kizlar acil cevap:
bugün ögle yemegim gec kaldi doyamadim bi türlü kuruyemis kacti biraz suan aksama ne yiyem diye düsünüyorum ögle yemegim 3 te bitti aksami 6 da yeme lazim cünkü ise gidicem iste 9.30 da geliyorum ,ne yesemki
meyvede yiyemem bugünlük hakkim doldu sabah 2 mandalin yemistim saat 1 dede ögle ymegi gec kalacagi icin 2 armut yemistim ,öglen az dalmisim kalkinca kurt gibi actim ama oglumu almaya gitmem gerekti püff bi 30 dk uyudum bütün düzenim sasti
sen yine dört elle sarıl diyetine canım . kilo verenlerde rahatsızlık geçmişte seninde düzene girer adetlerin sakın pes etme
iyi akşamlar hatunlar ne lak lak etmişsiniz oku oku bitmedi..
aşureci geldi hanım 10 .15. kiloluk tencereyle yaptım dagırtım hepsini akşam .
çok yogunbir gündü sabah hastane akşam pazar. aşure . oglanı bırak derken totom şimdi yer gördü..
ve akşam aşure yamakden patlamak üzereyim ..3 kase yedim 2 şekersiz 1 kase kadarda tadına tuzuna bak derken şekerli kaseden .ellerime saglık pek gözel yapmışım .
banuşum pateslere süt katınmı baya sulu gibi olacak yufkaya yayarken .
okudugum mönüleriniz güzel kıslar afiyet olsun ...
hasretim akşam ne yedin kıss salat ve ygprt imkanın yomuydu .?
kajum tadın yok sanki pak mesaj yazmamışsın nasılsın .??
ekmekgide kesmişsin işi sıkı tutorsun anlaşılan ...
zilim senin aşurende güzel afiyet olsun .
canım o ender saracın bassetigi hurma şururbu daha velede görmüştüm bi kanalda ...
hatta size verdigim yalancı çukulata benzerini yapmışdı onla .ama meyve şekeride okadar masum deyil zilim .
ecrincim mönülerin gayet başarılı tabrikler ....
çamlıcam sende pek yogunsun benim gibi bebelrden yana ....
zilim pilatesde yapamadıgım hareket yok .hatta handırtı ebru bırakınca bile yapıyorum ayaklarımda yere kadar indiriyorum onlar gibi ocdm..ama alışınca vucud hiç kas agrısı olmıuyor
başka akılmda kalmadı kalkayım eşim geliyormuş oglanı alıp ...
banuşum kıslar sözümü toıtum tartılmadım kaç gündür yarın sabah tartılıcam ama bu akşamki aşureden eksi çıkacagımı hiçç sanmıyorum .fakat kendimde ncelme görüyorum bugünlerde pantolanlarım hafif bol gelmeye başladı ..
yarım pro agırlıklı gideyim diyordum . fakat yasin var orda ne ederim bilmiyorum ..:26:
diyarımı unutmuşum tekrar ondan girdim .....
diyar olsun 84 olsun ne var kilonda hepsi gidecek yeterki sen iste ... bence istedikden sonra yapamıycagın şey olamaz..
uzun soluklu düşün ve burdan bir yere ayrılma ..yaza kadar tüm kilolarını vericez ama burdan uzaklaşır ve umutsuzluga kapilırsan işte o zaman dövecen artıkın ...
her zorlu yukuşdan sonra hızlı bir iniş mutlaka vardır .
