Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydin kizlar.

3 günüdür karin agrisi cekiyorum dünden beride tuvaletteyim tam adepte oluyorm diyorum bisey cikiyo ama pes etmek yok kendime gelir gelmez kaldigim yerden devam edicem.

günaydin kizlar.

3 günüdür karin agrisi cekiyorum dünden beride tuvaletteyim tam adepte oluyorm diyorum bisey cikiyo ama pes etmek yok kendime gelir gelmez kaldigim yerden devam edicem.

geçmiş olsun hasret. dokunacak bişimi yedinki?

merhaba kizlar ben bugunki menumu yazayimda sonra vaktim olmayabilir
sabah 8:30
tost ve capuccino
oglen 13:00
2 yumurta haslayip coban salatayla yiycem yaninda ayran
ara 16:00
1 portakal yada 2 mandalina
aksam 19:00
firinda tavuk kizarticam,salata ve ayran
yatmadan once kucuk bir porsiyonda meyve yerim

banum bir ara ablamda çok kullanmıştı ve laf arasında eşime sormuştu oda...eşimde laksaktif özelliği olan hiç bir şeyi uzun süre kullanmak iyi değil demişti.bağırsaklardaki tüycüklerin işlevini kaybetmesine neden oluyormuş ve temelli kabızlık yapıyormuş.bağırsağımızın düzenli çalışması için iç yapısındaki tüyçüklerin dışkılama yapabilmek için düzenli olarak kasılıp gevşemesi gerekiyormuş ama bitki çayları müshil ilacı vs..türündeki şeyler bu işleyişi durdurup kendisi yapıyormuş ve bağırsak tamamen tembelleşiyormuş ve o tüycükler ölmeye başlıyormuş zamanla.ve bakteri yapışmaya müsait hale geliyormuş bağırsağın iç yüzeyi..
uzun ve karışıkmı anlattım bilmiyorum ama umarım anlatabilmişimdir cnm..
aynı durum yemekten hemen sonra içilen maden suyundada oluyormuş.yani mide kasılıp gevşeyerek yediklerimizi hazım edeceği yerde devredışı kalıyormuş maden suyu kendi asidiyle parçalıyormuş yiyecekleri...

hasret geçmiş olsun cnm...bazen böyle salgınlar oluyor havadan yada sudan enfeksiyon bulaşıyor insana...

ben şincik yürüyüşe çıkar.oğluşla babası hazır oynuyorken..balık alıp geleyimde eşim hazırlasın akşam için..hazıra konmak haftada birde olsa ne güzel oluyor.

kızlar sonunda regli olabıldım karnım kasıklarım çok fena egrıyo bugun hiç bi iş yapmadı tabi sporda canım çok fena karbonhidratlı şeyler çekıyo

iyi haftasonları herkese ...
kimseler gelmemiş...ne fena soğudu hava birden yahu,bu gün çıkayım azıcık yürüyeyim hemde balık vs.alayım dedim dondum anaaaam..
taytla çıkmıştım bacaklarım buz kesti gelene kadar.eldivenlerimi atkımı beremi falanda almadım bu kadar soğuk olduğunu kestiremedim.mutfağa çok güzel güneç vuruyor diye ılıkmış hava dedim deri montla çıktım dondum geldim..

sadece balık alacaktım sözde,neredeyse balığı unutup geliyordum
bime labne almaya bi girdim; girmez olaydım:18: dün bir sürü şey gelmiş indirimli.silikon yastık aldım 2 tane,oğluma kendime panduf,bir koli süt,başka marketten bez vs. derken baktım taşınacak yük değil çağırdım eşimi gelin beni alın diyebirde oğlumun pandufu küçük geldi bu soğukta bi daha git geri değiştir yürümüş oldum gerçi ama azıcıkta donmuş oldum..2.gidişimde donmamın şerefine angora çoraplardanda aldım kendime ancak ısınırım diye felaket sıcak tutuyor kıslar tavsiye ederim..

