tebrikler nazlışım kazsız atlatmışsın yılbaşını ..günaydınlar herkese yeni yılın herkese sağlık huzur ve mutluluk getirmesini dilerim . hafta sonu menümüde yazayım hemencik
31.12.2011
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
zeytin ezmesi
cevizli ezme
öğlen ( 15:00 )
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt
akşam ( 19:00 )
1 avuç badem
1 bardak süt
01.01.2012 pazar
sabah (12:30 )
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salataık
yeşil zeytin
ara
meyve salatası ( portakal + elma )
öğlen (17:00 )
patlıcan salatası
kabak salatası
közlenmiş kırmızı biber salatası
fırında köfte yemeği ( hazır köfteydi içeriğini okudum ekmek yoktu içinde)
akşam 20:30
1 avuç badem fındık karışımı
saatler biraz düzensiz oldu ama diyetimi bozmadım
tebrikler nazlışım kazsız atlatmışsın yılbaşını ..
sağol ablacığım . salı ,çarşamba,ve perşembe günü yumurtalı kahvaltı yapsam abartmış olurmuyum ablacığım . bide bu hafta tekrar ara yapmamaya karar verdim ne dersin
2 gün pro yeter nazlım 3 gün çok olur . ara yapıp yapmamak sana kalmış fıstık . bu sabah tartıldınmı haftalıkmı tartılıyorsun .?
evet hasretim tetikledim hemde füze gibi ama yukarı dogru .günaydin kizceler..
ablam nasilsin tetikleyebildinmi kilonu?
sadece cuma günleri tartılıyorum ablacığım motivasyonum bozulmasın diye ozaman çarşamba ve perşembe yumurtalı kahvaltı yapayım . en azından cuma gününe kadar ara yapmayacağım ablacığım . geçen sefer iyi sonuç almıştım ara yapmadığımda
evet hasretim tetikledim hemde füze gibi ama yukarı dogru .
canım bugün yogurt diyetine başladım bakalım sonuç ne olcak yazarım .
iyi yapıyorsun nazlım haftalık 1 gün tartılmak yeter .bşide ben yapabilsem ..ama benim araştırmalrım için günlük tartılmam şart .
evet hasretim tetikledim hemde füze gibi ama yukarı dogru .ana aynı kilodaymışız 65 .
canım bugün yogurt diyetine başladım bakalım sonuç ne olcak yazarım .
iyi yapıyorsun nazlım haftalık 1 gün tartılmak yeter .bşide ben yapabilsem ..ama benim araştırmalrım için günlük tartılmam şart .
araştırmacı ruhlu ablam benim
banuşum montig ablam verdi w.w. linkinin son 5.6 cı sayfasında oku istersen .selammmmm mutlu haftalar herkeseeee
saçlarımı yagladım
sinameki,bademyagı,bemiks ampul ve zytin yagı karıştırdım dediigniz gibi
haftaya yaptıgımın içine hint yagı ve bepanten ampul eklesem çokmu abartmış olurum?
sürme işmeini pek beceremedim sanırımm
uçalrına filan aktı gitti
ucu olan bir şişe bulmak lazımmm sanırımmm
bend ebugün pro besleniyorum hatta cumaya kadar böle beslenicem
meyve ve kh yok ama sebze yiyorummm
yogurt diyeti nasıl aben abla?
banuşum montig ablam verdi w.w. linkinin son 5.6 cı sayfasında oku istersen .
şaçlarında rapunzel gibi olsun inşallah ...:)
inşş ablammm bakalım parlarr umarım baya mat ve kuru son zmanlarda
hint yagı ve başka ampul katsam çokmu olur?
bende perşembeye kadar pro besleniyorum ablaa
çarşamba ve perşembe yulaflı diyeti yapayım diyordum ama karıştırmamak için vazgeçtim
hafta çarşamba perşembe yapıcma onuda:)
şaçlar için hint yagını tavsiye etti aktarımm bayda bilgili bri hatun . kat bence .
yıl başında ne yaptın banum çok kaçırdınmı ?
banum vaktim dar hemen yazıp kaçacağım.bu karışımın sinamekili olan kısmını az tut cnm.yarın çay bardağı bile olmasın yani.ondan akmıştıır.birde hepsini çalkalayı çalkalayıp sürüyorum ben .yağlar üste çıkarda bir yere hep yağ bir yere hep suyu gelir diye.ve saç diplerime sürüp hemen masaj yaparak yediryorum o kısma.sonra başka bir tutamı ayırıp arasına sokuyorum şişenin ucunu yine masaj yaparak yediriyorum.sıvı bişey akıyor sonuçta masajla yedirmeyince cnm...ben kaçar birazdan gelirim...
zilim ben kızımın şaçına kademe ,kademe sürüyorum . yani bi birini sonra öbürünü yoksa eşit olmuyor karıştırsanda .banum vaktim dar hemen yazıp kaçacağım.bu karışımın sinamekili olan kısmını az tut cnm.yarın çay bardağı bile olmasın yani.ondan akmıştıır.birde hepsini çalkalayı çalkalayıp sürüyorum ben .yağlar üste çıkarda bir yere hep yağ bir yere hep suyu gelir diye.ve saç diplerime sürüp hemen masaj yaparak yediryorum o kısma.sonra başka bir tutamı ayırıp arasına sokuyorum şişenin ucunu yine masaj yaparak yediriyorum.sıvı bişey akıyor sonuçta masajla yedirmeyince cnm...ben kaçar birazdan gelirim...
slm kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor yılbaşında umarım fazla kaçırmamışsınızdır ben birazcık kaçırdım ama abartı değil valla oda misafirlikde olduğum için evde olsaydım kaçırmazdım vallagittiğim kişilerde zayıfladığımı söylediler daha ben diyetteyim demeden sıkılaştımbirazcık galıba :)))
bademi çokmu seviyorsun nazlım .? akşam yine dışlardasın sanırım .bende bugünki menümü yazayım
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
zeytin ezmesi
cevizli ezme
öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
salata
yoğurt
akşam
1 avuç badem
yoğurt
salata
bademi çokmu seviyorsun nazlım .? akşam yine dışlardasın sanırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?