Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

900 gr gayet iyi banu en azından 65 zincirini kırdın . bunada şükretmek lazım .

nazo 900 gr iyi ama 2 hafta önce 64.5 idim geçen hafta 60 gr artıya geçtim sebebsiz yere
bu hafta 64.2 umarım devamı gelirrr

nazo 900 gr iyi ama 2 hafta önce 64.5 idim geçen hafta 60 gr artıya geçtim sebebsiz yere
bu hafta 64.2 umarım devamı gelirrr

devamı gelicektşr banu hiç sıkma canını . bu hafta çok dikkat ettim hiç aksi bişey yemedim ama sadece 200 gr gitti benden de bugün regli oldum onun ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama eninde sonunda zafer bizim olacak yeterki sabredik bekleyelim ... bu hafta kaçamaksız 4. haftam bitiyor . pazartesiden itibaren 5. haftama gireceğim kaçamaksız montide ve okadar azmettimki bu sefer yılbaşında bile bozmayacağım .

valla bende yılbaşındaa bozupp pata yemeyi düşünüyordum amaa
korkuyorum yaa ziraa hala çıkamadım 64-65 batagındann
haftaya kıyısından köşesinden 63 ü görürsemm egerr
onudaaa kaybetmek istemiyorumm yılbaşı yüzündennn

ben kendimi bildiğim için bir bozarsam devamını kesin getiririm onun için bozmayacağım ALLAHIN izniyle . arkadaşlarla toplanmayı düşünüyoruz yılbaşında özellikle rica ettim salata yapsınlar bana diye

evet ablacım morel oldu tabiki bakalım 1,5 ay sonra yeni aldıklarımı verip kalanlardan kurtulmaya başlasam iyi olucak

dediğin gibi sen harikasın sakın dert etme tartıyı benim basenlerim bacaklarım bu kadar kalın olmasaydı 42 bile güzel derdim :) sen hiiiiç datlu canını sıkma hurmaya devam et :)

banucum 900 gr a sevinmeyen haftaya bunuda bulamaz :) dermişim kızım şükret haftada birkilo versek daha ne isterdik inanıyorum ki yaza girmeden 61 i görüceksin

veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum öpüp kdv ye geri dönüyorum :)

teşekkür ederim hoşbuldum evet nazlı bahsetti ana hatlardan, zaten daha önceleri defalarca ilk sayfalardaki yazılarını okudum. Çok güzel bilgiler vermişsinn ben ilk etapta sizlerin menülerini takip edip kendime fikir edinicem ne yiyebileceğime dair. Şu yasak mı bu serbestmi die sürekli sormaktansa sizlerin paylaştığı menüler bana yol gösterir die düşünüyorumm.

istediğin zaman soru sorabilirsin evşenciğim burda herkes cevap verecektir sorularına

ben salı günü başlaım bu diyete salı pek uyamadım sabah ama o gün kara verdim yapcam diye 64,80 başladım diyete şuan 63,8 çıktım bu süper bişey valla çok mutluyum :)

ben salı günü başlaım bu diyete salı pek uyamadım sabah ama o gün kara verdim yapcam diye 64,80 başladım diyete şuan 63,8 çıktım Bu süper bişey valla çok mutluyum :)

tebrik ederim canım . Azmin bol olsun inşallah .

tesekkur ederim zilicim buyudude 14 yasinda oldu.. benim boyum 1,61 oglumunki 1,66 anliycan abla kardes geziyoz

tesekkur ederim aebenim cips gibi citir citir yaninada bi camlica gazoz

hikayen süpermiş valla :) pkolu topiğnde paylaştım öykünü umarım kızlmazsın bana konu kılodan açılınca bende yazdım kızlara umut olsun diye çünkü bana umut oldun :) ne zaman yürüyüş için üşensem aklıma senın hem spor aptım hemde çocuklara masal okudum deyişin geliyor ve benim daha çocuğum bile yokk ben neden yapamıyorum deyip mutlaka zaman ayırıyorum tekrar teşekkürler :)

3 çatal pasta
birazz çubuk krakerrr

ooooo sen ne yaptın banu böyle . bir anda ümitsizliğe kapıldın dimi o kadar yemiyorum yine kilo veremedim diye düşündün yedin onları işte hep bu şekilde hata yapıyoruz . ben geçen sefer monti yaptığımda 1 ay aynı kiloda kaldığımı hatırlıyorum . bu sefer kilo veremiyorum diye ümitsizliğe kapılmayacağım sonuna kadar götürmeye niyetliyim .

yok nazcım yaa umutsuzluk degilde ark geldii eşimde dün almış yiyveridm birden
ya hergün çocuklara yediiryorum pasta-muhallebi vss bi yerde dayanamıyor insann
her gün hergün görünceee
göz görmese gönül katlanıyor misali

neden kızayım ki canımmm başkalarına faydam olur inşş:))
aynenn öyleydi cnm

haaa haaaa onun için ben evde hamur işi ve tatlı tarzı şeyler yapmıyorum . kaynanamın günü var 2 hafta sonra ogün kuranda okutacak hamur işimi pilavmı yapalım hangisi daha kolay olur dedi . bende pilav tabiki dedim . çünkü hamur işi benim başıma patlayacak .

evdee eçocukk varsa mecbur yapıyorsun cnm ya eşimind ekilo sorunu yok
geçen hafta sonu kendim yaptımpasta 1 çatak bile yemmeiştimm
oldu iştee akşamada bol salata filan yerim artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…