cok tesekür ediyorum kizlar ya,zilim yeni olan bisey degil aslinda malesef ben dyitten sasinca toparlanmam zaman aliyor ve ben artik kendime söz verip verip tutamamktan cok SIKILDIM kendime saygimi ve güvenimi kaybediyorum ..
ablam evet biliyorum ben zaten ne kadar ayriliyorum desemde bi gözm hep burda olur istesemde gözümüm burdan ayiramam :) evet cok süür en azindan diyet yaptimmi veriyorum ama iste koruyamiyorum
hasretim benimde böyle düşündügüm zamanlar çok oluyor.insan vaz geçiyor bazan her şeyden .. yarıan piskolojin daha iyi olur ..
illa diyet yap demiyorum ama .
zilim dükkan açmak işi ne ?? :44:
afiyet olsun nazlım .... yemek bulamdıgında kuruyemiş yardımına koşmuş ....
nişan işinşde kazazız atlatmışsın .izmir işinide kazasız atlatacagına eminim .. .
kardeşinin dügün ne zaman .?
afiyet olsun ecrin güzel mönü ....hiçde acemilik yok . akşamındada pro varsa süper .
kesinlikle böyle düşünmelisin cnm...:13:eşinede hak ver..insan zaten borcu varken kendini psikolojik baskı altında hissediyor ister istemez ve buda stres yaratıyor...eşin maddi olarak rahatlasın biraz,kafasındaki düşünceler azalınca zaten o kendi istiycek emin ol.hem genç insalarsınız neden olmasın.olunca tüm hayatın değişecek.kötü anlamda değil elbet ama kısıtlanacaksın ister istemez.gez toz biraz.tadını çıkart çocuksuzluğun.biz kendi isteğimizle 5 yıl yapmadık.her sene başka yerlere tatile gittik,hemde bir yazda 3 ayrı defa ..2 yıldır çocuğumuz küçük ve bırakacak kadar güvenebileceğimiz birileri yok aynı şehirde(anne abla vs..)gidemedik bi yere.kendi yazlığımıza gittikv ordada rahat edemedik..diyeceğim o ki her şey zamanıda güzel.çocuk olunca bu günlerini ararsın daha çok yılda geçmemiş evleneli.sen ve eşin hedeflerinize ulaşın önce bi..o varikosel tedavisini olsun sende zayıfla..geçen yazmıştımarkadaşımve eşide aynen sizindurumdaydı ve şu an 6 aylık gebe diye..umarımseninde hayırlı zamanda güzel haberlerini alırız..ama önce bi çıtır ol bakalım..
evet canım yazdıkalrı çok iyi hatırlıyorum eşim iyi bir gelecek istiyor bende başta cok üzüldüm hem pko hemde varıkosle olunca ama şimdi takmıyorum zorla bişey olmaz 2li istemek lazım diye aklımın bir köşesi yerleştirdim diğer köşesinede zayıflamayı sonucda amelıyat oldu eşim bende zayıflatyınca adetlerim düzleenecek hayırlıs nasıp kısmet diyorum ve zayıfglaamay devam diyorum :)))
kıslar bebek zamanı için; evdeki hesap çarşıya uymaz .
biliyorumki bebeginizi en iyi koşularda büyütmek istiyorsunuz . ama ben 3. hamileiginde eşim çalışmıyordu bile . rabbım kısmetiyle verir aç açık kalmadık şükür .üstelikde 2.kızım 8 aylıktı daha yürümüyordu bile . ama bir kere bile aldırmayı düşünmedim eşim işsiz diye . şimdi çok şükür 1000 kişiden fazla çalışanımız var.
şunu demek istedim borcumuz var ,ev alıcaz ,bu sene olmaz seneye .inanın kısmetinizde ne zaman varsa ozaman gelir .
amin .....
zilim dükkan açmak işi ne ?? :44:
afiyet olsun nazlım .... yemek bulamdıgında kuruyemiş yardımına koşmuş ....
nişan işinşde kazazız atlatmışsın .izmir işinide kazasız atlatacagına eminim .. .
kardeşinin dügün ne zaman .?
afiyet olsun ecrin güzel mönü ....hiçde acemilik yok . akşamındada pro varsa süper .
