ilk zamanlar çiğ havuç serbest diye biliyorduk 1. kitapta öyleydi . ama 2. kitapta havucun her türlüsü yasak yazıyordu . onun için ben her iki şekildede tüketmiyorum artık
ha haayyy aşçı salata yapmış içinde havuçta var . ama aldım yinede
bizde öğlen yemekleri iyi olmadıgı için bende dışardan bişey alamadıgım için domates peynır ,zeytin ve 2dilim kızarmıs tam çavdar ekmegi yedim kzlar biliyorum öğlenleri salata ve yoğur iyi ama malesef neyseyarın yerim artık.
Tonbalıklı n kıvırcık salata serbestmidir
bizde öğlen yemekleri iyi olmadıgı için bende dışardan bişey alamadıgım için domates peynır ,zeytin ve 2dilim kızarmıs tam çavdar ekmegi yedim kzlar biliyorum öğlenleri salata ve yoğur iyi ama malesef neyseyarın yerim artık.
Tonbalıklı n kıvırcık salata serbestmidir
evet canım tonbalıklı salata yiyebilirsin ama salataya koymadan yağını süz iyice tonbalığın
bizimde işyerinde çok ağır oluyor ve bana uymuyor çoğunlukla aşcı nerdeyse herşeye un katıp yapıyor . Bende evden getiriyorum . Yada burda yapıyorum yumurta falan yiyeceksem
hayırlı günler ..
okuldaydım sabah ... nasılsınız bakalım mesajlara birbakayım ..
diger grupta 2 kişiyleeee
buraadaa senleeeeeeeeee
ah şu ödemlerim izin verse bütün kk ile yarışcamm
sen platesi nerden yapıyon öznur dün ben 2. dvdsini yaptım ama videolardan yapcem artıkın
bugün mayıs 2 sini indirdim ama acaba hazirandan mı başlamak lazım?
çok geçmiş olsun ogluşa çamlıcam ... hep öyle bebeler kanları sıcak üşümüyorlar.kizlar merhaba anca firsat buldum ,benim kucuk oglan yine hasta butun gece uyumadi e haliylen bende onunla birlikte nobet tuttum:2:bu aralar bir turlu toparlanamadi ben ustlerine kalin biseyler giydirim dedikce usumesinler diye onlar tam tersini yapiyolar atletle oturuyolar evdesonra anliyolar beni ama ne care hastalik gelmis oluyo.. yapacak bisey yok biraz daha buyuduklerinde anlarlar heralde:26:
bu arada zilicim de yeni gorevine baslamissin coook sevindim ,insallah rahat biryerdir canim hayirli olsun
bugunki menume gelince
sabah 6:30
2 dilim ekmekten tost hazirlamistim ama yarisini yiyebildim sadece ve capuccino
ara 11:15
1 portakal ve 1 mandalina
oglen 13:10
tavuk biftek ve salata ,ayran
ara yapmayi dusunmuyorum ama belki tarcinli yogurt olabilir
aksam yemegi hakkinda bir karar vermedim ama verir vermez yazarim
ecrincim canım sabah ekmek yediysen öylen ekmek yiyemessin . buna bir çözüm bul canım .bizde öğlen yemekleri iyi olmadıgı için bende dışardan bişey alamadıgım için domates peynır ,zeytin ve 2dilim kızarmıs tam çavdar ekmegi yedim kzlar biliyorum öğlenleri salata ve yoğur iyi ama malesef neyseyarın yerim artık.
tonbalıklı n kıvırcık salata serbestmidir
tünaydınlar efenim...
okuldan 10 gibi gelebiliyorum ancak banum,oğlumu yedir içir üstünü değiştir,öğlen için yada akşam için bişeyler pşir vs.. derken bu saat oluyor benim oturmam...birde ev toz olmuş akşam çok boğuştular babasıyla oğlum.toz kalkıyor haliyle yerlerden.oturduğumuz odayı koridoru mutfağı paspasladım tozunu aldım hızlıca...
