aeben abla neredeyse 1 haftadır dogru dürüst ekmek ymedım bı bugun kahvaltıda yedim sporuda artırdım bu arada tartı bi 64 bi65 i gösteriyo reglim olmadı vucudum su tutuyo herhalde. Kilo veremesemde üzülmiyecegım enazından almıyorum o bile yeret bıde sporu kattım hayatıma en güzelide bu oldu
ocd canım internetten değilde ankarada bı alışveriş merkezi var oradan aldık tartıyı çıkıyorum bi63.8 gösteriyo bı kaç sanıye sonra bı daha çıkıyorum 64.7 gösteriyo :) şansa bozuk çıktı
günaydınlarr, hiç yazmasamda konunuzu takip ediyordum şimdiye kadarr.
1.takım zayıflama yarışmasındayım ben ama herhangi bi diyet listem yok. kendi çapımda yediklerime dikkat ederek zayıflamaya çalışıyorum. aslında bu şekilde epey yol aldım hedefime çok yaklaştım. Ama tek korkum nasıl olsa zayıfladım diyerek verdiğim kiloları bi çırpıda geri almak. Bu çaresilikle o diyet gurubu senin bu diyet gurubu benim okuyorum.
Takım arkadaşım Naz 'da monti yapıyor. Onun menülerini görünce yapılabilir bi diyet olduguna kanaat getiriyorum ama ben becerebilirmiyim bilmiyorumm :44::44:.
Sağ olsun Naz, genel hatlarıyla bu diyet hakkında bilgi verdi ama sanırım benim daha detaylı bir araştırma yapmam lazım. Anladığım kadarıyla un-şeker yasak, tam tahıllı ekmek yenilecek v.s v.s .
sizin uyguladığınız diyetin bir kitabı varmı ?
birde bakliyat serbest mi ?
eminim bu soruların cvbı balığınızda vardır ama malumm 2800 küsür sayfayı okumam imkansızzz
Ya bismillah deyip pzrtesi bende balşamak istiyorum. Umarım bana yardımcı olursunuzz ?
günaydın hayırlı cumalr hatunlar...
hoşgeldin evşenciğim . kitap olarak şuanda piyasada kadına özel ergenlikten menopaza montignac kitabı var canım . baklagil serbest ama sedece baklagilleri etle tüketmiyoruz canım
gunaydin arkadaslar,bende bugun 55 olmusum1 kilo daha gitmis cok mutluyum coook
tebrikler diyarım 2 kilo sana moral olmnuştur devam canım ....günaydın hatunlar
dükkanı ben açtım bugün sanıırım :)
ben tartıldım ablam rezillik diz boyu ama yaz gitsin ne edeyim
23.12.2011 81.5 kg
haftabaşında 83,5 kg idim bunada şükür diyorum
dünkü menüm:
08:00 1,5 dilim tb ekmeği,2 kk peynir, 3 zeytin, domates, çay
12:00 1 koca tabak z.yağlı fasulye, 1 parça şinitzel, salata, yoğurt
15:00 3 incir, 1 kayısı, 1 hurma (ohaa olmuş biliyom)
22:00 yovita kayısılı
bugünkü menüm daha az olucak yine evden getirdim yemeğimi
kajum tartını degiştir kuzum gartantisi vardır mutlaka . normal basküller en iyisi arzumun benimki gr şaşamaz her tartılmamada .. bide bim den almıştım yag ölçerli oda öyle hiç şaşmaz . onunda pili bitti .günaydın kızlar kilom 63.6 çıktı regli vaktım ama suda toplamışımdır karnımdada hafif bi şişlik var
oo süper nazlım regle ragmen . haftaya kimbilir belki 5.li rakamlar inaşlah ..günaydınlar kızçeler kilom
geçen hafta : 61,2
bu hafta : 61,0
giden 0,200 gr
ama bugün regli oldum onunda etkisi var ona rağmen 200 gr eksideyim .
hasretimm yine damak tadının peşine düşmüşüz ...:18: çok sık yeme o tatlıları ..yok canim birinci asamadada yeniyor.montiye uygun bunlar :)
yiyebilirsin ocdim ama monti yapmıyorsan .kislar canim cektii patatesli tavuk yemegi yiyebilir miyiz?
sulakcım selam . bacım ö zlüyoruz okusun, ama çok az yazıyorsun .slm kızlar evet ebrunun sitesi hata veriyor bende tv8 arşivinden yaptım oda biraz takıldı ama yinede yapabildim
afiyet olsun linkimizin en çıtırı ..dunku menumu yazmamistim yazayim hemen
sabah 6:20
2 yumurta az beyaz peynir yarim domates ve capuccino
ara 11:00
1 portakal
oglen 13:00
kucuk bir tavuk baget haslanmis ve zeytinyagli enginar ve az yogurt
ara 16:40
2 medine hurmasi ve 2 incir
aksam 19:30
haslanmis 1 yumurta,zeytinyagli enginar ve yogurt(yemekten hemen sonra 5 ceviz yedim)
hoşgeldin ball .günaydınlarr, hiç yazmasamda konunuzu takip ediyordum şimdiye kadarr.