çok yanlızın, aşagıda seni görüyorum çokdandır sesin çıkmıyor nasılsın? özledik ama ....
yalnızımmm
yaz arada cnm yaaa idyet yapmadannn da hoşgeldin:)
yanlızım kızcezine geçmiş olsun .öp benim erime .merhaba canim bende sizi özledim diyet yapmayi özledim eski iradeli beni özledim offffffffff offfffffffff.ne kadar diyet yapmasamda burayi okuyamadan gecemiyorum gönlum hep sizinle yazmaya pek zamanim olmuyor bu ara cok sikintili basim dunya derdi iste hic bitmiyor allah daha buyuk dert vermesin insallah.kucuk cadim hasta 2 gundur atesimiz var cok mizmiziz surekli bir aglama modundakilom konusundada cok muitsuzum 73,5 kiloyum ama hic diyet modundada degilim cok yoruldum bu kisir donguden birde su ara surekli bir beden kucuk kiyafet jeans alma modundayim nasil olsa zayiflicam diye kendimi avutuyorum kanimca yavas yavas kafayi kiriyorum unutmadan nazim ve masumum basiniz sag olsun allah yakinlarina sabir versin amin.zilim dukkaniniz hayirli olsun canim.bebek isteyen arkadasinda adini hatirlayamadim simdi allah istediginiz zamanda kucagini doldurur insallah.hepinizi seviyorum ay unutmadan ocd sen nasilain oglusun nasil canim unuttugum arkadaslar varsa kusura bakmasinlar hepinizi seviyorum
toparlarsın banuşum .3 gündür diyetim kaydı ya kaçamak yok ama düzesiz yiyorum yada geçiştiriyorum
bir gece uyumadım hiç dün gecede uyuyunca nevrim döndüü
yarındna itibern toparlarım inşş
yanlızım kızcezine geçmiş olsun .öp benim erime .
Diyet konusunda hepimizde oluyor o kısır döngü üzülme sağlık olsun .
Yaz arada bakıp bakıp kaçma ..
toparlarsın banuşum .
Zilin ne dükkanı yav ben kaçırdım sanırım .hayırlı olsun ..
hosbulduk canim sorma valla durumum vahim yedikce yiyesim geliyor birde surekli gozumun onunde olunca nefsime yeniliyorum.en basit ornek pilavi cok severim bir oturusta 2 tepelemne tabagi yerim yani simdi haftanin 4 gunu restorant icin pilav yapiyorum evde hergun pizza goruyorum birde ustune gece yarisi tabak tabak dolma tatli yiyen bir koca gelde sinir olma yemeeeeeee.offfffffffffff diyorum baska da birsey demiyorummmmmmmm
yanlızım kızcezine geçmiş olsun .öp benim erime .
Diyet konusunda hepimizde oluyor o kısır döngü üzülme sağlık olsun .
Yaz arada bakıp bakıp kaçma ..
toparlarsın banuşum .
Zilin ne dükkanı yav ben kaçırdım sanırım .hayırlı olsun ..
merhaba canim bende sizi özledim diyet yapmayi özledim eski iradeli beni özledim offffffffff offfffffffff.ne kadar diyet yapmasamda burayi okuyamadan gecemiyorum gönlum hep sizinle yazmaya pek zamanim olmuyor bu ara cok sikintili basim dunya derdi iste hic bitmiyor allah daha buyuk dert vermesin insallah.kucuk cadim hasta 2 gundur atesimiz var cok mizmiziz surekli bir aglama modundakilom konusundada cok muitsuzum 73,5 kiloyum ama hic diyet modundada degilim cok yoruldum bu kisir donguden birde su ara surekli bir beden kucuk kiyafet jeans alma modundayim nasil olsa zayiflicam diye kendimi avutuyorum kanimca yavas yavas kafayi kiriyorum unutmadan nazim ve masumum basiniz sag olsun allah yakinlarina sabir versin amin.zilim dukkaniniz hayirli olsun canim.bebek isteyen arkadasinda adini hatirlayamadim simdi allah istediginiz zamanda kucagini doldurur insallah.hepinizi seviyorum ay unutmadan ocd sen nasilain oglusun nasil canim unuttugum arkadaslar varsa kusura bakmasinlar hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?