okul dünden beri başlamış durumda cnm.dün yazmıştım hatta.iki sınıfım var.biriyle çok kolay anlaşıyoruz onlar prader willi sendromlu çocuklar.çok tatlılar.hemen isim takmışlar bile bana sıpalarbiir sınıfımda karma sınıf..zihinsel engelli(ileri derece değiller) ve işitme engelliler var o sınıfımdada.onlarla biraz daha zor anlaşabiliyoruz şimdilik .ama anlaşacağız. onlarla işaret diliyle konuşuyoruz.sadece ritim dersi yapıyoruz.çocuklar çok şebekler yaw .konuşamasalarda beden diliyle lakap takıveriyorlar insana haydutlar her öğretmen arkadaşa bi lakap takmışlar işaret yoluyla.beni anlatacakları zaman işaret parmaklarının ucuyla üst dudağına dokunarak bahsediyorlar.üst dudağım bebek dudağı gibi kıvırktır benim.onunla bağdaştırmışlar.yardımcı öğretmende var demiştim ya sınıfta o dedi.ben gelirken o işreti yapıp geldiğimi göstermek içinde kapıyı işaret ediyorlarmış uzun kıvırcık saçlı bir arkadaşı eliyle saçının lülesinii kıvırır gibi işater ediyorlar vs..çok şekerler banum..insanın içi hem acıyor hem merhamet duygun gelişiyor hemde zor bi iş işte...
yarış başlamış iyi hadi..daha bir motive olursunuz ...
bende ebrunun kendi istesinden yapamadım banum.çözünürlük kalitesi çok yüksek olduğunmı nedir çok takılıyor.bende tv8'in sitesinden yapıyrum.görüntü çok iyi değil ama ben zaten bakmıyorum artık.laptobu bi kenara koyup sesini takip ederek yapıyorum hareketleri ezberlediğim için....
bende evden getirip yapacm galıba bizim aşcıda baya yağşı yapıyor yemeklerionun yüzünden kilo aldım diyomusum
kizlar merhaba anca firsat buldum ,benim kucuk oglan yine hasta butun gece uyumadi e haliylen bende onunla birlikte nobet tuttum:2:bu aralar bir turlu toparlanamadi ben ustlerine kalin biseyler giydirim dedikce usumesinler diye onlar tam tersini yapiyolar atletle oturuyolar evdesonra anliyolar beni ama ne care hastalik gelmis oluyo.. yapacak bisey yok biraz daha buyuduklerinde anlarlar heralde:26:
bu arada zilicim de yeni gorevine baslamissin coook sevindim ,insallah rahat biryerdir canim hayirli olsun
bugunki menume gelince
2 dilim ekmekten tost hazirlamistim ama yarisini yiyebildim sadece ve capuccino
ara 11:15
1 portakal ve 1 mandalina
oglen 13:10
tavuk biftek ve salata ,ayran
ara yapmayi dusunmuyorum ama belki tarcinli yogurt olabilir
aksam yemegi hakkinda bir karar vermedim ama verir vermez yazarim
hoşgeldin ablaaahayırlı günler ..
okuldaydım sabah ... nasılsınız bakalım mesajlara birbakayım ..
Banum ben daha acemi oldugum icin ilk dvdsondem yapiyor.yere bacak ustune yatilan hareketine kadar yapiyorum.oradan kalkip bisiklete biniyorum 5 dk kadar.zaten benim derdim karinla :)
tünaydınlar efenim...
okuldan 10 gibi gelebiliyorum ancak banum,oğlumu yedir içir üstünü değiştir,öğlen için yada akşam için bişeyler pşir vs.. derken bu saat oluyor benim oturmam...birde ev toz olmuş akşam çok boğuştular babasıyla oğlum.toz kalkıyor haliyle yerlerden.oturduğumuz odayı koridoru mutfağı paspasladım tozunu aldım hızlıca...
