Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bu aradaaa yapıverinnn bi pilav-tavuk hamur işi daha kötü olur snein için
hem ugraşcaksın filan bi tonnn
boşver başına patlamasınnn

zor valla nazo kv ile yaşamak neyseki az kaldı dimi

banummm

sana inanamıyorum... neredeyse 1 kg gitmiş ve hala memnun değilsin.. kızım ne istiyorsun sen daha millet ayda bi kilo versem daha ne isterim ki diyor sen haftada 1 kg'ya burun kıvırıyorsun...

şaka bi yana vereceğiniz kilo azaldıkça verme hızınızda yavaşlayacak kızlar..bu hepimiz için geçerli..100 kg biri ile 60 kg biri her hafta aynı oranda kilo kaybetmez zaten.bence 60-65 kilo civarı biri için haftada 500 gr bile çok iyi bir rakam...hiç can sıkılacak bir şey değil yani...
çok patakladım şincik gel bi öpiiim,kıyamadım yine

zilimmm 900 gr benim gibi için müthiş bi rakam tabikide tatlım amaa işte bence bu haftalarda 63 görmeliydima rtık

aben abla beniiii öpcek gelinceee

bu aradaaa yapıverinnn bi pilav-tavuk hamur işi daha kötü olur snein için
hem ugraşcaksın filan bi tonnn
boşver başına patlamasınnn

zor valla nazo kv ile yaşamak neyseki az kaldı dimi

evet aynen öyle kaynanam bide diyor hamur işini yapacak olan düşünsün diye bende ondan tavuk pilav dedim zaten . az kaldı sayılır banu eve ufak bir tadilat yapalım dedik çok sıkışmadan sanırım yaza doğru anca taşınırız . bide ben sıfırdan eşya alıcam yatak odası hariç . beyaz eşyalarımı ALLAH razı olsun dedem aldı .

hayırlısı olsun inşş deden aldı demek ne kadar şanslısınn
yeni evinde yeni eşyalarını güle güle kullan cnm
bu yıl mobilyalar çok güsel bende hepsini degiştirmek istiyorum ama bakalım ne etcezz
çocuk odası ve yatak odası keisn degişik ama digerleirni bilmiyorumm

banum öpecek valla aebenim seni...
sen yılbaşı hakkını doldurmuşsun şimdden..inşallah insülin dengeni alt üst etmez bu kaçamak.daha büyüklerine bilet çıkartmaz yani...

sen yılbaşında tatlı kaçamağı yapma bence..meze veya tuzlu türde bişeylerle yap.(tuzlu hamur işi değil tabii)
hatta iyisimi sen hiç kaçamak yapma cnm.bi başlayınca arkası geliyor çünki.bir kere oldu nasılsa bi tane daha yiyeyim bari diyor insan.battı balık yan gider misali...yeme sen pasta falan yılbaşında..yeme yeme(fatmagülün abisi gibi oldum bu günlerde bu moddayım zaten.evde oğluma rşeyi çift baskı okulda çocuklara öyle...çifter çifter söyleye söyleye normal konuşmayı unutucam bu gidişle

amin canım İNŞALLAH benim dedem bitanedir . evlendiğimde yatak odamıda almıştı . ALLAH razı olsun beni okutanda dedem onun hakkını ödeyemem babam yok ama dedem babam gibi sahiplendi beni .

valla birden oldu zilim yahuu anlamadım bende:)
3 çatal pasta alt üst edermii bilmiyorum vallaaa
ben emekleirmin karşılıgı alabilsem kaçamagın k sı aklıma gelmez
bugündee zaten neden veremiyorum diye degildi yeme sebebim artık dayanamadım ya

evd esürekli börek,çörek tatlı pasta oluncaa bi yerde koptum yanii

kızlarrr bişey sorcam yaa akşama ne yiycem bilmiyorum ne yapayım yaa bana akıl verin lütfen

lahana var onu haşlayıp yoğurtlasam mı acaba

bide birinci aşamada neler yeniyor
ikinci aşamada neler spagetti 2,aşamadamı kepekli 8 dk pişmiş

selam kızlar son sayfalara baktımda herkes burda herkese öpücü klerimi yolluyorum .ben bütüüüüün yaz boyu başlayıp başlayıp anca 1 hafta dayandığım monti bana 60 kilo olarak dönünce başımdan aşşağı kaynar sular döküldü ve anladımki bu diyet yaparsan verdiriyo öyle 1 hafta yapayım 1 hafta yiyeyimle olmuyo resmen bi kısır döngüye girdim korktukça paniğe kapıldıkça daha çok kilo aldım ama hep ben sigarayı bıraktım yemek hakkım dedim ama artık 9 ayı geçti *arkasına saklanacağım bi bahanemde olmayınca ver elini amca dedim 2 kuzenle beraber başladım onlarda daha önce yapıp sonra bırakıp alanlardan tabii abartmamak lazım dimi zayıflADIM diye D
neysem 3 haftam pzt doluyo ve ben 57-58 geliyorum ve kaçamakta yapmadım bu süre zarfında inşallah hedefim tekrar 53 olmak ve sabitlemek inşallahhhh
arada uğrarım kkya yazmayalı uzuuuuuuuuun zaman oldu bizim kasım anneleri grubumuz vardı facede grup kurulunca artık oraya takılmaya başladım buralara pek uğrmıyorum ama artık sizi takip ederim aradada selam veriririm cücüklerim ee sizler napıyonuz aceba

selamlar kıslar ....
2.3. hafta önce monti ye başlayanlar nere yasmin sd. yoklar bırakdılarmıki .
s.d nın mahkemeişi vardı inaşllah istedigi gibi geçmiştir ..

afiyet olsun nazlım .mönülerim hem çok güzel hemde çok düzemli yiyorsun .

