Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yılbaşından sonra daha sıkı başlarsın canım .

3,5 yıllık evliyim 2 senedir çocuk olmuyor canım yaza 4 gircez biz yeni ev aldık borcumuz var eşim onun için pek yanaşmıyor çocuk fikrine ben çalışamama diye gerçi ev borcu kolay ödenmiyor tabıkıde tarçını çaya batırıp mı içiyorsunsunuz günde kaç kez içiliyor evet bende şimdi borçları hafifletmeye bakıyorum hem biraz hafiflerese en azından kendı çocuguma kendim bakarım şimdi olsa bırak çalışmama lazım sağol fikirlerin için haklısın şimdi gezip tozalaım çoğu arkadaşım senin dediğin gibi düşünüyorrr çocuk olunca hayat daha zorlaşıyormuş tadını çıkar diyorlar bende çıkartayım o zaman

Son düzenleme:
kizlaarrrrrrrrr cok fena krizlerdeyim eger az önce tartilmasaydim saldiriya geciyodum ama kilom gayet iyi kyiamadim :)

bende simdi aeben ablanin cikolatasiyla zilinin incirli tatlisini yapiyorum isten sonra cikolata yiycem yarinada incrili tatli haha

akşam yemeğimde peynirli omlet biraz salatalık biraz domates biraz zeytin ve biraz yeşiillik yesem nasıl olur acaba :26:

oooo afiyet ollsun valla 2,aşamadamı yenıyo bunlar

selam kızlar bu aralar düzenli giremıyorum.
sabah: 3 dilim tb ekmegi domates marmelat 4 zeytin şekersiz çay ( harnup pekmezi yıyemeyız değil mı çok canım çekıyo)

öğlen: tonbalıklı salata ve süt(bugun kurstaydım sabah 9 dan akşam 4' e kadar spor yapamadım o yüzden)

ara: 1 elma 1 madalına

3 saat sonra dayanamayıp kuruyemiş yedim çok acıkmıştım

akşam:tavuk ızgara yogurt

45 dk yürüyüş yapacagım karar aldım sporumun oldugu günde olmadıgı günde yürüyüş yapacagım yanı haftada ortalama spor 9 saat yapacagım bu oran platesle bırlıkte artadabılır bu arada reglım olmadı o yuzden tartı yüksek gösteriyo gecıktı yıne hayıtı düzenli içmedim bu ay

menümü yazayım

kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
biraz maydanoz-dereotu
peynir
6 zetin

öglen
2 ymrt ile baharatlı peynirli omlett( sular haylan gelmemişti)
1bardak ayran
1salatalık
10 fındık

akşam
biraz tavuk ızgara
yarım turp
3 yk yogurt

ara
acıkırsam süt içerim biraz

2.5 lt su
5 bitki çayı
45 dk plates

aeben abla neredeyse 1 haftadır dogru dürüst ekmek ymedım bı bugun kahvaltıda yedim sporuda artırdım bu arada tartı bi 64 bi65 i gösteriyo reglim olmadı vucudum su tutuyo herhalde. kilo veremesemde üzülmiyecegım enazından almıyorum o bile yeret bıde sporu kattım hayatıma en güzelide bu oldu

ocd canım internetten değilde ankarada bı alışveriş merkezi var oradan aldık tartıyı çıkıyorum bi63.8 gösteriyo bı kaç sanıye sonra bı daha çıkıyorum 64.7 gösteriyo :) şansa bozuk çıktı

günaydın hatunlar

dükkanı ben açtım bugün sanıırım :)

ben tartıldım ablam rezillik diz boyu ama yaz gitsin ne edeyim

23.12.2011 81.5 kg

haftabaşında 83,5 kg idim bunada şükür diyorum

dünkü menüm:

08:00 1,5 dilim tb ekmeği,2 kk peynir, 3 zeytin, domates, çay

12:00 1 koca tabak z.yağlı fasulye, 1 parça şinitzel, salata, yoğurt

15:00 3 incir, 1 kayısı, 1 hurma (ohaa olmuş biliyom)

22:00 yovita kayısılı

bugünkü menüm daha az olucak yine evden getirdim yemeğimi

tebrik ederim diyarcığım . bak ne güzel 2 kilo vermişsin . tavuk şinitseli galeta ununa bulayıp yapıyorlar yani montiye aykırı olmuş biraz .

diyarcim tebrik ediyorum seni 2 kilo super valla boyle giderse en kisa zamanda istedigin kiloya ulasirsin superrrrr

günaydın kızlar kilom 63.6 çıktı regli vaktım ama suda toplamışımdır karnımdada hafif bi şişlik var

çok iyi vermişsin maşallah

günaydınlar kızçeler kilom

geçen hafta : 61,2
bu hafta : 61,0
giden 0,200 gr

ama bugün regli oldum onunda etkisi var ona rağmen 200 gr eksideyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…