bu azimle inşallah nazlım hakediyorsun .bu sefer fena hırs yaptım banu . kardeşimin düğünü olacak eylül gibi öncesinde de arkadaşımızın düğünü var . o zamana kadar istediğim kiloya gelp fit görünmek istiyorum
günaydın güzeller...
gayet güzel görünüyorsun banu . ne güzel bacakların ince . benim tam tersi üst kısım ince alt taraf geniş
banu peş peşe protein yapınca olmuyor öğğğk geliyor insana ben bugün yapıcam . yarın ekmekli kahvaltı ve perşembe günü tekrar pro yapıcam ve bu hafta cumaya kadar arada yapmayacağım
bencede kıslar aslında perşembe pro için yeterli . eger kilonuz normal halinde gidiyorsa fazla yüklenmeyin derim .
nazlım halk oyunlarına tekrARDAN BAŞLADIYSAN SÜPER KİLONU TETİKLER ..HEMDE KARADENİZ UŞAGUMaeben ablacığım bugünki menümüde şöyle belirledim .
sabah
2 adet haşlanmış yumurta
peynir
salatalık
4 adet yeşil zeytin
öğlen
soğanlı kıyma kavurması
salata yoğurt
akşam
soğanlı kıyma kavurması
salata
yoğurt
evden yapıp getirdim yemeği akşamda burdan yiyip gideceğim karadeniz çalışması var halk oyunlarının oraya gideceğim .
nazlım halk oyunlarına tekrARDAN BAŞLADIYSAN SÜPER KİLONU TETİKLER ..HEMDE KARADENİZ UŞAGUM
MÖNÜNDE SÜPER AFİYET OLSUN ...
Günaydın monticanlar
bugün menüm
sabah
1 elma
öğle
3 dilim ekmek
peynir
salata ve zeytin
akşam
bol tavuk bol salata ve yoğurt
aralarda kayısı fındık fıstık atıştırmalarım oluyor tabii
2 lt su içmeye çalışıyorum
amma velakin egzersiz yapamıyorum ! oğlum sağ olsun !
zuzum iyiyim şükür yuvarlaklaşmadan daha fazla incelmeye bakıyorum sen napan ?
öğlenki menüm kızlar
kıvırcık salatası yarım göbek kara lahana maydonuz zeytin yağlı ve limonlu
2 köfte yuklaf ezmesiyle yapılmıs
1bardak ayran ve küçük çeri domatesi 2adet 2çatalda peynır
1dilim tam buğday ekmeği sabah elmek yemedım diye ne bulduysam yedım
şimdide şekersiz türk kahvesi
ayyy şekersizde içilebiliyormus valla başta zor oluyordu ama içiyorum şimdi :))
en kısa sürede yapılaaaakıslarrrr....kıslarrrr....
karnıbahardan süüüper bi yemek yaptım..yemekte sayılmaz aslında...montiye uyarlanabilirse mutlaka deneyin değişiklik olur diye sizede yazayı dedim...
akşam karnıbahardan yemek yapacaktım bu gün için kendime.hep yemek yapıyorum dedim biraz değişiklik olsun diye netten baktım hafifte kendim eklemeler yaparak harika bişey yaptım valla yemeğe doyamadım akşamada kalan yarısını yapıcam karnıbaharın...
karnıbaharları dal dal ayırıp hafifçe haşladım.iyice dağılmasın diri kalsın biraz..
bir kapta:
-2 yumurta(ben yarım küçük karnıbahara 1 yumurta kırdım)
-3 kaşık galete unu(ben bir kaşık kullandım)
galete unu yerine tam buğday unu yada tam buğday ekmeğini kurutup ufalayarak elde edilmiş galete unuda olur.ama aebenim yumurta ve galete ununa ne der bilmiyorum.çok az konuluyor ama genede o bilir.son onay ondan gelir.yada unsuz yapılabilir bence.
-yarım çay bardağı kadar süt(un katmassanız sütte katmayın bence un sütü çekiyor galete unu olmassa sütle çok cıvık bir sos olur)
-2 yemek kaşığı kadar sıvıyağ
bir fiske tuzot(bunu ben ekledim yavan olmasın diye ama kulanmassanız baharatlarla da tat verebilirsiniz ve normmal tuz eklersiniz..
bunları çırpıp bir bulamaç elde edin ve karnıbaharları bu sosa bulayıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin 200 derecede kızarana kadar pişrin.yanınada bol sarmısaklı bir yoğurt yapın.(ben yoğurfa pul biberde ekledim)
dip sos gibi banıp banıp yiyin.allahım yok böyle bi lezzet yaw...tuzotla karnıbaharların cips gibi bi tadı olmuştu.sarmısaklı yoğurt sosuylada aynen cipsi dip sosla yiyyor gibi hissettm kendimi...walla deneyin yerkende bana dua edersiniz
akşam olsada yine yapsam yesem....
en kısa sürede yapılaaaaohiiiii
zillim bayılıyorum senin tariflerine hatta zilliden tarifler diye bi word dosyası arada ilişiyo gözüme:))bunuda ekliyorum hemen:)
s.a kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?