iyide bir tane handırt hareketi varrr sen handırt diye masa pozisyonuna mı dedin
öznurcum bende de normalde hiç kas ağrısı olmaz ara versem bile..en fazla verdiğim ara 2-3 gün olur oda her zaman değil..kaç gündür misafirim vardı ve regl'dim aynı dönemde..vücut paslı demir gibi oluyor zaten o dönemlerimde zaten benim..4.günü yapmaya başlardım hemen pilatesimi ama yapamadım bu sefer misafir sebebiiyle.onlar gitti okul başladı ve ne zamandır hep düz tabanlı ayakkabılarla gezmeye alışmışım topuklu giydimm okula giderken 2 gün.birde ritm dersinde ayağımı yere sert sert vuruyorum işitme sorunu olanların titreşimle duyması için ondan olsa gerek diye düşündüm.bacak arkalarım çok kasılmış.lastik takıp açıyoruzya bacak arkasını onlrda çok acıttım bacak arkamı..normalde bacağımı kafama değidiriyorum o derece esnekleştimm pilatesle.ama son bir kaç günki olumsuzluklardan dolayı olsa gerek benim yaşadığım problem..aslında çok çekmemem lazımdı kendime doğru lastiği,ama ben iyice bi açılsınlar diye çektikçe çektm..arka bacak kaslarımı acıttım.
ama şuda var .eğer platesten sonra kaslarınızda karıncalanma-acıma vs..tarız bi kıpırtı hissetmiyorsanız bi yerde yalnış yapıyorsunuzdur.ebruda bunu diyor.hatta tekrarını izledim geçen gün saba tümere çıktığı günün..günde bin tane mekik çekip karnı düzleşmeyen insaları tanıyorum ben dedi.proğramındada derd zaten...doğru yapılmıyorsa 1000 değil 10.000 tane yapsan farketmez diye...vücut ne kadar alışıkta olsa mutlaka spor yapmış gibi hissetmeli yani pilates sonrası....
sağol sağol gel beraber olsun :)senide tebrik edrim canım hadı hepberaber :)))
kizlar kerevizi ve havucu rendeleyip kapali bir kaba koysam bozulurmu acep ?
bide türk bakkalinda tere gördüm aldim ama hic kullanmadim salatalarami koyuluyor haha
zilimmmmmmm
cnm ben bu börekleri fırında yaptım ama baya kuru kuru oldu yufka kısımları sen yumurta filan sürüyormuydun?
yumuşakk oldu pattesli kısımaları 3 er dlm yedi bebeler nerdeyseee
sanırım ben patatesi iyi ezemeidm birde peynirleriiini ezemeidm ondan olduu
sosuda iice yayamamdımmmmm ben böregi yapamamışım anlaşılannkızrttıgımda güsel olmuştu ama fırında pek bi kuru olduu:26::26::26::26::26:
birdee sen tahin-pekmezi nasıl karşıtıryorsun hangisidaha çok oluyr?
banum böreğin harcı bayağı bildiğin kek hamuru kıvamında olmalıydı cnm..eğer varsada kaşar peyniri ile yaparsan çocukların daha da bi hoşuna gider.gerçi benim oğlumun kek-börek çörekle hiç işi yok .ne katsam yemiyor haydut...tek yediği pizza..onunda üstünden kekikleri bile ayırttırıyor tek tek:))patatesleri soyup haşlıyorum ben tel sepetinde düdüklümün.ama sudada olur.çok sıcakken ezersen pütürlü kalmıyor.o kadar sıcakta soyamam diye tel sepete soyup koyuyorum buharda haşlanıyor.hemen akabinde eziciyle püre haline getiriyorum.sütünü sıvıyağını tuzunu karabiberini ekleyip biraz soğutup,3 yumurta,biraz kaşar,çoğu zaman birazda beyaz peynir rendeleyip yufkaları serip serip üstüne sürüyorum bunu bulamaç gibi.sonrada kvırıp dondurucuya.biraz donunca dilimleyip poşete.o kadar yani...
hatta buna benzer gökkuşağı böreğide var.netten almıştım tarifi.oda süppper ötesi bi tarif...
ben hakikaten misafir konusunda ya çok şanslıyım yada çok şanssız ..yani nerden baktığınıza bağlı
gecenin bu saati oldu misafir bekliyorum.üniversiten arkadaşım edirnede görev yapıyor.kıbrısa ailesinin yanına gidecekmiş yarın sabah.uçağı erken kalkacak yetişemez diye geceden bize gelip yarın sabahta uçağa binecekmiş.22'de oradan binmiş bize gelmesi 02'yi bulacakgeldiği gib yat uyu denmez tabisi..bende 5:30'da uyanıp işe gidicem..eşimide uyutmadım karşılamaya gider servis yol ayrımında bırakacak diye..yarın ceset gibi dolaşırım artık...
