Kızlar bu ay da olmadı maalsefff….
Öğlende Hastalandım…
Moralim evet çok bozuldu..
Bu ay çok umutlanmıştımmm…
Doğum günü hediyem gelecekti…
Beni ve ailemi çok mutlu edecekti..
Ama olmadı…
Yine hasret kaldım o duyguya..
Belkide hiç olmayacak ömür boyu bu böyle gidecek..Benimde sınavım bu belkide…
Ama üzülmemel ağlamamak elimde değil; o kokuyu belkide hiç duyamayacağını düşünmek bana çok acı veriyor…
arzum iyi canım.ben kullanmadığım zamanlarda oğluşda alışkanlık olmuş sabah koşa koşa gidip tartılıyor :)
canım kaç yaşındasın ?
neslihancım normal yollarla kalınamıyorsa tüp bebek girşiminde bulunsanız
aynı durumda olan bir arkadaşımın kızı şimdi bir yaşında
aynı senin gibi umutsuzdu
e haliyle öyle olur insan
6 sene denediler olmadı.doktora gidince eşinin sperm sayısında sorun olduğu anlaşıldı
zaten normal yollarla olabilmesi imkansız gibi bişeymiş
tüp bebekte başarılı oldular ama
artık teknoloji çok ilerledi
tabi durumunu çok iyi bilmiyorum tabi
sadece fikrimi söyledim
hem moralini bozma herşey olacağına varır
seninde kısmetinde çocuğunu koklamak vardır allahın izniyle inşallah canım
29 yaşındayım canım... 6,5 yıllık evliyim..
Benimle evlendi bütün çevremdeki arkadaşlarım akrabalarımm...Hepsi 2. doğurdu...
Kızlar bu ay da olmadı maalsefff….
Öğlende Hastalandım…
Moralim evet çok bozuldu..
Bu ay çok umutlanmıştımmm…
Doğum günü hediyem gelecekti…
Beni ve ailemi çok mutlu edecekti..
Ama olmadı…
Yine hasret kaldım o duyguya..
Belkide hiç olmayacak ömür boyu bu böyle gidecek..Benimde sınavım bu belkide…
Ama üzülmemel ağlamamak elimde değil; o kokuyu belkide hiç duyamayacağını düşünmek bana çok acı veriyor…
canım benim üzülme diyemem sana tabiki üzüleceksin ALLAH hayırlı olanı nasip etsin ALLAH bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar onun rahmetinden sual olmaz . ALLAH kalbine göre hayırlı olanı nasip etsin İNŞALLAH
aşkımcık neden üzülüyorsun Allah"a şükürler olsun bi kocan var değil mi var, yaşın genç mi genç, maddi sıkıntınızda yoktur inşallah.Üzme kendini ve aklına takma bu konuyu.Ne kadar az stres yaparsan o kadar olumlu enerjin olur.ben 31 yaşımda annem oldum ablam 33 yaşında anne olacak hayırlısıyla.hergün dua edeceğim seninde kucağın dolsun diye canım benim.inanki sen çok şanslısın.etrafımda iki örnek var anlatmak istemiyorum.ama çok şanslısın.
üzülme lütfen tedavilerine devam et sonuç alacaksındır muhakak dualarımız senınle
neslihancımm üzme tatlı canınıı cnm
demesi kolay demeeee ama inanki vakti saati gelince gelicektir meleginn
senn saglam dur,pozitif olkiii umutsuzluklar seninle olmasınnn
bendeee hiç olmayacak dediigim anda kavuştumm melekleirmee
29 yaşındayım canım... 6,5 yıllık evliyim..
Benimle evlendi bütün çevremdeki arkadaşlarım akrabalarımm...Hepsi 2. doğurdu...
canım ben de evlılıgımın 7. yılında hamıle kaldım(32 yasında),8. yılda oglum dogdudaha once dusuklerım oluyordu,sebebı de anlasılamamıstı.gecen sene de sürpriz bir şekilde kızım dogdu.2 cocuklu olduk bırdenbıre.tek cocuklu arkadaslara fark attık. hıc bunlara takılma,tedavıne devam et tabıı,ama kendını yıpratma,bugunlerın eşinle başbaşa geçirdigin zamanların tadını çıkar.bebeğin olunca bır daha bulamayacaksın
bır de ben hep diyet ve spor yaptıgım kılo verdıgım donemlerde hamıle kaldım,eger kılon fazla ıse vermeye calıs,degılse bıle spor yap,mutlaka faydası olur.
inş. en kısa zamanda yasarsın canım annelık duygusunu.sevgiler
bu sabah yine 64 çıktım((((( akşam çok etkılı bı kabızlık ilacı aldım hiç fayda etmedi. eşimın müsait oldugu bıgün hastaneye gidecegiz.. aslında benım bu sorunu yaşamamam lazım haftada en az 6 saat spor yapıyorum hiç içmezsem gunde en az2 litre su içiyorum posalı yıyorum olmuyo. aslında aldıgım ilaçla tuvaletten çıkmamam lazım herkezde işe yararayan bi ilaçdı
kajum bencede dr gitmen lazım bu durum normal deyil ....
tekrar 64 çıkmışsın.. dolamaları yedinmi?
tekrar inersin üzülme
afiyet olsun nazlım ... artık meyve kat mönüne .günaydınlar herkese dün yediklerimi yazayım hemencık
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
zeytin ezmesi
öğlen
2 yumurta ile yapılmış peynirli sebzeli omlet ( maydonoz , dereotu )
salata
ara
badem ( 15 adet ) ablam dün nedense çok acıktım ve sonrasında yemeklere saldırmamak için yedim meyvemde yoktu yanımda
akşam
tavuk ızgara
salata
beyaz peynir
ıspanak kavurması , patlıcan musakka , haydari çok az yedim hepsinden ( dün arkadaşın doğum günü vardı dışarda kutladılar benim için en zararsız olanlarından azcık yedim
dolmadan 5 6 tane yedim abla yanında domates ve kıvırcıkla yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?