tebrikler nazlım kazazıs atlatıgın için ...
hoşgeldin 1 günde bile yerin belli....
banuşda yok anacında kaldı galiba .
sağol ablam . elimden gelenin fazlasını yaptım . montiye aykırı şeyler yememek için . en çok sevdiğim un helvasını bile yemedim . sadece akşam yediğim döner biraz yağlıydı . sağol ablam sen gelmeyincede yokluğun çok belli oluyor evet banu yok annesinde sanırım . yarın yine yumurtalı kahvaltı yapacağım . yanlız tavuktan biraz öğğğ geldi abla sence başka ne tüketebilirim
köfte tarzı bişiler dene nazlım ekmeksizde köfte güzel oluyor yada az ayglı kıyma kavur soganla vs .
balıgı sevmemen kötü.
activia meyveli yoğurt serbestmi
hiçbir fikrim yok ama içindekiler kısmıda bak istersen
afiyet olsun ecrin ...
kajum evet yoksun canım nete neden giremiyorsun ??
akşam ızgara tavsiye ederim ...
müsli gözüme çarptı fazla kullandıgımız bişi deyil biliyorsun .
sporun içinde tebrikler
içinde şeker yoksa arada bir belki yenir ama meyvelerle yogurdu pek karıştırmıyoruz fakat pişmiş meyveler yogurtla yeniyor mesele kendi yaptıgımız meyve marmeladları ..activia meyveli yoğurt serbestmi
kanamam bu ay çok oldu hastane falan ugraştık bu ay çokda yorgundum o yüzden pek giremedım. spordan geldiğimden beri halen oturamadım ev işlerini yapdım yarınkı köfteyı yogurdum ayarladaım falan şimdide 35 40 dk kadar spor yapıp banyoya girecegım oradanda ankamallle :) öpüyorum hepinizi
selam iyi akşamlar herkeseeee
nasılsnız bakalım keyfim yok çocuklar hastaa
mecbur kaçamak yaptımmmmmm
can sıkıcı olaylar yaşadım
yarın pro agırlıklı beslencem
aben ablam bende yılbaşı sonrası iki günlük listeden yapıcam
gecmiş olsun banucuğum.neleri var çocukların ?
içinde şeker yoksa arada bir belki yenir ama meyvelerle yogurdu pek karıştırmıyoruz fakat pişmiş meyveler yogurtla yeniyor mesele kendi yaptıgımız meyve marmeladları ..
geçmiş olsun kajum canım yogun kanaman varken neden bukadar spor yapıyorsun? kıyamam .:26:
iyi gezmeler canım ankamalde ... ankaralı kıslar kızılay alışveriş merkezi açılmış ama bana pek hitap etmedi pek soguk geldi ortamı . mağzadan çok merdivenler var . sanırım daha dekarosyonu bitmemiş yılbaşı için aceleye getirmişler .. bu günlerde malumkızılayı mesken tuttum ya yeni açılmış hemen girdim .:))
iyi akşamlar sulakcım ...
afiyet olsun banum o kadar takılma belki tetikleyici olurselam iyi akşamlar herkeseeee
nasılsnız bakalım keyfim yok çocuklar hastaa
mecbur kaçamak yaptımmmmmm
can sıkıcı olaylar yaşadım
yarın pro agırlıklı beslencem
aben ablam bende yılbaşı sonrası iki günlük listeden yapıcam
geçmiş olsun banum .. ankara bugün çokkk sogukdu bırrr.saol cnmm dün birden burnu akmaya başladı kayranın gece nefes zor alıyordu
sabah ateşi çıktı derken bogaz enfeskyonu olmuş
ikiside antibiyotik kullanıyor şimdi
erken gittimiz için dr çok çekmezler inşş((
ben bu ay patlattım sanırım oyüzden bu ayki süre dolana kadar bi dah almıycam .yıl başından sonra bakarım bi daha . fiyetler çok uygun .takip ediyorum öncedende indirimlerin çogu geçekden % 50aben abla ne kadar özledim kızılayı bilmezsin kv gelcek kızılaya gidicemm
ocaktaaa ama korkuyorum k. kartını patlatcam diye nereye açılmış
bir kaç şey alıcam blazer ceket filan ancak kızlaqyda bulabiliirm sanırım:)
sen nasılsın hasret . katıldınmı diyet gruplarına ??
evet ablam 7.takima katildim ama henüz toparlanmis degilim.
afiyet olsun banum o kadar takılma belki tetikleyici olur
geçmiş olsun banum .. ankara bugün çokkk sogukdu bırrr.
ben bu ay patlattım sanırım oyüzden bu ayki süre dolana kadar bi dah almıycam .yıl başından sonra bakarım bi daha . fiyetler çok uygun .takip ediyorum öncedende indirimlerin çogu geçekden % 50
yeni açılan yer YKM nin tam karşısı yanı kızılayın tam göbegi o her zaman kapalı olan büyük binayı alış veriş mekezi yapmışlar .milli piyongonun yanı .. benim bı ayak kızılayda yavruları getir götür derken .
aebenim aplam sabahtan beri eve giremedim işten güçten.bu gün tüm okullara türkiye geneli sınav vardıya,bir tek engelli okullarına yoktu sınav olmayacaklarından dolayı.sabah okula okuldan çık eve gel oğlumu uyut yedir içir vs..öğleden sonrada nceki okulumdan kıslar bir cafede toplanacaklarmış17 kişi.oraya çağırdılar kapalı çocuk oyun odasıda vardı oğlumada değişiklik olsun oynar çocuklarla diye gittim.ordan çıkmadan eşim aradı,akşama hastanenin organizasyonu var oraya gidilecek hazırlan diye eve koş giyin kuşan çocuğu yedir içir giydir ..git gel derken bu saat oldukızlar bugün ikbalde bilindik diyetisyenlerden biri çıktı bakmışsınızdır belki . kilo durdugunda tetiklemek için 1 haftalık liste verdi .. pro yok sadece sebze meyve zeytin vs . bunu deneyim diyorum . kilo tetiklemek için ben proyu öneririm hep size fakat ben zatten bugünlerde bol pro kulanıyorum ama ıh . proyu kesmeyi dah evel hiç denemedim .:44:
montig ablamda kendi yaptıgı patta diyetini önerdi ona fayda etmiş .ama patta montiye aykırı . montiye zeval vermeden en azından kaçamak niyetinde bişi yemeden haledeyim dedim . fakat bi etkili yöntemde montig ablamın önerdigi .2 gün tozutmak sonra da kızıtlamak . yılmaşı arefesinde 2 gün tozutuyom diyorum .. daha ne yapayım karar veremedim .
3 hafta olcak 63 lü kilolardayım . bu tozutum tekara sıkı dönme işini anemlere gittigimde uygulamış oldum asında 1 kilo almılştım 2 günde sonra sıktım o hafta hem o 1 kilo hemde tekrar 1 kilodaha gitmişdi .:44:
bu konuda ne dersiniz kıslar??
zilim bu konuda senin tavsiyen ne canım .
zilimm teşekjürler tatlımmm:)
sana bişiy sorcaktım ben bu sinameki,bemiks ve badem yaglı kürü yapıcam sen yapıyordun dimi
1 çorba kaşıgı badem yagı çok degilmi?
sarımsakta katıcam tekrardann şampuanımaaa
aben ablam
başka bir diyet mi deniyceksin?,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?