iyi akşamalrrr efem
bugün dışarı çıktık şükürr yeni yeni ciciler aldım kendime
deri mont aldım bitanee siyah-kahve arasında kararsız kaldm ama siyah aldım m aldım biraz dar ama zayıflıyorum nasılsa dedim
2 çizme aldım bi siyah bide gri ,2 bluz ,1 pantolon aldım
aklımd abir kaç şey kaldı ama kızılaya bakmak istiyorum
aben abla sen bakmıştın blazer ceketler filan varmı izmir caddesinde?
sonra anneme geldik bebeleri aldık eve geçtik bay yogundu yanii
montiye zeval gelmedi ama baya bi aç kaldımmm malesef

zilimmm gül gül öldüm kıssss donma şerefine aldıgın angora çoraplarını güle güle giy cnm
bugünden sonra daha fazlaaa agrılık vericem platese üf üf üffffff
istediigm görüntüye yavaş yavaş kavuşuyorumm
panduflardan bendemi alsam acaba yaaa ama 25-35 yazıyordu numarası benimkielre gelirmi acep seninkine küçük geldigine göre
bende bakayım hemenn

aben abla haklısınn nar ekşisi konusunda gaçdaştan alayım yarınn

şu hayatta gerçekten hiçbirşey için üzülmeyee degmezmişş bir kez daha anladım
apartmanımızda bir teyze vardı 1.5 yıldır kanser ile ugraşıyordu
hep gitmek istedim yanına gidemedim
bu akşamda sibel aradıı( altkomşum)
banu çok kötü fatma teyze çok yaşamaz diiyncee bi görmek istedimmm
aman allahım iniltilerr acılar eve kendimi zor attımm aglamaktann
ben geldim yarın saat sonra feryat figan koptu vefaat etti teyzemizzz
iyikide gitmişim deidm o beni görmedi ama ben onu gördümmm
allah tahsiratını affettsinnnn

çay filan içtiler bardakalrı getiridm makinaya attım
sabahta kahvaltı vericez evdekilereee kahvaltılıkları hazırladımm
çok üzgünüm geçektennnn

başınız sağolsun canım ya gerçekten hayatta en önemli şey sağlık

banum başınız sağolsun cnm...hayat gerçekten çok kısa ama insan günlük telaşlara kaptırıyor kendini...unutuveriyoruz herşeyi...

walla banum angora çoraplarım ayacıklarımı dırın gibi ısıttı..normaldede ellerim ayaklarım hep soğuktur.eldiven bile giysem öyledir yani..kanım düşük olmamasına rağmen buz gibi eller ayaklarla dolaşırım.geçen sınıfta bi çocuğun ensesine dokundum çocuk irkildi soğuktan o derece yani... çizme giydiğim günler giyerim artık bu çoraplarımı...bazen ayakkabı işle gidince ince çorapla ayaklarım mermer gibi oluyor eve gelene kadar ve idrar yollarımı üşüyütüyorum hemen:18: eşimin ve oğlumun kar yağsa bile ateş gibi elleri ayakları hep...ne güzel...

pandufunu oğlum bu gün parmağını vida gibi çevire çevire sokup sökmüştü sabah diktim banumev ayakkabıları var ama giymiyor birini bot şeklinde almıştım biraz giydi bıktı.birinide kendi beğenip alsın belki giyer dedik arabalı istedi aldık onada bıktı bakalım bunlara ne zaman bırakacak...

ben yağlı kafamı misss kokulu sarmısaklı şampuanımla yıkayayım barim . bemix-evigen- sinamekili ve hintyağlı haa birde sarmısak bekletilmiş z.yağı ilaveli karışım var kafamda kaç saatir.eşim hep başka odada duruyor kokudan adam nefes darlığı çekiyor ben saçlarım güzel olacak diye

hatta buda yetmedi ampullerden gözaltlarıma ve yüzümede masajla sürdüm kk'da okudum onuda

bi gün ya saçsız uyanıcam yada yüzüm ucubeye dönmüş halde

selam zilim nasılsınnn
beynim bi kazan oldu vallaaa ya ne diyet kaldı ne bişeyy bi gece uyumadım alt üst oldum
ne zman ne yeidm bilmiyorum bile

kızlar bugun bütün kıyafetlerimi erinmeyıp bırbır denedım kılo olarak azalma yok ama incelmişim kıyafetlerden bariz belli bugun acaip kaçamaklar yaptım menümü yazmıyorum.

