Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tünaydınlar efenim...
okuldan 10 gibi gelebiliyorum ancak banum,oğlumu yedir içir üstünü değiştir,öğlen için yada akşam için bişeyler pşir vs.. derken bu saat oluyor benim oturmam...birde ev toz olmuş akşam çok boğuştular babasıyla oğlum.toz kalkıyor haliyle yerlerden.oturduğumuz odayı koridoru mutfağı paspasladım tozunu aldım hızlıca...

okul dünden beri başlamış durumda cnm.dün yazmıştım hatta.iki sınıfım var.biriyle çok kolay anlaşıyoruz onlar prader willi sendromlu çocuklar.çok tatlılar.hemen isim takmışlar bile bana sıpalar biir sınıfımda karma sınıf..zihinsel engelli(ileri derece değiller) ve işitme engelliler var o sınıfımdada.onlarla biraz daha zor anlaşabiliyoruz şimdilik .ama anlaşacağız. onlarla işaret diliyle konuşuyoruz.sadece ritim dersi yapıyoruz.çocuklar çok şebekler yaw .konuşamasalarda beden diliyle lakap takıveriyorlar insana haydutlar her öğretmen arkadaşa bi lakap takmışlar işaret yoluyla.beni anlatacakları zaman işaret parmaklarının ucuyla üst dudağına dokunarak bahsediyorlar.üst dudağım bebek dudağı gibi kıvırktır benim.onunla bağdaştırmışlar.yardımcı öğretmende var demiştim ya sınıfta o dedi.ben gelirken o işreti yapıp geldiğimi göstermek içinde kapıyı işaret ediyorlarmış uzun kıvırcık saçlı bir arkadaşı eliyle saçının lülesinii kıvırır gibi işater ediyorlar vs..çok şekerler banum..insanın içi hem acıyor hem merhamet duygun gelişiyor hemde zor bi iş işte...

yarış başlamış iyi hadi..daha bir motive olursunuz ...
bende ebrunun kendi istesinden yapamadım banum.çözünürlük kalitesi çok yüksek olduğunmı nedir çok takılıyor.bende tv8'in sitesinden yapıyrum.görüntü çok iyi değil ama ben zaten bakmıyorum artık.laptobu bi kenara koyup sesini takip ederek yapıyorum hareketleri ezberlediğim için....

bizde öğlen yemekleri iyi olmadıgı için bende dışardan bişey alamadıgım için domates peynır ,zeytin ve 2dilim kızarmıs tam çavdar ekmegi yedim kzlar biliyorum öğlenleri salata ve yoğur iyi ama malesef neyseyarın yerim artık.
tonbalıklı n kıvırcık salata serbestmidir

evet canım tonbalıklı salata yiyebilirsin ama salataya koymadan yağını süz iyice tonbalığın

bizimde işyerinde çok ağır oluyor ve bana uymuyor çoğunlukla aşcı nerdeyse herşeye un katıp yapıyor . Bende evden getiriyorum . Yada burda yapıyorum yumurta falan yiyeceksem

evet canım tonbalıklı salata yiyebilirsin ama salataya koymadan yağını süz iyice tonbalığın

bizimde işyerinde çok ağır oluyor ve bana uymuyor çoğunlukla aşcı nerdeyse herşeye un katıp yapıyor . Bende evden getiriyorum . Yada burda yapıyorum yumurta falan yiyeceksem

bende evden getirip yapacm galıba bizim aşcıda baya yağşı yapıyor yemekleri onun yüzünden kilo aldım diyomusum

kizlar merhaba anca firsat buldum ,benim kucuk oglan yine hasta butun gece uyumadi e haliylen bende onunla birlikte nobet tuttum:2:bu aralar bir turlu toparlanamadi ben ustlerine kalin biseyler giydirim dedikce usumesinler diye onlar tam tersini yapiyolar atletle oturuyolar evdesonra anliyolar beni ama ne care hastalik gelmis oluyo.. yapacak bisey yok biraz daha buyuduklerinde anlarlar heralde:26:

bu arada zilicim de yeni gorevine baslamissin coook sevindim ,insallah rahat biryerdir canim hayirli olsun

bugunki menume gelince
sabah 6:30
2 dilim ekmekten tost hazirlamistim ama yarisini yiyebildim sadece ve capuccino
ara 11:15
1 portakal ve 1 mandalina
oglen 13:10
tavuk biftek ve salata ,ayran
ara yapmayi dusunmuyorum ama belki tarcinli yogurt olabilir
aksam yemegi hakkinda bir karar vermedim ama verir vermez yazarim

hayırlı günler ..
okuldaydım sabah ... nasılsınız bakalım mesajlara birbakayım ..

