Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

öğlen yemeğimide yedim geldim . bugün yediklerim

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
1 tabak ıspanak yemeği
yoğurt
1 avuç badem

ara
1 portakal

akşam arkadaşlarla sinemaya gideceğiz yemeği dışarda yiyeceğiz . tavuk ızgara , salata , ayran şeklinde yemeyi düşünüyorum

merhaba arkadaşlar listemi verip kaçayım hemen işler çok

ablam dün tartıldım bu kadar kötü beklemiyordum cidden berbat durumdaymışım ki bir haftadır da dikkat ediyorum yediklerime demek ne kadar kötü durumdayım ((

dünkü menüm:

08:00 2 dilim kızarmış tb ekmeği, 1 kk peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, biber, çay.

12:00 3 dilim minicik incecik rosto köfte, salata, yoğurt

16:00 1 yeşil elma

20:00 çeyrek tavuk ızgara, salata, yoğurt

4 lt su, 3 kupa yeşil çay

bugünkü menim:

08:00 3 minik dilim tb ekmeği, 1 kk peynir, domates, alatalık, yağsız patlıcanlı domates sosundan 2 yemek kaşığı

12:00 çeyrek tavuk göğsü ozgara, minik bir parça biftek yağsız ızgara, salata, yoğurt

16:00 2 mandalina

17:00 sütlü kahve

18:00 yoğurt

bu akşam yemek yok çünkü iş çıkışı halkoyunlarına gidiyorum o yüzden öğleden sonra bir meyveli birde sütlü araöğün olucak akşam yemeği yerine yoğurt yicem.

ablam kilom kötü ben bunu cumada yazamam bir ay yazamam söyliyim utanıyorum

diyar menülerini çok begendim cnm
ama bence bugünki iki mandalinadan sonra sütlü kahveyi kaldır
yogurdun yanına biraz kuru yemiş ekle
çok sık ara yapmış olurun digertürlü

kilon içinde neden utanıyorsun ki diyarcım:))

nazz
afiyet olsunnn sanadaaaa
ben erken yiyorum diyordum ögleyi ama sneinle aynı saatte yiyormuşuz:26:

nazz
afiyet olsunnn sanadaaaa
ben erken yiyorum diyordum ögleyi ama sneinle aynı saatte yiyormuşuz:26:

sağol teşekkürler işyerinde öğlen yemeği 12:00 ile 13:00 arası . alışkalık haline geldiği için evdende yemek getirsem hep aynı saatlerde yemek yiyiyorum .

banum kuruyemiş getirmemişim incir hurma kayısı var kuru olarak bide mandalina

ben organize sanayideyim artık bakkal büfe bile yok düşün bugünlük diyelim yarın kuruyemişi evden getiricem malatya pazarındna almıştım unutuyorum getirmeyi öğlen yemeği kahvaltımı bile akşamdan hazırlayıp buzdolabına koyuyorum ki sabah 6 da kalktığımda unuturum diye

banum en son 70 kiloydum olmuşum şimdi 84 ne diyim ben kendime ohaaa ya

sağol teşekkürler işyerinde öğlen yemeği 12:00 ile 13:00 arası . alışkalık haline geldiği için evdende yemek getirsem hep aynı saatlerde yemek yiyiyorum .

bende 12:30 da yiyippp hemen plates euçuyorum yarım saat sonra
plates sonrası yersem çoka cıkmış oluyorum akşamda 5 te yiyorum zaten öglen sıkı yersem acıkmıyorumm
bu kadar emek veriyorum bakalım karşılıgını alıcamm mıı?
şişiyorum yine cnm sıkılıyo vallaaa
motivasyonumu bozmamaya çalşıyorum amaaa nereye kadar bilmiyorum

anladımm cnm bugünlük öyle olsun ozmannn
kuruyemiş kurtarıcı yaaa ben biraz fındık veya ceviz ekliyorum yemegin ardından ve 4-5 saat acıkmıyorum
kilon içinde sen bayadır diyet yapmıyorsun diyarr bırakıncada alınıyor kilollarr
bende 5 haftada 6 kilo aldımmm

bence motivasyonunu bozma hiç banu ben ilk haftalarda çok dikkat etmeme rağmen + çıktım sonrasında gitmeye başladı kilolar . bende bu hafta + yada aynı çıkabilirim bugün yarın regli olucam göğüslerim falanda şişmeye başladı offff . bende akşam yemeklerini 18:30 veya 19:00 gibi yiyiyorum .

kızlar yemeği yedim bol bol slaata yedim :)

ben sabahları 7:40 gibi elma yiyorum
sonra 8:45 gibi kalvaltı yapıyorum
13:00 gibi öğlen yemeğim
4gibi meyve
ve saat 19:30 gibi akşam yemeği yiyorum
bu durumda bikez ara öğün yemiş oluyorum oda dörtte onun dışında kuruyemiş yiyebilirmiyim yemekten bir-2saat sonra nasıl yapcam sorayım dedım.bide çay şekersiz serbest galıba.akşamda 20:30 gibi çay o kadar
çok önemli bir soru daha olacak ben pkoluyum ve çocuk düşünüyorum yaa yeşil çay yada ada çayı içebilirmiyim acaba zararı olurmu.
sakarin yasak galıba yardımcı olursanız sevınırım :)
bide yulaf ezmesi serbestmi çok soru sordum kusura bakmayın

