günaydin kizlar.
3 günüdür karin agrisi cekiyorum dünden beride tuvaletteyimtam adepte oluyorm diyorum bisey cikiyo ama pes etmek yok kendime gelir gelmez kaldigim yerden devam edicem.
geçmiş olsun hasret. dokunacak bişimi yedinki?
haa zilim ne diycektim sanaa ben hergün form çay içiyorum hemd ebir kupaya iki tane atıp
yaklaşık 1 yıldır böyle içiyorum ama acaipte tırsıyorum ya bişiy olcak diye
osebepten bıraktım artık form çay içmeyiii :26::26::26::26::26:
bir hafta filan zorlanırım belki amaa napayım keten tohumu tüketcem kahvaltıdaa
korkuyorum ya bişiy çıkar diye
şu hayatta gerçekten hiçbirşey için üzülmeyee degmezmişş bir kez daha anladım
apartmanımızda bir teyze vardı 1.5 yıldır kanser ile ugraşıyordu
hep gitmek istedim yanına gidemedim
bu akşamda sibel aradıı( altkomşum)
banu çok kötü fatma teyze çok yaşamaz diiyncee bi görmek istedimmm
aman allahım iniltilerr acılar eve kendimi zor attımm aglamaktann
ben geldim yarın saat sonra feryat figan koptu vefaat etti teyzemizzz
iyikide gitmişim deidm o beni görmedi ama ben onu gördümmm
allah tahsiratını affettsinnnn
çay filan içtiler bardakalrı getiridm makinaya attım
sabahta kahvaltı vericez evdekilereee kahvaltılıkları hazırladımm
çok üzgünüm geçektennnn
şu hayatta gerçekten hiçbirşey için üzülmeyee degmezmişş bir kez daha anladım
apartmanımızda bir teyze vardı 1.5 yıldır kanser ile ugraşıyordu
hep gitmek istedim yanına gidemedim
bu akşamda sibel aradıı( altkomşum)
banu çok kötü fatma teyze çok yaşamaz diiyncee bi görmek istedimmm
aman allahım iniltilerr acılar eve kendimi zor attımm aglamaktann
ben geldim yarın saat sonra feryat figan koptu vefaat etti teyzemizzz
iyikide gitmişim deidm o beni görmedi ama ben onu gördümmm
allah tahsiratını affettsinnnn
çay filan içtiler bardakalrı getiridm makinaya attım
sabahta kahvaltı vericez evdekilereee kahvaltılıkları hazırladımm
çok üzgünüm geçektennnn
incelmeyin şerefina kaçamak ha .:) afiyet olsun kajum ..kızlar bugun bütün kıyafetlerimi erinmeyıp bırbır denedım kılo olarak azalma yok ama incelmişim kıyafetlerden bariz belli bugun acaip kaçamaklar yaptım menümü yazmıyorum.
hoşgeldin ecz..Kızlar merhaba...Uzun süredir sizleri takip ediyorum.En sonunda yazmaya karar verdim.Ben 40 ve yaşında ( bana hiç öyle gelmiyor:)))) 1.66 boyunda ve 65 kg ağırlında 2 çocuk annesi bayanım.Oğlumu 30 yaşında doğurdum.Gebeliğim sırasında yaklaşık 35 kg aldım.Ama 1 yılda montignac ile verdim.Hiç zorlanmadım.4 yıl sonra kızımı dünyaya getirdim.Bu kez bütün gebeliğim sırasında çok dikkat etmeme rağmen 22 kg aldım.YAŞ BU arada 35 OLMUŞTU.Yine montignac ile 17 kg verdim.Ve tıkandım.Yaklaşık 5 senedir neler denedim diyetisyene gittim, kendim diyet yaptım şu 5 kg ı veremedim.Döndüm dolaştım yine monti yapmaya karar verdim.Geçen sene Dukan ile 5 kg verdim ama maalesef hızlı verip, hızlı aldım.Diiyetisyenin bana dediği metabolizmanı durma noktasına getirmişsin dedi.Sürekli diyet yaparak.Ama bu bende saplantı haline geldi.Bende buraya yazarak bir anlamda kendimi motive etmek istiyorum.Hergün listemi yazıcağım.BYE...
hoşgeldin pınar ..merhaba yine ben
bir kere daha uğrayıp ce e deyip kaçmış gibi olmuştum...
ama şimdi kararlıyım :)) inşallah... Rabbim utandırmasın..
