Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugünki menüm kızlar

sabah 1 yeşlil elma
kahvaltı
domates,salatalık
zeytin ve peynir
ve çay şekersiz

öğlen 13:00
karnıbahar fırında kıymalı
yarım domates ve yarım salatalık
bide 1 kase tarçınlı yoğurt

16:00gibi
1 portakal

akşamda protein yemek istiyorum kızlarrr

sanırım pro günün ecrin .

evet ablam diğer kuruyemişlere göre daha çok seviyorum evet ablam dışarda olucam onun için işyerinden çıkmadan yiyeceğim . bu kadar badem yemem zararlımı ? ablacığım

yok nazlım niye zarar olsun, ama arada bir başka kuruyemişler ye mesela ceviz çünki o hem kavrulmuyor çig kuruyemişler daha faydali diye biliyorum ..

Son düzenleme:
kızxlar kendimi çok ıyı hissediyorum kılo verdiğimi inceldiğimi görmek büyük mutluluk.64du kırdıgımas halen inanamıyorum hep 64de kalacam sandım şimdi ise 62leri zorluyorum takıldıgın kıloyu bı geçersen çorap söküğü gibi geliyor bırde ne zman yürüyüşe başladım o zman kılo verdim ayrobic bana kılo verdirmıyo sadece sıkılaşıyorum
bu günkü menüm
sabah:2 ufak yumurtadan omlet 1 yeşil bıber 2 siyah zeytin şekersiz ıhlamur 1 bardak yagsız süt 2 ceviz

öğlen: kurupatlıcan yemegi
1.5kase mercimek çorbası(içinde havuç patates yok)
1saat40dk spor

ara:meyva

40dk tempolu yürüyüş

akşam: tavuk kanat ızgara yanında süt yada yogurt(alışverişe bı türlü müsait olup gidemedık o yüzden yeşillık yok menulerimde) çok öpüyorum

aeben abla yorumların içinde çok teşekkür ederim tanımadıgım haldce seni seviyorummmmm

bende sizleri çok seviyprum yoksa burda ne işim var.
mönünde çok güzel kajum ... gelsin 5'li rakamlar.:119::119::119::119::119::119::119:

tebrikelr canım ne güzel kırmışssın 64 dü :)

yok nazlım niye zarar olsun, ama arada bir başka kuruyemişler ye mesela ceviz çünki o hem kavrulmuyor çig kuruyemişler daha faydali diye biliyorum ..

ceviz vardı evde onlarıda alayım yanıma bide trabzondan gelen fındık var evde onlarıda kırıp alayım ozaman çantama

abenim aplamm..
sinamekiyi ve yağları sıra sıra sürebiliriz ama ampulleri nasıl sürücez:26: çünki içince bi gıdım var 1 cc mi 2 cc 'mi öyle bişey yani..onu tüm kafaya eşit hayatta sürememm ben.bi yere değer diğer yere değmez diye bi şişeye hepsini koyup çalkalayıp çalkalayıp diplerini elimle açtırıp sıkıyorum az az sonrada akmasın diye hemen friksiyon yapıyorum parmak uçlarımla.bazen alnımdan süzülüyor tabisi.hiç ziyan etmeden onlarıda bi güzel kaşlarıma sürüveriyorum bu hafta eşimin boşalan (dibinde hala biraz vardı ama döktüm gitti)traş kolonyasının kutusundan istifade ettim.

banum ucu olmasına gerek yok bence.geçenlerde pril bitmişti onun ucu vardı bu hafta eşimin traş kolonyası,2-3 hafta öncede boş kolonya şişesiydi.elime ne geçerse yani..şimdide asetonum bitmek üzre onu kestirdim gözümehiç bir şey bulamassan bir enjektör alona çek yavaş yavaş ekjeksiyon yapar gibi saç diplerini ayır sık cnm...ben oğlumun bir sürü kullanılmış enjektörü var onlarıda kullanıcam şişes bulamayınca.şurup içiriyorum şurup bitince yıkayıp çekmeyeceye koyuyorum.öyle bir dolu enjektör var birikmiş sırasıyla kullanıcam şişe bulamayınca...banyo dolabımda yer olsa bi şişeyi hep kullanıcamda parmak sokacak yer yok.

kıslar kuruyemişleri kesinlikle kavrulmamış yiyin.kavrulmuşa oranla çok daha sağlıklı ve besin değeri ölmemiş oluyor.ve exradan tuz depo etmemiş oluyoruz.karataydada kuruyemiş bolca yeniyor biliyorsunuz ama kavrulmamış olarak..içindeki sağlıklı yağlar kavrulma aşamasında uçuyormuş kuruyemişlerin.posta gazetesinin bir sayfasında okudum bir kaç hafta önce..
A101 marketlerinde kavrulmamış fındık,badem(şu an elimde tıkınıyorum kendilerini),fıstık ne ararsanız var...bilginiz olsun...ve ben ne zaman kavrulmu yesem su içmeye doyamam ve ertesi gün şiş uyanırım ellerim parmaklarım falan.kavrulmamışlar hiç öyle yapmıyor.ve inanın bizzat denedim acaip tok tutuyor kavrulmamış kuruyemiş insanı..hiç içini kıymıyor...

ocd cnm ebrunun kendi istesinede pilates kardeşliği gurubunada baktım hiç bi yerde yazmıyor ocak ayı ortasında pilatese başlayacağı.. sen nerden duydun yada gördün?yine hevesim kursağımda kalacak sanırım çok heves ettiydim sen başlayacak deyince...

merhaba arkadaşlar bol kaçamaklı alıştırma haftasının ardından montiye sıkı bir giriş yapmış bulunmaktayım

Rabbim utandırmasın bozarsam dövün beni

sabah
2 küçük tost
domates salatalık biber ve zeytin

öğlen
yağı alınmış ton balık ve yoğurt
(ben ikisini bi arada çok seviyorum)

akşam planım
kıymalı yumurta ve salata

ayrıca hepinize hayırlı sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum...

