Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tebrikler nazlım kazazıs atlatıgın için ...
hoşgeldin 1 günde bile yerin belli....

banuşda yok anacında kaldı galiba .

sağol ablam . elimden gelenin fazlasını yaptım . montiye aykırı şeyler yememek için . en çok sevdiğim un helvasını bile yemedim . sadece akşam yediğim döner biraz yağlıydı . sağol ablam sen gelmeyincede yokluğun çok belli oluyor evet banu yok annesinde sanırım . yarın yine yumurtalı kahvaltı yapacağım . yanlız tavuktan biraz öğğğ geldi abla sence başka ne tüketebilirim

köfte tarzı bişiler dene nazlım ekmeksizde köfte güzel oluyor yada az ayglı kıyma kavur soganla vs .
balıgı sevmemen kötü.

köfte tarzı bişiler dene nazlım ekmeksizde köfte güzel oluyor yada az ayglı kıyma kavur soganla vs .
balıgı sevmemen kötü.

tamam ablam köfte deneyeyim yada kıymalı bişeyler yapayım kendime . balık sevmiyorum malesef abla

afiyet olsun ecrin ...

kajum evet yoksun canım nete neden giremiyorsun ??
akşam ızgara tavsiye ederim ...
müsli gözüme çarptı fazla kullandıgımız bişi deyil biliyorsun .

sporun içinde tebrikler

kanamam bu ay çok oldu hastane falan ugraştık bu ay çokda yorgundum o yüzden pek giremedım. spordan geldiğimden beri halen oturamadım ev işlerini yapdım yarınkı köfteyı yogurdum ayarladaım falan şimdide 35 40 dk kadar spor yapıp banyoya girecegım oradanda ankamallle :) öpüyorum hepinizi

activia meyveli yoğurt serbestmi
içinde şeker yoksa arada bir belki yenir ama meyvelerle yogurdu pek karıştırmıyoruz fakat pişmiş meyveler yogurtla yeniyor mesele kendi yaptıgımız meyve marmeladları ..

geçmiş olsun kajum canım yogun kanaman varken neden bukadar spor yapıyorsun? kıyamam .:26:
iyi gezmeler canım ankamalde ... ankaralı kıslar kızılay alışveriş merkezi açılmış ama bana pek hitap etmedi pek soguk geldi ortamı . mağzadan çok merdivenler var . sanırım daha dekarosyonu bitmemiş yılbaşı için aceleye getirmişler .. bu günlerde malumkızılayı mesken tuttum ya yeni açılmış hemen girdim .:))

iyi akşamlar sulakcım ...

Son düzenleme:
selam iyi akşamlar herkeseeee
nasılsnız bakalım keyfim yok çocuklar hastaa
mecbur kaçamak yaptımmmmmm
can sıkıcı olaylar yaşadım
yarın pro agırlıklı beslencem

aben ablam bende yılbaşı sonrası iki günlük listeden yapıcam

gecmiş olsun banucuğum.neleri var çocukların ?

gecmiş olsun banucuğum.neleri var çocukların ?

saol cnmm dün birden burnu akmaya başladı kayranın gece nefes zor alıyordu
sabah ateşi çıktı derken bogaz enfeskyonu olmuş
ikiside antibiyotik kullanıyor şimdi
erken gittimiz için dr çok çekmezler inşş((

aben abla ne kadar özledim kızılayı bilmezsin kv gelcek kızılaya gidicemm
ocaktaaa ama korkuyorum k. kartını patlatcam diye nereye açılmış
bir kaç şey alıcam blazer ceket filan ancak kızlaqyda bulabiliirm sanırım:)

afiyet olsun banum o kadar takılma belki tetikleyici olur

geçmiş olsun banum .. ankara bugün çokkk sogukdu bırrr.

ben bu ay patlattım sanırım oyüzden bu ayki süre dolana kadar bi dah almıycam .yıl başından sonra bakarım bi daha . fiyetler çok uygun .takip ediyorum öncedende indirimlerin çogu geçekden % 50
yeni açılan yer YKM nin tam karşısı yanı kızılayın tam göbegi o her zaman kapalı olan büyük binayı alış veriş mekezi yapmışlar .milli piyongonun yanı .. benim bı ayak kızılayda yavruları getir götür derken .

ay valla bende gidicemm avm lerden kızzılaydaki gibi keyif lamıyorum
elbisee birde ceket alcam balzerr ceket alcamm
alıcamda alıcammmm vallahhh allah bol para versinnnn :)

