selam kızlar ben 80-90 topiğindeyimm
bi bakım bana uygun bi dietmi dedim sonrada banumu görünce dalıvermişimmm
ebru şallıyı sormuşsun canım dün serettim açıklama yaptı kanala ve kendisne türkiyeden sporcu sertifikası almadığı için temmuz ayında uyarı gelmiş bu nedele ara vermişler geçen hafta bu sertifikayı almış en yakın zamanda yeniden proğram başlıyomuşşşş
bilginize canım
banuşum cnmmmzilimmmm anladım cnm çıktıgını nasılsın cnm
başladın mı okula nasıl geçti?
bende yarım saat sonra yaptım cnm
ama begenmedim 2. dvd yii videolardan yapıcammm
zilim yapacagım kaçamagı sormuşsun
yılbaşı günü eşimin dogum günü bişiyler hazırlıycam
birde biraz pasta yerim die düşünmüştüm cnm
birde sana bişiy sorcamm cnm
şimdi bi kurabiye tarifi varr
1 paket krem şantiyi 1 su bardagı yag ile çırpıp
3 su bardagı un ekliyorsun ve kurabiye oluyor
ama ben diyorum ki bunu yaqg ile dgeilde süt ile çırpıp yapsak ?
acaba tutarmı
cnm aebenim her zamanki sabrıyla yazmış sağolsun gerekli şeyleri ve ilk etapta yapman gerekenleri...bizde soracağın her şeyi dilimizin döndüğünce cvplarız.aklına takılanı sor hiç çekinme..hoşbulduk çok sağol :)
bende bi 10kılo fazlanm var bi gitsin inş.belkı benımde meleğim gelir Allahın izniylee.arkadaşın adına çok sevindim gerçekten beklemek çok zor bir süreç adetin biraz geçiksin hemen testlere sarılıyorsun çok ama çok zor bir süreç böyle güzel haberler duyunca mutlu oluyoruz umudumuz artıyorr.bende ne duyduysam yaptım ama olmadı incir soğan kürü bitkiler çaylar neler neler.ama biz ayıflayyaım belkıde kendılıgınden gelir inş.
nasıl ve nerden başlıyacagımı bilmiyorum ve sizlerden öğrenecem :)
selam kızlar ben 80-90 topiğindeyimm
bi bakım bana uygun bi dietmi dedim sonrada banumu görünce dalıvermişimmm
ebru şallıyı sormuşsun canım dün serettim açıklama yaptı kanala ve kendisne Türkiyeden sporcu sertifikası almadığı için temmuz ayında uyarı gelmiş bu nedele ara vermişler geçen hafta bu sertifikayı almış en yakın zamanda yeniden proğram başlıyomuşşşş
bilginize canım
canım yavrun ne kadarlık .?
hamilelikde alınan k,llar kolay gider nede olsa köklü olmyorlar . ben genç kısken kiloluydum 67 dim mesela 3 çoçuk ve 36 yaşındayım şu an 63 kiloyum hemde hipoluyum . sende verirsin merak etme saglıkla hemde en önemliside bu zaten
kan şekeri düşüklügündede dikkatli olmalı .
mesela insülin direncine yönelik gli..fer. türü ilaçları bile vermedi bana dr . onları alınca şekerin iyce düşer dedi.. bende insülin direncide yok yani insülin salgılamamda fazla deyil ..
zilim sen yokken yazmıştım ama okuma imkanın olmadı canım .
ebrunun katıldıgı bir prog izledim ... sertifikasını yeni almış ama ev degiştiyormuş geçen sendende çok yoruldum bebekle zor oldu dedi ve sanırım bu yıl dinlenecek .. yani tv de pilatesi yakın zamanda bekleme . bence gelecek sezon .seneye yani..
zilim ayni sitede videolar yazan ve yeni videolar yazan bölümden yapuyorum zilim .
ana sayfa açılınca 1.sırada biyografi 2.sırada ebru ilepilates 3.de ebrudan tarifler yazıyorya .
