ablam tulum peyniri erzincandan geldi arkadaşım verdi . Bende ozaman yumurtalı kahvaltı yaptığım günlerde yiyeyim tulum peynirini çok severimde kendilerini
kizlar merhaba anca firsat buldum ,benim kucuk oglan yine hasta butun gece uyumadi e haliylen bende onunla birlikte nobet tuttum:2:bu aralar bir turlu toparlanamadi ben ustlerine kalin biseyler giydirim dedikce usumesinler diye onlar tam tersini yapiyolar atletle oturuyolar evdesonra anliyolar beni ama ne care hastalik gelmis oluyo.. yapacak bisey yok biraz daha buyuduklerinde anlarlar heralde:26:
bu arada zilicim de yeni gorevine baslamissin coook sevindim ,insallah rahat biryerdir canim hayirli olsun
bugunki menume gelince
sabah 6:30
2 dilim ekmekten tost hazirlamistim ama yarisini yiyebildim sadece ve capuccino
ara 11:15
1 portakal ve 1 mandalina
oglen 13:10
tavuk biftek ve salata ,ayran
ara yapmayi dusunmuyorum ama belki tarcinli yogurt olabilir
aksam yemegi hakkinda bir karar vermedim ama verir vermez yazarim
zilimmm çok sevindim cnm gittikçe daha iyi olacakk inş
oglunuu okula götürüyorsun dimi erken kalkıyor sanırım oda senin için
yorucu olur ama en azından günde 2 saaat sonra evdesinn gün içinde uyur artıkın...
bende bugün önce açtım videoyu yemegimi yiyene kadar indirdi yemekten sonrada yaptım
hep aşçınınn suçuu
geçmiş olsun çamlıca ah bu çocuklar işteee
hastalanıncaa düzeni karşıyor insanınnn
allah büyük sıkıntı vermeisn inşş
hoşgeldin ablaaa
zaten 22 dvd bize göre degil öznur ya bol bol kol ve bacak var karın çok az sende videolarındna yap
snein iç baacakalrda yumuşama filan yokmu?
yaptım yaptım paltesimi yaptımmmmmm
ne kadan özlemişim spor yapmayı 2 mayısı yaptım p.tesi gününüü her yer çalıştırdıı ebru kaırn,kalça,kol
bundan sonrada hergün yapıcamm inşş
ama bacaklarım filan kalas gibin olmuş bazı hareketleir yapamadımmm
çamlıcam çok geçmiş olsun yawruşuna...sık sık gelsene cnm,montidende kopmamış olursun...
banum bende sana onu soracaktım cnm.çocuklarını gündüz uyutmaya devam ediyormusun.malum kışın günler kısaldı.dahada kısalacak.oğlumda sabahın köründe benle okula gelyor malesef.hiç uyandırmıyorum battaniyeye sarıp arabnın arka koltuğunu eşim yatırdı yatak yaptık oğluma.yatırıp götüryorum.arabayla 10-25 dk.da gidiyorum zaten okula trafiğin durumuna bağlı olarak.ordada önce oğlumu alıp battaniyesiyle odaya götürüyorum.sonra dönüp çantamı vs..alıyorum.ablaların dinlenme odasında kanepe var.oraya yatırıyorum.ben gelene kadar uyuyor genelde.yoldada uyursa eve gelince uyandırıyorum artık.haliylede 10-10:302a kadar uyuyor.ve 2 güündür gündüz uyumak istemedi.bende akşam erkenden uyusun diye uyutmadım.iyimi ettim kötümü bilmiyorum.düzeni bozulur diye korkuyorum bir yandan da yaza günler uzayınca yine uyuturum diyorum.sizce ne yapmalıyım..sabah erken uyandığında uykusu geliyordu gün içinde saat 1,5 gibi uyuyup 3,5 gibi kalkıyordu akşamda 9.30'da uyutuyordum.ama şimdi geç uyandığından gün içinde uyutmaya kalksam 3'ü 4'ü bulacak uyuması kalkana kadar akşam olacak gece geç uyuycak..ne yapsam sizce?
banum ve ocd'im pilatese bir haftada adapte olursunuz..yaptıkçada yapmak ister canınız...birde banum yazacaktım unuttum...platestede ilk başta şişlik olur ondan fazla çıkarsın.spora alışık olmayan vücutlarda(hatta alışık olanlarda bile bazen) şişer.kas kütlesi arttıkça da şişlik olur zaman zaman.ama iner cnm merak etme.ilk etapta kaslar şişeceğinden sende şiş olacaksın yani...
bende çok severim .ama ço yaglılar nerden baksan %45 yaglı yazıyor paketlerinde . Arada bir yemende sakınca yok gibi nazlım .ama sürekli ekmekle yeme .
Malum peynir konusunu az gevşettik .
DÜN DOKTORUMU İZLEYEN OLDUMU ?????
İZLEMEDİ İSENİZ LÜTFEN NETTEN TEKRARINI İZLETİN .
aebeniim aplammm
geçen kerevizli havuçlu bi salata tarifi vermiştimya...bende 2.kitapta çiğ havuç serbest diye kalmış aklımda ondan yazdım.sonradan yasak falan diye okuyunca pişmanda oldum tarifi yazdığıma..ama yasak olmamalı bencede...kurumeyvelerde havuçtan daha fazla şeker var gibime geliyor.onları bile yiyebiliyorken pişmemiş havuç daha masum diye düşünüyorum..pişmişi evet şekere dönüşüyor diye biliyoruz ama çiği çokta zarar etmez kanaatimce..
kerevizli salataya çok az da lıght mayonez koydummu züppper oluyor zannımca
ikinci kitabi okuyorum mayoneze az olmak sartiyla arada izin var :) ama cig kerevizi nasil yiyonuz ya ,hakket güzel oluyomu :)
ivit hasretim tavukda et ne oldukine ??aeben abla tavuk et yerine gecmiyormu ? yani tavukdan sonra 4 saat beklememeiz gerekmiyormu?
havucada sevindim haha
aynı tarifi çig kabakla yapıyorum onuda deneyin .ayy arkadaşlar kereviz salatasına bayılırım
tek başına yerim onu ben öylece:))
kerevizi rendeleyin
limon ve tuzla karıştırıp
az mayonez ve yoğurtla da karıştırın
iri ceviz taneleri ile süsleyinn ohh ohh miss:))
cevizi de bol olsun ama yani az değil
bende bu diyeti denemek istiyorum nette kaynak varmı ?
Aeben ablacığım ben şimdi perşembe günü tekrar yumurtalı kahvaltı yapacağım . öğlen yemeğindede o gün yumurtalı ıspanak var sence onu yemelimiyim yoksa başka alternatifler bulmalımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?