merhaba kizlar...
olum haberlerini okuyunca cok uzuldum arkadaslar,
naz basiniz sagolsun canim, masumcum sizinde basiniz sagolsun ...acinizi anliyorum allah geride kalanlara sabir versin
günaydınlar herkese ... güzel geçen bir haftasonu ve kız kardeşimin nişanından sonra güne kara bir haberle uyandım teyzemin eşi vefat etti . bizde bu akşam izmire yola çıkacağız cenazeye katılmak için . annemler sabah çıktılar yola
Allah rahmet eylesin canım
dükkanınız hayırlı olsun canım evet zaman herşeyi öğretiyor ve daha öğrenecek çok şeyimiz var.ben mesela 2senedir eşime yalvarıyorum resmen çocuk yapalım diyee ama geçenlerde aşılama için ben istemiyorum şuan evet çok ciddiyim deyince bütün hayallarim bitti dünyam başıma yıkıldı sanki ama zamanla anlıyorumkı demekki bi zamanı var tek kişinin istemesiyle olcak şey değilmiş diyorum vee gün geçtikçe daha da yeni şeyler öğreniyorum halıme isyan demiyorumda neden çocugum olmuyor hem bende pko hem eşimde varıkosel diye çok söyleniyordum ama bunada şükürler olsun en azından tedavımız var ve eşimde borçların hafiflemesini bekliyorr bende zayıflamayı planlıyorum :)))))
herşeyden önce sağlık gelir . halimize çoğu zaman şükretmemiz gerekiyor canım . öyle hastalıklar varki çaresi yok . İNŞALLAH eşinde en kısa zamanda bebek ister canım . ALLAH aşılmayacak dertler vermesin
amin canım amin sağol aslında biraz düşünnce hak veriyorum eşime birsürü borç var rahat büyütmek istiyorum ben çocuğu diyorr suan olsa çalışmam şart ev aldık borçandık ama ilerde hafifleyince olursa belkide çalışmam kendım bakarım çocuğumaa.herşeyin başı sağlık gerçekten :)
amin canım sağolnaz başınız sağolsunn cnm.allah taksiratlarını affetsin..
Bende geçen yaz ingilteredeyken annemin 3 komşusu ve babannem vefat etti.babannem yatalaktı zaten uzun süredir ve çok yaşlıydı ama komşularımız hep orta yaştı ve hepsi kansermiş( çağın vebası oldu gerçekten..genç yaşlı farketmiyor..doğal beslnein diyorlar ama ne kaldıki doğal...bağa bahçeye elip kendin yetiştirsen bile doğal olmuyorki malesef.hava kirli toprak kirli su kirli (
aebenim görsen aplam çocukları hep bişeyler yemek istiyorlar..sırf bu yüzden okulda kantin yok..daha önceden varmış kantin kapalıyken camını kırmışlar kraker alabilmek için(tenefüste falan birşey yiyemiyorum özenicekler diye...bu sabah öğretmen arkadaş oğluma çubuk kraker vermiş uyanınca oyalansın diye.kahvaltı ettirecek bir şey kalmadığından çantamda:)) oğlum koridorda öğretmen arkadaşla dolaşıyormuş çocuğun elinden kapmışlar çubuk krakerini ( doyma hissini sağlayan hipotalamus onlarda çalışmıyormuş (allahım her gün şükredecek o kadar çok şey buluyorumki hayatımda..sanırım bu okul bana bir sınav olacak...son zamanlarda eşime vır vır edip duruyordum dikkan açmanın zamanımıydı durduk yere sıkıntıya sokuyoruz kendimizi diye.eskisi gibi her gördüğümü alamıyorum falan deyip deyip adamı üzüyordum ama resmen her şeye şükreder oldum...ve müsriftim bildiğiniz üzre..artık sadece ihtiyaçlarımı alıyorum.hesabı kitabıda öğretti bu dükkan işi bana
iyi aksamlar kizlar,,
ablam üzülerek aranizdan ayriliyorum bosuna vaktinizi almak istemiyorum benim dengesizligim yine üstümde hakkini helal et lütfen cok ugrastin benim icin ama ben yine herzamanki gibi istikrarimi koruyamadim özür dilerim
kesinlikle böyle düşünmelisin cnm...:13:eşinede hak ver..insan zaten borcu varken kendini psikolojik baskı altında hissediyor ister istemez ve buda stres yaratıyor...eşin maddi olarak rahatlasın biraz,kafasındaki düşünceler azalınca zaten o kendi istiycek emin ol.hem genç insalarsınız neden olmasın.olunca tüm hayatın değişecek.kötü anlamda değil elbet ama kısıtlanacaksın ister istemez.gez toz biraz.tadını çıkart çocuksuzluğun.biz kendi isteğimizle 5 yıl yapmadık.her sene başka yerlere tatile gittik,hemde bir yazda 3 ayrı defa ..2 yıldır çocuğumuz küçük ve bırakacak kadar güvenebileceğimiz birileri yok aynı şehirde(anne abla vs..)gidemedik bi yere.kendi yazlığımıza gittikv ordada rahat edemedik..diyeceğim o ki her şey zamanıda güzel.çocuk olunca bu günlerini ararsın daha çok yılda geçmemiş evleneli.sen ve eşin hedeflerinize ulaşın önce bi..o varikosel tedavisini olsun sende zayıfla..geçen yazmıştımarkadaşımve eşide aynen sizindurumdaydı ve şu an 6 aylık gebe diye..umarımseninde hayırlı zamanda güzel haberlerini alırız..ama önce bi çıtır ol bakalım..dükkanınız hayırlı olsun canım evet zaman herşeyi öğretiyor ve daha öğrenecek çok şeyimiz var.ben mesela 2senedir eşime yalvarıyorum resmen çocuk yapalım diyee ama geçenlerde aşılama için ben istemiyorum şuan evet çok ciddiyim deyince bütün hayallarim bitti dünyam başıma yıkıldı sanki ama zamanla anlıyorumkı demekki bi zamanı var tek kişinin istemesiyle olcak şey değilmiş diyorum vee gün geçtikçe daha da yeni şeyler öğreniyorum halıme isyan demiyorumda neden çocugum olmuyor hem bende pko hem eşimde varıkosel diye çok söyleniyordum ama bunada şükürler olsun en azından tedavımız var ve eşimde borçların hafiflemesini bekliyorr bende zayıflamayı planlıyorum :)))))