tüm evi baştan başa süpürdüm-sildim-toz aldım.kahvaltılıkları kahvaltı takımının kaplarına doldurdum kek yaptım makineyi boşalttım banyo wc'yi yıkadım derken bu saat oldu daha yeni oturdum.uyumamak içinde laptobu aldım bakınıyorum..
sabah erkenden ben oğlumla yola düşücem,eşimde arkadaşımı havaalanına bırakacak,ordanda işe gidecek...
annemin evindeyken de aynı filmi izliyordum ben bana yabancı değil yani..her allahın günü misafir olayı...bekarken de doğru dürüst odamda yatamazdım annem orda misafir yatacak hadi kızım sen oturma odasına yada ablanın odasına derdi
walla sinirim bozuldu sanırım durup durup gülesim geliyor halime
aebenim aplacım...
bu akşamda işelri bitirince nasılsa duşa giricem dur pilatesimide yapayım dedm .ama hiç bi yerim acımadı dünki gibi.dün 24 haziranı yaptım dedimya orda büyük topla yapılan hareketler vardı.bende topu indirmiştim saten boyalı duvara değince boyayı kaldırıyor diye.top yerine koltuğa dayanıp yaptım halı durmadan kaydı parkelerde.bende acaip sıkmışım bacaklarımı ondan olmuş.bu gün yaptım başka bi videoyu hiç bişey olmadım...
günaydınlar kızlar . çok uykum var sabah kalkıp işe gelesim hiç yoktu . dünki menümüde tamamlanmış haliyle yazayım
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates+salatalık
öğlen
1 tabak ıspanak yemeği
yoğurt
ara
1 portakal
akşam
tavuk ızgara
salata
ayran
2,5 litreden fazla su
2 fincan kayısılı yeşil çay
ginaydiiiiin
kizlar dun size soylemeyi unuttum dun oglumun dogum gunuydu artik 14 yasinda ne zaman buyudude 14 oldu anlamadimtabi dogum gunu pastasiz olmaz dimi ..yemem falan diyodum ama 1 dilim pastayi goturdum aksam ama aksam yemek yemedim ve yatmadan oncede biraz spor yaptim tabi ne kadar faydali oldu bilemem artik yarin belli olur:44:
bugun pro takilip telafi etmeye calisicam:26:
masumcum sana bahsettigim cayi soyle hazirliyosun canim:buyuk bir fincanlik suyu kaynatiyorum,kaynadiktan sonra ocaktan alip icine hemen bicakla ezdigim sarimsagi,biraz biberiye(bir kucuk tutam),1 cay kasigi pul biber ilve ediyorum ve kapagini kapatip demlendiriyorum.5 dk. sonra suzup icine incecik bir dilim limon birakiyorim..hepsi bu
biraz agiz kokusu yapiyo gibi ama agzini calkalar calkalamaz gidiyo icimide kotu degil biraz keskin ama sonra hosuma gidiyo
hasretim tere çok güzeldir özelikle ekmekle sen sade agzına atımca yiyemessin çok acıdır genzini bile yakmıştır burnunu nasıl çar insanın ama başka bişile yedinmi o acılık yokdur bence her buldugunda al tereyi. tr. yeşilik bol sizin ordada yeşillik az et bol .ocd sagolasin rendeledim gitti bakalim ins yerim :)
tereyide bi tadina bakayim dedim ama ck aciydi geri tükürdüm salatalara katarim heralde bidahada almam :)
aeben abla aklima son anda geldi bende kereviz ve havuc salatasi yaptim yogurt ve bir kasik mayonezli :) simdide bidene turp yedim ama acim hala bugün bi tuhafim kacamakk yapasim var ama yapmiycam su bi kac günü atlatsam rahatliycam ayrica cuma günüde regl olcem
zilimmm senin şu misafir olayına artıkın bişiy demiycemm vallaa yaa
börekte şöle oldu haşladım sular kesildi geldiginde baya bi sogumuştu
baya büyük parçalar kaldı eizlmedi sonra lor peyirini attım içineee oda ezilmedii
