Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bu kadar sigara bırakma durumuna alışma yeter değil mi yarın bende tam olarak 1.asamadan baslayayım montiye ne dersiniz ?

carrefoura baktım da sadece topunu görebildim bi daha gidersem dikkatli bakayım bari
büyük topa gerek olmaması çok iyi

yardımcı olduğun için teşekkür ederim arkadaşım

[COLOR=[B]selammm
saçlarımı yıkadım sarımsaklı şampuan ile amaa diplerden çok başka yerleirme yedirmişim yagı
birdaha kine daha ii olur inşş ben bu karışımı kaşlarımada sürdüm, saçlarım daki sarımsak kokusunuda ppantenin kremi
götürdüüü ama bişeyi merak ettim şimdi sarımsagın beklemse gerkmiyoru mu birazzz
yıkarken nasıl gürleştirikii 2 dkk filan kalıyor saçta sonuçta
ama ben bi ara kullanmıştım sarımsagıı çok ii gelmişti ozman daa

ütü yaptım,çocukları yıkadım,kendimi yıkadım
kurufasülye pişiridm akşamada mis gibn koktu kendimde tavuk yiycemm
perşembeye kadar ver elini pro[/B]"#FF0000"][/COLOR]

aben ablaaaa
biliyorummmm bıktın belkii sorularımızdan sorunlarımızda ama bişiy demek istiyorum
şimdi ben bu hafta 4 gün pro yapayım dedimmm
amaaa anladımki yapamıycam zar zor yeidm bugünki yedikleirmi
sabah haşlanmış yumurta,öglen omlet, akşam tavukk ıgggg dedim yani
yeşil elma diyetinide neredeyse 6 aydır yapmıyorum denesemmi?

3 gün yeşil elmalı listeyi mi yapsamm ne tavsiye ederisn banaaaa
ocagına düştüm yavrummm , kucagına düştüm yavrumm

bu arada yazmayı unutmuşum çarşamba günüde regli olucammm
listeyi haftaya mı uygulasammm amannn ne bilim valla kafam karıştı yaaaaaaaaa

banum senin bu kararsız hallerine bayılıyorum yeawriiim...

diyet işi aebenim bilir banuşum..ama saçlarına sürdüğün karışım hakkında şunu söyleyebilirim cnm..ben geçen yıl hint yağı ve hakiki zeytinyağını bir şişeye koymuştum ve içine 8-10 diş sarmısak rendeledim.kokusu kokarcayı bile kaçıracak cinstendi ama gerçekten alnım bile saç dolmuştu.kaşlarımada sürmüştüm ve gözle görülür bir gürleşme oldu.sen kokuyu saç kremiyle giderdim yazmışsınya ben ardından başka bir şampuanla yıkıyorum cnm.sarmısaksız bi şampuan yani..yağlar saçı zaten çok yumuşak yapıyor birde krem sürme bence.birde çabuk ağırlaşır saçın hem yağ hem kremden dolayı...
benim bir arkadaşımın babasının kemoterapiden dolayı kaşları dökülmüştü,sarmısak süre süre amcanın büdü gibi kaşları çıktı valla:))işe yaradığımı bizzat gördüm yani..ama birde kokusu olmasaydı şu sarmısağın ne güzel olurdu yaw...

O sarimsak vallahide billahide mucize.kucukken anneannem anneme tas firlatmis annemin sag kasina gelmis orada kas yok.bendogmusum benimde sag kasimin ustu yok.sarimsak surum ve simdu orsda minik minik sari kaslar cikmisssssss

zilimmm ah cnm daha bu neki kararsızlıkta 10 numaradarım
annem bu kız evlenince kocayada karar veremez sonra degiştirsemmi diye düşünür derdii
allahtan onda tek kararda kaldımmmm

krem konusundadaaa anacım bende gidip krem aldımki saçlarım hem çabuk açılsın hemde
kokusu kalsın diyeee şimdi elimde clear vardı vee onun içine hep attım sarımsak hiç ayırmadannn
pantenle yapayım olmazsa son şampuanlamayı
benimde kaşlarımmm çok azaldı ya hergün süeyim sarımsagı bariii kolay bi işşş yahu
şimdi sen kremi hiç kullanma mı diyorsun yoksam bakım yaptıgım günlerdemi kullanmayım?

banu peş peşe protein yapınca olmuyor öğğğk geliyor insana ben bugün yapıcam . yarın ekmekli kahvaltı ve perşembe günü tekrar pro yapıcam ve bu hafta cumaya kadar arada yapmayacağım

günaydınnnnnnnn herkeseeee mutlu günler:)

naz evet yaaa valla yiyemedim akşamki tavugu o derece yani
bende bugün ekmekli kahvaltı ettimm
zaten yarın regli günümmm egliye yakın ben ne yaparsam yapayım fayda etmiyorr
o sebepten işkence etmek istemeidm kendimeee
1 gün pro yetti:)

bu hafta artık 5 li rakamları görmek istiyorum . bu hafta 6. haftam İNŞALLAH kaçamaksız bir hafta olacak benim için ve inanırmısın artık gözümün önünde bişeyde yeseler canım hiç istemiyor

bu hafta artık 5 li rakamları görmek istiyorum . bu hafta 6. haftam İNŞALLAH kaçamaksız bir hafta olacak benim için ve inanırmısın artık gözümün önünde bişeyde yeseler canım hiç istemiyor

inşş görürsün bu hafta nazcımmm
kan şekerin düzene girince birde hırs yapınca gerçekten yemek istemiyorsun
yeni kilollar çabuk gitti benimde ama yine geldim çaktım 64-65 e
birde kaçamak yapınca devamı geliyor yaaaaa((((
benim artık 65 in altına düşecegimden umudum kalmadıııı

siz yeni resim ekleyimmmm son halim:)

bu sefer fena hırs yaptım banu . kardeşimin düğünü olacak eylül gibi öncesinde de arkadaşımızın düğünü var . o zamana kadar istediğim kiloya gelp fit görünmek istiyorum

Günaydın monticanlar

bugün menüm

sabah
1 elma

öğle
3 dilim ekmek
peynir
salata ve zeytin

akşam
bol tavuk bol salata ve yoğurt

aralarda kayısı fındık fıstık atıştırmalarım oluyor tabii

2 lt su içmeye çalışıyorum

amma velakin egzersiz yapamıyorum ! oğlum sağ olsun !

bu sefer fena hırs yaptım banu . kardeşimin düğünü olacak eylül gibi öncesinde de arkadaşımızın düğünü var . o zamana kadar istediğim kiloya gelp fit görünmek istiyorum

nazcım snein bünyen bizimki gibi nankör degillll cnm ver kurtul hepsinii kilocuklarınınn
çıtır pıtır salın dügünlerdeee zaten yazın daha bir işkence oluyor diyettt ve kilollarrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…