Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slmlar bayanlar
bende öyle böyle devam ediyorum
hafta sonu doğum günü vardı
baya zayfılamışsın dediler:))
biraz olsa fark oldu tabi şişkinlik gitti
eşimde diyorki boşver yapma artık
yanakların çöktü:))))
yok ancak 1 kilo verdim yani de anlamadım neden bukadar
fark edilebiliyor
neyse bugun sabah klasik kahvaltı yaptım
az önce kıymalı kabak yemeği yedim yoğurtla
salatamı da yerim birazdanda
akşama da menemen yapıcam
kavanoza yapmıştı kayınvalidem yazdan
onu yumurtalar çaylan götürürüz:))
yarına da kuru pişircem akşam

tünaydınlar efemm..

aebenim aplam dükkan işi yeni bişey değil.temmuz sonunda eşim ve bir arkadaşı ortak medikal işine girdiler diye yazmıştım ben ama arada kaynamış sanırım.şimdide sezon sonu indirimler bahsedilirken eskisi gibi giyip giymeyeceğim herşeyi deli gibi almıyorum buda bazen sıkıntı yapıyor ,eşime durup durup çemkiriyorum dükkan açmak için erkendi falan diye yazmıştım ordan çıktı bu tükkan meselesi...

teee kaç ay olmuş açalı ama ev kredisi bitmeden birde dükkan kiraladılar,ve malzeme için bayağı bir meblağ kredi çektik yine..allahım öde öde bitmiyor bu borçlar..allah ödeme kolaylığı versin borcu olan herkese ..ama eşim çok gözü kara..ben de 100 lira taksiti olunca uyku tutmayanlardanım:18: kendi maaşım kendi kartlarıma anca yetiyor zaten evin ödemeleri seneye ocakta bitiyor inşallah.iş için çektiği kredide aynı zaman bitecekmiş sanırım.ondan sonra fazlasıyla refaha ulaşıcaz gibi görünüüyor ama kesin yine bi iş çıkartır eşim.önceden özelde de çalışıyorlardı iyiydi ama sadece devlete döndükten sonra eşim bu böyle olmaz dedi bir arkadaşıyla medikal dükkanı açtılar işte,hatırlarsanız öğlenleri eskiden eve gelirdi geçen yıl şimdi gelmiyor oraya gidiyorlar.bakalım hayırlısı...

banuşum yazılı sınavdanda çok korkuyordun ama hiç korktuğun gibi olmadı cnm,direksiyonda öyle olacak gerçekten..hiç kasma cnm..

yalnızım ipin ucunu hiç bırakma cnm.bi bırakınca zor toparlanıyor vücut..eşinin tuzaklarınada düşme sakın.yesin kendisi getirdiklerini

diyarım cnmmmm kadınız malesef türkiyede insanlar bir çok şeye karşı bastırılmış yaşadıklarından dürtüselliklerinin önüne geçemiyor bazen bazı öküzler(çok afedersiniz kıslar) ben üni'deyken konyaya arkadaşımı ziyarete gitmiştim.yanımızda ablası ve küçük çocuğuda vardı .yanımızdan bi motorsikletli hızla geçti ablası bir çığlık attı,ben kapkaççı sandım.baktık çantası duruyor.çok afedersiniz eliyle taciz edip kaçmış adam kadıncağızı..birde çocuk var yanında düşünün motorla çocuğada çarpacak gerizekalının başkanıelledinde noldu şapşal şey tatminmi oldun ...ay alllahım neyse ben susayım bu konuda acaip deliriyorum .etraf öküz dolu.siz istediğiniz kadar namusunuzu korumaya çalışın ...gözüyle bile taciz ediyor edecek olanlar.dedem yaşında artık işi bitmiş fişi gitmiş dangalaklar bakacaksa bakıyor yani ve ben acaip ifrit oluyorum.iyi bişey giyip dışarı çıkamayacakmıyız yaw...

hayırlı günler ....

geçikdim bugün okuldaydım .. nasılsınız bakalım ....

banuşum o sınavıda atlatırsın güzelim korkutma kendini . bek önceki sınavdanda korkuyordun ne oldu .
tarçını ihmalk etin evet mönülerinde görmüyorum ...

aa kıslar şu şaç için k.k da dolaşırken şu iki linkin müptelesi oldum ilk başlarda saçma geldi ama bide siz okuyun . geçen ay ona ögre epilasyon yaptım bundan sonra her deniycem . saç bakımı içinde bu tarihları yapın derim başlarda anlamsız gelsede baya mantıkli geldi sonraları

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html.

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

afiyet olsun ...
diyarım öyle kendini bilmezler var ne yaprsak yapalım . hiçç çekşinme ver agzının payını ..
yavrumum canım baskülde kayıp olmasada yagdan kaybedersin o yüzden baya incelirsin .
afiyet olsun mönün ..