birazda katı olunca sosss olacagı buydu dimekkii
bir dahakine daha ii olur inşş cnmm yapıcam yine ama bu kez yufkacıdan alcam yufkayı
bende 1 hazirandan başladım yapmayaa platesi
bu kez bırakmıycam ama her yanım acıyor kaburgalarım bileBugün daha iyiyim sanırım
günaydın nazoo
pro mu takılıyorsun bugün sende
Günaydın çamlıcaa ogluşunun dogum günü kutlu olsun
allah uzun ömürler verisn inşş
Senin kilon çok degil ya 1 dlm pastayı alt edersin zaten
(aben abla beni öldürcek)
çayıda deneyim cnm en kısa zmanda tşk ler
kolaygelsin zilm şu an okuldasındır ...banum böreğin harcı bayağı bildiğin kek hamuru kıvamında olmalıydı cnm..eğer varsada kaşar peyniri ile yaparsan çocukların daha da bi hoşuna gider.gerçi benim oğlumun kek-börek çörekle hiç işi yok .ne katsam yemiyor haydut...tek yediği pizza..onunda üstünden kekikleri bile ayırttırıyor tek tek:))patatesleri soyup haşlıyorum ben tel sepetinde düdüklümün.ama sudada olur.çok sıcakken ezersen pütürlü kalmıyor.o kadar sıcakta soyamam diye tel sepete soyup koyuyorum buharda haşlanıyor.hemen akabinde eziciyle püre haline getiriyorum.sütünü sıvıyağını tuzunu karabiberini ekleyip biraz soğutup,3 yumurta,biraz kaşar,çoğu zaman birazda beyaz peynir rendeleyip yufkaları serip serip üstüne sürüyorum bunu bulamaç gibi.sonrada kvırıp dondurucuya.biraz donunca dilimleyip poşete.o kadar yani...
hatta buna benzer gökkuşağı böreğide var.netten almıştım tarifi.oda süppper ötesi bi tarif...
ben hakikaten misafir konusunda ya çok şanslıyım yada çok şanssız ..yani nerden baktığınıza bağlı
gecenin bu saati oldu misafir bekliyorum.üniversiten arkadaşım edirnede görev yapıyor.kıbrısa ailesinin yanına gidecekmiş yarın sabah.uçağı erken kalkacak yetişemez diye geceden bize gelip yarın sabahta uçağa binecekmiş.22'de oradan binmiş bize gelmesi 02'yi bulacakgeldiği gib yat uyu denmez tabisi..bende 5:30'da uyanıp işe gidicem..eşimide uyutmadım karşılamaya gider servis yol ayrımında bırakacak diye..yarın ceset gibi dolaşırım artık...
tüm evi baştan başa süpürdüm-sildim-toz aldım.kahvaltılıkları kahvaltı takımının kaplarına doldurdum kek yaptım makineyi boşalttım banyo wc'yi yıkadım derken bu saat oldu daha yeni oturdum.uyumamak içinde laptobu aldım bakınıyorum..
sabah erkenden ben oğlumla yola düşücem,eşimde arkadaşımı havaalanına bırakacak,ordanda işe gidecek...
annemin evindeyken de aynı filmi izliyordum ben bana yabancı değil yani..her allahın günü misafir olayı...bekarken de doğru dürüst odamda yatamazdım annem orda misafir yatacak hadi kızım sen oturma odasına yada ablanın odasına derdi
walla sinirim bozuldu sanırım durup durup gülesim geliyor halime
aebenim aplacım...
bu akşamda işelri bitirince nasılsa duşa giricem dur pilatesimide yapayım dedm .ama hiç bi yerim acımadı dünki gibi.dün 24 haziranı yaptım dedimya orda büyük topla yapılan hareketler vardı.bende topu indirmiştim saten boyalı duvara değince boyayı kaldırıyor diye.top yerine koltuğa dayanıp yaptım halı durmadan kaydı parkelerde.bende acaip sıkmışım bacaklarımı ondan olmuş.bu gün yaptım başka bi videoyu hiç bişey olmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?