Unsuz domates corbasi nasil yapiliyor?co acil tarifini rica edebilirmiyim :)
platesimi yaptım geldimm
ama şu selülüt savarla başım beladaa yapabilirmiyim ilerde bilmiyorum birde handırt ta ayaklarımı indiremiyorum
4 ay sonra bugün 3. günn olacak bukadar diye düşünüyorum bugün 1 haziranı yaptım
karnım vee kaburgalarım çok agrıyor bacaklarımda ilk gün kendimi çok zorladım sanırım
bu haftadan sonra alışırım sanırım artık
nazzz
haklısınn cnm aslındaa dön dön aynı noktada olmak sıkıyor insanı son 1 yıldır neredeyse hep 65 im
öznurrr
çokkkk dalga geçersin beklee
zilimmm
nasılsın cnm hoşgeldin:=)
valla seni taktir ediyorum arkadaşım 2çocuğun var ev işi çocuklar ve plates yapmaya vakit buluyorsun süpersin valla :) tebrikler
dün
kahvaltı: 2yumurtadan omlet
domates lahana kıvırcık maydanoz dereotundan salata yapıp tükettım
şekersiz ıhlamur
öğlen:
kabak yemegi 1 kase yogurt ve 1 avuç fındık badem
ara: 1 mandalina
akşam: koca kase yeşil salata 1 kase yogurt badem ve fındık
ara:1 elma
45 dk tempolu yürüyüş
bugun:
kahvaltı
2 ymurta beyazını kıvırcıgın içine dogredım 1 tatlı kaşıgı z.yag ve limon sıktım böyle tükettım
şekersiz çay
öğlen:
yogurtlu kabak yemegı 1 bardak yagsız süt 1avuç fındık badem
1saat40 dk spor
ara:meyva(armut, ayva. mandalina bunlardan birini seçecegim)
akşam
saç kavurma yanında ayran
ocd canım bu arada dediğin gibi arzumun dijital baskülünü aldım bozuk çıktı şansa :)
canim yazini simdi gordum kusura bakma
ben domates corbasini montiye basladigimdan beri unsuz yapiyorim ,rendelenmis domatesi veya biraz salcayi suda pisiriyorum tuzunu ilave edip ocaktan indirmeden once bir kenarda biraz yaga pul biber ve nane yakip ustune cassss diye dokuyorum ben severek yiyorum ama bilmem senin hosuna gidermi
masumcum dun ender saracin zayiflatan cayinin videosunu izledim benim kafama yatti ,icmeye basladim bi dene istersen hatta denemeden once videoyu bi izle derimbir suru faydasindan bahsetti hem icindekiler sadece sarimsak,pul biber biraz biberiye ve limon hazirlamasida kolayy
valla süpersin bende akşamları yürüşe başaldım yarım saat yürüyorum başta üşensemde hemen kalkkıp yürüyorum yanı bi kaç karın egzersızıde yapıyorum valla rahatlıyorum :) sana bir sorum olcak kılo verdıukten sonra pkodan kurtukdunmu peki adetlerin düzne girdimi
çok merak ettim
ara öğünümü yedim :) yarım elma ve küçük portakalın yarısı 2meyve yiyebiliyormuyduk bilmiyorum
öznurrr
neden yanlış yapıyorum die düşündün?
ben yukarda yapabiliyorum ama aşagıda yapamıyorum hani indiryorya aşa aşa diyerek
heee ben onu yapmıyorum ki aşkitom :) masa şeklinde dizleri kırarak olanı yapıyorum.
aaa çok degişikmiş nasıl yapıyorsunn tadıda acı olmaz mı yafff:26::26::26::26:
cnmm valla atom karınca gibin oluyor insannn ama napalımm bi şekilde yetişiyor yürü tabiki yaaa dışarda yürümek gibisi varmı
evet cnm adetleirm düzeldi benim hatta bu yıl tatile giderken geciktirici bile içtim yani
yiyebilirsinnn sanırım aben ablaa cvp veriri bu konuda
ben bu ay aşılmaa olcaktım adeti bekliyordum ama dün akşam eşimle kavga ettim pek çocuk olsun istemiyor açıkcası ben istiyorum çok kızıyorum eşiem galıba bu ay aşılama olmayacak yanı ben hiç tedavıye başlıyamıycam galıba onun için dört elle sarıldım diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?