Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ecrincim .
canım montiye başlamak için bu linkin ilk sayfasını iyce oku ve anla takıldıgın her şeyide sorabilirsin ...
montignac beslenmesi gl endeks yani kan şekerini dengede tutmak açmaçlı bir beslenmedir . kan şekeri dengede oluncada KİLO GİDER, SAGLIK GELİR .:)
SABAHLARI EKMEKLİ KAHVALTI YAPIYORUZ (TB. EKMEGİ)ARADA BİRDE EKMEKSİZ YUMRUTALI KAHVALTI VAR ...

ÖGÜNLERMİZDE GENELDE ET TÜRÜ SALATA VE YOGURT BAZAN KURYEMİŞ KATIYORUZ .
HAFTADA 2.3 .AKŞAM VEYA ÖGLE YEMGİNDEDE BAKLAGİL YİYORUZ ..
KURAL OLARAK .YUMURTA VE ET TÜRÜYLE BERABER EKMEK BAKLAGİL YEMİYORUZ ...
YEMEKLERİNDE Z.YAG KULANBİLİRSİN SIVI YAGDA ..YAGDA ABARTMAMAK KAYDIYLE SINIR YOK .
AMA DOYMUŞ YAGLARI MÜMKÜN OLDUGUNCA YEMİYORUZ ÖZELİKLE KARBONHİDRATLARLA (EKMEK BAKLAGİL)

ÖYLEN AKŞAM ÖGÜNLERİNDE YOGRTVE SALATA MUTLAKA OLSUN .

hoşgeldin tuna banuşum arkadaşı bizimde arkadaşımızdır ..

Benim yavrular geldi pc sıram doldu ..
Regl bitti iştahım normala ödndü şükür arlarda artık açıkmıyorum ..

aebenciğim iyiyim şükürler oolsun :) montiyede başladım.aslında spek bozmus sayılmazdım ama olsun kacamaklar oldu.
banucugum karın dvdsı cıkar cıkmaz bırbırımıze haber edek bacım :)

bugun temızlıkden pılates yapamadım ama kararlıyım ben gunduz yapamıyorsam aksam yapacagım.hıc etkısı olmaz dıye dusunmuyorum bı dunya ınsan var aksam spor yapıyor degıl mı

naz bu topıkde 3 hıpoluyuz sen ben ve aebenım

zılım sanada bısıler yazacaktım emme unuttum

banuşum cnmmmokulum zor geçecek cnm..bir sınıfım var çoğu prader wili sendromlu çocuklar.çok tatlılar,onlarla çok kolay anlaşacağımızı aşikar.bende prader wiili hakkında bilgi edinmek içn biraz araştırma yapıyordum.hatta kk'da bu çocukların annelerinin paylaşım yaptığı bir topik buldum okuyorum tek tek yazılanları.bir sınıfım daha var o sınıfta karma sınıf işitme ve ziihinsel engelli çocuklarım var.onlarla biraz daha zor olacak ama olacak cnm.kendimi onlara karşı acaip sorumlu hissetmeye başladım bile.zaman zaman dalıp gidiyorum ve rabbime şükür etmek için ne çok sebebim olduğunu hatırlayarak kendme geliyorum cnm.gerçekten ne büyük nimetlere sahibiz farkında değiliz..sağlık her şeyin başı ...çok şükür allaha sağlıklıyız çocuklarımız sağlıklı...
bu kurabiyeyi ben eski okulumda çok sık yapar götürürdüm.katı yağsız olduğundan herkes hiç düşünmeden yerdi.diyette olanlar bile.içinde extradan şekerde yokya.çokta yumuşak oluyor hiç boğmuyor ama sütle yapılırsa biraz sert olur bence banumşum.yağ ile olana benzemez .ama bir bardak yağ ile dünya kurabiye çıkıyor cnm.sana ne kadar yağ ve şeker düşerki 1-2 kurabiyeyle.kasma o kadar.şu anda aklıma şu geldi .kram şantilerinn diabetik olanıylada yapılabilir bu kurabişler.hem daha az yağ hemde sıfır şeker:))noraml krem şantiye göre çok daha masum olur banum.öyle yap iyisimi sen...yağda kullan.sütle yapma.light krem şanti kullan cnm..
cnm aebenim her zamanki sabrıyla yazmış sağolsun gerekli şeyleri ve ilk etapta yapman gerekenleri...bizde soracağın her şeyi dilimizin döndüğünce cvplarız.aklına takılanı sor hiç çekinme..