2.dan ''ebru ile pilatas'' in sütünde durunca '' PİLATES YENİ'' ..YAZIYOR ORDAN TIKLAYIP SEÇİYORUM . ANINDA AÇILIYOR VE ALLAT DURAKLATMA GERİ ALMA CİZGİSİDE VAR ..:26EDİGİM GİBİ AYNI tV DEKİ GİBİDE KALİTELİ GÖRÜNTÜSÜ.. PC DENMİ KAYNAKLIKİ BENİM PC MASA ÜSTÜ YA SİZİNKİLER LAPTOP.ACEBA PC LEMİ ALAKLIKİ?:26:
tambugday ekmegi
yagsız peynir( bim aknaz lıgyt yiyoruz)
yogurt
yeşillikk
ecrincim .
canım montiye başlamak için bu linkin ilk sayfasını iyce oku ve anla takıldıgın her şeyide sorabilirsin ...
montignac beslenmesi gl endeks yani kan şekerini dengede tutmak açmaçlı bir beslenmedir . kan şekeri dengede oluncada KİLO GİDER, SAGLIK GELİR .:)
SABAHLARI EKMEKLİ KAHVALTI YAPIYORUZ (TB. EKMEGİ)ARADA BİRDE EKMEKSİZ YUMRUTALI KAHVALTI VAR ...
ÖGÜNLERMİZDE GENELDE ET TÜRÜ SALATA VE YOGURT BAZAN KURYEMİŞ KATIYORUZ .
HAFTADA 2.3 .AKŞAM VEYA ÖGLE YEMGİNDEDE BAKLAGİL YİYORUZ ..
KURAL OLARAK .YUMURTA VE ET TÜRÜYLE BERABER EKMEK BAKLAGİL YEMİYORUZ ...
YEMEKLERİNDE Z.YAG KULANBİLİRSİN SIVI YAGDA ..YAGDA ABARTMAMAK KAYDIYLE SINIR YOK .
AMA DOYMUŞ YAGLARI MÜMKÜN OLDUGUNCA YEMİYORUZ ÖZELİKLE KARBONHİDRATLARLA (EKMEK BAKLAGİL)
ÖYLEN AKŞAM ÖGÜNLERİNDE YOGRTVE SALATA MUTLAKA OLSUN .
aebenciğim iyiyim şükürler oolsun :) montiyede başladım.aslında spek bozmus sayılmazdım ama olsun kacamaklar oldu.
banucugum karın dvdsı cıkar cıkmaz bırbırımıze haber edek bacım :)
bugun temızlıkden pılates yapamadım ama kararlıyım ben gunduz yapamıyorsam aksam yapacagım.hıc etkısı olmaz dıye dusunmuyorum bı dunya ınsan var aksam spor yapıyor degıl mı
naz bu topıkde 3 hıpoluyuz sen ben ve aebenım
zılım sanada bısıler yazacaktım emme unuttum
kızlarrrrrr süt oğlumun anasıyla iddiaya girdik. 30 Ocak 2012 ye kadar en az 5 kg veremeyen diğerine hediye alacak.
şimdi ben hergün mönümü yazmazsam, pilates yaptığımı yazmassam, kaçamak yaparsam anında saçımdan sürütüyorsunu yerlerde tamam mı ?
amaç aslında süt oğluşumun annesinin kilo vermesi. şu an 75 kg.
akşam ıspanak yapmayı düşünüyorum biraz yogurt biraz kıvırcık salatası birazda domates çorbası ve 1dilimde tam buğday ekmeği nasıl olur sizce
ekmek dışında güsel menü
akşam ekmek yemiyoruz cnm
herşey tmm da süt oglunun anası kim :26::26::26:
oglunun süt annesi olmasın
kızlar tam buğday ekmeğini her öğün yiyebiliyoruz galıbaa.bide genellikle sebze yogurt süt yumurta et tarzı besleniliyor herhalde aralarda mutlaka meyve yemek mi gerekiyor mesela sabah yemeğinden 3saat sonra yada öğle yemeğinden 3saat sonra gibi
sadece sabahları ekmek yiyoruz doyana kadarrr ilk zmanlar 3 dlm bile yiyebilirsinn
her ögünde protein-sebze salata yogurt yiyebilirsin yada
öglen protein-salata-süt ürünü
akşam sebze yemegi-salata-yogurt yapabilirsin
aralarda meyve veya süt ürünü tüketebilirisn
kahvaltı ile öglen arasında ara yapmıyoruz
güne meyve ile başlıyoruz, kahvaltı,öglen yemegi,ara,akşam ,ara
şeklinde beslenebiliriisn zaten ögünlerde karnını tam doyurursann araya bile ihtiyaç kalmazz
takıldıgın yerde sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?