Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kıslar u an derya baykalı izliyorum..
ender saraç var..hurma suyu çıkıyormuş piyasaya..doğal tatlandırıcı olarak.hatta şişmanlatmayan çikolata yapacaklarmış az sonra hurma suyu ve kakaodan..

ne güzel olur valla çıkarsalar.marmelatlarımıza reçellerimize aşuremize her şeye koyarız.hemde doğal...elma suyu yerine onunla yaparsınız reçelinizi..çok sıvı bişey değil gibi geldi şişesi ender saraçın elindeydi gördüm.bal gibi geldi kıvamı bana..daha kullanmadılar koyarken nasıl olacak bakarım yine..

hoşgeldin zilimmm? ohhh aşurede yemişsin yarasınn vallaaaa
amann yine sular keisk yaaa yemekte yok çocuklara bi tarhana yaptım öglene
akşamada muhtemelen börek yapcammm dolaptann
fırına sürerim hemen yanınada çay yada meyve suyu temammmmm

kujumm
dikattimi çekti ekmek yemiyormusun senn ?
benim tartım sinbo taş gibin çıktı vallaa

ecrin tşk ederim cnmmm
zor olsada araya dereye sıkıştıryorum işte

Unsuz domates corbasi nasil yapiliyor?co acil tarifini rica edebilirmiyim :)

canim yazini simdi gordum kusura bakma
ben domates corbasini montiye basladigimdan beri unsuz yapiyorim ,rendelenmis domatesi veya biraz salcayi suda pisiriyorum tuzunu ilave edip ocaktan indirmeden once bir kenarda biraz yaga pul biber ve nane yakip ustune cassss diye dokuyorum ben severek yiyorum ama bilmem senin hosuna gidermi

masumcum dun ender saracin zayiflatan cayinin videosunu izledim benim kafama yatti ,icmeye basladim bi dene istersen hatta denemeden once videoyu bi izle derim bir suru faydasindan bahsetti hem icindekiler sadece sarimsak,pul biber biraz biberiye ve limon hazirlamasida kolayy

valla süpersin bende akşamları yürüşe başaldım yarım saat yürüyorum başta üşensemde hemen kalkkıp yürüyorum yanı bi kaç karın egzersızıde yapıyorum valla rahatlıyorum :) sana bir sorum olcak kılo verdıukten sonra pkodan kurtukdunmu peki adetlerin düzne girdimi
çok merak ettim

ara öğünümü yedim :) yarım elma ve küçük portakalın yarısı 2meyve yiyebiliyormuyduk bilmiyorum

:) tependeyim haberin olsun
Banum ya ben mı hudredı yanlış yapıyorum.bacaklarımı indiremiyorum yazmışsın.
birde zilimde hamladıysa ben kesin yanlış yapıyorum bu pilatesi

valla seni taktir ediyorum arkadaşım 2çocuğun var ev işi çocuklar ve plates yapmaya vakit buluyorsun süpersin valla :) tebrikler

benide tebrik et bende başladım normalde tembelimdir

internetten mi aldın ?

rica ederim şekerim ni dimek.ben bunu denerim yahu çok seviyorum domates çorbasını

aaa çok degişikmiş nasıl yapıyorsunn tadıda acı olmaz mı yafff:26::26::26::26:

cnmm valla atom karınca gibin oluyor insannn ama napalımm bi şekilde yetişiyor yürü tabiki yaaa dışarda yürümek gibisi varmı
evet cnm adetleirm düzeldi benim hatta bu yıl tatile giderken geciktirici bile içtim yani

ara öğünümü yedim :) yarım elma ve küçük portakalın yarısı 2meyve yiyebiliyormuyduk bilmiyorum

yiyebilirsinnn sanırım aben ablaa cvp veriri bu konuda

öznurrr
neden yanlış yapıyorum die düşündün?
ben yukarda yapabiliyorum ama aşagıda yapamıyorum hani indiryorya aşa aşa diyerek

bugün üzerimde bi rehavet bir bunalım varrr sularda kesik yemekte yapamadım
birde sankim kaçamak yapacak gibi hissettim kendimiii
biraz önce iki elmaaa yedim bir bardakta süt içerim akşam yemegi yemiş olurum diye düşündümmm

acıkırsamda biraz yogurt yerim akşama:26::26::26::26::26::26:

öznurcum bende de normalde hiç kas ağrısı olmaz ara versem bile..en fazla verdiğim ara 2-3 gün olur oda her zaman değil..kaç gündür misafirim vardı ve regl'dim aynı dönemde..vücut paslı demir gibi oluyor zaten o dönemlerimde zaten benim..4.günü yapmaya başlardım hemen pilatesimi ama yapamadım bu sefer misafir sebebiiyle.onlar gitti okul başladı ve ne zamandır hep düz tabanlı ayakkabılarla gezmeye alışmışım topuklu giydimm okula giderken 2 gün.birde ritm dersinde ayağımı yere sert sert vuruyorum işitme sorunu olanların titreşimle duyması için ondan olsa gerek diye düşündüm.bacak arkalarım çok kasılmış.lastik takıp açıyoruzya bacak arkasını onlrda çok acıttım bacak arkamı..normalde bacağımı kafama değidiriyorum o derece esnekleştimm pilatesle.ama son bir kaç günki olumsuzluklardan dolayı olsa gerek benim yaşadığım problem..aslında çok çekmemem lazımdı kendime doğru lastiği,ama ben iyice bi açılsınlar diye çektikçe çektm..arka bacak kaslarımı acıttım.

ama şuda var .eğer platesten sonra kaslarınızda karıncalanma-acıma vs..tarız bi kıpırtı hissetmiyorsanız bi yerde yalnış yapıyorsunuzdur.ebruda bunu diyor.hatta tekrarını izledim geçen gün saba tümere çıktığı günün..günde bin tane mekik çekip karnı düzleşmeyen insaları tanıyorum ben dedi.proğramındada derd zaten...doğru yapılmıyorsa 1000 değil 10.000 tane yapsan farketmez diye...vücut ne kadar alışıkta olsa mutlaka spor yapmış gibi hissetmeli yani pilates sonrası....

cvp için teşekkürler sağol peki pko gittimi yanı doktorlaara göre gitmeyen bi hastalıkmıs bu ama bazı arkadaşlar zayıfladıkları aman bundan kurtulmuslar sendede varmıydı inci gibi kolye şeklide kistlerr

ben bu ay aşılmaa olcaktım adeti bekliyordum ama dün akşam eşimle kavga ettim pek çocuk olsun istemiyor açıkcası ben istiyorum çok kızıyorum eşiem galıba bu ay aşılama olmayacak yanı ben hiç tedavıye başlıyamıycam galıba onun için dört elle sarıldım diyete

kizlar kerevizi ve havucu rendeleyip kapali bir kaba koysam bozulurmu acep ?

bide türk bakkalinda tere gördüm aldim ama hic kullanmadim salatalarami koyuluyor haha

sen yine dört elle sarıl diyetine canım . kilo verenlerde rahatsızlık geçmişte seninde düzene girer adetlerin sakın pes etme

kizlar acil cevap:

bugün ögle yemegim gec kaldi doyamadim bi türlü kuruyemis kacti biraz suan aksama ne yiyem diye düsünüyorum ögle yemegim 3 te bitti aksami 6 da yeme lazim cünkü ise gidicem iste 9.30 da geliyorum ,ne yesemki
meyvede yiyemem bugünlük hakkim doldu sabah 2 mandalin yemistim saat 1 dede ögle ymegi gec kalacagi icin 2 armut yemistim ,öglen az dalmisim kalkinca kurt gibi actim ama oglumu almaya gitmem gerekti püff bi 30 dk uyudum bütün düzenim sasti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…