1.takım zayıflama yarışmasındayım ben ama herhangi bi diyet listem yok. kendi çapımda yediklerime dikkat ederek zayıflamaya çalışıyorum. aslında bu şekilde epey yol aldım hedefime çok yaklaştım. Ama tek korkum nasıl olsa zayıfladım diyerek verdiğim kiloları bi çırpıda geri almak. Bu çaresilikle o diyet gurubu senin bu diyet gurubu benim okuyorum.
Takım arkadaşım Naz 'da monti yapıyor. Onun menülerini görünce yapılabilir bi diyet olduguna kanaat getiriyorum ama ben becerebilirmiyim bilmiyorumm :44::44:.
Sağ olsun Naz, genel hatlarıyla bu diyet hakkında bilgi verdi ama sanırım benim daha detaylı bir araştırma yapmam lazım. Anladığım kadarıyla un-şeker yasak, tam tahıllı ekmek yenilecek v.s v.s .
sizin uyguladığınız diyetin bir kitabı varmı ?
birde bakliyat serbest mi ?
eminim bu soruların cvbı balığınızda vardır ama malumm 2800 küsür sayfayı okumam imkansızzz
Ya bismillah deyip pzrtesi bende balşamak istiyorum. Umarım bana yardımcı olursunuzz ?
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar :)
günaydın ablacığım sanada hayırlı cumalar
kızlar bu tarçını nasıl tüketiyorsunuz çayın içinemi koyuyorsunuz böyle çucbuk çubuk oluyor dimi
banuşum daha tartılmadınmı kıs ....
kilo verenleri yani herkesi tebrik ederim kendim dışında..
kıslar ben 63 e çakıldım kaldım inmiyor şükür çıkmıyorda ama ...
dün baya aç gezmişim mönümü akşam yazında fark ettim reglden sonra iştahıma bişi oldu pek canım bişi istemiyor aslında nelerrrr istiyorda hep cıss.
dün öyleden sonra alış veriş çukuruna düştüm her yerda % 50 indirim başlamış . begendigim ve indirimi bekledigim etekler ve pantolanlar vardı onları aldım . aybaşı eşim kredi kartını görünce ne diycek .
aynada kendimi begendim tam istedigim gibi olmasada fena deyil . dün epeydir görmedigim bi arkadaşımda yine iyce yazyıflamışsın yeter verme artık diyor .
ama baskül inmiiyorrrr.
mönülerim bugünlerde üzensiz saat olrak ondanmı gitmiyor yoksa sumu tutuyorum bilkmiyorum .
geçen günlerde tanitaya girdim yag ölçümüm baya iyi 18 .19 kilo arasında yagım var vucudumda...16 kilo yagda tam 38 beden oluyorum ..
gerçi şimidide 40 beden etekler aldım hatta bi cekat aldım 38 beden .
eskiye oranla inceldigimide görüyorum aynada . ama ama işta baskül moral bozuyor .
bir süre kilo verme hedefimi askıya alıyorum kendimi rutine aldım . böyle kasmakla olmıycak .ha sakın pes etigimi sanmayın 38 bedene kadar durmak yok montiye devam
.ama şu tarihde şu kilo diyede veryansız etmekde yok .
.yaş 36,3 veled anasıyım ve 40 bedenim . bundan 10 sene evvel bana 40 beden olcagım söylense inanmazdım. 46 bedendim kızken bile 42 .44 arasıydım .düşünün.
şimdi 40 bedenim ama mutlu olamıyorum . ne nankörüz yaa..
tebrikler diyarım 2 kilo sana moral olmnuştur devam canım ....
2 kilonun şerefine şnitzeli görmedim .
kajum tartını degiştir kuzum gartantisi vardır mutlaka . normal basküller en iyisi arzumun benimki gr şaşamaz her tartılmamada .. bide bim den almıştım yag ölçerli oda öyle hiç şaşmaz . onunda pili bitti .
klon güzel canım bak kırdın zincir neyin kalmadı 64 de.
yakında benide gçersiniz . nasıl bir hocayım dimi herkesi zayıflatan kendi zayıflayamayan ..
oo süper nazlım regle ragmen . haftaya kimbilir belki 5.li rakamlar inaşlah ..
hasretimm yine damak tadının peşine düşmüşüz ...:18: çok sık yeme o tatlıları ..
yiyebilirsin ocdim ama monti yapmıyorsan .eminim yememişsindir . maytap geçiyon bizle ..
önceki gün dışarda yemek yişyrouz bebelerle . ben tavuk dönere talip . karşımda kaşarını sündüre sündüre pizza yemiyorlarmı.o an öyle oldumki ya dedim benim bunlardan farkım ne ne zaman herkes gibi canımın çektigini yiyicemmm ..
sulakcım selam . bacım ö zlüyoruz okusun, ama çok az yazıyorsun .
afiyet olsun linkimizin en çıtırı ..
kilomu yazmayı unutmuşum
geçen hafta:65.1
bu hafta:64.2
giden 900 grr
bana göre iyi bir sonuç degill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?