okul dünden beri başlamış durumda cnm.dün yazmıştım hatta.iki sınıfım var.biriyle çok kolay anlaşıyoruz onlar prader willi sendromlu çocuklar.çok tatlılar.hemen isim takmışlar bile bana sıpalarbiir sınıfımda karma sınıf..zihinsel engelli(ileri derece değiller) ve işitme engelliler var o sınıfımdada.onlarla biraz daha zor anlaşabiliyoruz şimdilik .ama anlaşacağız. onlarla işaret diliyle konuşuyoruz.sadece ritim dersi yapıyoruz.çocuklar çok şebekler yaw .konuşamasalarda beden diliyle lakap takıveriyorlar insana haydutlar her öğretmen arkadaşa bi lakap takmışlar işaret yoluyla.beni anlatacakları zaman işaret parmaklarının ucuyla üst dudağına dokunarak bahsediyorlar.üst dudağım bebek dudağı gibi kıvırktır benim.onunla bağdaştırmışlar.yardımcı öğretmende var demiştim ya sınıfta o dedi.ben gelirken o işreti yapıp geldiğimi göstermek içinde kapıyı işaret ediyorlarmış uzun kıvırcık saçlı bir arkadaşı eliyle saçının lülesinii kıvırır gibi işater ediyorlar vs..çok şekerler banum..insanın içi hem acıyor hem merhamet duygun gelişiyor hemde zor bi iş işte...
yarış başlamış iyi hadi..daha bir motive olursunuz ...
bende ebrunun kendi istesinden yapamadım banum.çözünürlük kalitesi çok yüksek olduğunmı nedir çok takılıyor.bende tv8'in sitesinden yapıyrum.görüntü çok iyi değil ama ben zaten bakmıyorum artık.laptobu bi kenara koyup sesini takip ederek yapıyorum hareketleri ezberlediğim için....
ocdim stop . mönülerin niye bölük pörçük stop .tüm günü tek mesajda yaz stop ,Ogle monum peynirli omlet domates biber ve kuruyemis.2 gundur ne pisirsem dusun dusun bulamiyrum :)
sanırım pc den kaynaklı banuşum ..maşallah benim videolaristanbuldaaa tesktil firmalrı çok fazla ve iş imkanlarıda güsel oluyor bu sayedee
başarılar cnm sana işinde saatlerin filanda ii ya tam bayana göre bir iş
beyaz lahana salatası çok güsel oluyor gerçekten bende bugün al dedim eşime gelirken
perşembe günü bol bol yimek için tavugun yanında iyi gidiyorrr
aben ablaaaa sen bu videoyu takılmadan nasıl yapyon yaa
önceden indireyim deidm kaç kez takıldı
yemeğimide yedim geldim . bugünki menümüde yazayım hemencik .
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
öğlen
1 tabak taze fasülye
salata ( roka salatasıydı içinde havuç vardı ayırma şansım olmadığı için ayrıramadım )
yoğurt
ara
1 ayva yiyeceğim
akşam
tavuk sote
salata
yoğurt yemeyi düşünüyorum .
afiyet olsun yavrumu .günaydınn herkese
benim sorunum neymiş buldum:))
adet oldum
her ay zamanını unutuyorum
neden bu kadar halsizim vs deyip duruyorum
kansızlıktan dolayı beni sarstı baya bir
dünkü menum
domates salatalık tam ekmek çay aknaz peynir biraz da tulum peyniri:)
öğlen pırasa salata yoğurt
arada leblebi
akşam tavuklu mantar sote yoğurt
bugun de kahvaltı aynı
öğlen bilmiyorum ama uygun bişey bulurum illaki
akşama da barbunya yaptım taze ama
buzluktakilerden bayılırımD
yaglı kuruyemişler okadar tok tutarki yavrumucum en az bir ögün yemek yemiş kadarnazcım ya sen hergün öğlenleri bir avuç badem ve sütle nasıl duruyon allasenDD
afiyet olsun nazlım ..günaydın dünki menümü yazayım hemen
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
tulum peyniri
zeytin ezmesi
öğlen
1 avuç badem
1 kutu light süt
ara
1 adet portakal
akşam
1 tabak taze fasülye yemeği
yoğurt
etden 4 saat sonra karbonhidratdan yani ekmek baklagilden 3 saat sonra .günaydın kızlar sabah 1tane yeşil elma yedim
1 saat sonrada kahvaltı yaptım
6 siyah zeytin
biraz beyaz beynir yarım domates ve yarım salatalık bide tam bugday ekmegimi alamadıgım için kepek ekmeğinin ucundan yedim az bişey bide şekersiz 2 çay bardağı çay
öğlen menüde ne var bilmiyorum ama yazarım size :)
bide aralarda meyve yeniyor ya mesela yemeklerden 3saat sonramı yemek gerekiyor
afiyet olsun kahvaltın ocd.m .Günaydın,
Bugünkü kiloö 63.6 çıktı.Hastayken 800 gr almışım nasıl balın yararı diyeyim.