Kızlar merhaba...Uzun süredir sizleri takip ediyorum.En sonunda yazmaya karar verdim.Ben 40 ve yaşında ( bana hiç öyle gelmiyor:)))) 1.66 boyunda ve 65 kg ağırlında 2 çocuk annesi bayanım.Oğlumu 30 yaşında doğurdum.Gebeliğim sırasında yaklaşık 35 kg aldım.Ama 1 yılda montignac ile verdim.Hiç zorlanmadım.4 yıl sonra kızımı dünyaya getirdim.Bu kez bütün gebeliğim sırasında çok dikkat etmeme rağmen 22 kg aldım.YAŞ BU arada 35 OLMUŞTU.Yine montignac ile 17 kg verdim.Ve tıkandım.Yaklaşık 5 senedir neler denedim diyetisyene gittim, kendim diyet yaptım şu 5 kg ı veremedim.Döndüm dolaştım yine monti yapmaya karar verdim.Geçen sene Dukan ile 5 kg verdim ama maalesef hızlı verip, hızlı aldım.Diiyetisyenin bana dediği metabolizmanı durma noktasına getirmişsin dedi.Sürekli diyet yaparak.Ama bu bende saplantı haline geldi.Bende buraya yazarak bir anlamda kendimi motive etmek istiyorum.Hergün listemi yazıcağım.BYE...

merhaba yine ben

bir kere daha uğrayıp ce e deyip kaçmış gibi olmuştum...

ama şimdi kararlıyım :)) inşallah... Rabbim utandırmasın..

Çok kez dukana başlayıp kısa sürede pes ettim zor bir diyet ve artık anladım kesinlikle bana göre değil zira meyveyi ve sebzeyi yemeden bir gün geçirmek oldukça zor geliyor
hem baktım ve gördüm ki buradaki arkadaşlarda ciddi kilolar verenler var...

Başta ocd cim kendisi arkadaşımdır ve çok fit bir hatun oldu maşallah bense yemeye devam ede ede verdiğim tüm kiloları geri aldım sayılır

şimdi tanışma faslı adım pınar evli ve eymen isimli bir oğlan annesiyim...
kilomu yarın sabah tartılınca net verebilirim ama 70 civarı boyum 1.69 hadi bakalım beni sımsıkı sarıp sarmalayın kaçamak dahi yapamayayım

günüaydın .. hayırlı haftalar olsun inşallah ....
banum ne oıldu bi bakım mesajlara ..:26:

:26:hayat ne garip dimi dün varız bugün yok.. sonsuz hayata açılmışız ne götürücez öbür tarafa .
sonsuz diyince beynimiz bile algılamıyor . 60 .70 senelik ömür oda yaşarsak . opencereden bakınca ne garip geliyor kilomuzla ugraşmak dimi.?

.. Allah rahmet eylesin teyzeye. bu dünyadiki açıları öbür dünyaya kefaret olsun inşallah .
hep diyorumya kilo işiyle çok ugraşıyoruz çünki kafamıza takacak allaha şükür çok önemli sorunlarımız yok . hayatda ne dertler ne kaderler var ..uzak olsun hepimizden .
başınız sağğolsun banum .

