Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hasretim benimde böyle düşündügüm zamanlar çok oluyor.insan vaz geçiyor bazan her şeyden .. yarıan piskolojin daha iyi olur ..
illa diyet yap demiyorum ama .

ablam ALLAH kısmet ederse eylül gibi düşünüyorlar düğünü . izmir işinide atlatırım ablam zaten bişey yiyesim gelmez yarın cenaze defnedildikten sonra yola çıkacağız hemen .

kısmet diyelim ablacım zamanı gelince olcak inş.

sizi takıp ediyorum ablacım :) fırsat buldukça okuyorummm :)

çok yanlızın, aşagıda seni görüyorum çokdandır sesin çıkmıyor nasılsın? özledik ama ....

zilim açıldımı tükkanınız hayırlı olsun cnm
eccük kıs alışveirşleriniii ayy bana ne oluyorsa şaka tabiki cnm
ama olmuyor işte sıkmayıncaa ,
çocuklarada yazık valla ya ne kadar üzüldümm doyma hisi yok demek:26::26::26:

aben ablam
allah daha çok verisn evet çocuk işi plana prorejeye bakmıyor gerçektende
bi bakmışsın çıkıp geliveriyorlar

çok yanlızın, aşagıda seni görüyorum çokdandır sesin çıkmıyor nasılsın? özledik ama ....

merhaba canim bende sizi özledim diyet yapmayi özledim eski iradeli beni özledim offffffffff offfffffffff.ne kadar diyet yapmasamda burayi okuyamadan gecemiyorum gönlum hep sizinle yazmaya pek zamanim olmuyor bu ara cok sikintili basim dunya derdi iste hic bitmiyor allah daha buyuk dert vermesin insallah.kucuk cadim hasta 2 gundur atesimiz var cok mizmiziz surekli bir aglama modundakilom konusundada cok muitsuzum 73,5 kiloyum ama hic diyet modundada degilim cok yoruldum bu kisir donguden birde su ara surekli bir beden kucuk kiyafet jeans alma modundayim nasil olsa zayiflicam diye kendimi avutuyorum kanimca yavas yavas kafayi kiriyorum unutmadan nazim ve masumum basiniz sag olsun allah yakinlarina sabir versin amin.zilim dukkaniniz hayirli olsun canim.bebek isteyen arkadasinda adini hatirlayamadim simdi allah istediginiz zamanda kucagini doldurur insallah.hepinizi seviyorum ay unutmadan ocd sen nasilain oglusun nasil canim unuttugum arkadaslar varsa kusura bakmasinlar hepinizi seviyorum

3 gündür diyetim kaydı ya kaçamak yok ama düzesiz yiyorum yada geçiştiriyorum
bir gece uyumadım hiç dün gecede uyuyunca nevrim döndüü
yarındna itibern toparlarım inşş

yalnızımmm
yaz arada cnm yaaa idyet yapmadannn da hoşgeldin:)

hosbulduk canim sorma valla durumum vahim yedikce yiyesim geliyor birde surekli gozumun onunde olunca nefsime yeniliyorum.en basit ornek pilavi cok severim bir oturusta 2 tepelemne tabagi yerim yani simdi haftanin 4 gunu restorant icin pilav yapiyorum evde hergun pizza goruyorum birde ustune gece yarisi tabak tabak dolma tatli yiyen bir koca gelde sinir olma yemeeeeeee.offfffffffffff diyorum baska da birsey demiyorummmmmmmm

yanlızım kızcezine geçmiş olsun .öp benim erime .
Diyet konusunda hepimizde oluyor o kısır döngü üzülme sağlık olsun .
Yaz arada bakıp bakıp kaçma ..
3 gündür diyetim kaydı ya kaçamak yok ama düzesiz yiyorum yada geçiştiriyorum
bir gece uyumadım hiç dün gecede uyuyunca nevrim döndüü
yarındna itibern toparlarım inşş
toparlarsın banuşum .

Zilin ne dükkanı yav ben kaçırdım sanırım .hayırlı olsun ..

öptum bileeevalla abla bende kacirdim heralde ne dukkani oldugunu bilmiyorum son mesajinda dukkandan bahsedince hayirli olsun dedim

yalnızımm hepimiz öyleyiz cnm ya bende çocuklar zayıf diye
hergün muhallebi,kurabiye vs yapıyorum kek börek cabası
eşimde zayıf zaten kilo derdii yokkk
insna sinir oluyor tabki yaaa

inşş abla yarından itiberen meyve yemeyim diyorum bakalım
birde reglim yaklaştı tatlı çekiyor cnm
hatta düşkn olmadıgım halde kalıp kalıp çiko yemek istiyorum
ama anladım ben nedne böleyim
tarçını ihmal ettim bu aralar

günaydınnnlarrrr
kahvaltımı yaptımmmm ama yeme istegim var kabuk tarçınalrımı çıkartıp kullanayım biraz
tarçını ihmal ettim pişmanımmm
anneme gidicem bugün kaş,maş aldırayım bi maşa yaptırayım saçlarımaa
yarında tireksyon dersim var son ders bakalımmm ne etcez sonraa
7 ocaktada sınav var umarım tek seferde alabilirim şu ehliyeti

biraz dagıtsamda başardım bugün toparlanmayı cumaya allah kerim

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben bugün adet oldum :) ama progestan kullanmıstım adet olmak için önümüzdeki ay ilaçsız adt olmayı planlıyorum zayıflayarak ve bitkilerle olmak istiyorum.masumcum canım sen civanperçemini nasıl kullanıyordun

merhabalarrr

ben çok mutsuzum dün işyerinde iki salak adamla tartıştım. bayanların arkasından dedikodu alaycı aşağılamalar ne ararsan var bunlarda. evli barklı namazından adam bana sen kaç kilosun die soruyor ya ne diyeceğimi şaşırdım çevremiz sapık manyak dolu şikayet edip etmemek arasındayım beni eve bırakırken birsaat yol bayunca sordu bu tip soruları e-tem otoyolundaydık sinirlenip bağırdım ama inemedim veayit yok die. birde insan kaynaklarında çalışıyor ne yapıcağımı bilmiyorum...

burdan çıkmam lazım acil iş bulmam lazım arıyorumda. nasıl güvenicez insanlara hiç bilmiyorum...

ablam sinirden yazamıyorum yoksa kaçamak filan yapmadım ama süt ürünleri bulamıyorum alamadım plansızım ne bilim

dünkü menüm:

sabah: 1 dilim tb ekmeği,biraz peynir,çay

öğlen: hastaneye gidiceğim için öğlen lanet bir arabadaydım yiyemedim

ARA: 2 kayısı,1 hurma biraz, 6 tane antep fıstığı

akşam: 1 tabak otlu yeşilmercimekli yoğurtlu çorba,brokoli

Canim gecmis olsun yavruna.bende oglumda atraksiyon bagimlisi olaeak kudurup duruyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…