Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınnnn

aben abla aynenn öle valla bi var bi yoksun hayat bu

bi gece uyumayınc abütün düzenim degiştii
kan şekeri dengemde ,akşam yemegimmi ,öglenmi bilmiyorum ne yediigmi
başka sıkıntılarda var
kahvaltımı daha yeni yaptım

bu arada ben form çayını bıraktım artık günde 2 poşet içiyordum 1 bardakta
ama baya fazla içtigim için ilerki oluşabilecek zararlar yüzünden bıraktım
ama 2 gündürde wc yok:26::26::26::26:
sabahlalrı 1çk keten tohumu-ve çörek otu yiyorum
keten tohumunu daha mı fazla yemeliyim?
bu wc işi düzenimi bozacak eminimm

banum allah kolaylık versin canım ...
çayı aniden kesmeseydin keşka .. geçen gün okudum ama yzamyı unutmuşum .
çaylar sürekli tabiki zararı oablir ama alışmş bünydenden birden kesersen sorun olur .. çayından günde 2. deyilde 1 br içmeye devam et ..1 hafta sonra gün aşırı ve sonra bırak . bu arada keten tohumunada devam et.

hım evet daha mantıklı geldi
saol abla öle yapayım bari peki 1çy keten ve 1çay çörekotu mu yiyim
yoksa sadece 1 tk keten tohumu mu?

hım evet daha mantıklı geldi
saol abla öle yapayım bari peki 1çy keten ve 1çay çörekotu mu yiyim
yoksa sadece 1 tk keten tohumu mu?

sen eveldende keten tıhumu kulanıyordun banum çörek otunu bilmiyorum oda işe yaroyormu wc için . ararı olacagını sanmıyorum istersen kullan..

nazlı gelmemiş bu sabah ..

günaydin kizlar,

cok sükür bugün cok daha iyiyim,3 gündür mahvoldum..

klasik kahvaltiyla basladiim v´bakalim ins devami gelir .zira cok cabuk toparlanamiyorum ben.Allahtan arti da degilim

hoşbulduk evet ocdciğimin bir ajansla anlaşması lazım artık :))
evet malesef dukan yaptım bakalım geç olsun güç olmasın...

dediğin kural ise çok doğru ama ben malesef geç farkına varabildim...

bulgurada yazık olmuş desene :)

evet bütün gece kendimi motive ederek uyudum oğlumun doğum günü 22 mart o zamana kadar kilolarda kurtulmak için söz verdim kendime...
hayırlısı bakalım...

sabah
1 elma

yarım saat sonra
yumurta
domates biber ve lor peynir
evde beyaz ekmek vardı o yüzden yumurta tercih ettim

öğlen kayısı ve fındık

akşam tavuk ve salata yiyeceğim

ve gece yine bir meyva ile yatacağım

güne geç başladığım bugün iki öğün olacak gibi !

günaydın hatunlar..herkesin bol kilo verdiği bir hafta olur inşallah...yeni gelen arkadaşlar olmuş,hoşgelmişler...

banum geçen gün yazacaktım unutmuşum bu sabah okulda aklıma geldi:)) karatay hoca bir yerde ropörtajında kabızlık sorunu yaşayanlar bir hafta boyunca sabahları sıcağa yakın ılık suyu (koca bir bardak) ayakta durarak ve bir dikişte içeceksiiniz dedi..bir hafta sonra böyle bir probleminiz kalmayacak dedi..

normalde ayakta su içmek zararlıymış hemde dinen haram..midede emilmeden direk bağırsağa gidiyormuş ayakta içilince.ama tedavi amaçlı bir hafta için dedi.bağırsak florasını düzenliyormuş.dene istersen.yapılmayacak bişey değil yani..iyi gelmese bile kötü gelecek bir şeyde değil en azından...

aebenim ne kadar güzel söylemişsin aplam. hayatta tek takacağımız şey kilomuz olsa keşke...bu sabah okulda oğlum uyanırsa diye her sabah olduğu gibi kahvaltısını haızrlayıp götürüyorum.haşlanmış yumurtasını ,ekmeğini,küçük bir kapta balını,peynirini,kutuda sütünü vs..işte ..
prader willi sendromlu çocuklarım war bir sınıf diyorum ya..onların doyma problemleri var.morbit obez deniyor ileriki aşamalarına.onlardan biri çantamdan yiyecek poşeti alıp tamamını yemiş.o kadar safki örtmenim yedim dedi getirdi...gülümsedim ne diiyeyim.anneleri evde mutfağı kilitliyormuş hepsinin.hatta buzdolabına diğer dolaplara kilit taktırıyorlarmış çocuklarının sağlıkları için( çok zor bi durum.allah başa vermesin.walla sağlık ne büyük nimet...kıymetini bilmek lazım...

afiyet olsun ilk gün mönün güzel ...
günaydin kizlar,

cok sükür bugün cok daha iyiyim,3 gündür mahvoldum..

klasik kahvaltiyla basladiim v´bakalim ins devami gelir .zira cok cabuk toparlanamiyorum ben.Allahtan arti da degilim

iyi olmana sevindim hesret.artı olmamanada

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz:=)

zilim haklısın cnm ya şükretcek çok şeyimiz var
dediigni yapayım cnm ben zaten sabahları 1 meyve ardındanda yarım lt su içiyorum
sıcaga yakın içeirm artık ama kararlıyımm kurtulcam bu form çaylarındann
sonum iyi dgeil yoksA:18::18::18::18:

ne çok şükredecegimiz şeyimiz var kıymetini bilmedigimiz ...
o annelerin durumlarını düşünsene ve tedavisi yok . kendinizden daha çok kıymet verdiginiz varlık ve elinizden bişi gelmiyor kabulenmekden başka .

slm kılar hepinize iyi haftalar nasıl gidiyor bakalım benim şimdilik iyi sizin listelerine bakıyorum fikir olsun diyee :)) payaşımlar süper :)

günaydınlar herkese ... güzel geçen bir haftasonu ve kız kardeşimin nişanından sonra güne kara bir haberle uyandım teyzemin eşi vefat etti . bizde bu akşam izmire yola çıkacağız cenazeye katılmak için . annemler sabah çıktılar yola

ALLAHA rahmet eylesin nazlım ...
hayat böyle bir yandan sevinçler bir yandan hüzünler ...

ALLAHA rahmet eylesin nazlım ...
hayat böyle bir yandan sevinçler bir yandan hüzünler ...

amin ablacığım . eniştemin dün durumu kötü olduğu halde söylememişler bize nişan bitsin diye . sabahta eniştemin vefat haberini aldık .

nazo başınınız sagolsunc cnm valla içim şişti ya son zmanlarda ne kadar çok ölüm haberi alıyorum ya
bu neredeyse bu hafta 5. oldu
kendimeee gelemiyorummm yaaaaaaaa
bayan bunalıma baglandım bu aralar

nazo başınınız sagolsunc cnm valla içim şişti ya son zmanlarda ne kadar çok ölüm haberi alıyorum ya
bu neredeyse bu hafta 5. oldu
kendimeee gelemiyorummm yaaaaaaaa
bayan bunalıma baglandım bu aralar

sağol banu teşekkür ederim canım ... evet bende aynen öyle ve kanserden ölenlerin sayısı çok arttı ve bu hastalık çok yaygınlaşmaya başladı son dönemlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…