kahvaltı 3 dl tam buğday ekmeği, kk kadar beyaz peynir,zeytin,domates,salatalık ve ceviz.
BAŞLANGIŞ KİLON OLSUN ECRİN . CUMA SABAHLARI AÇ TARTILIYORUZ VE LİSTE YAPIYORUM CANIM ...kızlar bu sabah tartıldım 64,7 çıktı buğün başladım hadi hayırlısı inş.sizin gibi bende veririm kiloları.hergünmü tartılıyorsunuz
5 SAAT ABARTILI DEYİL BANUM AMA BUNU AŞMA .:26::26::26::26::26::26::26:
ben bugün çokmu yemişimm?
bana mı öyle geldi anlamadım menüme bakınca
birde öglen 12:30 da yemiştimm 5 sonra yeidm akşam yemegini acıkmadımdaa tabi
amaa iyi dgeil sanırım 5 saat aç kalmak ?
PC DEN KAYNAKLI ZİLİM . YAPMADAN 10 DK EVVEL AÇIN OZAMAN TAKILMALAR OLMAZ ... BİRDE BAZI PC LERDE BAŞKA PROGRAMLAR YÜKLÜ VİDEOYU DAHA HIZLI TAKILMADAN OYNATIYOR SANIRIM BİZİM PC ÖYLE PRG. YÜKLÜ FAZLA ANLAMASAMDA .tamamdır kıslar çözdüm sorunu...
eşimin laptoptan girdim baktım herşey tamam..benimkinde gözükmüyor olmasının sebebi sanırım küçük ekran olmasından kaynaklı..f11 tuşuna tıklayınca tüm ikonlar görünüyor bende de..tam sayfa yapınca çıkıyor yani...ama takılıyor yaw...bende açtım durdurdum biraz ilerlesin oturup yapıcam...
AFİYET OLSUN ÇAMLICAM ...hepinize hayirli aksamlar
bugun benim net gittiiiiiii geldiiigelmisken hemen dedim menumu yazayim
2 dilim tam bugday ekmekten tost ve capuccino yarim da domates
oglen 13:00
kabak dolmasi ve cacik
ara 16:40
yarim portakal ve 1 kivi
aksam 20:00(biraz gec ama oglanlari bekledim boyle oldu)
1 tane tavuk biftek ,oglenden kalma 1 kabak dolmasi ve ayran
EN SON VİDEOLAR EN İYİLERİ BANUŞUM ....bend eşimdi baktımm ikonlar var ama arada 1-2 sn takılmalar oluyorr
en iyisi biraz bekleidkten sonra yapmak hangi tarihten başlamak lazım acaba karın günleirni nasıl seçicem:26::26::26::26:
YASMİNCİM CUMALARI TARTILIP BİR NOT DÜŞERSEN SEVİNİRİM CANIM ..Merhaba kızlar , işlerimden dolayı giremiyorum, çok yoğunum.Oğlumu yatırdım , baktım ne yemiş ne içmişsiniz.