2 elma dilimleyip tarcına bulayıp fırına verdım.saglıklı bi atıştırmalık oldu hepinize tavsiye ederim.

aebenim aplam sabahtan beri eve giremedim işten güçten.bu gün tüm okullara türkiye geneli sınav vardıya,bir tek engelli okullarına yoktu sınav olmayacaklarından dolayı.sabah okula okuldan çık eve gel oğlumu uyut yedir içir vs..öğleden sonrada nceki okulumdan kıslar bir cafede toplanacaklarmış17 kişi.oraya çağırdılar kapalı çocuk oyun odasıda vardı oğlumada değişiklik olsun oynar çocuklarla diye gittim.ordan çıkmadan eşim aradı,akşama hastanenin organizasyonu var oraya gidilecek hazırlan diye eve koş giyin kuşan çocuğu yedir içir giydir ..git gel derken bu saat oldu pestil oldum valla ...

bir haftalık diyetin içeriği ile bilgi verirsen ona göre bi yorum yapabilirim ama ben hiç bünyeyi şaşırtma olayına girmemiştim o sebeple bu konuda sen kadar çok bilemem aplam..o zamanlar yaş 21-22 falan tabisi bünye zıpkın gibi hızlıydı çok duraklamalar olmamıştı.bazen hiç veremediğim haftalarda olurdu ama nasılsa gidecek diye takmazdım,sporu azıcık arttırdımmı takılmada çözlüyordu kendiliğinden.
şimdide kilo verme işine girmediğim için senin kadar deneyim sahibi değilim tabisi..ama banada proya ağırlık vermektense sebze yemeğine dayanmak daha mantıklı geliyor.mesela ben bir kaç gün ağır şeyler yiyeyim(üst üste 2 gün hem kahvaltıda ekmek hemde öğlen akşam baklagil bulgur vs.. yada et ağırlıklı )beslenmişsem kilom artmasa bile kendimi şiş , ağır ve kalınlaşmış gibi hissediyorum.hemen bir kaç gün öğlen akşam zeytinyağlı sebzelere yöneliyorum.yoğurt salata eşiliğinde ...anında iniveriyor o ağırlık ve hantallık hissi..
hatta salata bile şişiriyor insanı çiğ sebze olduğundan..ama vazgeçemiyorum.mesela eşim nöbetçiyken ben karnıbahar pişiriyorum bamya pişiriyorum onun görmeye bile tahammülü olmadığı şeyler bunlar.yanında ekmek zaten hiç yemiyorum yıllardır.sadece sabahları yiyiyorum.bir kasede yoğurtla bolca yemek yiyiyorum.suyunuda koymuyorum yemeğin.ekmek banmayacağım için.
yan şöyle söyliim ben sebze yemeği yediğimde kendim acaip hafif hissediyorum.et-baklagil gibi şeyler yediğimde aynı hafiflik olmuyor..
o sebeple sebze diyeti uygun gibi görünüyor aplam...

banuşum kuzularına çooook geçmiş olsun..ahhh ahh onlara hiç bişey olmasın..walla biri bana çocuğun hasta diyeceğine başımdan aşağı 10 kova soğuk su döksün razıyım walla..benim oğlumun yanağında ve kulağının arkasında allerji gibi bişey çıkmış ona bile üzülüyor insan..acaba yumurtadanmı oldu yoksa başka bişeydenmi diye tedirgin oluyorum..çocuklar büyüyecek ama biz üzülüp büzülmekten küçüleceğiz walla..allah yawrularımızı sağlıktan ayırmasın...(amiiiiiin)

ecrin sendin sanırım epilasyonu soran..benim tüy sorunum yok çok şükürki cnm ama bir arkadaşım doğuma bile epilasyonunu yaptırıp gitti.yani gebelikte yada öncesinde her hangi bir sakıncası yok epilasyonun..

zilimm teşekjürler tatlımmm:)
sana bişiy sorcaktım ben bu sinameki,bemiks ve badem yaglı kürü yapıcam sen yapıyordun dimi
1 çorba kaşıgı badem yagı çok degilmi?
sarımsakta katıcam tekrardann şampuanımaaa

aben ablam
başka bir diyet mi deniyceksin?,

çok değil canım.saçların omuzlarını aşıyorsa az bile geliyor.ben arada bi saf zeytinyağı bile dahil ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…