Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ye nazlım bişi olmaz 2.3 yumurtadan . Dünki doktorumu izlemişsin ..

izlemedim abla ama akşam eve gidince izliyeceğim internetten burda izleyemiyorum . Bizim aşçı yapacağında ıspanağı sadece 1 yumurta kırılmış kısmını verir .

evet döndüm ama bu seferde gidersem bidahada gelmiycem hahah yukarda yzadigin biseyi yalnis anladim ben ozaman :)

hasret çiğ kerevizden salata nefs olur cnm..ben pişmişini yiyemem mesela .kokusundan dolayı ..ama çiğine bayılırım.bir sürü tarifte vermiş arkadaşlar dene bence..ben bir tanede çiğ havuç rendeliyorum.birazda maydonoz ve dereotu kıyıyorum içine incecik..offff offf

banum oğlum sabah uyanıyor gibi oluyor ama hadi uyu annecim okula gidiyoruz deyince kapatıyor gözlerini.seviyor uyumayı babası gibi:))

az önce yine bişey uydurdum kıslar...kabak yemeyen çocuklarınıza süpper bir alternatif..ben oğluma bebekken balkabaklı çorbalar yapardım.mükemmel bir betakaroten kaynağı olduğu için.ve sayısız faydalarından dolayı...ama şimdilerde sevmez oldu.az önce karşıki komşum (tabağımı verirken içine koymuştu) balkabağı tatlısı yapmış.bende bayılırımmmmmm koca bi tabak balkabağını 2 dk süürmezdi eğer yeseydim.o derece hastasıyım.ama şekerli olduğundan dolayı yemek istemedim.çünki öğlende bi koca tabak çiğ köfte emiştim limitimi dahada zorlammiim diye 2 dilim yedim hemen imha etmem lazım diyerek içine biraz kakao biraz fındık kırığı vardı(cevizde olabilir yoksa hiç olmayadabilir)bisküvi kırıntısı ekleyecektim ben pek bisküvi almam eve gerekmedikçe oğlumada yedirmiyorum.bende galete unu ekleyerek harmanladım onları güzelce.minik toplar yapıp hindiistancevizine buladım.attım dolaba.akşama baba oğul hüpletirler yarışşarak eşimde hiç sevmiyor balkabağını.ama söylemessem anlamaz bille ne olduğunu havuç cezeryesi sanar yer onu
ben oğluma hep bu tür uydurmalar yapıyorum yedirmek için.mesela son zamanlarda yumurta yemek istemiyordu,a101'e şekilli krep tavaları gelmiş geçen gün gördüm.aldım ayı şeklince olanı.şimdi her sabah okuldan gelnce ilk işi ayıcık istemek oldu
uydur uyur yesinler işte...bizim evde kim neyi ne olarak yediğinin farkında değil aslında

zilimmmmmmmmmm
o tavalar nasıl cnm bende alıcaktımm ama yapışır diye almamıştım
alayım eger kaldıysaa

birde lıyht mayonez nasıl oliyyyy

zilimmmmmmmmmm
o tavalar nasıl cnm bende alıcaktımm ama yapışır diye almamıştım
alayım eger kaldıysaa

birde lıyht mayonez nasıl oliyyyy

bende bayağı baktım alırken banuşum..o kadar ince değil.benim ocağımın üstünde duruyor ama durmassa küçük gelirsede ocağın üstüne konan yıldız gibi bişey varya onu koyabilirsin.tavanın içne bir çay kaşığı kadar tereyağı koyup kızıdıyorum kenarda çırptığım bir yumurtayı yada bazen 3 tane bıldırcın yumurtasını koyuyorum ortası pişince kenarını kaldırtıp yumurtayı o taraflara doğru akıtıyorum kenarlardan alta gidiyor yani çiğ kısımlar.hiç çevirmeden güzelce pişiyor sonuç olarak..tabağa ters çeviriyorum.zeytinden gözlerini yapıyorum.domates diliminden ağız,kaşar peynirden burun salatalık dilimlerinden kullak vs..aklına ne gelirse işte...bir bardakta ballı süt...yarım dilim ekmekle kahvaltıyı yaptırıyorum işte..bir kaç kaşıkta labne...

krepte yapmayı düşüyorum hafta sonu oğluma...

lıght mayonez az yağlı mayonez cnm cnm...1 tatlı kaşığı kadar mayonezin kalorisi bir tatlıkaşığı zeytinyağına eşit neredeyse...o sebeple arada kullanın bence bişey olmaz o kadardan..bime gelecek olanda lıhgt zaten..oda olur...al yan tatlım...hemde fiyatıda çok uygun.ben 5 liraya aldım geçen gün başka marketten 400 ml olanını.

arkadaslar aeben yazmis gerci ama ben de tekrar belirteyim,hazirladigim dolmalarin icinde pirinc ve bulgur yok..sadece kiyma ve bol sogan

menümü yazayım

sabah
1 elma

kahvalı
melemenle kalsik monti

öglen
2 yumurta yeşillik
ayran 2 ceviz

akşam
kereviz yemegi,yogurt,salata

ara
meyve yerim

2.5 lt su
5 kupa bitki çayı

1 saat plates

kızlar akşama ıspanak domates çorbası bir kase yoğurt ve kıvırcık,maydonoz, dereotu ,kuzukulagı ,taze soğan ve turpdan oluşan bir salata yapmayı düşünüyorum limonlu ve zeytin yağlı nar ekşisi koyabılıyormuyuz abartı olmaz dımı

menun gayet guzel canim , yalniz domates corbanda un yok diminar eksisi hic yemem ama aykiri oldugunu zannetmiyorum

kıslar nar ekşisi hazır satılanlardansa içeriğine bakın şeker vardır mutlaka..bende çok kullanırım nar ekşisini..ama benim kullandığım el yapımı..annanem kendi yapıyor hepimize veriyor sağolsun...