ilgilendiğin için çok sağol tuna...umarım başlar..ama bu dönemi es geçecek gibi ebru

buldum okudum aplam yazdıklarını..
bende aynı yerden giriyorum hatta şu an açık arka sayfada.ama ne durdurma ikonu,ne ilerletme ...hiç bişeyy yok..allahım gidip şimdi masaüstü pc 'mi alıcam yaw..eşiminn laptobundan deniyeyim akşama gelince bari birde..benim laptop değil minibook.laptobun küçüğü.ondanmı çıkmıyorki?sayfayı aşağı yukarı kaydıracak yer bile yok..kıslar sizde bi deneyin bakalım..sizde durum nasıl?laptopmu,masaüstümü,minibookmu neyle giriyorsanız onuda yazın bakalım..nerde nasıl çıkıyor bilelim..üfff ya kırk yılda bi bişeye heves ettim oda minibook2un azizliğine uğradım...

teşekkürler hemen ilk sayfaları yazdırıyorum takıldıgım yerdede sorarım size

yok canım ben hipolu değilim . başkasıyla karıştırdın sanırım

kızlarrrrrr süt oğlumun anasıyla iddiaya girdik. 30 Ocak 2012 ye kadar en az 5 kg veremeyen diğerine hediye alacak.
şimdi ben hergün mönümü yazmazsam, pilates yaptığımı yazmassam, kaçamak yaparsam anında saçımdan sürütüyorsunu yerlerde tamam mı ?
amaç aslında süt oğluşumun annesinin kilo vermesi. şu an 75 kg.

kızlar tam buğday ekmeğini her öğün yiyebiliyoruz galıbaa.bide genellikle sebze yogurt süt yumurta et tarzı besleniliyor herhalde aralarda mutlaka meyve yemek mi gerekiyor mesela sabah yemeğinden 3saat sonra yada öğle yemeğinden 3saat sonra gibi

herşey tmm da süt oglunun anası kim :26::26::26:
oglunun süt annesi olmasın

akşam ıspanak yapmayı düşünüyorum biraz yogurt biraz kıvırcık salatası birazda domates çorbası ve 1dilimde tam buğday ekmeği nasıl olur sizce.yada siz bir fikir verin

Son düzenleme:
herşey tmm da süt oglunun anası kim :26::26::26:
oglunun süt annesi olmasın

sımcık soyle sut oglumun anası akrabam oluyor.bidiğn işste hayatım emzırdım bebısını .
gelenek tamamlansın sut kardes olsunlar dıye de 30 sn kadar benım oglusu emzırdı

sadece sabahları ekmek yiyoruz doyana kadarrr ilk zmanlar 3 dlm bile yiyebilirsinn
her ögünde protein-sebze salata yogurt yiyebilirsin yada
öglen protein-salata-süt ürünü
akşam sebze yemegi-salata-yogurt yapabilirsin
aralarda meyve veya süt ürünü tüketebilirisn
kahvaltı ile öglen arasında ara yapmıyoruz
güne meyve ile başlıyoruz, kahvaltı,öglen yemegi,ara,akşam ,ara
şeklinde beslenebiliriisn zaten ögünlerde karnını tam doyurursann araya bile ihtiyaç kalmazz
takıldıgın yerde sor

tamam canım teşekkürler :)

menümmm
sabah (08:00)
mandalinaa

kahvaltı(09:00)
1.5 dlm ekmek
çeçilpeyniri
6 zeytin
biber kavurması
salatalık

öglen(12:30)
2 haşlanmış yumurta
bol yeşillik
2 bardak ayran
10 fındık

akşam(17:30)
1tabak kereviz yemegi bol acılı
salata
yogurt(birazı tarçınlı)

ara
yarım elma
yarım portakal(yiycem)

2.5 lt su
5kupa bitki çayı

1 saat platess

banu gecenlerde bı soru sormustum gozunden kactı galıba kusum.bu yesıl cay aksam ıctıgınde tuvalete cıkarıyor mu? aksam ıctıgımde gece wc ye kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…