Banum ben daha acemi oldugum icin ilk dvdsondem yapiyor.yere bacak ustune yatilan hareketine kadar yapiyorum.oradan kalkip bisiklete biniyorum 5 dk kadar.zaten benim derdim karinla :)

çok geçmiş olsun ogluşa çamlıcam ... hep öyle bebeler kanları sıcak üşümüyorlar.
afiyet olsun şimdiye kadar yediklerin güzel ..

ecrincim canım sabah ekmek yediysen öylen ekmek yiyemessin . buna bir çözüm bul canım .
öyleyin tonlu yada yumrutalı salata yapabilirsin iş yerinde uygun olmayınca .. yada süt ve kuruyemiş bulundur bolca.

zilimmm çok sevindim cnm gittikçe daha iyi olacakk inş
oglunuu okula götürüyorsun dimi erken kalkıyor sanırım oda senin için
yorucu olur ama en azından günde 2 saaat sonra evdesinn gün içinde uyur artıkın...
bende bugün önce açtım videoyu yemegimi yiyene kadar indirdi yemekten sonrada yaptım

bende evden getirip yapacm galıba bizim aşcıda baya yağşı yapıyor yemekleri onun yüzünden kilo aldım diyomusum

hep aşçınınn suçuu

geçmiş olsun çamlıca ah bu çocuklar işteee
hastalanıncaa düzeni karşıyor insanınnn
allah büyük sıkıntı vermeisn inşş

hayırlı günler ..
okuldaydım sabah ... nasılsınız bakalım mesajlara birbakayım ..
hoşgeldin ablaaa

Banum ben daha acemi oldugum icin ilk dvdsondem yapiyor.yere bacak ustune yatilan hareketine kadar yapiyorum.oradan kalkip bisiklete biniyorum 5 dk kadar.zaten benim derdim karinla :)

zaten 22 dvd bize göre degil öznur ya bol bol kol ve bacak var karın çok az sende videolarındna yap
snein iç baacakalrda yumuşama filan yokmu?

yaptım yaptım paltesimi yaptımmmmmm
ne kadan özlemişim spor yapmayı 2 mayısı yaptım p.tesi gününüü her yer çalıştırdıı ebru kaırn,kalça,kol
bundan sonrada hergün yapıcamm inşş

ama bacaklarım filan kalas gibin olmuş bazı hareketleir yapamadımmm

baya çok alıntı yapmışım okumaya hazırmısınız ..

hayırlı olsun zilim bak nasıl kaynaştın çoçuklarla tanıdıkca acıma duygun azalacak eminim .. onlarada faydan oldugundan için huzurla dolacak .

Ogle monum peynirli omlet domates biber ve kuruyemis.2 gundur ne pisirsem dusun dusun bulamiyrum :)
ocdim stop . mönülerin niye bölük pörçük stop .tüm günü tek mesajda yaz stop ,
sanırım pc den kaynaklı banuşum ..maşallah benim videolar bundan sonra bide sita açılmazmış derrrrrmişim ..
2 dk bekleyin videolar biraz dolsun . ilk açıldıgında tüm video tam dolu olmuyor tabi .ama öyle takılmıyorda bende .