unsuz domates çorbası olmaz kıslar..neyle kıvam vereceksiniz un olmadan...ama bir yemek kaşığı tam buğday unundan bişey olmaz sanırım..aebenimde sabah bu soruyu mutlaka cvplar.daha öncede gündeme gelmişti aslında çorbada un olayı .ama sonuç olarak ne söylemişti aebenim unuttum..bir kaşık unla 5 kase çorba çıkar aşağı yukarı.bir kaşık unda yarım dilim ekmek anca eder diye düşünürsek kase başına bi lokma ekmek kadar un eder..çok matematiksel konuştum galiba yanındada etli bi yemek yoksa sebze yenecekse olur bence yaw...içinede lıght peynir rendeledimm oldu bittiii
oldu dimi aebenim:26:

anam bende az evvel platesin 24 haziran günü olanını yaptım.hamlamışım sanırım.kalçaya çok ağırlık bindirdi ebru ve çetesi ölüyordum yaw... eskiden ne güzel bu hareketleri hiç zorlanmadan tüy gibi hafif yapıverirdim.elimdeki videoolar şubat ayına ait hep onlardan yapmıştım bu güne kadar.onlar biraz daha hafifti.arada 1-2 günn ara verdiğimde olmuştu .walla pestilim çıktı..ahh ebru ahhh.yatacak yerin yok walla bunca insanı madur ettin...madurum da madurum...çok madurum madurummmmeskiden tv'de ebru çıkınca hayat dururdu walla.mesaiye gdecek gibi işim jet hızıyla bitirip oturur yapardım.ve yolda yürüyüşüm bile değişmişti kazık yutmuş gibiydim.omuzlarım daha bi dik dururyordu...ebruuuuuuu yaktın beniiibende sen yakıcammm

Son düzenleme:
iyi aksmalar kizlar menümü yazayim

1 büyük dilim ekmek
2 dilim light kasar ( %10)
yesil zeyitn
domates

ögle
1 medne hurmasi
bir kase kuruyemis
bir bardak süt ( yagsiz)

ara
bir greyfurt

aksam
fasulye kavurmasi
yogurt
kiymali menemen

3 kupa degisik bitki caylari
suyu bilmiyom ama 2 olmadi

dünkü menümde akşam yemeğinde değişiklik oldu onu yazayım hemencik
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık

öğlen
1 tabak taze fasülye
salata ( roka salatasıydı içinde havuç vardı ayırma şansım olmadığı için ayrıramadım )
yoğurt

ara
1 ayva

akşam
1 tabak ıspanak yemeği
yoğurt

günaydınnnn kızlarrrrr

kızlar ben nar ekşsini bimden alıyorum şeker oranı az sanırım içindeee

zilim birde sen beni gör ya valla bacakalrım ayrı oynuyorr
biri anya biri konya zaten şu yere yatıpta bacaklarını dizinden yukarısını kaldıryor ya ebru
benim onu yapmamm ne mümkünn bend ebugün haziran videolarından yapıcam dönüp dönüp yaparız artık 1 ayı
bende bırakmadan yapıcam inşşş çok keyif alıyorum platesten bir engelde yokk
ahh şu çocuklar iizn verse şimdi tam zamanı aslındaaa sabah sabah çokta ii olur ama iki bebeyle pek mümkün olmayabilirr
konsatre olamam

zilim birde sen okuldasın sanırım ebrunun plates saatinde yani tv dede olsaa sen nasıl yapcen?

slm kızlar cvplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ben çalıştıgım için çok fazla sizi takıp edemıyorum ama menulerınızı yazmanız güzel oluyorr ordan kopya çekiyorum :)

sabah 1elma yedım
1 saat sonrada
1 tam buğday ekmek
kk kadar peynır
5adet zeytin
1 dam maydonoz
1 dal roka
yarım domates ve yarım salata
12,30 gibi öğlen yemeği düşünüyorum

fırında tavuk
1 kase yoğurt
ve kıvırcık salatası
nasıl sizcem menüm :)

alışıyorum sanki yavaş yavaş bu sefer kararlıyım arada bişeyler uzatıyor arkadaşalr yemmiyorum valla :)

Son düzenleme:

menün gayet başarılı canım afiyet olsun . tam buğday ekmeği bulamadığın içinmi çavdar ekmeği alıyorsun

menün gayet başarılı canım afiyet olsun . tam buğday ekmeği bulamadığın içinmi çavdar ekmeği alıyorsun

canım yanlış yazmışım yaa tam buğday ekmaği fırından aldırdım çok siyah sizindemi öyle tadı fena değil güzel yanı tosda bastırıp yiyorum :) hergün 2litre su iç.iyorum vee egzersiz yapıyorum.siz ekmeği nerden alıyorsunuz ve hangi marka

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…