kilomu yazmayı unutmuşum
geçen hafta:65.1
bu hafta:64.2
giden 900 grr

bana göre iyi bir sonuç degill
yani banu sana ne diyim bilemedim ...
montiye başlayalı 40 günüm geçmiş az çok 1.2. ayda başka diyele başlamıştım . geldigim yer 2.3. kilo ve ben isyan etmiyorumda sana noluyo anlamdım .:26:
en son 64 500 görmüşsün ve bu sabah 64 20 geldim diyorsun ve mutlu olmuyorsun ne bekliyordumki ben anlamadım ..
beraber başladık bak 40 günü geçiyor ve 5 kilo verdin 1.5 ay bile olmadı ve biliyorsunki bizim bünyeleri . sen 5 kiloyu begenmessen ben 3 kiloyla ne yapayım ???????????????
gidip karamsarlıkla şimdi mutfakda mis gibi pişen 2 tepsi böregemi saldırayım .

kazanan sen olursun nazlımçyeni yıla 5li rakmlarla girecegine inanıyorum .

diyarım hurmalardanmı diyorsun ??
benim için sizlerin düşündügü çok öenemli eger mönülerimde benim göremedigim yanlışlıklar gözünüze çarparsa lütfen belirtin .

ben salı günü başlaım bu diyete salı pek uyamadım sabah ama o gün kara verdim yapcam diye 64,80 başladım diyete şuan 63,8 çıktım bu süper bişey valla çok mutluyum :)
tebrikler ecrin ..
tesekkur ederim aebenim cips gibi citir citir yaninada bi camlica gazoz
:13:
3 çatal pasta
birazz çubuk krakerrr
:26:hanbi sözümüz banuş haftalrca kilo vermesek yada artı çıksak yılmak yokdu .. afiyet olsun gerisini getirme en azından .
zilimmm 900 gr benim gibi için müthiş bi rakam tabikide tatlım amaa işte bence bu haftalarda 63 görmeliydima rtık

aben abla beniiii öpcek gelinceee
oggg banum bana kalsa bu hafta 61li rakmalrı görmem gerekdi banum . kilo işinde evdeki hesap çarşıya pardon baskle uymaz.

evde tatlı canavarı bir eş ve makarna börak papat hastası yavruşlar var ve bikaç güne bir beslenmelerine koymak için böreç çörek yapıyorum banum şu anda oldugu gibi. emeklerimin karşılıg diyorsun ben alıyormuyum emeklerimin karşılıgını ama isyanda etmiyorum bilmiyormuyum bünyemi. kilo vermesemde en azından saglıklı besleniyorum .
sabır ,sabır kendimi göremesende seni 5li rakmalrda görmek istiyorum artık ve bunu kaçamak yaparak göremessin . 3 çt. pastaya bişi demem ama gerisi gelmesinden ve motivasyonunun bazulmasından korkarım .

Son düzenleme:

hoşgeldin maytabım ....

sıgarayı bırakmana çok sevindim . varsın gelsin kilolar .. senin bünyenin montiye uyumu malum 1.2. aya kalmadan gider hepsi.
geçnlerde aklıma düşdün baktım k.k ya hiç girmemişsin .. beklerik bacım ...
oglanlar napıyo büyümüşlerdir iyce.

Son düzenleme:

selammm şekercimm
kaçagı karamsarlıga kapılıp yapmadım gerçekten yoksa motivasyonumm yüksek yani
ama ben sana bişiy söylemek istiyorum aynı zmand abaşladık abla ama snein kaçamkların oldu bu süre zarfında
pide,baklava vs yanii benim de ilk kaçmagım buyduu
yani az kilo verdin belki benden ama kaçamakta yaptın.
sinirle kızıp yesem motivasyonum düşerdi belki ama gerçekten öle degildii ve unuttum kaldıgım yerden devam eidyorum akaşam bol lahana salatası yiycem okaaa

64.2 iyi bir rakama ama aynı yerde çakılmak iyi degil be apla
ama içimde bir hiss var 63 leri görücem haftayaaa yılbaşı kaçamagını bileee unutabiliirmm yani

az hş spagetti (yagsız )1.aşamada yeniyor ama çok seyrek . bazı bünyelerde kilo vermeye engel oluyor diye pek yemiyoruz .

okiş banum motiven kaybolmasında 3 çt. dan bişi olmaz.
aslında ben o anemlere gitigim ve çısları yedigimin ertesi hafta çok kilo vermiştim 62 olmuştum ..kaçamak yapmadıgım zamanlar kilom durdu ilginç
son günlerde yemgide azalttım farkındayim sanrım kilom birazda ondan durdu .:26:

az hş spagetti (yagsız )1.aşamada yeniyor ama çok seyrek . bazı bünyelerde kilo vermeye engel oluyor diye pek yemiyoruz .

bende bu akşam spagetti yeşil salata düşünüyorum evde pırasa var.
hoşbuldum aebencim inşallah hepimizverelim ya sen beni yazın görseydin acırdın halime sürekli diyet modunda sürekli bozan bi maytap ama şükür 3 haftadır kaçamak yok

diyim o zaman maytabım ...
kız görünmez olmuşsun bende gittin sandım .
sen yeterki iste maytabım 53 de ne var.

1 avuç kaysı çiri

kahvaltı
2 dilim ekmek 1 çay kaşıgı marmelat 1 domates bıraz maydanoz şekersiz ıhlamur 2 zeytin
1 saat 30 dk spor (ayrobic+ yürüyüş)
öğlen:
1 dilim ekmek patlıcan ve biber közleme

40dk yürüyüş

ara:1 elma

akşam: bol salata ve balık

ara: ? tarçınlı hurma yıyebılırım canım tatlı çekıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…