çok güzel mönü nazlım .
havuç konusna el atıcam .okuyun ...
afiyet olsun yavrumu .
canım açıkma atakların regldende oluyor . bikaç gün geçsin nasıl normale döner görürsün .
mönünde güzel ama bir kaç ayrıntıyı paylaşmak lazım . aranda leblebi yani bakliyor yemişsin . arkasından akşama tavuk . bu ögün arasında 3 saat mutlaka geçmeli . öyleden sonraki arnda meyve olsaydı 2 saat sonra bile tavuk yemende bir sakınca yoktu .
özetle baklagil ve ekmekden sonra 3 saat . etden sonra 4 saat bişi yemeyin .
yemek ve ara satlerinizide yazarsanız daha ayrıntılı yorum yapbilirim .bu önemli çünki.
mönülerim güzel canım afiyet olsun ...
nazcım ya sen hergün öğlenleri bir avuç badem ve sütle nasıl duruyon allasenDD
yaglı kuruyemişler okadar tok tutarki yavrumucum en az bir ögün yemek yemiş kadar
afiyet olsun nazlım ..
canım tulum peynirinede takmıyorum her gün yemiyorsun sonuçda ama çok fazla yaglı ise fazla yeme .

etden 4 saat sonra karbonhidratdan yani ekmek baklagilden 3 saat sonra .

Günaydın,
Bugünkü kiloö 63.6 çıktı.Hastayken 800 gr almışım nasıl balın yararı diyeyim.
kahvaltı 3 dl tam buğday ekmeği, kk kadar beyaz peynir,zeytin,domates,salatalık ve ceviz.
afiyet olsun kahvaltın ocd.m .
şimdi kilonu not laıp listeye yazayımmı .:18:

kıslar LÜTFEN CUMA TARTILIP YAZIN ..
kızlar bu sabah tartıldım 64,7 çıktı buğün başladım hadi hayırlısı inş.sizin gibi bende veririm kiloları.hergünmü tartılıyorsunuz
BAŞLANGIŞ KİLON OLSUN ECRİN . CUMA SABAHLARI AÇ TARTILIYORUZ VE LİSTE YAPIYORUM CANIM ...
GENELDE HAFTADA TARTILIYOR KISLAR BENDE BU HAFTA SÖZLÜYÜM . TARTILMIYORUM BİRDE İYCE ARTI ÇIKIYORMUŞUM ..
5 SAAT ABARTILI DEYİL BANUM AMA BUNU AŞMA .
PC DEN KAYNAKLI ZİLİM . YAPMADAN 10 DK EVVEL AÇIN OZAMAN TAKILMALAR OLMAZ ... BİRDE BAZI PC LERDE BAŞKA PROGRAMLAR YÜKLÜ VİDEOYU DAHA HIZLI TAKILMADAN OYNATIYOR SANIRIM BİZİM PC ÖYLE PRG. YÜKLÜ FAZLA ANLAMASAMDA .
AFİYET OLSUN ÇAMLICAM ...
BİR NOT DÜŞEYİM ÇAMLICAMIN MÖNÜSÜNDEKİ KABAK DOLAMSI PİRİNÇSİZ VE BULGURSUZ KISLAR SANIRIM BOL SOGAN VE KIYMAYLA . BİZLER BİLİYORUZ AMA YENİ BAŞLAYANLAR YANLIŞ ALGILAMSIN ..

bend eşimdi baktımm ikonlar var ama arada 1-2 sn takılmalar oluyorr
en iyisi biraz bekleidkten sonra yapmak hangi tarihten başlamak lazım acaba karın günleirni nasıl seçicem:26::26::26::26:
EN SON VİDEOLAR EN İYİLERİ BANUŞUM ....

YASMİNCİM CUMALARI TARTILIP BİR NOT DÜŞERSEN SEVİNİRİM CANIM ..
YASMİNCİM SENDE ŞEKER DÜŞMESİ VARMI ? NEDEN BUKADAR ARA ?????
HEMEN YATMADAN BİŞİLER YEMEYİ ÖNERMİYORUM ...
YOGURT ÇORBANIN İÇİNDE NE VARDI ??????
BANUŞUM ANLAŞİLDİ SENDE BANA SÖZ VERECEN HERGÜN TARTILMAMAK İÇİN .
SENİN KİLON 63 CANIM BENİM . SU BİRAZ İNER BİRAZ ÇIKAR .ADI ÜSTÜNDE SU ....

BİRDE KISLAR İÇTİGİMİZ SUYUN 8 GÜN VUCUDUMUZDA DURDUGUNU ONDAN SONRA ATILDIGINI BİLİYORMUYDUNUZ ..