Sabah 6,15
Bir elma
7,35 3 dilim tam buğday ekmeği, 1 domates, az yağlı beyaz peynir ve zeytin ezmesi
10,30 1 küçük salatalık
12.30 Salata, 1 kase yoğurt çorbası ve 1 çay bardağı kadar yoğurt
3,00 1 mandalina
7,15 tavuk pirzola, salata
10,00 yarım portakal ve 1 mandalina
Kuruyemiş canım istedi yatmadan, 5-6 tane badem yedim:18:
Çok mu olmuş? Bu arada 1 haftada 800 gr vermişim:)
BANUŞUM ANLAŞİLDİ SENDE BANA SÖZ VERECEN HERGÜN TARTILMAMAK İÇİN .günaydınnnn
cnm çok sıkkın vallaa ya biberiye çayı ve platese başladıgım için tartılıyorum bu ara hergün
amaaa bugün 65.7 çıktım yuhh yaaaaaa nasıl çözcemm ben bu tartı işini
gün içinde bile 65.8 çıkarkenn nasıl bu rakamı görüyorum sabah sabah
günaydın arkadaşlar
bu hafta beyanname haftası olduğu için giremiyorum ama montiye devam ablacım
pazar günü çiğden ıspanak,dereotu,maydonozu robottan geçirdim içine çok az yağ,2 bardak tambuğday unu,iki yumurta,yoğurt,kabartma tozundan poğaça yaptım içine peynir koydum güzel oldu.
dünkü menüm:
sabah: bu poğaçadan 2 tane yedim,çay
öğlen: bulgur pilavı(iş yerinde çıktı yanımda da yemek yoktu, yoğurt,salata)
ara: bir elma
akşam: çok hamurişli bir gündü acıkmadım o yüzden uyudum erkenden
bugünde evden birşeyler getiremedim uyanamadım bakalım neler olucak sabah için monti kahvaltımı yaptım tam günümü yarına yazarım
ablam giremiyorum ama montiye devam şu kdv muhtasar bitsin gelicem öptmm siziiiii
çamlıcam çok geçmiş olsun yawruşuna...sık sık gelsene cnm,montidende kopmamış olursun...
Banum bende sana onu soracaktım cnm.çocuklarını gündüz uyutmaya devam ediyormusun.malum kışın günler kısaldı.dahada kısalacak.oğlumda sabahın köründe benle okula gelyor malesef.hiç uyandırmıyorum battaniyeye sarıp arabnın arka koltuğunu eşim yatırdı yatak yaptık oğluma.yatırıp götüryorum.arabayla 10-25 dk.da gidiyorum zaten okula trafiğin durumuna bağlı olarak.ordada önce oğlumu alıp battaniyesiyle odaya götürüyorum.sonra dönüp çantamı vs..alıyorum.ablaların dinlenme odasında kanepe var.oraya yatırıyorum.ben gelene kadar uyuyor genelde.yoldada uyursa eve gelince uyandırıyorum artık.haliylede 10-10:302a kadar uyuyor.ve 2 güündür gündüz uyumak istemedi.bende akşam erkenden uyusun diye uyutmadım.iyimi ettim kötümü bilmiyorum.düzeni bozulur diye korkuyorum bir yandan da yaza günler uzayınca yine uyuturum diyorum.sizce ne yapmalıyım..sabah erken uyandığında uykusu geliyordu gün içinde saat 1,5 gibi uyuyup 3,5 gibi kalkıyordu akşamda 9.30'da uyutuyordum.ama şimdi geç uyandığından gün içinde uyutmaya kalksam 3'ü 4'ü bulacak uyuması kalkana kadar akşam olacak gece geç uyuycak..ne yapsam sizce?
Banum ve ocd'im pilatese bir haftada adapte olursunuz..yaptıkçada yapmak ister canınız...birde banum yazacaktım unuttum...platestede ilk başta şişlik olur ondan fazla çıkarsın.spora alışık olmayan vücutlarda(hatta alışık olanlarda bile bazen) şişer.kas kütlesi arttıkça da şişlik olur zaman zaman.ama iner cnm merak etme.ilk etapta kaslar şişeceğinden sende şiş olacaksın yani...
aebencin teşekkürlerr
akşama doğru yediğim leblebiyle akşam yemeği arası baya vardı evet
o arada zaten eve kadar yürüdüm 45-50 dk
fazla yağış ve soğuk yoksa yürüyürum
sonra başka ne vardı unuttum:))
hee krizlerim reglden evet
çok halsizim yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?