Du yaziom 10 dk ya

Elimin teki manikür suyunda :)
ebrulipilatesnoktacom :) gir orada solda ortada yazıyor.ben karın dvdsi cıkmışmı diye bakarken gormustum.

EBRU ŞALLI YAKINDA EBRULİ PROGRAMIYLA TV8 EKRANLARINDA

Ebru şallının tv8 de yayınlanan ebruli programı Ocak ayının ortasında yayına başlıyor.Yakın zamanda Türkiye Jimnastik Federasyonundan Antrenörlük belgesini alan Ebru Şallı her sabah Ebruli programıyla sizlerle birlikte olacaktır.

ahanda bulddddduuummmm...walla eğer doğruysaaaa dile benden ne dilersen kız öznur...walla ebru bi başlasın ben direk gidip okul müdüryle görüşücem.saatlerimi değiştiricem diye..inşallah başlar yaw...ağzın bal yesin diycem montiye uymuyor öznurum.ımm dur bakim montiye uyan bişey bulayım hemen...:26: tussuz kavurlmamış kuruyemiş yesin...

ama facebook pilates kardeşliğinin duvarında neden kimsenin haber yok?ve yazmamışlar oraya?inşallah balon haber değildir...

tw...tteeerrrr dan da takip ediyorum ara ara söylüyor çok yakında diye.
karın dvdsi için net yazdı ocak ayının ilk haftası diye.inşallah değildir cnm birileriyle beraber pilates yapmak daha güzel oluyor

he bide bu yüzüklerin kardeşkiği gibi geliyor o grup bana :)) ikide bir hadi tv8 e yürüyelim ebrunun programını koysunlar gibi tuhaf mesajlar galeyana getirmeler falan :))
millet akılsız bi onlar akıllı gibi.ayol ebrunun bu konudaki takipçileri belli bi ordu e tv8 de elbet biliyordur bunu he bide diyelim ebru belki tv8 i istemio falan değil mi belki parada anlaşamıolar
yani bizzat ebrunun kendi resmi kanallarından gelen bilgiler daha guvenılır benım ıcın

aynen öyle cnm...
ama ebrunun kendi sitesine kendisi yazmıştır herhalde..ve inşallah balon haber değildir..az kaldı zaten çıktı -çıktı..çıkmadı bi daha ebru şallı allah bir dediğinden başka bişeyine inanmıycam.yeter gari bu kadar oyaladığı..(sanki bana söz vermişte tutmamış

ya walla tek başına yapmak o kadar motive edici olmuyor.ve her sabah belirli bir saate işi gücü bırakıp tv karşısına oturmak insanı disipline ediyor.yoksa şu an oğlum uyuyor kalkıp yapmaya eriniyorum.ama yapıcam mecburen tabisi..
ve istediğim günü yapmak istemiyorum.bir gün sırt çalıştırıyor esnetiyor uzatıyor vücudu,bir gün karın çalıştırıyor,bir gün kalça vs..yani her gün başka başka olunca insanın canıda sıklmıyor bakarken ve ben çok pis gaza geliyorum onunla birlikte yapıca...
walla yolda yürürken bile sopa yutmuş gibi yürüyorum.şimdi omuzlarım düşük gibi geliyor bana.bezgin bekir gibyim.ebrusuz olmuyor ..walla bizim şurdaki mesajlarımı okusa dayanamayıp çıkıp başlıycak bi kanalda zaten..kıslar ebruyu tanıyan varsa benim msjları okutsa yeticek walla hayır allah için

hayır öyle böyle değil aeben sen ve banu benide çok pis gaza getirdiniz psiko gibi takip ediyorum kadıncağızı

walla aynen öyle oldum(k) ocd'im.ebrunun gölgesi gibi arkasındayız...
eftandise'ciğim topa gerek yok cnm.(büyük topa)bi lastik edinsen yeter...küçük top içinde oğluşunun topunu kullanabilirsin..ben büyük topu söndürdüm walla.misafir odasına bırakıyorum biri gelince odadan odaya taşı vs..birde topun üstünde yapılan hareketler yerde yapılan kadar etkili olmuyor.özellikle selülitsavar hareket varya .o topta yapılınca topun zıplatma kabiliyeti ile hareketi sen değil top yapıyor gibi oluyor ve arka bacaklar yeteri kadar acımıyorbuda demek oluyorki kaslara yeterli yük binmiyor.
orta sertlikte bi lastik al yeter.carrefourlarda var..üçlüde satılıyormuş sanırım..
kıslar bu arada lastik zamanla yapışmaya başlıyor ya pişik pudrasıyla onu eski haline döndürüyoruz.aklınızda bulunsun.azıcık pudrayla lavabonun üstüne tutarak yada balkonda elimin içinde ovuşturuyorum lastiği.misss gibi oluyor.ama bunu 2 ayda bir yapsanız bile yeter yani...yapışık yapışık olmasını engelliyor ebru demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…