günaydın kızlar naıslsınız bakalım nasıl gidiyor diyeet benim iyi şimdilik çoğu zaman sizin menüleriniz yapıyorum cuma günü bacaz tartıdaki duruma :) ama en azında eskisi gibi şişlik hissetmiyorum miğdem rahat :) adet olduğum halde şiş değilim yani :)
tünaydınlar herkese . aeben ablacığım izmiride kazasız atlattım . biraz düzensiz oldu ama montiye aykırı hiç bir şey yemedim . bide canım istemediği için azıcık şeylerle geçiştirdim .
sabah
çok az peynir ve zeytin
öğlen
1 avuç badem
1 kutu light süt
ara
1 kutu ayran
akşam
1 porsiyorsiyon et döner
ayran
salata
ara
2 adet mandelina
tebrikler nazlıcım :) hoşgeldin bende bu kız nerelerden niye hiç menü paylaşmıyor diyordum :)
benim şaçlarım çok dökülüyorr kestirdim ama yinede acayıp dökülüyor heryerde saç oluyor sinir oluyorum özelliklede üstümde saçım için önerebilceğiniz bişey varmı acaba
benim şaçlarım çok dökülüyorr kestirdim ama yinede acayıp dökülüyor heryerde saç oluyor sinir oluyorum özelliklede üstümde saçım için önerebilceğiniz bişey varmı acaba
aeben abla ve zilli bununla ilgili araştırma yapıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam onlar sana yardımcı olurlar
:))))))))))) TABİSİ
1-canım 5 6 diş sarımsağı ez yada rendele sampuanının ıcıne koy
2-kk da sınamekılı bi kur var onu yap lınkıde ıste senın ıcın burada http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html
3-sampuanına bır kapak cam terebentın ekle
4-saf zeytınyagı sur ıstersen b kompleksı ampullerdende kırabılırsın ıcıne
epilasyona gitmek istiyorum çocuk düşündüğün için hep erteledim madem şuan çocuk düşünmüyoruz epilasyona gitsem zararı olmaz dimi eğer hamıle kalırsam nasıl olcak bilmiyorum napcam ben yaa bana biri akıl versin
afiyet olsun ecrin ...bugünkü menüm
sabah 1 elma
kahvaltı
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk beyaz peynır
6 siyah zeytin
200ml kutularda küçük süt içtim
10 gibi 1 fincan yeşil çay
13:00 öğlen
fırında tavuk
yarım slaatalık ve yarım domates kıvırcıgım bitmişde :)
1 bardak ayran
arada 1 kase yoğurt düşünüyorum tarçınlı
akşamda sebze yemeğini düşünüyorum
kajum evet yoksun canım nete neden giremiyorsun ??kızlar bayadır giremıyorum nete
sabah: 1omlet yanında 1 sivri biber şkersız ıhlamur
1saat40dk spor
öğlen: sütlü müsli
2avuç fıstık
ara:meyva
akşam: dışardayız ne yıyecegımı bılemıyorum
ecrincim şu kıltüy konusunda verdigim linkli iyce bir oku canım benim kafama baya yattı ilk başda yok desemde.
tünaydınlar herkese . aeben ablacığım izmiride kazasız atlattım . biraz düzensiz oldu ama montiye aykırı hiç bir şey yemedim . bide canım istemediği için azıcık şeylerle geçiştirdim .
sabah
çok az peynir ve zeytin
öğlen
1 avuç badem
1 kutu light süt
ara
1 kutu ayran
akşam
1 porsiyorsiyon et döner
ayran
salata
ara
2 adet mandelina
yani bi s--plenda alayım ben en iyisimi daha yeni bitti gerçi cok da ıyı degıl tatlandırıcı kullanmak
sagol aebencıgım ve eftandısecıgım valla alıstım ne yalan soyleyeyım.
ama ısın kotusu bı kac gun oncesınden ruyamda tuhaf seyler gordum anlamına baktım eve hırsız gırecek yazıodu umursamadım.bu gece yıne bı tuhaf ruyalar gordum yıne anlamı eve hırsız gırecek cıkıyor :)))))) off bea dısarı cıkmaya korkuyorum he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?