Son düzenleme:
kızlar bugun bütün kıyafetlerimi erinmeyıp bırbır denedım kılo olarak azalma yok ama incelmişim kıyafetlerden bariz belli bugun acaip kaçamaklar yaptım menümü yazmıyorum.
incelmeyin şerefina kaçamak ha .:) afiyet olsun kajum ..
hoşgeldin ecz..
morla yazdıgın yer aynen beni anlatıyor yani aynı durumdayız ...
dah evelden monti deneyimin çok olmuş . monti yapmakda zorlanmassın . bu 5 kiloyu verelim artık bendede yapışdı gitmiyorrrrrr
uzun süredir takip ediyormuşsun bizleri baya tanıyorsundur .
montiye ilk başladıgında güzel sonuçlar alınıyor ama bizim gibi bünyesini durdurmuş hatunların takılma ve sabır sorunu oluyor mutlaka .
diyetisyen nin başka tavsiyeleri oldumu aceba . bizim gibi bünyeleri tetiklemek için ..
durmunuz aynı ben oldugundan görüş alışverişide bulunmayı çok isterim .
diyet yapmak kolay ama vermeyen bir bünyeyele diyet yapmak çokkkk zor .bunu yaşamış olanlar anlar ..bazan kendimi hızlı akan bir nehirde akıntıya karşı kürek çekiyormuşum ginbi hissediyorum onca çaba sarfetmek ama hala yerinde saymak birde kürek çekmeyi bırakınca gerilere gitmek o yüzden kürek çekmeyide bırkamıyorsun ileride gidemiyorsun .:26: çok mu karamsar oldum ne .
saglık olsun kilomuzda bişi yok az öncede banuma yazdıgım gibi allaha şükür sıkıntımız tek kilomuz olsun . hoş oda fazla yok 3.5 kilo ama takıntılı baynalr olduk çıtır oldukça oda göze batıyor okadar yoksa sorun yaratacak bi kilo deyil 60 lı kişlolar ...

paylaşımlarınızı bekliyorum özelikle kendim için .

hoşgeldin pınar ..
ocdim çıtırmı çıtır bir hatundur mankenlik ajansına vericem onu zilimle beraber ..
çok fazla kilon yok boyuna göre bi 10 kilo seni krutarır .. ama dukan yapmışsın eger yakında yaptıysan ilk haftalr fazla veremeyebilirsin ..
dukan diyeti öyle canım verdirdigi hızla yanen geri geliyor tün alınanlar .

...aslında tüm diyetler için şu kural geçerli ;tüm hayatına yansıtmadıgın sürece .yada şöyle diyim normal beslenmene ne kadar yakınsa bir diyet okadar başarılı uzun vadede .normal beslenmene ne kadar uzaksa bi okadar sonuç hüsran .

evet tabii ki acemi benden bir çok soru gelecek sizlere

işte soru 1 : bulgurun durumu nedir bu diyette ?
bulgur aslında mecbur kalınmadıkça yenmiyor gl endeksi 50 civarında genlde 35. gl endeksi geçmişyoruz bu kuralı sedece ekmek için deliyoruz .
eger mecbur kalırsa yersen yanında yag ve et olmasın .

afiyet olsun çamlıcam ...
banum aldıklarını güle güle giy canım . o ceketlere bakmadım .ama genel olarak her yerde %50 indirim var fazla seçilmeden bak derim . ben sezon başı pahalı diye almadıgım ürünleri farkında olmadan indirimin başladgı ilk gün gitmişim ve aldım . cumarteside çoçuklara bişiler aldım .özelikle ykm de kozmetik ürünlerinde çok kalabalık vardı . bide eşin takım elibise giyiyorsa ykm nin markalı ürünlerindede %50 indirim var .ben bikaç gömlek aldım eşime . benim giyindigim ve tarzım olan seçil ve moda ilgi vardır hem kaliteli hem zevkime uygun ordan alıyorum genelde . perşembe kızmın dersane günü bi daha göz atarım .ama cumartasi ne kadar gezdiysem 12 den 21. re şu an bile hala ayaklarımın altı agrıyor.

sen nasılsın toparlandınmı biraz .?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…