Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

dunku menumu yazmamistim yazayim hemen
sabah 6:20
2 yumurta az beyaz peynir yarim domates ve capuccino
ara 11:00
1 portakal
oglen 13:00
kucuk bir tavuk baget haslanmis ve zeytinyagli enginar ve az yogurt
ara 16:40
2 medine hurmasi ve 2 incir
aksam 19:30
haslanmis 1 yumurta,zeytinyagli enginar ve yogurt(yemekten hemen sonra 5 ceviz yedim)

canım degıstırsene

günaydınlarr, hiç yazmasamda konunuzu takip ediyordum şimdiye kadarr.

1.takım zayıflama yarışmasındayım ben ama herhangi bi diyet listem yok. kendi çapımda yediklerime dikkat ederek zayıflamaya çalışıyorum. aslında bu şekilde epey yol aldım hedefime çok yaklaştım. Ama tek korkum nasıl olsa zayıfladım diyerek verdiğim kiloları bi çırpıda geri almak. Bu çaresilikle o diyet gurubu senin bu diyet gurubu benim okuyorum.
Takım arkadaşım Naz 'da monti yapıyor. Onun menülerini görünce yapılabilir bi diyet olduguna kanaat getiriyorum ama ben becerebilirmiyim bilmiyorumm :44::44:.
Sağ olsun Naz, genel hatlarıyla bu diyet hakkında bilgi verdi ama sanırım benim daha detaylı bir araştırma yapmam lazım. Anladığım kadarıyla un-şeker yasak, tam tahıllı ekmek yenilecek v.s v.s .
sizin uyguladığınız diyetin bir kitabı varmı ?
birde bakliyat serbest mi ?

eminim bu soruların cvbı balığınızda vardır ama malumm 2800 küsür sayfayı okumam imkansızzz

Ya bismillah deyip pzrtesi bende balşamak istiyorum. Umarım bana yardımcı olursunuzz ?

hoşgeldin evşenciğim . kitap olarak şuanda piyasada kadına özel ergenlikten menopaza montignac kitabı var canım . baklagil serbest ama sedece baklagilleri etle tüketmiyoruz canım

hoşgeldin evşenciğim . kitap olarak şuanda piyasada kadına özel ergenlikten menopaza montignac kitabı var canım . baklagil serbest ama sedece baklagilleri etle tüketmiyoruz canım

:) hoşbulduk tatlımm. Bak bunu sölediğin iyi oldu ben zaten kırmızı et yemem ( döner - köfte dışında ) yemeklerin içinde etten de nefret ederim :):)

banuşum daha tartılmadınmı kıs ....
kilo verenleri yani herkesi tebrik ederim kendim dışında..
kıslar ben 63 e çakıldım kaldım inmiyor şükür çıkmıyorda ama ...
dün baya aç gezmişim mönümü akşam yazında fark ettim reglden sonra iştahıma bişi oldu pek canım bişi istemiyor aslında nelerrrr istiyorda hep cıss.
dün öyleden sonra alış veriş çukuruna düştüm her yerda % 50 indirim başlamış . begendigim ve indirimi bekledigim etekler ve pantolanlar vardı onları aldım . aybaşı eşim kredi kartını görünce ne diycek .
aynada kendimi begendim tam istedigim gibi olmasada fena deyil . dün epeydir görmedigim bi arkadaşımda yine iyce yazyıflamışsın yeter verme artık diyor .
ama baskül inmiiyorrrr.
mönülerim bugünlerde üzensiz saat olrak ondanmı gitmiyor yoksa sumu tutuyorum bilkmiyorum .
geçen günlerde tanitaya girdim yag ölçümüm baya iyi 18 .19 kilo arasında yagım var vucudumda...16 kilo yagda tam 38 beden oluyorum ..
gerçi şimidide 40 beden etekler aldım hatta bi cekat aldım 38 beden .
eskiye oranla inceldigimide görüyorum aynada . ama ama işta baskül moral bozuyor .
bir süre kilo verme hedefimi askıya alıyorum kendimi rutine aldım . böyle kasmakla olmıycak .ha sakın pes etigimi sanmayın 38 bedene kadar durmak yok montiye devam
.ama şu tarihde şu kilo diyede veryansız etmekde yok .
.yaş 36,3 veled anasıyım ve 40 bedenim . bundan 10 sene evvel bana 40 beden olcagım söylense inanmazdım. 46 bedendim kızken bile 42 .44 arasıydım .düşünün .
şimdi 40 bedenim ama mutlu olamıyorum . ne nankörüz yaa..

gunaydin arkadaslar,bende bugun 55 olmusum 1 kilo daha gitmis cok mutluyum coook

tebrikler diyarım 2 kilo sana moral olmnuştur devam canım ....
2 kilonun şerefine şnitzeli görmedim .

günaydın kızlar kilom 63.6 çıktı regli vaktım ama suda toplamışımdır karnımdada hafif bi şişlik var
kajum tartını degiştir kuzum gartantisi vardır mutlaka . normal basküller en iyisi arzumun benimki gr şaşamaz her tartılmamada .. bide bim den almıştım yag ölçerli oda öyle hiç şaşmaz . onunda pili bitti .

