Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar naıslsınız bakalım nasıl gidiyor diyeet benim iyi şimdilik çoğu zaman sizin menüleriniz yapıyorum cuma günü bacaz tartıdaki duruma :) ama en azında eskisi gibi şişlik hissetmiyorum miğdem rahat :) adet olduğum halde şiş değilim yani :)

günaydın ecrin .

tünaydınlar herkese . aeben ablacığım izmiride kazasız atlattım . biraz düzensiz oldu ama montiye aykırı hiç bir şey yemedim . bide canım istemediği için azıcık şeylerle geçiştirdim .

sabah
çok az peynir ve zeytin

öğlen
1 avuç badem
1 kutu light süt

ara
1 kutu ayran

akşam
1 porsiyorsiyon et döner
ayran
salata

ara
2 adet mandelina

tebrikler nazlıcım :) hoşgeldin bende bu kız nerelerden niye hiç menü paylaşmıyor diyordum :)

benim şaçlarım çok dökülüyorr kestirdim ama yinede acayıp dökülüyor heryerde saç oluyor sinir oluyorum özelliklede üstümde saçım için önerebilceğiniz bişey varmı acaba

benim şaçlarım çok dökülüyorr kestirdim ama yinede acayıp dökülüyor heryerde saç oluyor sinir oluyorum özelliklede üstümde saçım için önerebilceğiniz bişey varmı acaba

aeben abla ve zilli bununla ilgili araştırma yapıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam onlar sana yardımcı olurlar

:))))))))))) TABİSİ
1-canım 5 6 diş sarımsağı ez yada rendele sampuanının ıcıne koy
2-kk da sınamekılı bi kur var onu yap lınkıde ıste senın ıcın burada http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html
3-sampuanına bır kapak cam terebentın ekle
4-saf zeytınyagı sur ıstersen b kompleksı ampullerdende kırabılırsın ıcıne

yani bi s--plenda alayım ben en iyisimi daha yeni bitti gerçi cok da ıyı degıl tatlandırıcı kullanmak
sagol aebencıgım ve eftandısecıgım valla alıstım ne yalan soyleyeyım.
ama ısın kotusu bı kac gun oncesınden ruyamda tuhaf seyler gordum anlamına baktım eve hırsız gırecek yazıodu umursamadım.bu gece yıne bı tuhaf ruyalar gordum yıne anlamı eve hırsız gırecek cıkıyor :)))))) off bea dısarı cıkmaya korkuyorum he

tamam canım cvp için teşekkürler çok sağol deniyeyim inş.faydası olur şampuanın içine sarımsak koyunca kokmayacakmı ? sonra sarısak kafayla gezmiyeyim :)))

kızlar bayadır giremıyorum nete
sabah: 1omlet yanında 1 sivri biber şkersız ıhlamur

1saat40dk spor
öğlen: sütlü müsli
2avuç fıstık

ara:meyva

akşam: dışardayız ne yıyecegımı bılemıyorum

bugünkü menüm

sabah 1 elma
kahvaltı
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk beyaz peynır
6 siyah zeytin
200ml kutularda küçük süt içtim

10 gibi 1 fincan yeşil çay

13:00 öğlen
fırında tavuk
yarım slaatalık ve yarım domates kıvırcıgım bitmişde :)
1 bardak ayran

arada 1 kase yoğurt düşünüyorum tarçınlı

akşamda sebze yemeğini düşünüyorum

epilasyona gitmek istiyorum çocuk düşündüğün için hep erteledim madem şuan çocuk düşünmüyoruz epilasyona gitsem zararı olmaz dimi eğer hamıle kalırsam nasıl olcak bilmiyorum napcam ben yaa bana biri akıl versin

ecrincim şu kıltüy konusunda verdigim linkli iyce bir oku canım benim kafama baya yattı ilk başda yok desemde.

afiyet olsun ecrin ...

kajum evet yoksun canım nete neden giremiyorsun ??
akşam ızgara tavsiye ederim ...
müsli gözüme çarptı fazla kullandıgımız bişi deyil biliyorsun .

sporun içinde tebrikler

ecrincim şu kıltüy konusunda verdigim linkli iyce bir oku canım benim kafama baya yattı ilk başda yok desemde.

verdiğin linke baktım abla yaaa bende çok var pkodan dolayı tamamen kurtulmak istiyorum aslında mantıklı geldi link bana

tebrikler nazlım kazazıs atlatıgın için ...
hoşgeldin 1 günde bile yerin belli....

banuşda yok anacında kaldı galiba .

hırsiz rüyan çıkmış ,artık korkma ocdim ..

kızlar bugün ikbalde bilindik diyetisyenlerden biri çıktı bakmışsınızdır belki . kilo durdugunda tetiklemek için 1 haftalık liste verdi .. pro yok sadece sebze meyve zeytin vs . bunu deneyim diyorum . kilo tetiklemek için ben proyu öneririm hep size fakat ben zatten bugünlerde bol pro kulanıyorum ama ıh . proyu kesmeyi dah evel hiç denemedim .:44:
montig ablamda kendi yaptıgı patta diyetini önerdi ona fayda etmiş .ama patta montiye aykırı . montiye zeval vermeden en azından kaçamak niyetinde bişi yemeden haledeyim dedim . fakat bi etkili yöntemde montig ablamın önerdigi .2 gün tozutmak sonra da kızıtlamak . yılmaşı arefesinde 2 gün tozutuyom diyorum .. daha ne yapayım karar veremedim .
3 hafta olcak 63 lü kilolardayım . bu tozutum tekara sıkı dönme işini anemlere gittigimde uygulamış oldum asında 1 kilo almılştım 2 günde sonra sıktım o hafta hem o 1 kilo hemde tekrar 1 kilodaha gitmişdi .:44:
bu konuda ne dersiniz kıslar??
zilim bu konuda senin tavsiyen ne canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…