900 gr gayet iyi banu en azından 65 zincirini kırdın . bunada şükretmek lazım .
nazo 900 gr iyi ama 2 hafta önce 64.5 idim geçen hafta 60 gr artıya geçtim sebebsiz yere
bu hafta 64.2 umarım devamı gelirrr
devamı gelicektşr banu hiç sıkma canını . bu hafta çok dikkat ettim hiç aksi bişey yemedim ama sadece 200 gr gitti benden de bugün regli oldum onun ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama eninde sonunda zafer bizim olacak yeterki sabredik bekleyelim ... bu hafta kaçamaksız 4. haftam bitiyor . pazartesiden itibaren 5. haftama gireceğim kaçamaksız montide ve okadar azmettimki bu sefer yılbaşında bile bozmayacağım .
valla bende yılbaşındaa bozupp pata yemeyi düşünüyordum amaa
korkuyorum yaa ziraa hala çıkamadım 64-65 batagındann
haftaya kıyısından köşesinden 63 ü görürsemm egerr
onudaaa kaybetmek istemiyorumm yılbaşı yüzündennn
hoşgeldin ball .
nicin ne güzelmiş ..
nazlımın arkadaşı bizimde arkadaşımız sayılır ...
nazlım anlatmıştır sana an ahtalrını . bu arada hedfine çok az kalmış
az evvel çamlıcama linkin en çıtırı demiştim ama bu unvanı elinden sen almışsın .
baklşiyat haftada 3 ögün yenebilir ..ekmek kahvaltıda yeniyor ...
teşekkür ederim hoşbuldumevet nazlı bahsetti ana hatlardan, zaten daha önceleri defalarca ilk sayfalardaki yazılarını okudum. Çok güzel bilgiler vermişsinn ben ilk etapta sizlerin menülerini takip edip kendime fikir edinicem ne yiyebileceğime dair. Şu yasak mı bu serbestmi die sürekli sormaktansa sizlerin paylaştığı menüler bana yol gösterir die düşünüyorumm.
çubukda oluyor tozda ..yogurda katıp ytiyyoruz yada hurmalrın içine koyyorum ben . kabuk ise çayların içne katılyor
ben salı günü başlaım bu diyete salı pek uyamadım sabah ama o gün kara verdim yapcam diye 64,80 başladım diyete şuan 63,8 çıktımBu süper bişey valla çok mutluyum :)
aebenim oğluşuna geçmiş olsun aplam..yeni cicelerinide güle güle iyi günlerinde giy...
çamlıcam oğlunun doğumgünü kutlu olsun cnm dün girmediğimm için bu gün gördüm..
ball hoşgeldin.montiyle kolay kilo verirsin inşallah...
diyarım 2 kg gitmiş bile..taze alınan kilolar kolay gidiyor cnm..yaza daha çok var zaten,ha gayret sık biraz daha dişini cnm..
ocd pilatese devammı?
şu hepsiorada'dan aldığım spor aletinin parasını daha siparişi verdiğin gibi kesiyorlar ya..geri iadede aynı hızlılığı gösterseler ya...14 gün oldu tık yok daha...aradım sordum iş yoğunluğundan diye geçiştiriyorlar.madem işleriniz yoğun kartımdan çekerkende yoğun olsanızda ürün elime uşatıktan sonra kessenize be insanoğluwalla kremlerim bitti krem alamıyorum çok yüklendim bu ay diye.durduk yere sinir ettiler alırken daha siparişi sepete eklediğin gibi arıyorlar kesiyorlr parayı,geri iade etmek için süründüyorlar...off off..
banuşum daha tartılmadınmı kıs ....
kilo verenleri yani herkesi tebrik ederim kendim dışında..
kıslar ben 63 e çakıldım kaldım inmiyor şükür çıkmıyorda ama ...
dün baya aç gezmişim mönümü akşam yazında fark ettim reglden sonra iştahıma bişi oldu pek canım bişi istemiyor aslında nelerrrr istiyorda hep cıss.
dün öyleden sonra alış veriş çukuruna düştüm her yerda % 50 indirim başlamış . begendigim ve indirimi bekledigim etekler ve pantolanlar vardı onları aldım . aybaşı eşim kredi kartını görünce ne diycek .
