilerde o mutlu haberi aldıgın günleri hayal et ne çok sevineceksin .
ve bugün ALLAHIN izniyle gelecek .

loxandra arkadaşımızda dedigi gibi bence şu anki hayatınında tadinı çıkar .ben 5 aylık evliyken hamile kaldım ne eşimle gezmemiz oldu nede yeni evlendigimi bildim hani derlerya hayatın her dönemi güzel. bence bu dönemimin tadını çıkar . ilerde geceleri uykusuz kalacagın eşinle dışarıya çıkamıycagın iki aynının bir pabuca girdigi çok zamanların olacak inşallah .

banuşum canım korkma bişi olmaz 1 günlük dagınıklıkdan .
dün içinde bencede ödemin varmış karnın tok elbiseli o kiloda geldigine göre artın yok eksigin varmış bence .bu sabah tartıldınmı ???

zilimin büyük ihtimal net inde bişi var yoksa gelirdi çok yogun olsada o bizsiz yapamaz .

zeynep ve dünya hali canımlarım dün kilo bildirmeye gelmemişsiniz montiyi bırakdınızmıyoksa.:26:

Son düzenleme:
fırsat bulmuşken mönülerimi yazayım.

perşembe mönüm ..

1 hurma ...

8 00.
4 dl ekmek .(kriz geçirdigim gündü .)
peynir acuka .
bol yeşilik ..

13.00
1 kase erik hoşafı (şekersiz)
2 avuç kuruyemiş .

16 00.
1 kase hoşaf.

19 .00
2 kş kıyma sote .
2 kş yogurt .
yş salata .

1saat yürüyüş .
2 lt su .
2 br karışık çay .

cuma mönüm .

7 45.
2 dl ekmek .
krem peynir .
acuka .
salatalık .

12 30 .
2 yumurtayla yş.salata .

15 30
4 hurma .
1 avuç lebleb .

17 30.
kıyma kavurma .
yogurtlu kabak salata.
5 çig mantar.
2 ceviz.

21 .
1 elme 1 portakal .. meyvem çok oldu banuşum bereber canımız çekmiş .

[COLOR=""]2 lt su .
1 br karışık çay .
spor yok regl bitsin
[/COLOR]

bu sabah yine 64 çıktım ((((( akşam çok etkılı bı kabızlık ilacı aldım hiç fayda etmedi. eşimın müsait oldugu bıgün hastaneye gidecegiz.. aslında benım bu sorunu yaşamamam lazım haftada en az 6 saat spor yapıyorum hiç içmezsem gunde en az2 litre su içiyorum posalı yıyorum olmuyo. aslında aldıgım ilaçla tuvaletten çıkmamam lazım herkezde işe yararayan bi ilaçdı

günaydınlar herkese dün yediklerimi yazayım hemencık

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
zeytin ezmesi

öğlen
2 yumurta ile yapılmış peynirli sebzeli omlet ( maydonoz , dereotu )
salata

ara
badem ( 15 adet ) ablam dün nedense çok acıktım ve sonrasında yemeklere saldırmamak için yedim meyvemde yoktu yanımda

akşam
tavuk ızgara
salata
beyaz peynir
ıspanak kavurması , patlıcan musakka , haydari çok az yedim hepsinden ( dün arkadaşın doğum günü vardı dışarda kutladılar benim için en zararsız olanlarından azcık yedim

kajum bencede dr gitmen lazım bu durum normal deyil ....
tekrar 64 çıkmışsın.. dolamaları yedinmi?
tekrar inersin üzülme

afiyet olsun nazlım ... artık meyve kat mönüne .

dolmadan 5 6 tane yedim abla yanında domates ve kıvırcıkla yedim

afiyet olsun kajum.. 5.6 dan bişi olmaz canım . bugün sende su tutmuşsundur dün banuşumu oldugu gibi. iner tekrar moral bozma . sendemi hergüm tartılanlardansın ...
bu hafta nasıl geçeçek bilmiyorum.. sözüm söz tartılmadım bu sabah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…