DİYARIM SENE SONU TÜM HESAP KİTAP İŞLERİ OLANLAR YOGUN .. BENİM EŞİMDE EVİN YOLUNU ZOR BULUYOR BU GÜNLERDE. KOLAYGELE

..MÖNÜN İÇİN UYARMAM LAZIM PEK MONTİ MÖNÜSÜ OLMAMIŞ . MECBUR KALMISIN ANLIYORUM.
AKŞAM MEYVE YİYEREKDE TELAFİ ETMEYE ÇALIŞMIŞSIN .
FAKAT SABAHKİ POHOÇANDA YUMRUTA VAR .EKMEKLE YUMURTA YEMİŞSİN .. ÖGLENDE BULGUR .

çamlıcam çok geçmiş olsun yawruşuna...sık sık gelsene cnm,montidende kopmamış olursun...

banum bende sana onu soracaktım cnm.çocuklarını gündüz uyutmaya devam ediyormusun.malum kışın günler kısaldı.dahada kısalacak.oğlumda sabahın köründe benle okula gelyor malesef.hiç uyandırmıyorum battaniyeye sarıp arabnın arka koltuğunu eşim yatırdı yatak yaptık oğluma.yatırıp götüryorum.arabayla 10-25 dk.da gidiyorum zaten okula trafiğin durumuna bağlı olarak.ordada önce oğlumu alıp battaniyesiyle odaya götürüyorum.sonra dönüp çantamı vs..alıyorum.ablaların dinlenme odasında kanepe var.oraya yatırıyorum.ben gelene kadar uyuyor genelde.yoldada uyursa eve gelince uyandırıyorum artık.haliylede 10-10:302a kadar uyuyor.ve 2 güündür gündüz uyumak istemedi.bende akşam erkenden uyusun diye uyutmadım.iyimi ettim kötümü bilmiyorum.düzeni bozulur diye korkuyorum bir yandan da yaza günler uzayınca yine uyuturum diyorum.sizce ne yapmalıyım..sabah erken uyandığında uykusu geliyordu gün içinde saat 1,5 gibi uyuyup 3,5 gibi kalkıyordu akşamda 9.30'da uyutuyordum.ama şimdi geç uyandığından gün içinde uyutmaya kalksam 3'ü 4'ü bulacak uyuması kalkana kadar akşam olacak gece geç uyuycak..ne yapsam sizce?

banum ve ocd'im pilatese bir haftada adapte olursunuz..yaptıkçada yapmak ister canınız...birde banum yazacaktım unuttum...platestede ilk başta şişlik olur ondan fazla çıkarsın.spora alışık olmayan vücutlarda(hatta alışık olanlarda bile bazen) şişer.kas kütlesi arttıkça da şişlik olur zaman zaman.ama iner cnm merak etme.ilk etapta kaslar şişeceğinden sende şiş olacaksın yani...

Gelelim havuca ....
Kıslar bi katap okuyorum . Oglanı tekvondoyo götürdükçe
Bi kaç gündür sizde yazayım diuorum fırsat olmadı . Konu açılmışken yazayım .
Turuncu renkli yiyeceklerde a vitamini oldukça yüksek .malum ilk akla gelen havuç ve bal kabagı biz bunların ikisinide yemiyoruz .
Havucunda içindeki a vitamini diger bes,inlere 100lerce kat daha fazla . çok şaşırdım rakamları görünce.
Benim şahsi kanaatim havuc giç oladrak özelikel et yemediginiz ögünlerinizde salatalarınıza ekleyin . Ben öyle yapıcam .. Ilk başlarda öyel yapıyorduk zatten ..
Ama pişmişi hala yasakkkkk

Aebencin teşekkürlerr
akşama doğru yediğim leblebiyle akşam yemeği arası baya vardı evet
o arada zaten eve kadar yürüdüm 45-50 dk
fazla yağış ve soğuk yoksa yürüyürum
sonra başka ne vardı unuttum:))
hee krizlerim reglden evet
çok halsizim yaa(

zilim sabah 1030 kadar uyuyorsa bence gündüz uytma akşam erken yatsın. Yazında günler uzayınca tekrar eklersin gündüz uykusunu..

yürümek insülin direnci yani şeker düşmesi için birebirdir yavrumucum

Yavrular geldi yemek hazırlıycam.. Yarında kzımın dr randevusu var sabah yokum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…