Çok kez dukana başlayıp kısa sürede pes ettim zor bir diyet ve artık anladım kesinlikle bana göre değil zira meyveyi ve sebzeyi yemeden bir gün geçirmek oldukça zor geliyor
hem baktım ve gördüm ki buradaki arkadaşlarda ciddi kilolar verenler var...
Başta ocd cim kendisi arkadaşımdır ve çok fit bir hatun oldu maşallahbense yemeye devam ede ede verdiğim tüm kiloları geri aldım sayılır
şimdi tanışma faslı adım pınar evli ve eymen isimli bir oğlan annesiyim...
kilomu yarın sabah tartılınca net verebilirim ama 70 civarı boyum 1.69 hadi bakalım beni sımsıkı sarıp sarmalayın kaçamak dahi yapamayayım
bulgur aslında mecbur kalınmadıkça yenmiyor gl endeksi 50 civarında genlde 35. gl endeksi geçmişyoruz bu kuralı sedece ekmek için deliyoruz .evet tabii ki acemi benden bir çok soru gelecek sizlere
işte soru 1 : bulgurun durumu nedir bu diyette ?
afiyet olsun çamlıcam ...merhaba kizlarben bugunki menumu yazayimda sonra vaktim olmayabilir
sabah 8:30
tost ve capuccino
oglen 13:00
2 yumurta haslayip coban salatayla yiycem yaninda ayran
ara 16:00
1 portakal yada 2 mandalina
aksam 19:00
firinda tavuk kizarticam,salata ve ayran
yatmadan once kucuk bir porsiyonda meyve yerim
banum aldıklarını güle güle giy canım . o ceketlere bakmadım .ama genel olarak her yerde %50 indirim var fazla seçilmeden bak derim . ben sezon başı pahalı diye almadıgım ürünleri farkında olmadan indirimin başladgı ilk gün gitmişim ve aldım . cumarteside çoçuklara bişiler aldım .özelikle ykm de kozmetik ürünlerinde çok kalabalık vardı . bide eşin takım elibise giyiyorsa ykm nin markalı ürünlerindede %50 indirim var .ben bikaç gömlek aldım eşime . benim giyindigim ve tarzım olan seçil ve moda ilgi vardır hem kaliteli hem zevkime uygun ordan alıyorum genelde . perşembe kızmın dersane günü bi daha göz atarım .ama cumartasi ne kadar gezdiysem 12 den 21. reiyi akşamalrrr efem
bugün dışarı çıktık şükürr yeni yeni ciciler aldım kendime
deri mont aldım bitanee siyah-kahve arasında kararsız kaldm ama siyah aldım m aldım biraz dar ama zayıflıyorum nasılsa dedim
2 çizme aldım bi siyah bide gri ,2 bluz ,1 pantolon aldım
aklımd abir kaç şey kaldı ama kızılaya bakmak istiyorum
aben abla sen bakmıştın blazer ceketler filan varmı izmir caddesinde?
sonra anneme geldik bebeleri aldık eve geçtik bay yogundu yanii
montiye zeval gelmedi ama baya bi aç kaldımmm malesef
zilimmm gül gül öldüm kıssss donma şerefine aldıgın angora çoraplarını güle güle giy cnm
bugünden sonra daha fazlaaa agrılık vericem platese üf üf üffffff
istediigm görüntüye yavaş yavaş kavuşuyorumm
panduflardan bendemi alsam acaba yaaa ama 25-35 yazıyordu numarası benimkielre gelirmi acep seninkine küçük geldigine göre
bende bakayım hemenn
aben abla haklısınn nar ekşisi konusunda gaçdaştan alayım yarınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?