bugünki menüm kızlar
sabah 1 yeşlil elma
kahvaltı
domates,salatalık
zeytin ve peynir
ve çay şekersiz
öğlen 13:00
karnıbahar fırında kıymalı
yarım domates ve yarım salatalık
bide 1 kase tarçınlı yoğurt
16:00gibi
1 portakal
akşamda protein yemek istiyorum kızlarrr
evet ablam diğer kuruyemişlere göre daha çok seviyorumevet ablam dışarda olucam onun için işyerinden çıkmadan yiyeceğim . bu kadar badem yemem zararlımı ? ablacığım
sanırım pro günün ecrin .
kızxlar kendimi çok ıyı hissediyorum kılo verdiğimi inceldiğimi görmek büyük mutluluk.64du kırdıgımas halen inanamıyorumhep 64de kalacam sandım şimdi ise 62leri zorluyorum takıldıgın kıloyu bı geçersen çorap söküğü gibi geliyor bırde ne zman yürüyüşe başladım o zman kılo verdim ayrobic bana kılo verdirmıyo sadece sıkılaşıyorum
bu günkü menüm
sabah:2 ufak yumurtadan omlet 1 yeşil bıber 2 siyah zeytin şekersiz ıhlamur 1 bardak yagsız süt 2 ceviz
öğlen: kurupatlıcan yemegi
1.5kase mercimek çorbası(içinde havuç patates yok)
1saat40dk spor
ara:meyva
40dk tempolu yürüyüş
akşam: tavuk kanat ızgara yanında süt yada yogurt(alışverişe bı türlü müsait olup gidemedık o yüzden yeşillık yok menulerimde) çok öpüyorum
aeben abla yorumların içinde çok teşekkür ederim tanımadıgım haldce seni seviyorummmmm
kızxlar kendimi çok ıyı hissediyorum kılo verdiğimi inceldiğimi görmek büyük mutluluk.64du kırdıgımas halen inanamıyorumhep 64de kalacam sandım şimdi ise 62leri zorluyorum takıldıgın kıloyu bı geçersen çorap söküğü gibi geliyor bırde ne zman yürüyüşe başladım o zman kılo verdim ayrobic bana kılo verdirmıyo sadece sıkılaşıyorum
bu günkü menüm
sabah:2 ufak yumurtadan omlet 1 yeşil bıber 2 siyah zeytin şekersiz ıhlamur 1 bardak yagsız süt 2 ceviz
öğlen: kurupatlıcan yemegi
1.5kase mercimek çorbası(içinde havuç patates yok)
1saat40dk spor
ara:meyva
40dk tempolu yürüyüş
akşam: tavuk kanat ızgara yanında süt yada yogurt(alışverişe bı türlü müsait olup gidemedık o yüzden yeşillık yok menulerimde) çok öpüyorum
aeben abla yorumların içinde çok teşekkür ederim tanımadıgım haldce seni seviyorummmmm
yok nazlım niye zarar olsun, ama arada bir başka kuruyemişler ye mesela ceviz çünki o hem kavrulmuyor çig kuruyemişler daha faydali diye biliyorum ..
ocd cnm ebrunun kendi istesinede pilates kardeşliği gurubunada baktım hiç bi yerde yazmıyor ocak ayı ortasında pilatese başlayacağı.. sen nerden duydun yada gördün?yine hevesim kursağımda kalacak sanırımçok heves ettiydim sen başlayacak deyince...
ocd cnm ebrunun kendi istesinede pilates kardeşliği gurubunada baktım hiç bi yerde yazmıyor ocak ayı ortasında pilatese başlayacağı.. sen nerden duydun yada gördün?yine hevesim kursağımda kalacak sanırımçok heves ettiydim sen başlayacak deyince...
EBRU ŞALLI YAKINDA EBRULİ PROGRAMIYLA TV8 EKRANLARINDA
Ebru şallının tv8 de yayınlanan ebruli programı Ocak ayının ortasında yayına başlıyor.Yakın zamanda Türkiye Jimnastik Federasyonundan Antrenörlük belgesini alan Ebru Şallı her sabah Ebruli programıyla sizlerle birlikte olacaktır.
ahanda bulddddduuummmm...walla eğer doğruysaaaa dile benden ne dilersen kız öznur...walla ebru bi başlasın ben direk gidip okul müdüryle görüşücem.saatlerimi değiştiricem diye..inşallah başlar yaw...ağzın bal yesin diycem montiye uymuyor öznurum.ımm dur bakim montiye uyan bişey bulayım hemen...:26: tussuz kavurlmamış kuruyemiş yesin...
ama facebook pilates kardeşliğinin duvarında neden kimsenin haber yok?ve yazmamışlar oraya?inşallah balon haber değildir...
aynen öyle cnm...
ama ebrunun kendi sitesine kendisi yazmıştır herhalde..ve inşallah balon haber değildir..az kaldı zaten çıktı -çıktı..çıkmadı bi daha ebru şallı allah bir dediğinden başka bişeyine inanmıycam.yeter gari bu kadar oyaladığı..(sanki bana söz vermişte tutmamış
ya walla tek başına yapmak o kadar motive edici olmuyor.ve her sabah belirli bir saate işi gücü bırakıp tv karşısına oturmak insanı disipline ediyor.yoksa şu an oğlum uyuyor kalkıp yapmaya eriniyorum.ama yapıcam mecburen tabisi..
ve istediğim günü yapmak istemiyorum.bir gün sırt çalıştırıyor esnetiyor uzatıyor vücudu,bir gün karın çalıştırıyor,bir gün kalça vs..yani her gün başka başka olunca insanın canıda sıklmıyor bakarken ve ben çok pis gaza geliyorum onunla birlikte yapıca...
walla yolda yürürken bile sopa yutmuş gibi yürüyorum.şimdi omuzlarım düşük gibi geliyor bana.bezgin bekir gibyim.ebrusuz olmuyor ..walla bizim şurdaki mesajlarımı okusa dayanamayıp çıkıp başlıycak bi kanalda zaten..kıslar ebruyu tanıyan varsa benim msjları okutsa yeticek walla hayır allah için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?