ye nazlım bişi olmaz 2.3 yumurtadan . Dünki doktorumu izlemişsin ..
ivit hasretim tavukda et ne oldukine ??
tekrar döndünmü montiye tozutmuşsun bikaç gün okudum .
aynı tarifi çig kabakla yapıyorum onuda deneyin .
az moyoneze izin var ketçaba yok o şekerli .
kerevizin kukusunundan hiç haz etmem..
en iyi kaynak: canım tam yerindesin .
hoşgeldin bu arada . montignac fransız bir dr.
ben de yiyorum canım rendeleyip salatasını yapıyorum, dene gerçekten güzerl oluyor.
zilimmmmmmmmmm
o tavalar nasıl cnm bende alıcaktımm ama yapışır diye almamıştım
alayım eger kaldıysaa
birde lıyht mayonez nasıl oliyyyy
çamlıcam çok geçmiş olsun yawruşuna...sık sık gelsene cnm,montidende kopmamış olursun...
banum bende sana onu soracaktım cnm.çocuklarını gündüz uyutmaya devam ediyormusun.malum kışın günler kısaldı.dahada kısalacak.oğlumda sabahın köründe benle okula gelyor malesef.hiç uyandırmıyorum battaniyeye sarıp arabnın arka koltuğunu eşim yatırdı yatak yaptık oğluma.yatırıp götüryorum.arabayla 10-25 dk.da gidiyorum zaten okula trafiğin durumuna bağlı olarak.ordada önce oğlumu alıp battaniyesiyle odaya götürüyorum.sonra dönüp çantamı vs..alıyorum.ablaların dinlenme odasında kanepe var.oraya yatırıyorum.ben gelene kadar uyuyor genelde.yoldada uyursa eve gelince uyandırıyorum artık.haliylede 10-10:302a kadar uyuyor.ve 2 güündür gündüz uyumak istemedi.bende akşam erkenden uyusun diye uyutmadım.iyimi ettim kötümü bilmiyorum.düzeni bozulur diye korkuyorum bir yandan da yaza günler uzayınca yine uyuturum diyorum.sizce ne yapmalıyım..sabah erken uyandığında uykusu geliyordu gün içinde saat 1,5 gibi uyuyup 3,5 gibi kalkıyordu akşamda 9.30'da uyutuyordum.ama şimdi geç uyandığından gün içinde uyutmaya kalksam 3'ü 4'ü bulacak uyuması kalkana kadar akşam olacak gece geç uyuycak..ne yapsam sizce?
iyi dilekleriniz icin herkeze tesekkurler arkadaslar
ah zilicim bende istiyorum.. sizlerle yazismak harika ama calismadigim halde zor yetiyorum eve ..oglanlar haftada 3 gun karate ye gidiyo hafta arasi gitar kurslari ve derslerine yardim amacli matematik kursu falan derken e evinde isi gucu cabasi bir turlu extra zamanim olmuyo ,benim zamanim oldugunda da onlarin dersleri oluyo velhasil bu ara boyle ,yoksa dedigim gibi benim gibi yalniz yasayan biri icin herbiriniz cok onemlisinizgunume nese katiyosunuz
kızlar akşama ıspanak domates çorbası bir kase yoğurt ve kıvırcık,maydonoz, dereotu ,kuzukulagı ,taze soğan ve turpdan oluşan bir salata yapmayı düşünüyorum limonlu ve zeytin yağlı nar ekşisi koyabılıyormuyuz abartı olmaz dımı
menun gayet guzel canim , yalniz domates corbanda un yok diminar eksisi hic yemem ama aykiri oldugunu zannetmiyorum
yemeğimide yedim geldim . bugünki menümüde yazayım hemencik .
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
öğlen
1 tabak taze fasülye
salata ( roka salatasıydı içinde havuç vardı ayırma şansım olmadığı için ayrıramadım )
yoğurt
ara
1 ayva yiyeceğim
akşam
tavuk sote
salata
yoğurt yemeyi düşünüyorum .
slm kızlar cvplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ben çalıştıgım için çok fazla sizi takıp edemıyorum ama menulerınızı yazmanız güzel oluyorr ordan kopya çekiyorum :)
sabah 1elma yedım
1 saat sonrada
1 tam çavdar ekmek
kk kadar peynır
5adet zeytin
1 dam maydonoz
1 dal roka
yarım domates ve yarım salata
12,30 gibi öğlen yemeği düşünüyorum
fırında tavuk
1 kase yoğurt
ve kıvırcık salatası
nasıl sizcem menüm :)
alışıyorum sanki yavaş yavaş bu sefer kararlıyım arada bişeyler uzatıyor arkadaşalr yemmiyorum valla :)
menün gayet başarılı canım afiyet olsun . tam buğday ekmeği bulamadığın içinmi çavdar ekmeği alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?