Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Ablam tulum peyniri erzincandan geldi arkadaşım verdi . Bende ozaman yumurtalı kahvaltı yaptığım günlerde yiyeyim tulum peynirini çok severimde kendilerini

ablam tulum peyniri erzincandan geldi arkadaşım verdi . Bende ozaman yumurtalı kahvaltı yaptığım günlerde yiyeyim tulum peynirini çok severimde kendilerini

bende çok severim .ama ço yaglılar nerden baksan %45 yaglı yazıyor paketlerinde . Arada bir yemende sakınca yok gibi nazlım .ama sürekli ekmekle yeme .
Malum peynir konusunu az gevşettik .
DÜN DOKTORUMU İZLEYEN OLDUMU ?????
İZLEMEDİ İSENİZ LÜTFEN NETTEN TEKRARINI İZLETİN .

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım.

banum bundan 1 ay önce iç bacaklar lömbür lömbürdü hergün Doğuhan"ı çıkarıp gezdirdim parka götürdüm kendine geldi bacaklar birde pilatesden hemen bisiklete geçiyorum ya o telafi eder diye düşünüyorum

bende hep hundredda zorlanırdım bu defa zorlanmadım

zilim alemsin he çocuklarda yaz saati kış saati uygulamasımı yapacağız.bizim hep aynı canım.günde 2 defa uyuyor.değiştirmeye çalışıyorum 1 defa uyusun diye

neden yaw ne vardıkı

aebenciğim ne bilem ya öyle yedikçe yazıorum :)
artık akşamları hepsini yazarım. ivet 63.6 kg olarak listeye benide eklemeni rica edeceğim canım.

ablam sağolasınnnn canım benim :)))

bende salona para verdim 2 ay bitti 4 kere gidebildim of offffffff

kendimi spor konusudna bahaneler kraliçesi seçiyorum :))))

menü konusunda haklısın montiyle alaksız oldu

aebeniim aplammm
geçen kerevizli havuçlu bi salata tarifi vermiştimya...bende 2.kitapta çiğ havuç serbest diye kalmış aklımda ondan yazdım.sonradan yasak falan diye okuyunca pişmanda oldum tarifi yazdığıma..ama yasak olmamalı bencede...kurumeyvelerde havuçtan daha fazla şeker var gibime geliyor.onları bile yiyebiliyorken pişmemiş havuç daha masum diye düşünüyorum..pişmişi evet şekere dönüşüyor diye biliyoruz ama çiği çokta zarar etmez kanaatimce..
kerevizli salataya çok az da lıght mayonez koydummu züppper oluyor zannımca

ikinci kitabi okuyorum mayoneze az olmak sartiyla arada izin var :) ama cig kerevizi nasil yiyonuz ya ,hakket güzel oluyomu :)

abenn abla
aslında ben sürekli tartılmıyorum ama bu hafta öyle oldu nedense
neyse cumaya kaden tartılmayı yasakladım kendimeee
ama bunce emek vee ugraşıma ragmen eger yine 65 lerde kalırsam vay haimee

zilimm
lıgyt mayonez nasıl cnm besin degerleri açısından digerine göre alayım bende bime geliyormuş calveninki?
birde ben çocukları gündüz hala uyutuyorum 12 de yatırıyorum genelde 14-14:30 arası uyuyorlar
çünkü sabah en geç 8 de kalmış oluyorlar
seninkinin maşallahı var okadar yer geziyor hala uyuyormuu benimkiler hemencik uyanı veriir
ama uyutmazsan yazın zor olur senin içinde

ayy arkadaşlar kereviz salatasına bayılırım
tek başına yerim onu ben öylece:))
kerevizi rendeleyin
limon ve tuzla karıştırıp
az mayonez ve yoğurtla da karıştırın
iri ceviz taneleri ile süsleyinn ohh ohh miss:))
cevizi de bol olsun ama yani az değil

kereviz salatasını bend eçok seviyorum dereotuyla muhteşem oluyor tavsiye ederimm:))

Aeben ablacığım ben şimdi perşembe günü tekrar yumurtalı kahvaltı yapacağım . öğlen yemeğindede o gün yumurtalı ıspanak var sence onu yemelimiyim yoksa başka alternatifler bulmalımıyım

aeben abla tavuk et yerine gecmiyormu ? yani tavukdan sonra 4 saat beklememeiz gerekmiyormu?

havucada sevindim haha
ivit hasretim tavukda et ne oldukine ??
tekrar döndünmü montiye tozutmuşsun bikaç gün okudum .
aynı tarifi çig kabakla yapıyorum onuda deneyin .
az moyoneze izin var ketçaba yok o şekerli .
kerevizin kukusunundan hiç haz etmem..

bende bu diyeti denemek istiyorum nette kaynak varmı ?

en iyi kaynak: canım tam yerindesin .
hoşgeldin bu arada . montignac fransız bir dr.

Aeben ablacığım ben şimdi perşembe günü tekrar yumurtalı kahvaltı yapacağım . öğlen yemeğindede o gün yumurtalı ıspanak var sence onu yemelimiyim yoksa başka alternatifler bulmalımıyım

ye nazlım bişi olmaz 2.3 yumurtadan . dünki doktorumu izlemişsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…