menun gayet guzel canim , yalniz domates corbanda un yok diminar eksisi hic yemem ama aykiri oldugunu zannetmiyorum
merhaba arkadaşlar listemi verip kaçayım hemen işler çok
ablam dün tartıldım bu kadar kötü beklemiyordum cidden berbat durumdaymışım ki bir haftadır da dikkat ediyorum yediklerime demek ne kadar kötü durumdayım((
dünkü menüm:
08:00 2 dilim kızarmış tb ekmeği, 1 kk peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, biber, çay.
12:00 3 dilim minicik incecik rosto köfte, salata, yoğurt
16:00 1 yeşil elma
20:00 çeyrek tavuk ızgara, salata, yoğurt
4 lt su, 3 kupa yeşil çay
bugünkü menim:
08:00 3 minik dilim tb ekmeği, 1 kk peynir, domates, alatalık, yağsız patlıcanlı domates sosundan 2 yemek kaşığı
12:00 çeyrek tavuk göğsü ozgara, minik bir parça biftek yağsız ızgara, salata, yoğurt
16:00 2 mandalina
17:00 sütlü kahve
18:00 yoğurt
bu akşam yemek yok çünkü iş çıkışı halkoyunlarına gidiyorum o yüzden öğleden sonra bir meyveli birde sütlü araöğün olucak akşam yemeği yerine yoğurt yicem.
ablam kilom kötü ben bunu cumada yazamam bir ay yazamam söyliyim utanıyorum
nazz
afiyet olsunnnsanadaaaa
ben erken yiyorum diyordum ögleyi ama sneinle aynı saatte yiyormuşuz:26:
sağol teşekkürler işyerinde öğlen yemeği 12:00 ile 13:00 arası . alışkalık haline geldiği için evdende yemek getirsem hep aynı saatlerde yemek yiyiyorum .
banum kuruyemiş getirmemişim incir hurma kayısı var kuru olarak bide mandalina
ben organize sanayideyim artık bakkal büfe bile yok düşün bugünlük diyelim yarın kuruyemişi evden getiricem malatya pazarındna almıştım unutuyorum getirmeyi öğlen yemeği kahvaltımı bile akşamdan hazırlayıp buzdolabına koyuyorum ki sabah 6 da kalktığımda unuturum diye
banum en son 70 kiloydum olmuşum şimdi 84 ne diyim ben kendimeohaaa ya
bende 12:30 da yiyippp hemen plates euçuyorum yarım saat sonra
plates sonrası yersem çoka cıkmış oluyorum akşamda 5 te yiyorum zaten öglen sıkı yersem acıkmıyorumm
bu kadar emek veriyorum bakalım karşılıgını alıcamm mıı?
şişiyorum yine cnm sıkılıyo vallaaa
motivasyonumu bozmamaya çalşıyorum amaaa nereye kadar bilmiyorum
kızlar yemeği yedim bol bol slaata yedim :)
ben sabahları 7:40 gibi elma yiyorum
sonra 8:45 gibi kalvaltı yapıyorum
13:00 gibi öğlen yemeğim
4gibi meyve
ve saat 19:30 gibi akşam yemeği yiyorum
bu durumda bikez ara öğün yemiş oluyorum oda dörtte onun dışında kuruyemiş yiyebilirmiyim yemekten bir-2saat sonra nasıl yapcam sorayım dedım.bide çay şekersiz serbest galıba.akşamda 20:30 gibi çay o kadar
çok önemli bir soru daha olacak ben pkoluyum ve çocuk düşünüyorum yaa yeşil çay yada ada çayı içebilirmiyim acaba zararı olurmu.
sakarin yasak galıba yardımcı olursanız sevınırım :)
bide yulaf ezmesi serbestmi çok soru sordum kusura bakmayın
bende 12:30 da yiyippp hemen plates euçuyorum yarım saat sonra
plates sonrası yersem çoka cıkmış oluyorum akşamda 5 te yiyorum zaten öglen sıkı yersem acıkmıyorumm
bu kadar emek veriyorum bakalım karşılıgını alıcamm mıı?
şişiyorum yine cnm sıkılıyo vallaaa
motivasyonumu bozmamaya çalşıyorum amaaa nereye kadar bilmiyorum
yemeklerden 1-2 saat değilde yemeklerin hemen ardından kuruyemiş yiyebilirsin . yeşil çayın bir zararının olacağını sanmıyorum canım . şekersiz çay içebilirsin . sakarini bir ara kullanıyordu arkadaşlar ama aeben ablam çok sağlıklı olmadığını söyledi ve kullanmayı bıraktılar . yulaf ezmeside sabahları ekmekli kahvaltı yerine yiyebilirsin . yanlış hatırlamıyorsam diğer öğünlerde yiyemiyorduk . etinin lifalif olanı vardı ondan kullanıyorduk.
tamam canım teşekkürler :) belli ölçüleri var dimi kuruyemişlerinde
platesimi yaptım geldimm
ama şu selülüt savarla başım beladaa yapabilirmiyim ilerde bilmiyorum birde handırt ta ayaklarımı indiremiyorum
4 ay sonra bugün 3. günn olacak bukadar diye düşünüyorum bugün 1 haziranı yaptım
karnım vee kaburgalarım çok agrıyor bacaklarımda ilk gün kendimi çok zorladım sanırım
bu haftadan sonra alışırım sanırım artık
nazzz
haklısınn cnm aslındaa dön dön aynı noktada olmak sıkıyor insanı son 1 yıldır neredeyse hep 65 im
öznurrr
çokkkk dalga geçersin beklee
zilimmm
nasılsın cnm hoşgeldin:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?