aynada kendimi begendim tam istedigim gibi olmasada fena deyil . dün epeydir görmedigim bi arkadaşımda yine iyce yazyıflamışsın yeter verme artık diyor .
ama baskül inmiiyorrrr.
mönülerim bugünlerde üzensiz saat olrak ondanmı gitmiyor yoksa sumu tutuyorum bilkmiyorum .
geçen günlerde tanitaya girdim yag ölçümüm baya iyi 18 .19 kilo arasında yagım var vucudumda...16 kilo yagda tam 38 beden oluyorum ..
gerçi şimidide 40 beden etekler aldım hatta bi cekat aldım 38 beden .
eskiye oranla inceldigimide görüyorum aynada . ama ama işta baskül moral bozuyor .
bir süre kilo verme hedefimi askıya alıyorum kendimi rutine aldım . böyle kasmakla olmıycak .ha sakın pes etigimi sanmayın 38 bedene kadar durmak yok montiye devam
.ama şu tarihde şu kilo diyede veryansız etmekde yok .
.yaş 36,3 veled anasıyım ve 40 bedenim . bundan 10 sene evvel bana 40 beden olcagım söylense inanmazdım. 46 bedendim kızken bile 42 .44 arasıydım .düşünün.
şimdi 40 bedenim ama mutlu olamıyorum . ne nankörüz yaa..
tebrikler diyarım 2 kilo sana moral olmnuştur devam canım ....
2 kilonun şerefine şnitzeli görmedim .
kajum tartını degiştir kuzum gartantisi vardır mutlaka . normal basküller en iyisi arzumun benimki gr şaşamaz her tartılmamada .. bide bim den almıştım yag ölçerli oda öyle hiç şaşmaz . onunda pili bitti .
klon güzel canım bak kırdın zincir neyin kalmadı 64 de.
yakında benide gçersiniz . nasıl bir hocayım dimi herkesi zayıflatan kendi zayıflayamayan ..
oo süper nazlım regle ragmen . haftaya kimbilir belki 5.li rakamlar inaşlah ..
hasretimm yine damak tadının peşine düşmüşüz ...:18: çok sık yeme o tatlıları ..
yiyebilirsin ocdim ama monti yapmıyorsan .eminim yememişsindir . maytap geçiyon bizle ..
önceki gün dışarda yemek yişyrouz bebelerle . ben tavuk dönere talip . karşımda kaşarını sündüre sündüre pizza yemiyorlarmı.o an öyle oldumki ya dedim benim bunlardan farkım ne ne zaman herkes gibi canımın çektigini yiyicemmm ..
sulakcım selam . bacım ö zlüyoruz okusun, ama çok az yazıyorsun .
afiyet olsun linkimizin en çıtırı ..
tebrik ederim canım . Azmin bol olsun inşallah .
3 çatal pasta
birazz çubuk krakerrr
ooooo sen ne yaptın banu böyle . bir anda ümitsizliğe kapıldın dimi o kadar yemiyorum yine kilo veremedim diye düşündün yedin onları işte hep bu şekilde hata yapıyoruz . ben geçen sefer monti yaptığımda 1 ay aynı kiloda kaldığımı hatırlıyorum . bu sefer kilo veremiyorum diye ümitsizliğe kapılmayacağım sonuna kadar götürmeye niyetliyim .
hikayen süpermiş valla :) pkolu topiğnde paylaştım öykünü umarım kızlmazsın bana konu kılodan açılınca bende yazdım kızlara umut olsun diye çünkü bana umut oldun :) ne zaman yürüyüş için üşensem aklıma senın hem spor aptım hemde çocuklara masal okudum deyişin geliyor ve benim daha çocuğum bile yokk ben neden yapamıyorum deyip mutlaka zaman ayırıyorum tekrar teşekkürler :)
yok nazcım yaa umutsuzluk degilde ark geldii eşimde dün almış yiyveridm birden
ya hergün çocuklara yediiryorum pasta-muhallebi vss bi yerde dayanamıyor insann
her gün hergün görünceee
göz görmese gönül katlanıyor misali
haaa haaaa onun için ben evde hamur işi ve tatlı tarzı şeyler yapmıyorum . kaynanamın günü var 2 hafta sonra ogün kuranda okutacak hamur işimi pilavmı yapalım hangisi daha kolay olur dedi . bende pilav tabiki dedim . çünkü hamur işi benim başıma patlayacak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?