hasretim noldu yaw nereye??hayırdır cnm kötü bir şeymi oldu neden moralini bozdun.dur gitme hemen...iyi aksamlar kizlar,,
ablam üzülerek aranizdan ayriliyorum bosuna vaktinizi almak istemiyorum benim dengesizligim yine üstümde hakkini helal et lütfen cok ugrastin benim icin ama ben yine herzamanki gibi istikrarimi koruyamadim özür dilerim
kıslar bebek zamanı için; evdeki hesap çarşıya uymaz .amin canım amin sağol aslında biraz düşünnce hak veriyorum eşime birsürü borç var rahat büyütmek istiyorum ben çocuğu diyorr suan olsa çalışmam şart ev aldık borçandık ama ilerde hafifleyince olursa belkide çalışmam kendım bakarım çocuğumaa.herşeyin başı sağlık gerçekten :)
bizde ev aldık bende çocuk istiyordum ama biraz ertelemek durumunda kaldık . ALLAH hayırlı zamanda HAYIRLI evlatlar nasip etsin İNŞALLAH
kesinlikle böyle düşünmelisin cnm...:13:eşinede hak ver..insan zaten borcu varken kendini psikolojik baskı altında hissediyor ister istemez ve buda stres yaratıyor...eşin maddi olarak rahatlasın biraz,kafasındaki düşünceler azalınca zaten o kendi istiycek emin ol.hem genç insalarsınız neden olmasın.olunca tüm hayatın değişecek.kötü anlamda değil elbet ama kısıtlanacaksın ister istemez.gez toz biraz.tadını çıkart çocuksuzluğun.biz kendi isteğimizle 5 yıl yapmadık.her sene başka yerlere tatile gittik,hemde bir yazda 3 ayrı defa ..2 yıldır çocuğumuz küçük ve bırakacak kadar güvenebileceğimiz birileri yok aynı şehirde(anne abla vs..)gidemedik bi yere.kendi yazlığımıza gittikv ordada rahat edemedik..diyeceğim o ki her şey zamanıda güzel.çocuk olunca bu günlerini ararsın daha çok yılda geçmemiş evleneli.sen ve eşin hedeflerinize ulaşın önce bi..o varikosel tedavisini olsun sende zayıfla..geçen yazmıştımarkadaşımve eşide aynen sizindurumdaydı ve şu an 6 aylık gebe diye..umarımseninde hayırlı zamanda güzel haberlerini alırız..ama önce bi çıtır ol bakalım..
hasretim noldu yaw nereye??hayırdır cnm kötü bir şeymi oldu neden moralini bozdun.dur gitme hemen...
cok tesekür ediyorum kizlar ya,zilim yeni olan bisey degil aslinda malesef ben dyitten sasinca toparlanmam zaman aliyor ve ben artik kendime söz verip verip tutamamktan cok SIKILDIM kendime saygimi ve güvenimi kaybediyorum ..kıslar bebek zamanı için; evdeki hesap çarşıya uymaz .
biliyorumki bebeginizi en iyi koşularda büyütmek istiyorsunuz . ama ben 3. hamileiginde eşim çalışmıyordu bile . rabbım kısmetiyle verir aç açık kalmadık şükür .üstelikde 2.kızım 8 aylıktı daha yürümüyordu bile . ama bir kere bile aldırmayı düşünmedim eşim işsiz diye . şimdi çok şükür 1000 kişiden fazla çalışanımız var.
şunu demek istedim borcumuz var ,ev alıcaz ,bu sene olmaz seneye .inanın kısmetinizde ne zaman varsa ozaman gelir .
amin .....
afiyet olsun nazlım .... yemek bulamdıgında kuruyemiş yardımına koşmuş ....haftasonu menülerimi yazayım bende ...
24.12.2011 cumartesi
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
zeytin ezmesi
cevizli ezme
öğlen
1 avuç badem
tulum peyniri
ara
2 adet mandelina
akşam
2 adet haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
25.12.2011 pazar
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
peynir
domates + salatalık
öğlen
1 tabak taze fasülye
yoğurt
akşam
1 avuç fındık ,badem,fıstık karışık
bugünkü menümü yazayım kızlar
sabah kalkınca 1yeşil elma
yarım saat sonra kahvaltı
2dilim tam buğday ekmeği
kk beyaz peynir
yarım domates ,yarım salatalık
13:00 öğlen yemeğim
1 tabak ıspanak ( prinçsiz )
1kase yoğurt
10 adet fındık
4gibi portakal yemeyi düşünüyorum.akşam içinse hiçbir fikrim yok:26:
1 litre su içmişimdir şimdiye kadar.
bizde ev aldık bende çocuk istiyordum ama biraz ertelemek durumunda kaldık . ALLAH hayırlı zamanda HAYIRLI evlatlar nasip etsin İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?