klon güzel canım bak kırdın zincir neyin kalmadı 64 de.
yakında benide gçersiniz . nasıl bir hocayım dimi herkesi zayıflatan kendi zayıflayamayan ..
günaydınlar kızçeler kilom

geçen hafta : 61,2
bu hafta : 61,0
giden 0,200 gr

ama bugün regli oldum onunda etkisi var ona rağmen 200 gr eksideyim .
oo süper nazlım regle ragmen . haftaya kimbilir belki 5.li rakamlar inaşlah ..
yok canim birinci asamadada yeniyor.montiye uygun bunlar :)
hasretimm yine damak tadının peşine düşmüşüz ...:18: çok sık yeme o tatlıları ..
kislar canim cektii patatesli tavuk yemegi yiyebilir miyiz?
yiyebilirsin ocdim ama monti yapmıyorsan .eminim yememişsindir . maytap geçiyon bizle ..
önceki gün dışarda yemek yişyrouz bebelerle . ben tavuk dönere talip . karşımda kaşarını sündüre sündüre pizza yemiyorlarmı. o an öyle oldumki ya dedim benim bunlardan farkım ne ne zaman herkes gibi canımın çektigini yiyicemmm ..
slm kızlar evet ebrunun sitesi hata veriyor bende tv8 arşivinden yaptım oda biraz takıldı ama yinede yapabildim
sulakcım selam . bacım ö zlüyoruz okusun, ama çok az yazıyorsun .
afiyet olsun linkimizin en çıtırı ..

Son düzenleme:
hoşgeldin ball .
nicin ne güzelmiş ..
nazlımın arkadaşı bizimde arkadaşımız sayılır ...
nazlım anlatmıştır sana an ahtalrını . bu arada hedfine çok az kalmış
az evvel çamlıcama linkin en çıtırı demiştim ama bu unvanı elinden sen almışsın .
baklşiyat haftada 3 ögün yenebilir ..ekmek kahvaltıda yeniyor ...

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar :)

günaydın ablacığım sanada hayırlı cumalar

banuşum tartılmadınmı saat çaç oldu ...

oglan evde az hasta gibi . bende kakıp biraz işe güze bakayım . gelirim sonra..

günaydın hatun kadınlar
dün çok yoğundum hiç giremedim,okulun kermesi varmış katıldım mecburen...
akşamda kk'da yapılandırma çalışması var diye bi girdim yazamadım bi giremedim derken ancak yazma fırsatı buldum...
banum geçen yazacaktım unuttum hep aklımda kaldı yazamadım diye...ben tahini daha bol koyuyyorum cnm..dolapta dururken krema kıvamını alıyor zaten hafifçe donduğundan.aynen krem çikolata kıvamını alıyor.oğlum zaten onun ne olduğunu bilmiyor.çikolatalı ekmek yermisin diye soruyorum evet derse tahin-pekmez sürdüğüm ekmeği veriyorum.yani hiç krem çikolata yemedi çocuk şu ana kadar

geçen yılda kendi imalatım olan fındık kremasını vermiştim bir kaç kez..nasılsa ilerde bunları ben vermesemde yiyecek bari küçükken sağlıklı beslensin diye kendimce bişeyler yapıyorum işte...

ay yaw alıntı yapmıyorum sonrada neler yazacağımı unutuyorum..yine unuttum...:26:

kızlar bu tarçını nasıl tüketiyorsunuz çayın içinemi koyuyorsunuz böyle çucbuk çubuk oluyor dimi

kızlar bu tarçını nasıl tüketiyorsunuz çayın içinemi koyuyorsunuz böyle çucbuk çubuk oluyor dimi

çubukda oluyor tozda ..yogurda katıp ytiyyoruz yada hurmalrın içine koyyorum ben . kabuk ise çayların içne katılyor

aebenim oğluşuna geçmiş olsun aplam..yeni cicelerinide güle güle iyi günlerinde giy...

çamlıcam oğlunun doğumgünü kutlu olsun cnm dün girmediğimm için bu gün gördüm..

ball hoşgeldin.montiyle kolay kilo verirsin inşallah...

diyarım 2 kg gitmiş bile..taze alınan kilolar kolay gidiyor cnm..yaza daha çok var zaten,ha gayret sık biraz daha dişini cnm..

ocd pilatese devammı?

şu hepsiorada'dan aldığım spor aletinin parasını daha siparişi verdiğin gibi kesiyorlar ya..geri iadede aynı hızlılığı gösterseler ya...14 gün oldu tık yok daha...aradım sordum iş yoğunluğundan diye geçiştiriyorlar.madem işleriniz yoğun kartımdan çekerkende yoğun olsanızda ürün elime uşatıktan sonra kessenize be insanoğlu walla kremlerim bitti krem alamıyorum çok yüklendim bu ay diye.durduk yere sinir ettiler alırken daha siparişi sepete eklediğin gibi arıyorlar kesiyorlr parayı,geri iade etmek için süründüyorlar...off off..

öğlen yemeğimide yedim geldim bugünki menüm

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peydir
zeytin ezmesi
cevizli ezme

öğlen
tavuk şiş
2 bardak ayran

ara
1 adet ayva

akşam
tavuk sote
salata
yoğurt

Son düzenleme:
selammmm
gelemeidm sabahtan beri iş güç malum 2 gün su keisk oluncaaa
hemen kaçıyorum şimdiidee platese

kilomu yazmayı unutmuşum
geçen hafta:65.1
bu hafta:64.2
giden 900 grr

bana göre iyi bir sonuç degill

günaydin kizlar,zorla girdim kk ya bakimda diyip duruyor..

ablamm regl kirzini en az hasarla atlataya calisiyom napiyim

bu arada kilom 64.1

sali günü 65.3 tü

kilo veren arkadasalri tebrik ediyorum kk sorunlu yazilmiyor dogru dürüst

selamlar
ben dediğim gibi biraz bu işi aksatmak zorunda kaldım
idare ediyorum 72 küsür bu sabah baktım küsürüm gitmiş:))
o kadarı bile insana yetiyor
daha bir azimle başlıycam artık ama ev iş çocuk derken
bazen yetemiyorum hiçbiryere
yorgunluktan bitap düşüyorum
yürüyüşleri hep yaptım ama bugun hava kötü
sanırım yürümem
ama zayıflayan arkadaşlara çok özendim
tebrik ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…