günaydınlar kızlar . çok uykum var sabah kalkıp işe gelesim hiç yoktu . dünki menümüde tamamlanmış haliyle yazayım
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates+salatalık
öğlen
1 tabak ıspanak yemeği
yoğurt
ara
1 portakal
akşam
tavuk ızgara
salata
ayran
2,5 litreden fazla su
2 fincan kayısılı yeşil çay
çamlıcam pastan afiyet olsun ...ogluşun yeni yaşıda kutlu olsun ne çabuk büyyolar dimi. benimkilerin 3 de benim boyu geçmeye başladılar .büyük kızım zatten benden uzunda küçüklerde artık beni geçiyor ..ginaydiiiiin
kizlar dun size soylemeyi unuttum dun oglumun dogum gunuydu artik 14 yasinda ne zaman buyudude 14 oldu anlamadimtabi dogum gunu pastasiz olmaz dimi ..yemem falan diyodum ama 1 dilim pastayi goturdum aksam ama aksam yemek yemedim ve yatmadan oncede biraz spor yaptim tabi ne kadar faydali oldu bilemem artik yarin belli olur:44:
bugun pro takilip telafi etmeye calisicam:26:
masumcum sana bahsettigim cayi soyle hazirliyosun canim:buyuk bir fincanlik suyu kaynatiyorum,kaynadiktan sonra ocaktan alip icine hemen bicakla ezdigim sarimsagi,biraz biberiye(bir kucuk tutam),1 cay kasigi pul biber ilve ediyorum ve kapagini kapatip demlendiriyorum.5 dk. sonra suzup icine incecik bir dilim limon birakiyorim..hepsi bu
biraz agiz kokusu yapiyo gibi ama agzini calkalar calkalamaz gidiyo icimide kotu degil biraz keskin ama sonra hosuma gidiyo
afiyet bal şeker olsun ama yag olmasın ocdim ..Günaydın,
Dunku monum
Sabah : 2 adet haslanmıs yumurta,domates,bıber,peynır,zeytın, 1 tane cevız
ogle : domates,bıber,kırmızı et,kızarmıs bıber,yogurt
aksam:balık, taze sarımsak,biber
pilates yapıp yeşil çay içtim.
ha pu arada kalçam cayır cayır yanayi karnımsa sızlayayiiii pilates den
afiyet bal şeker olsun ama yag olmasın ocdim ..
demekki spora baya aralık vermişsin kasların uykuya dalmış iyice . günaydın kaslarına ..
tekrar yap daha çabuk geçer agrısı .
mönüne yine maşalah nazlım .
Demek senin halinde yok mevsimselmiki.?
çamlıcam pastan afiyet olsun ...ogluşun yeni yaşıda kutlu olsun ne çabuk büyyolar dimi. Benimkilerin 3 de benim boyu geçmeye başladılar .büyük kızım zatten benden uzunda küçüklerde artık beni geçiyor ..
Banuşum kısmıyorum artık çok nadir yaptıgınız kaçamaklara hatta belki böylesi iyidir bünneyi tetikler bizimde sabrımıza dahauzun diyet yapmamıza yardımcı olur
. Fakat bu demek deyilki gidin çkaçamak yapın .
erkek milletinin kanına yavaşdan işliycen ocdim başka türlü ıhh .yapeyyom valla kocişide teşvik ediorum ama kanmııyor
uykusuzlukdan senin halsizlik .sağol ablam . Mevsimsel değil benim ablam akşam sinemaya gittik erken saatte olan matineyi kaçırdık yetişemedik sonraki matine saat 21:45 te idi sinemadan çıktığımızda saat 00:10 du eve git yat uyu derken saat 1:00 oldu sabahta kalkmakta zorlandım .
afiyet olsun nazlım güzel liste .Bugünki menümde şöyle olacak aeben abla eksik bişeyim var mı ?
Sabah
2 adet haşlanmış yumurta
tulum peyniri
salatalık
öğlen
yumurtalı ıspanak
yoğurt
akşam
tavuk sote
salata
yoğurt
evet su çorbasıbende bugün pro yapıyorum sonum hayı olsun inşş
amaa cumadan başka bir gün tartılmıycam yaa çok morlim bozluyorrr
birde ben sabah kalkınca çok ödem oluyor vücudumdaa yaa
nasıl çözcem bu durumu bilmedimm
yarın saat 9-10 a kadar bekliycem tartılmak için
aben abla sabretmek lazım haklısın amaa
şöle bi inebilsem 62-63 ee geliyorum tıkanıyorum aynı noktadaa(
senin bulyon çorbadan yapıcam bende
annem pilavlara filan kulanıyor ama katkılı diye almak istemiyorum ben
fakat tadıda pek güsel oluyor
günaydın güzeller ......
biraz bakıp kaçıçam müsadenizle . yine yogun bir gün beni bekliyor ama parmagımı bile kıpırdadatacak halim yok . dünki aşureddenmi bilmiyorum ama dünde öyleydim .
bu arada sabah tartıldım . 0.0 elde var 063 kiloyum aynen bırakdıgım yerde.
aslında indim sanırım fakat dün akşamki aşureden fazla çıktı .bugün pro agırlıklı dün aldıgım varsa indirsin inşallah .
işde bu haftalar zor geçeçek banuşum senin ve benim sabır haftalarımız .. beklüycük başka çare varmı ..
hasretim tere çok güzeldir özelikle ekmekle sen sade agzına atımca yiyemessin çok acıdır genzini bile yakmıştır burnunu nasıl çar insanın ama başka bişile yedinmi o acılık yokdur bence her buldugunda al tereyi. tr. yeşilik bol sizin ordada yeşillik az et bol .
reglin yakın iştahının açıkması normal tarçına agırlık ver . kışkış kaçamaklar ..
ogle yemegi vaktini kacirdim disaridaydim.biraz kuruyemis ve 1 bardak sut icsem olur mu ?
kislar canim cektii patatesli tavuk yemegi yiyebilir miyiz?
ecrinn
cnm evet bendede vardı o incilerden ama o inciler zaten reglide çatlamayan yumurtalar
snein adetler düzene girisn incilerde kalmazz şu and avarmı yokmu bilmiyorumm
dr gitmek istemiyorumm çünkü:2::2::2::2::2::2:
bi süre ara ver tedaviye belki bakarsın kendiliginden gelir
ama montiden şaşma sakın
cvp için teşekkürler canım ben hiç tedavıye başlıyamamaıstım önümüzdeki ay dedım 2senedir olmuyor barı aşılama olsun dedım eşim istemiyordu ama ben ikna eder gibi oldum ama geçen akşam resmene istemediği söyledi maddi imkanlardan dolayı bende ısrar edıp üstüne gitmedim istemiyorsa zorla yaptıramam yanı şimdi kendimi verdim montiyee akşamları yürüyüş yapıyorum yarım saat fırsat buldukça geçmişi okuyorum not alıyorum yavaş yavaş alıştım bu montiyee.dediğin gibi bellimi olur belkı zayıflayınca bebeğim kendiliğinden gelir yaşımda daha genç zaten :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?