banuşum o sınavıda atlatırsın güzelim korkutma kendini . bek önceki sınavdanda korkuyordun ne oldu .günaydınnnlarrrr
kahvaltımı yaptımmmmama yeme istegim var kabuk tarçınalrımı çıkartıp kullanayım biraz
tarçını ihmal ettim pişmanımmm
anneme gidicem bugün kaş,maş aldırayım bi maşa yaptırayım saçlarımaa
yarında tireksyon dersim varson ders bakalımmm ne etcez sonraa
7 ocaktada sınav var umarım tek seferde alabilirim şu ehliyeti
biraz dagıtsamda başardım bugün toparlanmayı cumaya allah kerim
afiyet olsun ...merhabalarrr
ben çok mutsuzum dün işyerinde iki salak adamla tartıştım. bayanların arkasından dedikodu alaycı aşağılamalar ne ararsan var bunlarda. evli barklı namazından adam bana sen kaç kilosun die soruyor ya ne diyeceğimi şaşırdım çevremiz sapık manyak dolu şikayet edip etmemek arasındayım beni eve bırakırken birsaat yol bayunca sordu bu tip soruları e-tem otoyolundaydık sinirlenip bağırdım ama inemedim veayit yok die. birde insan kaynaklarında çalışıyor ne yapıcağımı bilmiyorum...
burdan çıkmam lazım acil iş bulmam lazım arıyorumda. nasıl güvenicez insanlara hiç bilmiyorum...
ablam sinirden yazamıyorum yoksa kaçamak filan yapmadım ama süt ürünleri bulamıyorum alamadım plansızım ne bilim
dünkü menüm:
sabah: 1 dilim tb ekmeği,biraz peynir,çay
öğlen: hastaneye gidiceğim için öğlen lanet bir arabadaydım yiyemedim
ARA: 2 kayısı,1 hurma biraz, 6 tane antep fıstığı
akşam: 1 tabak otlu yeşilmercimekli yoğurtlu çorba,brokoli
yavrumum canım baskülde kayıp olmasada yagdan kaybedersin o yüzden baya incelirsin .slmlar bayanlar
bende öyle böyle devam ediyorum
hafta sonu doğum günü vardı
baya zayfılamışsın dediler:))
biraz olsa fark oldu tabi şişkinlik gitti
eşimde diyorki boşver yapma artık
yanakların çöktü:))))
yok ancak 1 kilo verdim yani de anlamadım neden bukadar
fark edilebiliyor
neyse bugun sabah klasik kahvaltı yaptım
az önce kıymalı kabak yemeği yedim yoğurtla
salatamı da yerim birazdanda
akşama da menemen yapıcam
kavanoza yapmıştı kayınvalidem yazdan
onu yumurtalar çaylan götürürüz:))
yarına da kuru pişircem akşam
sağolasın aplam...bende kk'da paso cilt bakımı saç baş tırnak makyaj her yeri geziyorum..kremlerim bitti ,farklı bir markaya geçmek istiyorum burda açılmış dermokozmetik ürün topiklerine bakıyorum okuyorum kaç gündür..seviyorum bakım yapmayı...:108:
menüm
sabah
3 dilim ekmek
peynir zeytin
öğle 1 mandalina
2 kuru incir ve biraz antep fıstık
ve annenin ısrarıyla azıcık börek(
akşam et ve salata az sonra yiyeceğim...
ya bu ısrarlar beni öldürecek sen yemezsen bende yemem diyorlar sadece birlikte yemek midir yani bir de hele durun daha 2 gün oldu diyete başlayalı
afiyet olsun . seninkiler daha alışık diyil diyetyapmana bizim cenreler artık ısrar etmiyorlar .menüm
sabah
3 dilim ekmek
peynir zeytin
öğle 1 mandalina
2 kuru incir ve biraz antep fıstık
ve annenin ısrarıyla azıcık börek(
akşam et ve salata az sonra yiyeceğim...
ya bu ısrarlar beni öldürecek sen yemezsen bende yemem diyorlar sadece birlikte yemek midir yani bir de hele durun daha 2 gün oldu diyete başlayalı
aynen aynen bende çok seviyorum.en kötü günümde bile muhakkak bakımımla ilgili bişi yaparımbu arada pilatese devam yapmadığımda kötü hissediyorum
sende yermiş gibi yap yada canım çekmiyor soyle meyve sebze istiyor de yoksam anlamazlar canım
he bu arada o gun sızden dondukden sonra taksıden ındım tam apt kapısından gırecekken esım aradı annemde kapıdaydı.alarm calmıs vs 6 dene polisle eve girdim
afiyet olsun . seninkiler daha alışık diyil diyetyapmana bizim cenreler artık ısrar etmiyorlar .
hayırdır ocdim ne oldu .??
günaydın kıslar .....
bugün hiç tatım yok ..:18:
onla geçmiş olsun ocdim ..Bizim buralarda ev soyulma olayi coktur.en son kiliti patlattiklarinda alarm koyduk iki seneden fazla oldu yine de yokluyorlar kapiyi.:) hayir ev esyasi haricinde biseyde yok buzdolabinimi goturecekler :)
sende yermiş gibi yap yada canım çekmiyor soyle meyve sebze istiyor de yoksam anlamazlar canım
he bu arada o gun sızden dondukden sonra taksıden ındım tam apt kapısından gırecekken esım aradı annemde kapıdaydı.alarm calmıs vs 6 dene polisle eve girdim
afiyet olsun . seninkiler daha alışık diyil diyetyapmana bizim cenreler artık ısrar etmiyorlar .
epeydir mönü yazmamışım ..
pzartesi mönüm ..
8.00
omlet .peynir.
marul .4 zeytin .
6 fındık .
13.00
karnıbahar . yogurt .
1 avuç lebleb .
18 00.
et hş. marul .
yogurt . 3 ceviz.
22.00
1 nar 2 dl portakal .
salı ..
8 00
hş yumurta . peynir.
salatalık. biber. zeytin .
13 30.
baget ızg.şalgam . yş sogan .
1 br ayran . 1avuç kuruyemiş .
16 30 .
az bitter .
18 00.
yumurtalı peynirli salata .
2 br ayran .
1 kş tahin .
22 00
1 avuç leblebi.
2 gündüğr proya agırlık veriyim dedim ama yok kilom oynamıyor ..
önerilerinize açıgım .yoksa sabrım azaldı ..:26:
sıgaryaı bırakda ocdim bisüre onada razı olalım. ama bi süre .Aebencigim bu arada gecen cuma 63 300 kgdim.bu hafta kilo almis olabilirim sigara dan dolayi caya dadandim sekerli
günde 3 kupa yeşil ve 2.5 lt su yazmayı unutmuşum bugün . yürüyüşlerimde oluyor .arada sporumda ..tamam bundan sonra öyle yapayım bari anacım sağ olasında neler yaşamışsın öyle açok geçmiş olsun ama alışmışsındır artık (
ne güzel ya bizimkiler de alışır inşallah yakında
bu arada bol yeşil çay öneririm kilo vermeni hızlandırır... bir de yapıyorsundur belki ama yürüyüş :) de olabilir !
kilo bildirimi hangi gün yapılıyor ki ?
ablam su 2 günlük liste ise yaramiyormu sende?
şu yagsız olanmı , sabahları yulaflı olan hasretim ..??
evet ablam o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?