Son düzenleme:

yemeklerden 1-2 saat değilde yemeklerin hemen ardından kuruyemiş yiyebilirsin . yeşil çayın bir zararının olacağını sanmıyorum canım . şekersiz çay içebilirsin . sakarini bir ara kullanıyordu arkadaşlar ama aeben ablam çok sağlıklı olmadığını söyledi ve kullanmayı bıraktılar . yulaf ezmeside sabahları ekmekli kahvaltı yerine yiyebilirsin . yanlış hatırlamıyorsam diğer öğünlerde yiyemiyorduk . etinin lifalif olanı vardı ondan kullanıyorduk.

istersen boz motivasyonunu Banum vallahi 1 yıl boyunca başına kakarım haberin olsun.Yarıştayız unutma :)

tamam canım teşekkürler :) belli ölçüleri var dimi kuruyemişlerinde

platesimi yaptım geldimm
ama şu selülüt savarla başım beladaa yapabilirmiyim ilerde bilmiyorum birde handırt ta ayaklarımı indiremiyorum
4 ay sonra bugün 3. günn olacak bukadar diye düşünüyorum bugün 1 haziranı yaptım
karnım vee kaburgalarım çok agrıyor bacaklarımda ilk gün kendimi çok zorladım sanırım
bu haftadan sonra alışırım sanırım artık

nazzz
haklısınn cnm aslındaa dön dön aynı noktada olmak sıkıyor insanı son 1 yıldır neredeyse hep 65 im

öznurrr
çokkkk dalga geçersin beklee

zilimmm
nasılsın cnm hoşgeldin:=)

valla seni taktir ediyorum arkadaşım 2çocuğun var ev işi çocuklar ve plates yapmaya vakit buluyorsun süpersin valla :) tebrikler

tünaydınlar efenimm
sonunda muradıma erdim kendi şekersz aşuremi kendim imal ettim,valla şekerlilere taş çıkartır.walla keşke yakın yakına otursak hepimize yeterdi yerdik afiyetle...akşamdan nohut -kurufasülye ve buğday ıslatmıştım hafif haşlayıp dondurucuya atacaktım okuldan gelince pişirmmesi kolay oluyor diye...

hazır hepsini bi günde haşlamışken hemen aklıma aşure geldi ve yaptım.içine hurmada doğradım tadını arttırsın diye ve son olarakta bir bardak şekersiz elma suyu ekledim.tadı çok hafif oldu ve yerken vicdan azabı çekmiyorum:))

banum ebru 10:30 gibi yapsa yetişirim cnm.okuldan çıkınca hiç oyalanmadan gelirim yaparım.ama başlamadı malesef
akşam nasıl yaptıysam artık platesi bacaklarım kalktığımda gerçekten basamıyordu.çarpılmış gibiydim.kaç günün yorgunluğunun üstüne olduğu için sanırım..hala et kesiği modundyım.ki ben yıllardır spor yaparım ve doğru dürüst et kesiği olduğumu hatırlamıyorum..

diyarım hoşgeldin yeniden cnm..üzülme aldığın kilolar için.taze alınan kilolar hemen gider..

ay çok yorulmuşum walla yahu...
sabahtan beri bacaklar totoma vurdu koşturuken...dolma yaptım eşime,çorba oğluma,karnıbahar yemeği kendime,aşure birde....
evi ssüpürdüm onlar pişeken..birde oğlumu aşağı indirdim azık parka gittik 15-20 dk kadar..eve gel yemek yedir,bu saat oldu ancak oturdum...

dün

kahvaltı: 2yumurtadan omlet
domates lahana kıvırcık maydanoz dereotundan salata yapıp tükettım
şekersiz ıhlamur

öğlen:
kabak yemegi 1 kase yogurt ve 1 avuç fındık badem

ara: 1 mandalina

akşam: koca kase yeşil salata 1 kase yogurt badem ve fındık

ara:1 elma
45 dk tempolu yürüyüş

bugun:

kahvaltı
2 ymurta beyazını kıvırcıgın içine dogredım 1 tatlı kaşıgı z.yag ve limon sıktım böyle tükettım
şekersiz çay

öğlen:
yogurtlu kabak yemegı 1 bardak yagsız süt 1avuç fındık badem

1saat40 dk spor

ara:meyva(armut, ayva. mandalina bunlardan birini seçecegim)

akşam
saç kavurma yanında ayran

ocd canım bu arada dediğin gibi arzumun dijital baskülünü aldım bozuk çıktı şansa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…