ZİLİM dükanınız hayırlı olsun canım rabbım hayırlı kazançlar versin ..
erkekler işde riski seviyor canım .

sağolasın aplam...bende kk'da paso cilt bakımı saç baş tırnak makyaj her yeri geziyorum..kremlerim bitti ,farklı bir markaya geçmek istiyorum burda açılmış dermokozmetik ürün topiklerine bakıyorum okuyorum kaç gündür..seviyorum bakım yapmayı...:108:

menüm

sabah
3 dilim ekmek
peynir zeytin

öğle 1 mandalina
2 kuru incir ve biraz antep fıstık

ve annenin ısrarıyla azıcık börek (

akşam et ve salata az sonra yiyeceğim...

ya bu ısrarlar beni öldürecek sen yemezsen bende yemem diyorlar sadece birlikte yemek midir yani bir de hele durun daha 2 gün oldu diyete başlayalı

aynen aynen bende çok seviyorum.en kötü günümde bile muhakkak bakımımla ilgili bişi yaparım bu arada pilatese devam yapmadığımda kötü hissediyorum

sende yermiş gibi yap yada canım çekmiyor soyle meyve sebze istiyor de yoksam anlamazlar canım
he bu arada o gun sızden dondukden sonra taksıden ındım tam apt kapısından gırecekken esım aradı annemde kapıdaydı.alarm calmıs vs 6 dene polisle eve girdim

afiyet olsun . seninkiler daha alışık diyil diyetyapmana bizim cenreler artık ısrar etmiyorlar .

hayırdır ocdim ne oldu .??

afiyet olsun . seninkiler daha alışık diyil diyetyapmana bizim cenreler artık ısrar etmiyorlar .

hayırdır ocdim ne oldu .??

günaydın kıslar .....
bugün hiç tatım yok ..:18:

Bizim buralarda ev soyulma olayi coktur.en son kiliti patlattiklarinda alarm koyduk iki seneden fazla oldu yine de yokluyorlar kapiyi.:) hayir ev esyasi haricinde biseyde yok buzdolabinimi goturecekler :)

epeydir mönü yazmamışım ..

pzartesi mönüm ..

8.00
omlet .peynir.
marul .4 zeytin .
6 fındık .

13.00
karnıbahar . yogurt .
1 avuç lebleb .

18 00.
et hş. marul .
yogurt . 3 ceviz.

22.00
1 nar 2 dl portakal .

salı ..
8 00
hş yumurta . peynir.
salatalık. biber. zeytin .

13 30.
baget ızg.şalgam . yş sogan .
1 br ayran . 1avuç kuruyemiş .

16 30 .
az bitter .

18 00.
yumurtalı peynirli salata .
2 br ayran .
1 kş tahin .

22 00
1 avuç leblebi.

2 gündüğr proya agırlık veriyim dedim ama yok kilom oynamıyor ..
önerilerinize açıgım .yoksa sabrım azaldı ..:26:

Bizim buralarda ev soyulma olayi coktur.en son kiliti patlattiklarinda alarm koyduk iki seneden fazla oldu yine de yokluyorlar kapiyi.:) hayir ev esyasi haricinde biseyde yok buzdolabinimi goturecekler :)
onla geçmiş olsun ocdim ..

Aebencigim bu arada gecen cuma 63 300 kgdim.bu hafta kilo almis olabilirim sigara dan dolayi caya dadandim sekerli

tamam bundan sonra öyle yapayım bari anacım sağ olasında neler yaşamışsın öyle a çok geçmiş olsun ama alışmışsındır artık (

ne güzel ya bizimkiler de alışır inşallah yakında

bu arada bol yeşil çay öneririm kilo vermeni hızlandırır... bir de yapıyorsundur belki ama yürüyüş :) de olabilir !

ablam su 2 günlük liste ise yaramiyormu sende?

Aebencigim bu arada gecen cuma 63 300 kgdim.bu hafta kilo almis olabilirim sigara dan dolayi caya dadandim sekerli
sıgaryaı bırakda ocdim bisüre onada razı olalım. ama bi süre .
günde 3 kupa yeşil ve 2.5 lt su yazmayı unutmuşum bugün . yürüyüşlerimde oluyor .arada sporumda ..
sanırım bu düzene alıştı bünyem.bu haftada 63 de kalırsam biraz şaşırtma yapıcam sanırım . gitikçe az yemege başladım hele akşamları açıkmıyorum bile ögün olsun diye yiyorum.. 9.10. gibide açıkıyorum .
kilo bildirimi hangi gün yapılıyor ki ?

cuma canım sabah aç karna tartılıp yazıyoruz ..

Son düzenleme:
ablam su 2 günlük liste ise yaramiyormu sende?

şu yagsız olanmı , sabahları yulaflı olan hasretim ..??
biakç günlügüne bazı listelri montiya uyarlayıp deniyorum hasretim mesela 2 gündür ekmek yemiyordum .ama arlara leblebi kattım . eksilecegi yerde artmmış bu sabah baskül .
bu günlerde bi agırlık var üstümde kalkıp evi toparlayısım bile yok .
bikaç gün bırkayım kaçamak yapayım diyorum ama onada cesaretim yok takılmayı engeleyim derken yeni artılarla ugraşacak hiç azmim yok dogrusu ..
ajndama baktım bu sabah . 2011 63 lerle başlamışım . yine 63 le kapatıcam iyimi kötümü
görüntü olarak iyi durumdayim ama çabalayıp sonuç alammak sabrımı zorluyor iyce . bunun sorumlusuda benim aslında . sene böyo kilo alsam hemen diyet yaptım yani diye t yapmadıgım dönemlerde biel aslında diyet yapmışım .
bünye gardını aldı tabi .
ya iyce sıkı yönetime geçicemki hiçç de şevkişm yok bu konuda . yada böyle devam .. salmayı 3 . şıkkı göze bile almıyorum .
yine yeniden başla sıktı artık . bunu duyguyu sende iyi bilirsin hesretim .
başarı hikayelerini okudum biraz . çogu atıştırmayı bırakmış hatta pilavı patati bırakmış normal bir beslenme vs le . ne güzelde kilo veriyorlar ..
ama biz zaten genel olrak öyle besleniyoruz ne yapıpda kilo verecez .

...ay ne çok doluymuşum . saglık olsun bakalım .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…