Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tebrikler nazlışım kazsız atlatmışsın yılbaşını ..

tebrikler nazlışım kazsız atlatmışsın yılbaşını ..

sağol ablacığım . salı ,çarşamba,ve perşembe günü yumurtalı kahvaltı yapsam abartmış olurmuyum ablacığım . bide bu hafta tekrar ara yapmamaya karar verdim ne dersin

sağol ablacığım . salı ,çarşamba,ve perşembe günü yumurtalı kahvaltı yapsam abartmış olurmuyum ablacığım . bide bu hafta tekrar ara yapmamaya karar verdim ne dersin

2 gün pro yeter nazlım 3 gün çok olur . ara yapıp yapmamak sana kalmış fıstık . bu sabah tartıldınmı haftalıkmı tartılıyorsun .?

2 gün pro yeter nazlım 3 gün çok olur . ara yapıp yapmamak sana kalmış fıstık . bu sabah tartıldınmı haftalıkmı tartılıyorsun .?

sadece cuma günleri tartılıyorum ablacığım motivasyonum bozulmasın diye ozaman çarşamba ve perşembe yumurtalı kahvaltı yapayım . en azından cuma gününe kadar ara yapmayacağım ablacığım . geçen sefer iyi sonuç almıştım ara yapmadığımda

Son düzenleme:
günaydin kizceler..

ablam nasilsin tetikleyebildinmi kilonu?
evet hasretim tetikledim hemde füze gibi ama yukarı dogru . ana aynı kilodaymışız 65 .
canım bugün yogurt diyetine başladım bakalım sonuç ne olcak yazarım .

iyi yapıyorsun nazlım haftalık 1 gün tartılmak yeter .bşide ben yapabilsem ..ama benim araştırmalrım için günlük tartılmam şart .

Son düzenleme:

oda güzelmis :) ins ise yarar ablam

araştırmacı ruhlu ablam benim

selammmmm mutlu haftalar herkeseeee
saçlarımı yagladım
sinameki,bademyagı,bemiks ampul ve zytin yagı karıştırdım dediigniz gibi
haftaya yaptıgımın içine hint yagı ve bepanten ampul eklesem çokmu abartmış olurum?
sürme işmeini pek beceremedim sanırımm
uçalrına filan aktı gitti
ucu olan bir şişe bulmak lazımmm sanırımmm

bend ebugün pro besleniyorum hatta cumaya kadar böle beslenicem
meyve ve kh yok ama sebze yiyorummm

yogurt diyeti nasıl aben abla?

araştırmacı ruhlu ablam benim

banuşum montig ablam verdi w.w. linkinin son 5.6 cı sayfasında oku istersen .
şaçlarında rapunzel gibi olsun inşallah ...:)

Son düzenleme:

banuşum montig ablam verdi w.w. linkinin son 5.6 cı sayfasında oku istersen .
şaçlarında rapunzel gibi olsun inşallah ...:)

inşş ablammm bakalım parlarr umarım baya mat ve kuru son zmanlarda
hint yagı ve başka ampul katsam çokmu olur?

bende perşembeye kadar pro besleniyorum ablaa
çarşamba ve perşembe yulaflı diyeti yapayım diyordum ama karıştırmamak için vazgeçtim
hafta çarşamba perşembe yapıcma onuda:)

şaçlar için hint yagını tavsiye etti aktarımm bayda bilgili bri hatun . kat bence .
yıl başında ne yaptın banum çok kaçırdınmı ?

şaçlar için hint yagını tavsiye etti aktarımm bayda bilgili bri hatun . kat bence .
yıl başında ne yaptın banum çok kaçırdınmı ?

alayım aktardan gidincee
yok ablamm çok kaçmadı amaa karışık oldu yılbaşı günüde
dündeee yani kurabiye filan yedim bir kaç çatalda pastaa
bir dilim yerim dedimm ama ne biliyim yiyemedimm:26::26::26::26:

tartılmadımda artı çıkıcam diyeee işte proya başladım bakalım

banum vaktim dar hemen yazıp kaçacağım.bu karışımın sinamekili olan kısmını az tut cnm.yarın çay bardağı bile olmasın yani.ondan akmıştıır.birde hepsini çalkalayı çalkalayıp sürüyorum ben .yağlar üste çıkarda bir yere hep yağ bir yere hep suyu gelir diye.ve saç diplerime sürüp hemen masaj yaparak yediryorum o kısma.sonra başka bir tutamı ayırıp arasına sokuyorum şişenin ucunu yine masaj yaparak yediriyorum.sıvı bişey akıyor sonuçta masajla yedirmeyince cnm...ben kaçar birazdan gelirim...

senin dedigin gbi bir kutu ayarlamak lazımmm ama neyy:26::26::26::26::26:
hım şey olabilir sanırım hani şu yagdanlıklar satılıyor yaaa
uçlarıda var onların
birde sen tutam tutam yapıyorsun sanırım
acamiliigme denk geldi haftaya daha ii olur inşş

slm kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor yılbaşında umarım fazla kaçırmamışsınızdır ben birazcık kaçırdım ama abartı değil valla oda misafirlikde olduğum için evde olsaydım kaçırmazdım valla gittiğim kişilerde zayıfladığımı söylediler daha ben diyetteyim demeden sıkılaştımbirazcık galıba :)))

zilim ben kızımın şaçına kademe ,kademe sürüyorum . yani bi birini sonra öbürünü yoksa eşit olmuyor karıştırsanda .

bende bugünki menümü yazayım

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
zeytin ezmesi
cevizli ezme

öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
salata
yoğurt

akşam
1 avuç badem
yoğurt
salata

bademi çokmu seviyorsun nazlım .? akşam yine dışlardasın sanırım .

bademi çokmu seviyorsun nazlım .? akşam yine dışlardasın sanırım .

evet ablam diğer kuruyemişlere göre daha çok seviyorum evet ablam dışarda olucam onun için işyerinden çıkmadan yiyeceğim . bu kadar badem yemem zararlımı ? ablacığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…